Dodaj do ulubionych

endokrynolog-dr Żyła

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.11, 12:45
Bardzo proszę o opinie, chcę się zapisać na wizytę do pani doktor Żyła, ale poradźcie mi czy warto, jeżeli nie to kogo polecacie.Z góry bardzo dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: zuzia Re: endokrynolog-dr Żyła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.11, 15:38
      Ponawian pytanie, czy nikt mi nie może pomóc?
    • gerda11 Re: endokrynolog-dr Żyła 30.05.11, 13:04
      Gość portalu: zuzia napisał(a):

> Bardzo proszę o opinie, chcę się zapisać na wizytę do pani doktor Żyła, ale por
      > adźcie mi czy warto, jeżeli nie to kogo polecacie.Z góry bardzo dziękuję.

Opinie moga być rózne , w zalezności od człowieka gdyz jednemu podoba się guzik a drugiemu ...........pentelka
      Ale poważnie , moim zdaniem pani dr. Żyła to przemiła osoba , kompetentna i szczerze moge ją polecić
      Niestety tak jak i do innych endokrynologów/diabetyków na termin wizyty trzeba swoje odczekać :( 2 miesiące , czasem dłużej
      • Gość: zuzia Re: endokrynolog-dr Żyła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.11, 13:18
        dziękuję za odpowiedź
    • Gość: ,,,,,, Re: endokrynolog-dr Żyła IP: *.net.stream.pl 10.04.13, 20:41
      bardzo roztrzepana doktorka nie polecam
    • olensza Re: endokrynolog-dr Żyła 12.03.14, 21:33
      pani doktor haotyczna , roztrzepana owszem ma wiedze, ale jesli chodzi o trudniejsze choroby endo to sie gubi bylam prywatnie kazla mi zrobic biopsje tarczycy umoiwlam sie na biopsje i powiedzila ,ze nietrzeba pozatym za kazdym razem tluamczyla chorobe , no ,ale coz kase trzeba sciagnac,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka