Gość: enew IP: *.man.rzeszow.pl 26.04.11, 10:02 Szukam taniego i solidnego warsztatu w Rzeszowie gdzie naprawiają Ople który polecicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paddy Re: Warsztat samochodowy - który polecacie IP: *.189.216.224.skyware.pl 26.04.11, 12:56 Nie szukaj warsztatu w ktorym naprawiaja ople. Szukaj warsztatu, w ktorym naprawiaja. Szukaj warsztatu jedno- gora dwuosobowego. Omijaj autostrefe na Okulickiego. Paddy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matii Re: Warsztat samochodowy - który polecacie IP: *.19.165.123.osk.enformatic.pl 26.04.11, 19:36 Autostrefa ja również nie polecam. oddać im samochód to tak jak zrobić seppuku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paddy Re: Warsztat samochodowy - który polecacie IP: *.189.216.224.skyware.pl 27.04.11, 13:29 CYT:oddać im samochód to tak jak zrobić seppuku Gorzej. Po seppuku juz ci wszystko jedno. Tu jeszcze musisz tym jezdzic... Paddy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Warsztat samochodowy - który polecacie IP: 217.153.102.* 28.04.11, 18:54 MERC okulickiego odradzam: kilka tygodni temu oddałem naprawiali mi rozrusznik; zgodnie z obiecankami montaż i demontaż miła kosztować 60 pln + to co weźmie bendix (bendiks wziłą nie całą 100) oni za wszytsko 300, i tu problem był bo coś ze stacyjką sie okazało że nie tak. owszem atko paliło tylko że rozrusznik po zapaleniu cały czas pracował. musiałem lawetę wziąć i odstawiac autko do Krasnego do Firmy AMICO (tych polecam), naprawili stacyjkę i szok telefon że rozrusznik jest do naprawy choć autko z warsztatu MERC do Krasnego przyjechało na lawecie. naprawili rozrusznik były uszkodzone widełki i sprężyna. gdy pojechałem do MERCA na Okulickiego z reklamacją poprostu jej nie uwzględnili. PYTAM kto zawinił czy bendix czy Merc na okulickiego - bo oni sami nie wiedzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca Re: Warsztat samochodowy - który NIE polecacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.13, 20:29 Ewidentna wina MERCa - a dlatego ze nie dopatrzyli awarii stacyjki i przez to rozrusznik krecil non stop razem z silnikiem i pomimo ze rozrusznik mogl byc po naprawie to jednak taka "kuracja" silnikiem na obrotach rozlozy nawet najlepszy rozrusznik. To standardowa metoda MERCa jak i wielu warsztatow - zdemnotowac - zawiezc do kogos , doliczyc koszty montazu i demontazu oraz koszty wozenia tam i spowrotem + oczywiscie jakis zarobek musi byc - i stad 2 stowki extra straciles ... Lajf is brutal Odpowiedz Link Zgłoś
zabawny.1 Re: Warsztat samochodowy - który polecacie 28.04.11, 20:03 Gość portalu: enew napisał(a): > Szukam taniego i solidnego warsztatu w Rzeszowie gdzie naprawiają Ople > > który polecicie? napisz co masz do naprawy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Warsztat samochodowy - który polecacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.11, 20:42 Polecam mały warsztat Pana Orzecha w Rzeszowie przy ul. Bałtyckiej (Wilkowyja). Właściciel naprawia tylko sam i robi to dobrze od lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mocha Re: Warsztat samochodowy - który polecacie IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.11, 17:08 Ze swojej strony polecam start.polmotauto.pl/ - mają monitoring, dzięki któremu można cały czas obserwować, co dzieje się z samochodem, fachową obsługę i korzystne ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Warsztat samochodowy - który polecacie IP: *.krak.tke.pl 23.09.11, 14:16 Dałem ostatnio Opla do naprawy. Jesli byś chciał socjalizm to zapraszam do Bendiksu a szczególnie na rozmowę z panią Zofią Kopeć. Klient prosił żeby sprawdzić mu alternator to "mechanik kazał mu samemu sobie wymontować bo on nie ma czas na takie rzeczy". Fachowcy już dawno wyjechali a w polsce zostały same chamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Warsztat samochodowy - który polecacie IP: 195.206.124.* 23.09.11, 14:33 Auto tech Ropczycka 5 rozsądne ceny i dobra robota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ted Re: Warsztat samochodowy - który polecacie IP: 91.224.192.* 24.09.11, 17:45 Omijajcie warsztat na ropczyckiej ,sam sie reklamuje na forach ! Odpowiedz Link Zgłoś
fajnyradzioszek Re: Warsztat samochodowy - który polecacie 08.07.14, 11:08 Auto-Tech, Mirowska 34. Radzę dobrze się zastanowić zanim ktokolwiek odda tam auto. Dwa miesiące temu podjechałem bo w punciaku przy wale korbowym zaczął gubić olej umówiłem się z mechanikiem na wymianę uszczelniaczy i przy okazji zrobiłem rozrząd i parę innych drobiazgów za 700 zł ale jak to bywa w przypadku kiepskich mechaników po dwóch miesiącach znowu auto zaczęło gubić olej w tym samym miejscu. Pojechałem znowu i auto miało zostać zrobione na „gwarancji” co jak się okazało w rzeczywistości kosztowało mnie prawie stówkę lecz co gorsza znowu źle złożyli i ciągle widzę wyciek oleju. Jeżeli mimo wszystko ktoś chce tam „naprawiać auto” proponuję brać na wszystko faktury będzie łatwiej dochodzić swoich praw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Warsztat samochodowy - który polecacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.13, 16:38 No ja na przykład mogę polecić Warsztat Samochodowy AutoRespekt w Łęki Dolne 124a 39-221 Łęki Górne. Ja tam naprawiałem Chryslera Neona, ponieważ padły mi amory, no i nie miałem wyjścia. Szybko, solidnie w dobrej cenie. (www.autorespekt.pl) W gruncie rzeczy nad całą firmą działa przedsiębiorstwo Celinka, która panuje nad prawidłowym działaniem warsztatu (kosmetyka, lakiernictwo, naprawa, pomoc drogowa, itd.) Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kret Re: Warsztat samochodowy - który polecacie IP: *.rzeszow.vectranet.pl 25.10.13, 14:32 No ja na przykład mogę polecić Warsztat Samochodowy AutoRespekt w Łęki Dolne 124a Przecież to partacze. A po nich gdzie naprawiasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Warsztat samochodowy - który polecacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.13, 16:19 Ej człowieku! Partacze? Weź się zastanów, co Ty w ogóle mówisz. Nawet sobie nie wyobrażasz jak mi zrobili auto , więc się nie wypowiadaj. Ja jestem bardzo zadowolony, bo inni sobie życzyli nie wiadomo jakie pieniądze... A to niby tylko amore... nie naprawa silnika, tylko amortyzatory, na dodatek tylko tylne. Przedsiębiorstwo Celinka zaoferowało mi naprawdę atrakcyjną cenę. Przy okazji zleciłem ich wypranie tapicerki, bo była trochę już kiepskawa. Proponuję najpierw skorzystać z usług, i nie zarzucać im czegoś, od czego nie są zależni. Mechanik, to nie cudotwórca - ze starego samochodu, nie zrobi nowego. Tyle. Pozdrawiam i polecam P.P.H.U CELINKA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kret Re: Warsztat samochodowy - który polecacie IP: *.rzeszow.vectranet.pl 05.11.13, 16:36 Partacze. I spamerzy. Goscie, którzy spamuja na forum z watpliwa dętą reklamą nie są warci uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Warsztat samochodowy - który polecacie IP: *.165.enf.pl 05.11.13, 18:21 Zdecydowanie F3 na Reymonta na terenie PZMOT. Mechaniory tam starsze robią przy autach ze 30 lat. Z 8 lat naprawiam u nich i serwisuje 3 auta i bez zarzutu. Zakład bez fajerwerków jeśli chodzi i wygląd ale auto zawsze dobrze naprawione za rozsądne pieniądze i bez naciągania czy oszukiwania. Odpowiedz Link Zgłoś
uzytkownik5558 Re: Warsztat samochodowy - który polecacie 09.01.17, 21:06 ODRADZAM wszystkim korzystanie z uslug warsztatu samochodowego MERC w Rzeszowie!!! Po dlugotrwalej i kosztownej naprawie usterki, moj samochod wyjechal stamtąd z bledem katalizatora, ktory do tej pory byl zupelnie sprawny i nigdy nie wyskakiwaly bledy, czy to przypadek, ze akurat wtedy sie zuzyl? Raczej wątpliwe. Wnioski są oczywiste. Dodam, ze moj samochod nie ma 'natrzaskanych' az tyle kilometrow, zeby mi wmawiac, ze 'mogl sie przeciez zuzyc'. Omijajcie ten warsztat z daleka! Odpowiedz Link Zgłoś
krukimoj Re: Warsztat samochodowy - który polecacie 11.01.17, 12:23 Zajęcza 20 Rzeszów . szybka obsługa i dobre ceny Odpowiedz Link Zgłoś
krukimoj Re: Warsztat samochodowy - który polecacie 11.01.17, 12:25 Auto-Puls ul.Zajęcza 20 . Szef nadzoruje naprawy . Szybko i dobre ceny Odpowiedz Link Zgłoś
aleskrzat32 Re: Warsztat samochodowy - który polecacie 03.05.17, 15:09 Polecam!!! Warsztat samochodowy Bartosz Słotarski. www.facebook.com/pg/WarsztatsamochodowyBartoszSlotarski/about/?tab=page_info Odpowiedz Link Zgłoś
mirelka2290 Re: Warsztat samochodowy - który polecacie 21.07.17, 11:09 Ja mogę śmiało polecić ten www.pomoc-drogowa-rzeszow.pl/ Dostępny 24h/dobę więc w każdej chwili przyjadą z pomocą. Ja sobie ich chwalę, bo jak raz mi auto stanęło na kompletnym odludziu, to i tak trafili i pomogli. Odpowiedz Link Zgłoś
p_bernat Re: Warsztat samochodowy - który polecacie 18.05.20, 09:00 mirelka2290 napisał(a): > Ja mogę śmiało polecić ten www.pomoc-drogowa-rzeszow.pl/ Dostępny 24h/dobę więc w każdej chwili przyjadą z pomocą. Ja sobie ich chwalę, bo jak raz mi auto stanęło na kompletnym odludziu, to i tak trafili i pomogli. Mnie co prawda ściągali z centrum po stłuczce ostatnio ale nie powiem jak na godziny szczytu i ruch na drodze byli naprawdę szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
marvel_man Re: Warsztat samochodowy - który polecacie 19.09.17, 13:29 W przypadku okolic Rzeszowa, jeśli naprawy i skutecznej regeneracji wymaga turbosprężarka, to ja mogę polecić skorzystanie z pomocy warsztatu Turbospec, który mieści się w Rakszawie. Korzystałem raz z ich pomocy i turbo śmiga do dnia dzisiejszego. Obsługa miła i fachowa. :) Tu łapcie link do ich strony http://turbospec.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kozieradka Re: Warsztat samochodowy - który polecacie 11.08.20, 09:27 W Rzeszowie to jeszcze nie trafiłam na ten jedyny warsztat ale to może dlatego, że jestem kobietą i do końca nie znam się na motoryzacji ale awarię na drodze to akurat moja specjalność i tutaj panów z Tekst linku mogę polecić, dobra i szybka w reakcji ekipa. Odpowiedz Link Zgłoś
robert9325 Re: Warsztat samochodowy - który polecacie 25.04.24, 09:59 Ja mogę polecić od siebie Warsztat samochodowy naprawiam tam swoje Volvo i jest w porządku Odpowiedz Link Zgłoś
poradyagdrzesz Re: Warsztat samochodowy - który polecacie 21.05.25, 16:19 Masz dość zgadywania, komu powierzyć swój sprzęt do naprawy? Postaw na pewność i wygodę – odwiedź Serwis.info.pl, miejsce, w którym z łatwością znajdziesz sprawdzony punkt serwisowy w Twojej okolicy. Zepsuty telefon, niedziałająca pralka, problemy z laptopem czy klimatyzacją? Na naszej stronie wyszukasz profesjonalistów, którym możesz zaufać – szybko, bezpiecznie i bez ryzyka. Setki zweryfikowanych serwisów, przejrzyste opisy usług, opinie klientów i intuicyjna wyszukiwarka sprawiają, że wybór staje się prosty. Niezależnie, czy jesteś klientem indywidualnym, czy firmą – z Serwis.info.pl znajdziesz rozwiązanie na każdą usterkę.Masz dość zgadywania, komu powierzyć swój sprzęt do naprawy? Postaw na pewność i wygodę – odwiedź Serwis.info.pl, miejsce, w którym z łatwością znajdziesz sprawdzony punkt serwisowy w Twojej okolicy. Zepsuty telefon, niedziałająca pralka, problemy z laptopem czy klimatyzacją? Na naszej stronie wyszukasz profesjonalistów, którym możesz zaufać – szybko, bezpiecznie i bez ryzyka. Setki zweryfikowanych serwisów, przejrzyste opisy usług, opinie klientów i intuicyjna wyszukiwarka sprawiają, że wybór staje się prosty. Niezależnie, czy jesteś klientem indywidualnym, czy firmą – z Serwis.info.pl znajdziesz rozwiązanie na każdą usterkę. Odpowiedz Link Zgłoś