Gość: maja IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.04.11, 16:25 czy ktoś wie o firmie "Dobra Pożyczka"???????, czy oni dobrzy są naprawdę czy tylko z nazwy? proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grejfruut Re: dobra pożyczka? 23.05.11, 23:05 Warto poczytać opinii w internecie, trochę ich jest, różnie to wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
prawnik1972 Re: dobra pożyczka? 10.10.13, 15:38 Witam.Renomowana Kancelaria Prawna od lat odzyskuje należności od firmy PKF Skarbiec ( obecnie Pomocna Pożyczka Sp. z.o.o.) Pomagają osobom fizycznym oraz działalnością gospodarczym. Odzyskanie należności trwa około 7 miesięcy a sprawa prowadzona jest w Państwa Sądzie. Zainteresowanych proszę o kontakt najlepiej po godzinie siedemnastej pod numer 531040100. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cebartas Re: dobra pożyczka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.14, 12:07 Jeżeli chodz o dobrą pożyczkę, to ja osobiście wybieram tą oferowaną przez morgis.pl jak na pożyczkę sms jest mało oprocentowana. Odpowiedz Link Zgłoś
marcelinka216 Re: dobra pożyczka? 28.01.14, 23:43 Gość portalu: Cebartas napisał(a): > Jeżeli chodz o dobrą pożyczkę, to ja osobiście wybieram tą oferowaną przez morg > is.pl jak na pożyczkę sms jest mało oprocentowana. Znam tą firme! kiedyś korzystałam z ich pożyczki przez sms i faktycznie gotówkę ma sie na koncie tego samego dnia! To było niesamowite, jak łatwo można otrzymać kasę z tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
e_w_a21 Nie ma dobrych pożyczek 29.01.14, 05:30 Wszystkie te parabanki są nic nie warte. Żadnej kasy się tam nie otrzymuje - jedynie pożycza, A Marcelinka to pewnie nowa, ambitna pracownica tego "szrotu" uprawiająca o północy marketing na tyn forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wereczka9 Re: dobra pożyczka? IP: *.dynamic.mm.pl 29.01.14, 12:23 Pewnie zależy Ci na szybkiej pożyczce? Ze swojej strony radziłbym najpierw przejrzeć to zestawienie: www.comperia.pl/szybkie_pozyczki - znajduje się tam aktualny w sieci ranking firm oferujących pożyczki. Spokojnie przejrzyj sobie w domu wszystkie i dopiero wtedy zdecyduj się na najlepszą pożyczkę dla siebie. Niekiedy życie zmusza nas do takiego rozwiązania ale należy korzystać z głową. Odpowiedz Link Zgłoś
lodowy_pl Re: dobra pożyczka? 05.05.14, 09:55 WĄTEK ZAWIERA LOKOWANIE ZŁODZIEJSKIEGO PRODUKTU. Do śmietnika. Odpowiedz Link Zgłoś
krippki Re: dobra pożyczka? 27.06.14, 15:26 ja mam dobre wspomnienia z lendon.pl bardzo szybko załatwiłem pożyczkę. wszystko via internet. no i jeszcze dostałem smsa z przypomnieniem o terminie spłaty. wszystko cacy Odpowiedz Link Zgłoś
tt125 Re: dobra pożyczka? 04.07.14, 15:55 Brałam już kilka pożyczek i najbardziej opłacalna okazała się: ekspres-pozyczka.com.pl/ Jeśli chodzi o szybkość wypłacania pieniędzy - dostałam je praktycznie od ręki. Odpowiedz Link Zgłoś
rz2014 Re: dobra pożyczka? 27.06.14, 21:45 Dobry zwyczaj nie pożyczaj. Jak już musisz to u znajomych/rodziny lub w Banku. Uważaj na instytucje typu Pr....i inne para bankowe z olbrzymimi %!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
teeg Re: dobra pożyczka? 14.07.14, 19:02 Tu jest wszystko na temat tych zlodziei: www.dobrapozyczkaforum.pl/viewforum.php?f=2. A ci w wiekszosci powyzej, ktorzy zachwalaja lichwe to takie same ch...e jak ci ze skarbca vel dobrej pozyczki... Odpowiedz Link Zgłoś
jozwa50 Re: dobra pożyczka? 14.07.14, 10:53 Jak nazwać ludzi, którzy biorą pożyczki na lichwiarski procent i jeszcze się swoim idiotyzmem chwalą na forum ? Nieszczęśni nieudacznicy ? Chyba jednak zwykli idioci. Tak, tak, jesteście idiotami. Odpowiedz Link Zgłoś
daro526 Re: dobra pożyczka? 23.07.14, 14:14 Witam polecam odwiedzic stronę daro526.produktyfinansowe.pl tam jest wiele linkow do różnych pozyczek bankowych jak i poza bankowych a także wiele innych produktów finansowych gdzie kazdy znajdzie cos dla siebie zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś