Dodaj do ulubionych

X Factor: Burmistrz Jasła da mieszkanie Szpakowi?

IP: *.wsiz.rzeszow.pl 16.05.11, 14:48
Ale dlaczego miałby dostać mieszkanie? Niech spiszą z nim umowę na kwotę której warta i niech sobie kupi gdzie chce. Na razie tylko pochodzi z Jasła ale w promocję raczej nie jest zaangażowany.
Obserwuj wątek
    • Gość: szlag_mnie_trafi mam nadzieje ze to zart i kaczka dziennikarska IP: *.beskidmedia.pl 16.05.11, 16:00
      jesli pan burmistrz ma wolne mieszkania, to na pewno jest dluga kolejka rodzin wielodzietnych, matek samotnie wychowujach dzieci, niepelnosprawnych w trudnej sytuacji zyciowej itp.
      a jesli ten mlodzian to taka gwiazda to swoje jeszcze zarobi
      • wielce_czcigodny Re: mam nadzieje ze to zart i kaczka dziennikarsk 16.05.11, 16:12
        Gość portalu: szlag_mnie_trafi napisał(a):

> jesli pan burmistrz ma wolne mieszkania, to na pewno jest dluga kolejka rodzin
        > wielodzietnych, matek samotnie wychowujach dzieci, niepelnosprawnych w trudnej
        > sytuacji zyciowej itp.
        > a jesli ten mlodzian to taka gwiazda to swoje jeszcze zarobi

oni i tak lokum nie dostaną, bo i tak nie ma dla wszystkich i nie będzie. A dzięki Michałowi, miasto może w czasie paru lat dużo zyskać, również finansowo.
        • Gość: olo Re: mam nadzieje ze to zart i kaczka dziennikarsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.11, 22:14
          A co, będzie robił "lody" i to co zarobi odda do miejskiej kasy? Sorry, ale rozdawanie mieszkań za przyszłe, mocno niepewne zasługi jest śmieszne, w szczególności że w zeszłym roku miasto zostało dotknięte przez powódź.
    • Gość: HA! X Factor: Burmistrz Jasła da mieszkanie Szpakowi? IP: *.elk.mm.pl 16.05.11, 16:07
      Wojewódzki, sam mu kup, albo oddaj jedno ze swoich, ale od pieniędzy podatników wara!
      • wielce_czcigodny Re: X Factor: Burmistrz Jasła da mieszkanie Szpak 16.05.11, 17:22
        Gość portalu: HA! napisał(a):

> Wojewódzki, sam mu kup, albo oddaj jedno ze swoich, ale od pieniędzy podatników
        > wara!

twoje datki dla polski pewnie są dennie niskie, hahaha
    • wielce_czcigodny X Factor: Burmistrz Jasła da mieszkanie Szpakowi? 16.05.11, 16:10
      liczy się refleks i umiejętność wykorzystania 5 minut panie burmistrzu, Kuba już zrobił wiele wraz z Michałem, teraz kolej na Pana
      • wlody1 Re: X Factor: Burmistrz Jasła da mieszkanie Szpak 16.05.11, 19:42
        wielce_czcigodny napisał:

> liczy się refleks i umiejętność wykorzystania 5 minut panie burmistrzu, Kuba
        > już zrobił wiele wraz z Michałem, teraz kolej na Pana

Rzecz w tym że Ani Kuba ani Michał nic nie zrobili dla Jasła! Oni tylko wspomnieli o tym mieście a robili to dla SIEBIE!!!! A Pan burmistrz zrobił na pewno znacznie więcej ... Czy Wielce Czcigodny Pan myśli że takie wspomnienie skąd się pochodzi przekłada się w jakikolwiek sposób na promocję miasta? Kuba coś palnął a Pan się zachwyca... Poza tym burmistrz może tyle ile może, a na pewno nie może rozdawać mieszkań. Władza ma swoje granice.

>
    • wielce_czcigodny Re: X Factor: Burmistrz Jasła da mieszkanie Szpak 16.05.11, 16:10
      Gość portalu: MARIAN napisał(a):

> Ale dlaczego miałby dostać mieszkanie? Niech spiszą z nim umowę na kwotę której
      > warta i niech sobie kupi gdzie chce. Na razie tylko pochodzi z Jasła ale w pro
      > mocję raczej nie jest zaangażowany.

aleś ty jest dennie głupi
      • pulomiot Re: X Factor: Burmistrz Jasła da mieszkanie Szpak 16.05.11, 22:16
        wielce_czcigodny napisał:

> aleś ty jest dennie głupi
        >

U ciebie zaś dna nie widać.
    • Gość: Kupa Wojewódzka Widać,że burmistrz nie nadaje się na to stanowsiko IP: *.aster.com.pl 16.05.11, 16:14
      ...
      • Gość: zbyszek Re: Widać,że burmistrz nie nadaje się na to stano IP: *.hsd1.il.comcast.net 16.05.11, 16:26
        Panie Wojewodzki,Panie Burmistrzu i Pan(ie)nno Szpak wam niestety potrzebny jest psychiatra by leczyc tego pajaca z choroby.Ten pajac ma zachwiana hormonalnie i umyslowo przynaleznosc genetyczna i wam to tez grozi jesli nie wezmiecie sie za siebie.On idzie do przodu w glosowaniach gdyz wlasnie lobby pedofilskie glosuje na niego gdyz wlasnie rodzi sie nowa gwiazda tego okaleczonego moralnie towarzystwa.Znajac te srodowisko jest ono niewspolmiernie hermetycznie zamkniete ponadto bardzo bogate i zrobia z niego to co beda chcieli zrobic .Dziwie sie jego ojcu ze pozwala na dalsza dzialalnosc swego synka a nie leczac go,rozumiem matke jego ze wstydu uciekla za granice.
        • Gość: Gość Re: Widać,że burmistrz nie nadaje się na to stano IP: *.spray.net.pl 16.05.11, 17:27
          Bardzo trafne spostrzeżenia
        • Gość: k Re: Widać,że burmistrz nie nadaje się na to stano IP: *.v-net.com.pl 16.05.11, 18:02
          Przynależność genetyczna; coś jak:

- "jesteś Polakiem czy Niemcem?!"
          - "a kto pyta?"
          - "Nie popisuje się Kopernik!"

A tak poza tym, proponuję ci zbyszku, żebyś Szpaka poznał bliżej, zobaczymy, może dzięki tobieon się stanie przynależnym, 100% mężczyzną z dzidą, a może ty zaczniesz śpiewać piosenki i się wyswobodzisz?
        • Gość: allone Re: Widać,że burmistrz nie nadaje się na to stano IP: 78.133.217.* 06.06.11, 18:30
          Chory to jesteś Ty i to nieuleczalnie. Zawiść, zazdrość i brak tolerancji to NIEULECZALNE CHOROBY a Ty je masz w komplecie.
    • Gość: savage Re: obrzydliwy Drag Queen, fuuujj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.11, 16:16
      Kasiu, wróc do kościoła...Wszyscy musza byc tacy jak Ty i Twoi bliscy ??
      • Gość: kasia Re: obrzydliwy Drag Queen, fuuujj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.11, 16:29
        Nie lubię kościoła, więc się nie wybiorę.
        Szpaka też nie lubię, bo mam pewne poczucie i postrzeganie estetyki i artyzmu, w którym mieszczą się ciekawe osobowości (owszem), wielcy artyści (jak najbardziej), utalentowani ludzie (ba!), ale nie cienko śpiewający chłopaczek w ciuszkach dziewczyny, wysokich obcasach i z makijażem, który TYLKO za to, że jest diametralnie inny zbiera oklaski i to jak widzę po tym artykule, nawet takie, które graniczą już z paranoją?
        Dlaczego tylu ludzi klaszcze uszami na widok odmieńca - to jeszcze mogę zrozumieć - ludzi często fascynują zjawiska dziwne. Ale żeby chrzanić bzdury o zasługach dla miasta?
        Ludzie, czy wy jesteście tacy durni, że dopiero taki ktoś w takim programie uświadomił wam, że jest takie miasto jak Jasło?
        I może jeszcze taki Szpak zachęca was do odwiedzenia tego miasta albo zainwestowania w nim?
        • Gość: allone Re: obrzydliwy Drag Queen, fuuujj! IP: 78.133.217.* 06.06.11, 18:33
          Ha... ubierz się "normalnie" bo taki tylko strój preferujesz, a może ubierz się "inaczej" ale ... wyjdź na scenę jako amator, ogarnij wzrokiem publiczność, stań oko w oko z jury a potem... no właśnie co potem??? Podejrzewam, że "kilo w gaciach" i mizerny wykon "Wlazł kotek na płotek" ale do krytyki pierwsza. Ot i cała Polska nasza...
    • Gość: Twady orzech Re: X Factor: Burmistrz Jasła da mieszkanie Szpak IP: *.warszawa.vectranet.pl 16.05.11, 16:26
      Nikt nie słyszy, że on fałszuje?
      • Gość: marek Re: X Factor: Burmistrz Jasła da mieszkanie Szpak IP: *.dynamic.chello.pl 16.05.11, 20:37
        masz rację podobnie u nas piwosze po kioskiem śpiewają nie gorzej ale lepiej wyglądają
    • Gość: Bolek Akurat ta piosenka mu nie wyszła IP: *.choszczno.vectranet.pl 16.05.11, 16:27
      Bywało lepiej
    • szafir51 Szpaczek - dziewczyniaczek 16.05.11, 16:27
      Nie sposób się nie zgodzić, to coś staje się karykaturą samego siebie.

Jestem wesoły Szpaczek,
      Mam w Jaśle swój hamaczek,
      W hamaczku szpilki, szminki, kwas...
      Zaśpiewam zatem jeszcze raz!

Śpiewa z taką manierą, jakby miał z 20 lat doświadczenia scenicznego. Poziom niestety zupełnie nie ten.
      • tiuia Re: Szpaczek - dziewczyniaczek 16.05.11, 16:32
        Wierszyk wypas:D
        Ale Szpaka tak czy inaczej uważam za bardzo utalentowanego człowieka. I życzę mu jak najlepiej.
        • wielce_czcigodny Re: Szpaczek - dziewczyniaczek 16.05.11, 17:32
          tiuia napisała:

> Wierszyk wypas:D
          > Ale Szpaka tak czy inaczej uważam za bardzo utalentowanego człowieka. I życzę m
          > u jak najlepiej.

ja również
      • Gość: blindy Re: Szpaczek - dziewczyniaczek IP: *.cdma.centertel.pl 01.06.11, 15:16
        no tak, wg Ciebie Szpak reprezentuje dno, ale układanie dziecinnych rymowanek, masz rację, TO jest rzeczywiście wysoki poziom...;/
    • Gość: gieng [...] IP: *.nowinynet.pl 16.05.11, 16:27
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Janusz_31 Re: X Factor: Burmistrz Jasła da mieszkanie Szpak IP: 94.75.112.* 16.05.11, 16:33
        Won ogrze do jaskini!
      • Gość: Lila Ale zazdroscisz, frustracie! IP: *.232-130-109.adsl-dyn.isp.belgacom.be 16.05.11, 16:33
        Szkoda mi cie, wez no cos na uspokojenie.

• Gość: laerke Wspanialy utalentowany mlody chlopak! IP: *.232-130-109.adsl-dyn.isp.belgacom.be 16.05.11, 16:27
      Podziwiam Michala, jestes cool. Podziwiam cie za talent, za fenomenalny wyglad i za cywilna odwage.
      Dalej badz soba, Michal. Mieszkanie i uznanie sie nalezy!
      • wielce_czcigodny Re: Wspanialy utalentowany mlody chlopak! 16.05.11, 17:24
        Gość portalu: laerke napisał(a):

> Podziwiam Michala, jestes cool. Podziwiam cie za talent, za fenomenalny wyglad
        > i za cywilna odwage.
        > Dalej badz soba, Michal. Mieszkanie i uznanie sie nalezy!

ja również go podziwiam, jest fantastyczny
    • Gość: kuba wojewódzki [...] IP: *.nowinynet.pl 16.05.11, 16:30
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: ccc to ja podpowiem, że pewna osoba ze ścisłego ... IP: *.pwszjar.edu.pl 16.05.11, 16:35
      kierownictwa TVN jest z Jasła.

Może zasponsoruje reklamę swemu rodzinnemu miastu?
      • Gość: kasia no ale co z tego??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.11, 16:38
        Ludzie kochani, i co z tego, że ktoś jest z Jasła?
        Czy fakt, że jakiś pajac typu Szpak pochodzi skądś, ma jakiekolwiek znaczenie?
        Czy ktoś się czuje zachęcony do zwiedzenia tego miasta, zainwestowania w nim, czy cokolwiek innego?
        • Gość: Lilka To ty nie wiesz, ze slawa jest pozytywnym IP: *.232-130-109.adsl-dyn.isp.belgacom.be 16.05.11, 16:50
          czynnikiem, ktory rzutuje pozytywnie przez asocjacje?
          Nigdy nie zastanawialas sie jak dzialaja reklamy w telewizji?
          Produkt przez asocjacje z czyms dobrym, ciekawym, nietuzinkowym zdobywa na wartosci.
          I tak miasto Jaslo i jego obywatele zyskuja przez utozsamianie z utalentowanym, mlodym, przystojnym uroczym czlowiekiem, jakim Michal Szpak jest.
          A do tego jest taki silny i odwazny. Jaslo ma prawo byc dumne!
          • Gość: kasia Re: To ty nie wiesz, ze slawa jest pozytywnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.11, 16:55
            No jasne, wszystko prawda - poza tym, co piszesz o chłopaku...
            Skoro widzisz w nim przystojnego, uroczego (???), silnego (!!!) i odważnego człowieka, to... cóż można ci odpowiedzieć. O gustach się nie dyskutuje.
            Ale raczej męski, powszechnie uznawany typ urody i stylu bycia jest odrobinę odmienny od szpakowego...
            Moim zdaniem chłopak jest po prostu wstrętny - brzydki, sztuczny, nienaturalnie szczerzy zęby w sztucznym śmiecho-uśmiechu, a ponadto ma problem z identyfikacją swojej płci.
            Dlaczego ludzie podziwiają coś takiego? To raczej trzeba współczuć.
            • Gość: xxxxxxxxxxxxxxxxxx Współczuć należy tym, którzy nie potrafią IP: *.jmdi.pl 16.05.11, 17:09
              zrozumieć otaczającego ich świata i mają horyzont ograniczony krawędzią własnej michy.
            • Gość: Normalna Re: To ty nie wiesz, ze slawa jest pozytywnym IP: *.play-internet.pl 16.05.11, 17:09
              Oj Kasia Kasia... Tak tryskasz jadem w swoich postach że aż mi Ciebie żal. Jesteś najbardziej ograniczoną i nietolerancyjną osobą na tym forum. Myślę, że to raczej Tobie przydałoby się kilka wizyt u psychiatry, bo sama siebie zatrujesz tym jadem.
              • Gość: kasia no nie wiem, ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.11, 17:23
                przykre, że wchodzimy w czasy, kiedy postawa przeciwko bezpodstawnemu promowaniu kiczu, obsceniczności i TAKIEJ odmienności będzie nazywana nienormalnością.
                To ja jestem nienormalna i powinnam chodzić do psychiatry?
                Jestem heteroseksualną kobietą, której podobają się mężczyźni wyglądający jak mężczyźni oraz kobiety będące kobietami, a nie dziwaczne kombinacje powyższych.
                Cenię artystów, którzy np potrafią śpiewać i zaistnieć na scenie swoim talentem, osobowością, twórczością, a nie sztucznym wizerunkiem na potrzeby zszokowania i zainteresowania publiczności, nie tym, że ubrali cudze ciuszki i wyginają się jak prostytutka w witrynie.
                Cóż to za artyzm?

• Gość: savage Re: no nie wiem, ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.11, 17:34
                  Jednym słowem jestes NIETOLERANCYJNA ! A gdybys miala mniej szczescia w zyciu, e tym kraju i podobałyby ci się dziewczyny ??? A jesli twoje dzieci bedą takimi odmiencami...schowasz je w piwnicy ?!
            • Gość: Lila Hurra Michal Szpak IP: *.232-130-109.adsl-dyn.isp.belgacom.be 16.05.11, 17:28
              Jest silny poniewaz ma psychiczny potencjal, aby sprzeciwic sie zasciankowym wyobrazeniom jaki mlody chlopak powinien byc. On jest taki, jakim sie urodzil i wykorzystuje te atuty, jakie natura ( albo jak wolisz Bog) mu dala. To po pierwsze.

Jest odwazny, poniewaz z otwarta usmiechnieta twarza konfrontuje teoretycznie niesprzyjajace mu srodowisko, wiadomo przeciez jaka moherowa polska prowincja jest. To po drugie.

Jest uroczy. Topnieje, widzac jego swieza "szelmowsko" usmiechnieta twarz, smukla sylwetke, dobre wyczucie stylu ubioru. Piszesz, ze gust nie powinien byc przedmiotem dyskusji. Wiec nie kwestionuj mojej oceny.

Pomysl chwile o slynnych muzykach naszych czasow, ktorzy osiagneli sukces (Michaeæl Jackson, Prince, Freddy Merury, Elton John)i wczesniejszych er (np.Piotr Czajkowski). Wielu z nich odroznialo sie od tego przecietnego pana Kowalskiego, pewnie takze orientacja seksualna. No i co z tego? No chyba tylko dobrze. Taka byla ich natura, ale my sluchajac ich muzyki korzystamy z ich geniuszu.

Troche tolerancji, Kasiu. Pozwol uzdolnionemu mlodemu chlopcu rozwijac swoj talent.
              Nieladnie byc zawistnica.
              • Gość: kasia Re: Hurra Michal Szpak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.11, 17:44
                Tylko, że ja nie twierdzę, że chłopak jest beznadziejny BO jest homoseksualny. Nic takiego nie pisałam. Twierdzę, że jest beznadziejny, bo ma fatalną fizyczność, ruchy, uśmiech, głos i styl bycia oraz ubierania się. I nieznośną dla mnie maniery poruszania się, jakby był połączeniem księżniczki z XIX wieku, paryskiej kurtyzany i komediowej wersji geja.
                To moja opinia. Nie trafia do mnie taki obraz, nie dlatego, że jestem moherową babcią lub obrońcą krzyża. Po prostu nie podoba mi się. Całość mi si e nie podoba. Ot co.
                • Gość: Lila Re: Hurra Michal Szpak IP: *.232-130-109.adsl-dyn.isp.belgacom.be 16.05.11, 18:30
                  Kasiu, z twoich postow emanuje pogarda dla blizniego.
                  I wlasnie to jest najgorsze. Nie to, ze Michal ci sie nie podoba, ale to, ze starasz sie go pomniejszyc, jakgdyby ponizenie go ratowalo twoje zycie.

Przeczytaj swoje posty i te wszystkie niemile, ba, nienawistne okreslenia, jakimi sie poslugujesz.
                  Cytuje:

obrzydliwy
                  Fuuuuj!
                  chlopaka trzeba leczyc
                  zalosny
                  beznadziejny
                  pajac
                  wstretny

Czy to sa slowa, ktore czlowiek przyzwoity uzywa o bliznim?

A jednoczesnie profilujesz sie na nienaganny wzor, podkreslasz swoja rzekoma wyzszosc. Cytuje:

"Jestem heteroseksualna kobieta, ktorej podobaja sie mezczyzni wygladajacy jak mezczyzni, itd., itd., itd.,..."

No i co z tego? I to ma cie czynic kims lepszym, kto moze sobie pozwolic na tak kategoryczna ocene innych? Jakim prawem ferujesz siebie na jurora, na sedziego, z niekwestionowanym prawem osadzania innych?

Ja takze nigdzie nie twierdzilam, ze Michal Szpak ma taka, czy inna orientacje seksualna - przeczytaj uwaznie moj post. Nie smialabym, to prywatna sprawa Michala. Koniec, kropka.

Moze sie ktos komus ie podobac, ale zeby kogos mieszac z blotem za wyglad w tak zajadly sposob?
                • Gość: Magdalena Re: Hurra Michal Szpak IP: 213.241.122.* 16.05.11, 18:47
                  Kasiu , zaprezentuj nam siebie i pozwól na ocenę i konstruktywną krytykę-o gustach się nie dyskutuje , ale do własnego zdania każdy ma prawo-Ty masz prawo żeby Ci się nie podobało-ja mam prawo do wyrażenia swojej opinii że twoja ocena jest wielce krzywdząca i nie podoba mi się. Ot i co. Zaś Michał Szpak ze swoją wrażliwością, interpretacją piosenek i zapewne scenicznym wizerunkiem jest zapewne bardziej sobą niż niejedna" normalnie" śpiewająca i zachowująca się ikona popkultury.
              • Gość: mazi Re: Hurra Michal Szpak IP: 192.166.203.* 16.05.11, 22:18
                Freddie Mercury KURNA!!! :)
            • indywidualismus Nie przejmuj się Kasiu! 16.05.11, 22:34
              Jesteś bardzo inteligentną i poukładaną dziewczyną a większość twych oponentów to debile, którzy np. zarzucają ci, że "posuwasz panienki" nie zauważając, że wyraźnie określiłaś się jako kobieta, albo sugerują ci mowę nienawiści, która dostrzegają w zwykłych, nawet nie wartościujących, raczej zatroskanych określeniach... Z głupim nie pogadasz!
              Zaś tych, co się na mnie rzucą, informuję:
              • Gość: Wac Re: Nie przejmuj się Kasiu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.11, 16:05
                No cóż, ryzykuję tylko, że tego nie przeczytasz. W sumie żadna strata.

A może ktoś inny przeczyta i zgodzi się ze mną lub nie, że nabluzganie na kogoś (debile itd) i dopisanie tekstu, że "i tak tu nie zajrzę" to zwykłe ciulostwo.
                Dla mnie to to samo, co powiedzieć komuś "ty debilu" i zwiać.
    • Gość: jakc On to już do jasła nie wróci IP: *.wroclaw.mm.pl 16.05.11, 16:37
      śpiewać to on za bardzo nie umie, jakości całkowicie brak. Wygra X-factor, tvn zrobi z nim jeszcze z 5-8 programów/wywiadów i tyle. nikt jego płyt kupował nie będzie, kariery mu nie wróżę. Ilu jest u nas solistów a ile solistek?
      • Gość: asdasd Re: On to już do jasła nie wróci IP: *.tvk.torun.pl 16.05.11, 17:25
        on śpiewa i coś osiągnie, a ty dalej bedziesz siedział na forum i bił konia
        • Gość: kasia byli już tacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.11, 17:30
          no i racja, niech sobie śpiewa, nawet niech się za wspomnianego konia albo jeszcze coś innego przebiera.
          Skoro znajduje fanów, to co poradzić?
          Było disco polo (miliony fanów), był (bardzo podobny) Michał Wiśniewski (też mega kariera), są różnego rodzaju osobistości typu Jola Rutowicz...
          Jest miejsce i dla Szpaka :-)
          Gratuluję dobrego smaku wszystkim fanom z powyższej półki artystycznej.
          • Gość: Lila I znowu czynisz siebie sedzia innych! IP: *.232-130-109.adsl-dyn.isp.belgacom.be 16.05.11, 18:39
            To ty jedyna masz DOBRY SMAK!
            To ty jedyna wiesz, co to dobry gust! :O))
            • Gość: fajny Re: I znowu czynisz siebie sedzia innych! IP: *.dsl.bell.ca 16.05.11, 18:53
              Dajcie spokój kasi. Patrząc po jej wpisach, odczuwa ogromną potrzebę wywalenia swoich produktów myślowych, gdzie jej się może bardziej polepszyć niż tu? :)
              • Gość: kasia ok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.11, 19:23
                Dobra, już przesłałam odczuwać potrzebę.
                Spadam z tego forum, to nie moja bajka.
                Pozdrawiam tych, którzy dla odmiany odczuwają potrzebę piania zachwytów nad głównym bohaterem... Buźka!
    • Gość: Lila Re: Wspanialy utalentowany mlody chlopak! IP: *.232-130-109.adsl-dyn.isp.belgacom.be 16.05.11, 16:37
      A co ty wiesz, tylko bluzgac anonimowo w sieci potrafisz.

A Michala cala Polska oglada i podziwia. Sejt!
      • Gość: hihi Re: Wspanialy utalentowany mlody chlopak! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.11, 16:58
        ...ja nie podziwiam.
        I znam wielu, którzy również nie podziwiają.
        Powiedziałabym, że mniejszość podziwia :-)
        • Gość: baba Re: Wspanialy utalentowany mlody chlopak! IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.11, 20:20
          Rozumiem, że prowadziłaś badania na reprezentatywnej próbce społeczeństwa, skoro piszesz z takim przekonaniem? Co za głupota.
    • Gość: kabutan X Factor: Burmistrz Jasła da mieszkanie Szpakowi? IP: *.umcs.akademiki.lublin.pl 16.05.11, 16:42
      A niech mu dadzą mieszkanie, najlepiej duże i dobrze wyposażone, żeby nie wychodził z niego dopóki przestanie być takim sztucznym indywidualistą
    • Gość: x X Factor: Burmistrz Jasła da mieszkanie Szpakowi? IP: *.internetia.net.pl 16.05.11, 16:44
      Ten gość to jest ANTYreklama.
    • Gość: gg X Factor: Burmistrz Jasła da mieszkanie Szpakowi? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 16.05.11, 16:47
      Nie dałbym Szpakowi NIC!!! Wolałbym wydać 100tys na reklamę niż dać mu chatę za 2x większą kwotę (biorąc pod uwagę ceny mieszkań). A jak ma burmistrz wolne mieszkanie to niech da tej rodzinie, która tego naprawdę potrzebuje!!! Szpak to bardzo kontrowersyjny i irytujący człowiek. Zdolny, ale nie podoba mi się w tym programie gdyż wszystko robi na pokaz, a nie z serca. Jest próżny i ma zbyt duże mniemanie o sobie!!! Dupek nie artysta.
    • Gość: miszpa X Factor: Burmistrz Jasła da mieszkanie Szpakowi? IP: *.pgd.pl 16.05.11, 16:53
      Śpiewa super ale... to jego obnoszenie się ze swoją odmiennością zaczyna mnie wk...wiać!
    • Gość: Hugo A z jakiej racji taki prezent? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.11, 16:58
      Jak wygra Szpak 100 000 PLN to niech sobie kupi dwupokojowe mieszkanie w Jaśle, ale żeby od razu mu robić takie prezenty z publicznej kasy to niby czemu? A tak nawiasem mówiąc ja bardzo się cieszę, że ten chłopiec nie jest z mojego miasta. Dla Jasła to dyskusyjna sława.
    • wlody1 X Factor 16.05.11, 16:59
      Zerknąłem katem oka i ucha na ten programik i szkoda gadać! Poziom amerykańskiej TV regionalnej- wyraźnie czuć jak ktoś za kamerą podnosi napis APLAUZ.
      Jury albo się nie zna albo udaje. Teksty Wojewódzkiego nadęte do granic...
      Wykonawcy to amatorzy i nie można Ich krytykować. Chcą zaistnieć, pokazać się i dają z siebie wszystko. Najlepsze że jury ocenia nie umiejętności a wizerunek i to widać w przypadku tego...chłopaka?. W każdym razie tego Ono. Śpiewa kiepsko, ale potrafi zrobić wokół siebie szum!
      Tak samo w przypadku tego Pana- podupadłego hipisa . Śpiewa tak jak wygląda czyli kiepsko a robią z Niego super wykonawcę.
      A o Jaśle śpiewali lata temu Starsi Panowie- ale skąd autor tego kiepskiego artykułu miałby to wiedzieć?
      A może Wojewódzki zafunduje mieszkanie skoro taki hojny? Jak niby burmistrz miałby to zrobić i na jakiej podstawie?
      Poza tym Jasło to stare i znane miasto....
    • Gość: okulele99 X Factor: Burmistrz Jasła da mieszkanie Szpakowi? IP: 194.181.2.* 16.05.11, 17:08
      a może burmistrz się zastanowi jak mu pomóc w kwestii określenia płci ? zamiast mieszkania ?
      bo artysta z niego żaden, że nosi lateks i nie da się powiedzieć jaka to płeć to żaden artyzm....

żałosne toto. formuła programu też facebookowa...
    • Gość: . Na miejcu rzeszowian to bym sie wstydzil IP: *.chicagovps.net 16.05.11, 17:10
      takiego ciotmena
      • Gość: Jarek Re: Na miejcu rzeszowian to bym sie wstydzil IP: *.ostnet.pl 16.05.11, 17:41
        Kolego Jasło to nie jest dzielnica Rzeszowa...
        Jeżeli o tego śpiewaka, trzeba przyznać, że ma talent, a u nas w kraju nie lubimy jak kto go ma...

wygląd sprawa drugorzędna...
      • Gość: gość Re: Na miejcu rzeszowian to bym sie wstydzil IP: *.play-internet.pl 16.05.11, 17:47
        A co ma do tego Rzeszów??????????
      • Gość: Dominik Re: Na miejcu rzeszowian to bym sie wstydzil IP: *.205.115.161.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.05.11, 19:14
        Rzeszowianie i wszyscy mieszkańcy Podkarpacia są dumni z Michała, pokazał, że na Rzeszowszczyźnie/Podkarpaciu żyją utaletnowani, nietuzinkowi młodzi ludzie, indywidualiści z pasją i talentem!!
        • Gość: git Re: Na miejcu rzeszowian to bym sie wstydzil IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.11, 20:18
          Tak jest!!!
    • wielce_czcigodny Re: X Factor: Burmistrz Jasła da mieszkanie Szpak 16.05.11, 17:20
      wygląda na to , że sam jesteś polskim wielkim katolickim zwyrodnieniem, jaka matka wywaliła cię z pochwy? pewnie była niespełna rozumu i może zapomniała o skrobance lub jej odmówili?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka