Gość: zuzia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.11, 12:45 Bardzo proszę o opinie, chcę się zapisać na wizytę do pani doktor Żyła, ale poradźcie mi czy warto, jeżeli nie to kogo polecacie.Z góry bardzo dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zuzia Re: endokrynolog-dr Żyła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.11, 15:38 Ponawian pytanie, czy nikt mi nie może pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś
gerda11 Re: endokrynolog-dr Żyła 30.05.11, 13:04 Gość portalu: zuzia napisał(a): > Bardzo proszę o opinie, chcę się zapisać na wizytę do pani doktor Żyła, ale por > adźcie mi czy warto, jeżeli nie to kogo polecacie.Z góry bardzo dziękuję. Opinie moga być rózne , w zalezności od człowieka gdyz jednemu podoba się guzik a drugiemu ...........pentelka Ale poważnie , moim zdaniem pani dr. Żyła to przemiła osoba , kompetentna i szczerze moge ją polecić Niestety tak jak i do innych endokrynologów/diabetyków na termin wizyty trzeba swoje odczekać :( 2 miesiące , czasem dłużej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: endokrynolog-dr Żyła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.11, 13:18 dziękuję za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,,,,,, Re: endokrynolog-dr Żyła IP: *.net.stream.pl 10.04.13, 20:41 bardzo roztrzepana doktorka nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
olensza Re: endokrynolog-dr Żyła 12.03.14, 21:33 pani doktor haotyczna , roztrzepana owszem ma wiedze, ale jesli chodzi o trudniejsze choroby endo to sie gubi bylam prywatnie kazla mi zrobic biopsje tarczycy umoiwlam sie na biopsje i powiedzila ,ze nietrzeba pozatym za kazdym razem tluamczyla chorobe , no ,ale coz kase trzeba sciagnac, Odpowiedz Link Zgłoś