Dodaj do ulubionych

Juwenalia coraz bliżej

IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 05.05.04, 18:53
Szkoda pieniędzy na Lady Punk.Przyjadą odstawią chałe wezmą pieniądze popiją
wódę i będą się śmiać z takich ciołków z Rzeszowa.
Obserwuj wątek
    • Gość: rocznik 1949 Re: Juwenalia coraz bliżej IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 05.05.04, 18:58
      I będą kazać wy.....ć organizatorom albo coś w tym stylu.To jest bardzo zły
      pomysł z zaproszeniem tego zespołu.I jeszcze jedno oni już nie umieją spiewać i
      grać dlatego robią coś innego aby być na fali a przedewszyskim mieć pieniądze
      • Gość: Antydres Juwenalia coraz bliżej IP: 172.20.6.* 19.05.04, 14:58
        Oczywiście w tym roku na Juwenaliach nie zabraknie na pewno
        ścierwa w postaci DRESIARZY którzy przychodzą tylko po to żeby
        zepsuć dobrą zabawe i pobić kilkanaście osób dla zabawy-
        generalnie propozycja dla Policji-łapać każdego w bluzie z
        napisem EVERLAST i dresiakch na dupie,bo to ich znak
        rozpoznawczy-wywozić na bocznice kolejową,ładować do wagonów i
        do Auschwitz do komór gazowych.Tych ludzi już nie da się
        naprawić-to są społeczne śmiecie-a śmieci jak wiadomo trzeba
        się jakoś pozbyć.Rozpanoszyło sie to ostatnimi czasy po mieście-
        teraz już przychodza nawet na rynek i robią co im się podoba-
        sam byłem świadkiem jak pobili pare osób dla zabawy.Policja ich
        się boi-dlatego robią co chcą.
    • Gość: student UR Stawarz i Stefanski IP: *.gal.pl / 80.48.103.* 05.05.04, 23:23
      a czego mozna sie spodziewac na juwenalia skoro ciagle robia je ci sami ludzie?
      Stefanski i Stawarz, wieczni studenci,ciagnacy po kilka fakultetow dla picu,
      byle blisko koryta, szkoda tylko, ze kosztem studentów, i UR, z nadszarpnietą
      juz opinia...załosne, naprawde załosne! mam nadzieję, ze ktos sie tym
      zainteresuje!
      • Gość: rocznik 1949 Re: Stawarz i Stefanski IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 10:23
        To znane są nazwiska tych ciołków którzy sprowadzają tak mierne zespoły jakim
        jest ww zespół.Tylko nie rozumiem dlaczego studenci mają płacić.Chyba tych
        dwóch wiecznych studentów dorabia sobie kosztem innych studentów
      • Gość: Normal Re: Stawarz i Stefanski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 11:12
        A kto powinien organizować juwenalia? student pierwszego roku? oceń wartość
        juwenalii i wkład pracy, a nie oceniaj wszystkiego z góry, dorabianie się
        kosztem innych... każdy prowadząc jakikolwiek biznes dorabia się albo nie.
        I co takiego jest w tym żałosnego?
        Poza tym bilety są tanie porównując do ilości wykonawców, a wątpię aby z samych
        biletów udało się organizatorom opłacić wszystkie koszty imprez
        pozdrawiam i baw się dobrze
    • Gość: edek bez kredek juvenalia to tylko w miasteczku na politechnice! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 12:28
      do dupy z juvenaliami na resovii. Nie było to jak za czasów juvenalii w
      miasteczku akad. na politechnice, tylko tam był klimat do tego typu imprez i
      tylko tam.
      • Gość: mirek a ja bym zrobił juwenalia ..... IP: *.man.rsk.pl 07.05.04, 17:54
        .. na lotnisku w jasionce - duzo miejsca, brak okolicznych mieszkańców którym mozna by było przeszkadzać - same zalety.
        • Gość: gnal Re: a ja bym zrobił juwenalia ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 23:41
          taa..a potem chyba samolotem do domu bys wszystkich odstawil
      • Gość: askowska Re: juvenalia to tylko w miasteczku na politechni IP: 195.136.14.* 12.05.04, 14:00
        Masz rację. Ja też najlepiej wspominam juwenalia w miasteczku
        politechniki. Były najlepsze!
      • Gość: HMMM Re: juvenalia to tylko w miasteczku na politechni IP: 62.93.44.* 19.05.04, 12:52
        Tez sie zgadzam, stare dobre czasy
    • Gość: Studentka PRZ Re: Juwenalia coraz bliżej IP: *.prz.rzeszow.pl 06.05.04, 14:38
      Zawsze juwenalia odbywaly sie na miasteczku politechniki, nie wiem dlaczego
      dalej tak nie moze byc.W kazdym miescie juwenalia sa za darmo tylko w Rzeszowie
      trzeba za nie zapłacic- To SKANDAL!!!!Organizacja jak zawsze jest kiepska przed
      wejsciem ludzie sie zabijaja bo musza okazac bliety i chodza sobie po glowac.
      przynajmniej to zmiencie w tym roku. pozdrawiam Studentka
      • Gość: pr Re: Juwenalia coraz bliżej IP: *.enformatic.pl 09.05.04, 11:26
        Nie zgadzam sie - to bardzo dobry pomysl zeby Juvenalia byly na jakims
        zamknietym obszarze nad ktorym jest jakas kontrola nt odnosnie tego kto
        przychodzi. Juvenalia to swieta sudenckie a nie mlodziezy (dzieci!!!) z
        podstawowek ktora mialaby okazje zeby sie urznac w trzy d... Problem jedynie w
        tym zeby faktycznie to egzekweowac z czym nie bylo najlepiej ostatnimi czasy.
      • Gość: Beata C. Re: Juwenalia coraz bliżej IP: 5.5R* / *.ym.rnc.net.cable.rogers.com 10.05.04, 19:13
        A ja juz sobie ladnie ogolilam cipke...
    • Gość: SALAS Re: Juwenalia coraz bliżej IP: *.man.rsk.pl 06.05.04, 15:40
      Abradab i Sistars, do tego nawet niezli Pudelsi Wreszcie jakies ciekawsze
      zepolu na juwenaliach Szkoda tylko ze na Resovii a nie na Polibudzie.
      • Gość: marek Re: Juwenalia coraz bliżej IP: 80.48.236.* 06.05.04, 19:58
        A co z Daabem ???
        Jeszcze tydzień temu były jakieś słuchy że mają zagrać?
        Wiecie coś na ten temat ????
        • Gość: marek Re: Juwenalia coraz bliżej IP: 80.48.236.* 07.05.04, 01:33
          Znowu ja, dowiedziałem sie z pierwszej ręki, Daab gra w Rzeszowie w drugi
          dzien - 20 maja. Pozdrawiam fanow zespołu ;-)
    • slavres Re: Juwenalia coraz bliżej 06.05.04, 21:46
      Chyba pierwszy raz rzeszowskie Juwenalia przebiją krakowskie pod względem
      koncertów. W Krakowie planowane są tylko 3 koncerty na czele z KULTem...
    • Gość: rocznik 1949 Re: Juwenalia coraz bliżej IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 07.05.04, 11:49
      Ach co to były za Juwenalia.Kiedyś.Ostatnio, świetny pomysł na obiektach
      Politechniki Rzeszowskiej.Tam tez była atmosfera.Tylko za dużo piwa.Zastanawiam
      sie kto finansuje taki zespół jak Lady Punk.Nierozumiem tylko po co tyle
      zespołow.Kto to finansuje.Mam cichą nadzieje że nie rzeszowskie uczelnie.Jeżeli
      tak to jest skandal na dużą skalę.
    • marc27 Re: Juwenalia coraz bliżej 07.05.04, 17:31
      Podobno szukali nowego miejsca bo mieszkancy z os. Kmity sie burzyli. No i
      znalezli - przypadkiem tam gdzie ostatnio. Czy rzecznik sie popisal czy
      zurnalisci z GW? Wypadek na ostatnich juwenaliach tez nikogo nic nie nauczyl.
      Czy juwenalia wroca kiedys na Polibude?
      • Gość: zaba Re: Juwenalia coraz bliżej IP: *.prz.rzeszow.pl 18.05.04, 13:55
        rzulenalia tylko na miastezku .hej
    • Gość: Ja Re: Juwenalia coraz bliżej IP: *.wist.com.pl 07.05.04, 21:50
      Ludzie Na Juwenaliach Będą Występować czirliderki z
      trzebowniska!!!!! oone dopiero są super!!!
    • Gość: gutkowy Re: Juwenalia coraz bliżej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 14:57
      wszystko spoko gicior idelanie tylko jak moi poprzednicy
      popieram to ze juwenalia tylko w rzeszowie s aplaten i nikt nie
      wie dlaczego inne uczelnie moga miec jeszcze lepsze zespoly i
      same ppokrywaja koszty i nawet nie robia tego w kilka uczelni
      tylko same. po 2 juwenalia to juwenalia czyli bawi sie
      polietechanika a nie wszystie uczelnie i to na swoim terenie a
      nie na jakism stadionie ka ktorury ledwo mozna sie dostac.
    • Gość: AW Re: Juwenalia coraz bliżej IP: *.city.net.pl / 192.168.1.* 09.05.04, 17:21
      Juvenalia tylko w amfiteatrze na Politechnice!!!
      Tam był i jest fantastyczny klimat- studencki, luz i swoboda,
      dobra muzyka, kocyki i piwko. Teraz jest każdemu daleko i za
      bramą stadionu, nieciekawie.
      • Gość: :))))))))) Re: Juwenalia na polibudzie IP: 172.20.6.* 10.05.04, 14:18
        w kazdym miescie juwenalia sa za darmo ale oczywiscie w
        Rzeszowie musie byc inaczej.
    • Gość: pan Re: Juwenalia coraz bliżej IP: *.prz.rzeszow.pl 10.05.04, 20:24
      Tylko zeby znowu nie zasnc na oknie!!!
    • Gość: znowu zniesmaczony Re: Juwenalia coraz bliżej IP: *.prz.rzeszow.pl 11.05.04, 11:08
      Mogło być skromniej, ale za to na miasteczku PRz.
      Czemu nie na polibudzie????
      Stadion resovii to nie ten klimat.
    • Gość: fredek Re: Juwenalia coraz bliżej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.04, 11:39
      Zastanawiam się po co komu takie Juwenalia, gdzie na żadnej scenie nie
      zobaczysz studenta. Co wspólnego z kulturą studencką mają "zasproszone" zespoły?
      Co sami studenci mają do pokazania? Niestety zero (trudno tutaj
      wymieniać "poloniny" i "Resovię Saltans"). Obserwuję to środowisko (studenckie)
      od lat, jest coraz gorzej. Ilu przyszłych "inteligentów" przez okres pięciu lat
      studiów w Rzeszowie było w teatrze, czy filharmonii ? Wprawdzie w niedzielę
      na "Piaff" była prawie pełna sala studentów, ale były też jeszcze wolne miejsca.
      Myślę, że w takiej formie jak czyni sie to od kilku lat Juwenalia w ogóle nie
      powinny byc organizowane. Może wreszczie zmienic tych "organizatorów", ale
      teraz jest już chyba za późno ( w każdym razie należałoby ich na końcu
      rozliczyć i ewentualnie mocno pogonić)
      Jeszcze raz pytanie skąd na to kasa, skoro prawie wszystkie uczelnie jadą na
      deficycie
    • Gość: KRZYSIEK Re: Juwenalia coraz bliżej IP: *.prz.rzeszow.pl / 192.168.11.* 12.05.04, 14:21
      ZGADZM SIĘ ŻE JAK JUWENALIA TO TYLKO NA MISTECZKU PRZ, ALE
      NIESTETY JEST JEDNO ALE.
      CHCĄC POMIEŚCIĆ TAK DUŻĄ LICZBE OSÓB KONIECZNYM JEST TAKI
      OBIEKT JAK NA RESOVI.
      TERAZ DRUGA ALE I NAJWAŻNIEJSZ SPRAWA- BEZPIECZEŃSTWO.jEST TO
      TEREN OGRODZONY GDZIE ISTNIEJĄ MOŻLIWOŚCI ZAPEWNIENIA
      BEZPIECZEŃSTWA, NIESTETY NA PRZ TAKIEJ MOŻLIWOŚCI NIE MA
      • Gość: Promil Re: Juwenalia coraz bliżej IP: 172.20.6.* 18.05.04, 12:28
        Przeciez i tak ni puszcza ludzi na glowna plyte tylko na ten
        beton obok. Wiec co tu mowisz ze sie ludzie na amfiteatrze nie
        mieszcza??? Zreszta resovii to nie mozna nazwac nawet stadionem
        tylko wiejskim trawiastym boiskiem. WIOCHA. Pier.... te
        juwenalia, niech szukaja jeleni w innym lesie
    • Gość: Zdegustowany Student Re: Juwenalia coraz bliżej IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 13.05.04, 08:59
      dlaeczego te juwenalia sa na resovi przecierz za politechnika
      bylo by lepiej i jeszcze te zespoly nic nie dalo sie lepszego
      sciagnac pozdro
      • Gość: Ker Re: Juwenalia coraz bliżej IP: *.krak.tke.pl 17.05.04, 13:49
        Ludzieeeeee !!!!
        Co Wam się stało ???
        Czy Wy tylko marudzić potraficie ???
    • Gość: pawel mam nadzieje że mnie policja niezastrzeli IP: 172.20.6.* 14.05.04, 08:42
      mam nadzieje ze mnie policja nie zastrzeli, chyba pójde na
      juwenalia
      • Gość: milciu Re: mam nadzieje że mnie policja niezastrzeli IP: *.glogow-malopolski.sdi.tpnet.pl 14.05.04, 10:37
        no z tym zastrzeleniem to bym się bał na Twoim miejscu;)
        • Gość: rocznik 1949 Re: mam nadzieje że mnie policja niezastrzeli IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 14.05.04, 17:22
          Policja nie zastrzeli ale kibole Resowi czy Stali mogą zrobic zadymę.A co do
          wypowiedzi fredka to zupełnie się z nim zgadzam
          • Gość: gość juwenalia!! IP: 81.15.189.* 15.05.04, 23:44
            zawsze znajdzie się ktoś niezadowolony!!!ludzie zamiast pisać pierdoły to pomyślcie logicznie!!!chcecie mieć dobre zespoły to ktoś musi za to zapłacić!!uczelnie nie mają aż tyle $$$$ więc trzeba impreze obiletować a zeby to zrobić impreza musi być na obiekcie zamkniętym!. Nawet nie wiecie ile co kosztuje a szcekacie.Na drugi raz zapraszam do współpracy z samorządami uczelnianymi w sprawie juwenalii i zmienicie zdanie GWARANTUJE!!
            ZROZUMIAŁEM JEDNO WIĘKSZA ILOŚĆ LUDZI TO SIE ROBI BYDŁO Z NICH!!!(smutne ale prawdziwe)
            • Gość: A Re: juwenalia!! IP: *.nysa.punkt.pl / *.punkt.pl 17.05.04, 16:16
              A to prawda, że Juwenalia są tylko dla pelnoletnich?
            • Gość: Lisek Re: juwenalia!! IP: *.dami / 213.76.164.* 19.05.04, 18:00
              Hej stary! Co ty wogóle opowiadasz??? Jak ktoś mógł pozwolić na to żeby za
              starodawną polską tradycję trzeba było płacić??? Lepsza byłaby skromna ale
              darmowa impreza niż ta hała za 20zł. Ile nam do szczęścia potrzeba - troche
              wolnego placu i miejscowy zespół! A tak znowu pokazaliśmy że w Polsce dla
              bogatych jest wszystko a dla tych mniej zamożnych nic. I powiedz tym swoim
              kolegom co to organizują żeby wsadzili sobie te bilety w dupe - i tak przez
              ogrodzenie przejde!
          • Gość: marko Sonda IP: 81.15.189.* 21.05.04, 18:26
            zapraszam wszystkich do udziało w mini sondzie na temat juwenalii
            members.lycos.co.uk/photoidea/s/index.php
            Impreza płatna to:
            -najlepsze zespoły (wolne w danym czasie)
            -profesjonalna ochrona (nikt nie dostanie butelką po głowie lub nik z pałą nie wejdzie itp.)
            Impreza nieobiletowana:
            -róbta co chceta przy byle czym!

Nawet nie wiecie jakie kosmiczne ceny są jeśli chodzi o zespoły np. (Bajm zaśpiewał astronomiczną kase i nie przyjechał)

• Gość: nestor Re: Juwenalia coraz bliżej IP: *.prz.rzeszow.pl 18.05.04, 00:53
      jaki debil pozowlił zeby na wytłoczeniu bietu był herb UR. Pytam
      sie czyje to są JUVENALIA ?????????? Wieśniaków czy prawdziwych
      polaków z PRz. Apelujemy do prawdziwych studentów PRz !! Olejmy
      sztuczne Juvenalia któe dają zarobek samorządowi URz I PRz. Prus
      i jego banda sprzedali PRz na rzecz kasy dla siebie, nie
      pozwólmy rzesowskiemu tworowi zwanemu potocznie WSP rządzić w
      Rzeszowie
      • Gość: studentka prawa ! IP: *.gal.pl / 80.48.103.* 18.05.04, 15:48
        WSP - niech spada!!!!!!!!!
        ja tam popieram byłą Filie UMCS !!!!!!!!
        Politechnike tez szanuje i pozdrawiam!
        • Gość: anonim Re: !juwenalia IP: *.prz.rzeszow.pl 18.05.04, 19:48
          juwenalia to przede wszystkim kasa dla samorzadu Prz i UR takich
          jak stefański czy prus.po drugie jak zwykle co roku zdyskryminow
          ali prawo które samorzad było wsp ma w dupie.uważam,ze to co
          robia to wiocha,prywata i nabijanie kasa własnych
          kieszeni.ciągnięcie po kilka kierunkow,aby jak najdłużej
          korzystac z kasy uczelni.i kto widział,żeby juwenalia były
          płatne!!!!!!!!!inne miasta mają skromniejsze zespoły,ale
          juwenali sa za darmo.tu chodzio klimat a nie komercje i robienie
          z tego widowiska.
          • Gość: studentka prawa Re: !juwenalia IP: *.gal.pl / 80.48.103.* 18.05.04, 22:40
            Zgadzam sie z przedmówcą! To co sie dzieje w samorzadzie centralnym to
            SKANDAL!!!!!!!!!!!!!!!!mam nadzieje, ze wreszcie sie ktos zainteresuje tym co
            robią tam ci ludzie, ciagnacy kolejne fakultety, zeby tylko pastwic się cudzym
            kosztem!
      • Gość: czarnuch Re: Juwenalia coraz bliżej IP: 172.20.6.* 18.05.04, 21:16
        prusaki jak zawsze robią wszystkich w pręta i dbają tylko
        o swoje grube dupy swoich sługusów
        juwenalia tylko na miasteczku polibudy!!!
        • Gość: krakow Re: Juwenalia coraz bliżej IP: *.prz.rzeszow.pl 19.05.04, 17:47
          Ja mam tanie bilety zrobine met. chałupniczą lepsze jak oryginały
      • Gość: student PRz Re: Juwenalia coraz bliżej IP: 62.93.43.* 20.05.04, 14:10
        stary ale jesteś szurnięty, student to student a ty robisz z tego jakąś walkę
        różnych ras, jesteś burakiem i przynosisz wstyd studentom PRz
    • Gość: Student UR Stawarz Stefanski i spólka IP: *.city.net.pl / 192.168.1.* 19.05.04, 17:00
      Ludzie zobaczcie jak przewodniczacy(pokój 819) i jego spółka
      mieszkają w akademiku Laura (za darmo)! To są apartamenty!!!!!!
      A jak my w tych pokoikach z nieszczelnymi oknami? Ale co ich
      obchodzą studenci, ważne że oni mają dobrze. Co więcej
      zasiadają w komisjach zapomogowych, stypendialnych i sami sobie
      przyznają pieniądze w najwyższej kwocie. mają widocznie na
      to "przyzwolenie z góry"- no cóż nie każdy spędza na kawce po 2
      godziny dziennie u pani prorektor ds. studenckich.
      • Gość: on Re: Stawarz Stefanski i spólka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.04, 21:46
        dla niezorientowanych..... czyli dla tego, który wypowiada się na jakieś tematy
        o których nie ma pojęcia..chce tylko powiedzieć, że członkowie komisji NIE MOGĄ
        sobie sami przyznać żadnej zapomogi lub też stypendium. Podania komisji
        rozpatruje Dziekan,lub Prorektor.
        dlatego jeśli ktoś jest niezorientowany to nie powinien pisać nieprawdy...
        Pa!
    • Gość: lol ..dota Re: Juwenalia coraz bliżej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 22:58
      chciała bym zeby wpuszczali tez młodzież nie majacej 18 lat bo
      oni tez sie chca bawic
      • Gość: org Re: Juwenalia coraz bliżej IP: 172.20.6.* 20.05.04, 21:47
        Przykro mi , ale Juwenalia sa imprezą _studencką_ z definicji.
    • Gość: aniolek Re: Juwenalia coraz bliżej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 09:37
      a mnie się wydaje drozy studenci ze wam się w głowach pojebało . 20zł za 3 dni
      muzy to jak za darmo . narzekanie sranie w banie jak tak ma wyglądać poslka
      przy takich talentach inrtelektualnych jak wy to lepiej do zambii wyjechać .
      pozdro.
      • Gość: gość Re: Juwenalia coraz bliżej IP: 81.15.189.* 21.05.04, 10:38
        Proponuje zrobienie małej sondy na temat juwenalii. Zapraszam na strone
        members.lycos.co.uk/photoidea/s/index.php
        • Gość: org Re: Juwenalia coraz bliżej IP: *.prz.rzeszow.pl 21.05.04, 11:55
          Kto by chcial latwe pytanie, ale kto dopilnuje bezpieczenstwa na
          nieogrodzinym terenie to zupelnie inna sprawa.
          Kto bedzie przy tym pracowal tez.
          Nie zauwazacie kochani pracy jaka trzeba wlozyc zeby wogole sie
          juwenalia odbyly.
          • Gość: A Re: Juwenalia coraz bliżej IP: *.nysa.punkt.pl / *.punkt.pl 21.05.04, 13:43
            Ciekawe tez, ze Juwenalia w innych miastach są dla wszystkich, nie tylko dla
            studentow... moim zdaniem to jest niesprawiedliwe, ze jest tylko dla
            pelnoletnich... to, ze ktos ma juz 18, a ktos 17 nie oznacza, ze ten o rok
            starszy jest osobą ktora potrafi sie lepiej bawic, no, ale tu pewnie chodzi o
            alkohol itp... chociaz jak ktos nie ma 18 lat a chce sobie cos kupic to nie
            musi placic 20 zł za wejscie na stadion... a zresztą, ja tylko nie rozumiem
            dlaczego, zeby moc posluchac muzyki i sie przy niej pobawic trzeba miec 18 lat,
            albo byc studentem... i co z tego, ze z definicji jest to impreza studencka...
            w Opolu na Juwenaliach mowili, ze jest dla wszystkich, ze jest to impreza
            organizowana przez studentow dla wszystkich, nie tylko ich... ale Rzeszow
            oczywiscie musi byc oryginalny, nie dosc, ze platne to jeszcze jakies
            ograniczenia... a to wcale nie oznacza, ze musi byc lepiej...
            • Gość: Saladyn Re: Juwenalia coraz bliżej IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 21.05.04, 19:05
              Nie ma powodu narzekać.Przecież większości i tak chodzi tylko o to, aby wypić
              te 5 browarków, pogibać się przy jakiejś muzyce (jakiej? nieważne.
          • Gość: maniek Re: Juwenalia coraz bliżej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 15:52
            Jeśli impreza nie byłaby zamknięta, to obowiązek zabezpiczenia ma policja
            • Gość: rocznik 1949 Re: Juwenalia coraz bliżej IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 22.05.04, 17:49
              I po juwenaliach.Całe szczęście że bez zabitych. Chociaż ofiary były. Za dużo
              dziasiaj ludzi ma kaca. Co do Lady Punk to też żadnego skandalu nie było. Tylko
              jeden szczegół co zauważyłem. Pansewicz troche ze pojarał i lekko chodził
              naćpany. Oparcie juwenalii tylko na tych trzrech dniach koncertów róznych
              zespołów sprowadzonych z Polski i to prawdopodobnie nie za małe pieniądze jest
              błędem. Były to normalne komercyjne koncerty które można zorganizować w każdą
              niedzielę czy sobotę i można tego nie nazywać juwenaliami. A gdzie pokazała się
              brać żaków rzeszowskich ? Chyba pod parasolami z piwem.
              • Gość: Oldtimer Re: Juwenalia coraz bliżej IP: *.krak.tke.pl 23.05.04, 10:59
                To były raczej burakalia...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka