Gość: kiz IP: *.19.165.7.osk.enformatic.pl 07.02.11, 19:01 Witam, Szukam opinii o tym miejscu, czy ktoś był lub organizował tam imprezę? Jak z jedzeniem, obsługą? Dziękuję za opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: Bar Zakopiec, ul. Miłocińska IP: 94.42.116.* 07.02.11, 19:19 ta melina ?? ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzyk Re: Bar Zakopiec, ul. Miłocińska IP: *.ostnet.pl 07.02.11, 21:57 Miałem tam okazję obsługiwać wesele jako zespół muzyczny, lokal jak lokal, miła obsługa przez kelnerki i kelnera, a jedzenie to mi się wydaje, że jest do uzgodnienia w zależności od upodobań i kasy, dzisiaj ludzie wszystko potrafią odpowiednio przyrządzić, drugi taki bar podobny tylko nieco większy, to Bar u Wiktora w Tyczynie, w którym również miałem zaszczyt obsługiwać wesele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: Bar Zakopiec, ul. Miłocińska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.11, 08:00 A jakiego typu imprezę tam planujesz? Bo to ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinarzeszow Re: Bar Zakopiec, ul. Miłocińska 07.09.16, 21:57 NIE POLECAM! Robiłam tam poprawiny i umówiłam się z mężem, że impreza trwa do godziny 2-3 w nocy, natomiast Pani właścicielka kazała się zmywać o godzinie 24.00.. Po próbie ustalenia z nią co dalej właścicielka lokalu była chamska,beszczelna, nazwała moich gości CHOŁOTĄ i powiedziała że my nie jesteśmy gośćmi. Lokal miał być zamknięty a pare osób z zewnątrz weszło. Zapłaciliśmy jej 1050zł i powiedziała, że to nie są pieniądze! Miała być zapewniona obsługa kelnerska, której nie było. Na stołach było brudno, nie wysprzątane! NIGDY NIKOMU NIE POLECĘ TEGO LOKALU. ZA ŻAŁOSNE ZACHOWANIE WŁAŚCICIELKI POWINNO JEJ SIĘ OBERWAĆ. KOBIETA MYŚLAŁA ŻE MY JESTEŚMY DLA NIEJ A NIE ONA DLA NAS.. NIE POOOOOOLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Sama nazwa... 07.09.16, 22:14 Myślę, ze sama nazwa wystarczy za opinię... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś