Dodaj do ulubionych

Ginekolodzy

13.05.04, 17:42
Szukam dobrego ginekologa.
Obserwuj wątek
    • Gość: Meg Re: Ginekolodzy IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 13.05.04, 22:06
      A potrzebujesz w celach leczniczych czy profilaktycznych?
      • haidi1976 Re: Ginekolodzy 13.05.04, 23:19
        A czy to jakas roznica? Szukam takiego, ktory "poprowadzi" ciaze - tzn. ma w
        tym doświadczenie i dobre "referencje".
    • Gość: Agusia Re: Ginekolodzy IP: *.man.rsk.pl 14.05.04, 10:16
      Bardzo dobry jest dr Parkot - wityra 80 zł (jezeli prowadzi ciąże).
      U niego bedziesz pod b. dobra opieka, na kazdej wizycie bada i robi usg. Jest
      bardzo mily i sympatyczny. Ma dobrej jakości sprzet do USG i inne. On takze ma
      dyzury w Szpitalu Miejskim na Rycerskiej i to wlasnie jego wybralam sobie do
      porodu (cesarskie cięcie). Jestem i byłam z niego w 100% zdowolona.
      Jezeli jestes zainteresowana blizej to podaj swojego maila to ci napisze gdzie
      przyjmuje i odpowiem na pytania zwiazane z ciaza.
      Pozdrawiam
    • Gość: ala Re: Ginekolodzy IP: 195.205.38.* 14.05.04, 14:33
      Niestety bardzo zawiodłam sie na dr Janeczko ordynatorze oraz personelu szpitala
      na ul. Lwowskiej
      • Gość: Meg Re: Ginekolodzy IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 14.05.04, 17:09
        Ja też słyszałam w ostatnim czasie niepochlebne opinie na temat ginekologii w
        szpitalu na Lwowskiej.Podobno najlepiej jest rodzić w szpitalu na Szopena.
        • Gość: Dr Ginekolog Re: Ginekolodzy IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.04, 12:03
          Jestem ginekologiem pracującym w Chopinie i też słyszałem, że mówią "na
          mieście", że obecnie nasze położnictwo jest najbardziej popularne w Rzeszowie.
          Więc zapraszam.
          • Gość: aaa Re: Ginekolodzy IP: *.city.net.pl / *.city.net.pl 12.06.04, 21:00
            Na mieście duzo mówią.................
        • Gość: aneta Re: Ginekolodzy IP: *.rzeszow.mm.pl 14.07.04, 00:31
          Ja rodziłam na Lwowskiej 5.5 roku temu. Nie polecam. Po poradzie nie zbadano
          mnie ani razu. Po wyjściu ze szpitala okazało się, że mam tzw.:"zatrzymanie
          odchodów".Pielęgniarki chamskie, opryskliwe wrącz nieludzkie (oczywiście nie
          wszystkie, przepraszam te fajne).Następny raz na pewno będe na Rycerskiej. Mam
          tam zaufaną położną. A co do lekarza ginekologa, to polecam doktora Chruściela,
          który przyjmuje w przychodni przy WSK, i którego niniejszym pozdrawiam. Podobno
          pracuje na Chopina.
      • Gość: Aga Re: Ginekolodzy IP: 80.51.255.* 17.07.04, 12:53
        Ja też. Jednego popołudnia w czasie wizyty umawiałam się z nim na zabieg,
        następnego dnia przyszłam do szpitala ustalić datę, a on w ogóle mnie
        pamiętał... ale 80 zł (ok. 1,5 roku temu) wziął.
        Pozdrawiam
        • Gość: aneta Re: Ginekolodzy IP: *.wist.com.pl 20.07.04, 09:38
          Coś ty? O, z tej strony go nie znałam...
    • zofia77 Re: Ginekolodzy 14.07.04, 13:33
      Bardzo polecam Pana dr K. Botiuka. Jest on miłym i sympatycznym lekarzem oraz
      co bardzo ważne delikatnym. Prowadził mnie przez całą ciąże a potem miałam cc
      na Rycerskiej. Jeśli chcesz więcej wiedzieć na temat w/w podaj emaila to wyścle
      ci namiary.
      • Gość: aaa Re: Ginekolodzy IP: 81.15.189.* 15.07.04, 10:23
        A ja polecam dr Wątora.Przyjmuje w Feminie w roznych miejscach w
        Rzeszowie,oczywiscie bezplatnie.I rowniez pracuje na Rycerskiej w szpitalu.
      • Gość: kasia do Zofi IP: *.rzeszow.mm.pl 16.07.04, 17:54
        Ja wlasnie tez slyszalam o nim dobre opinie ale ktos mi powiedzial ze przyjmuje
        tylko prywatnie? czy moze jednak przyjmuje w ktoryms ze szpitali?, i jeszcze
        jedno pytanie ile u niego kosztuje wizyta?
      • Gość: Maja Re: Ginekolodzy IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.04, 18:28
        Ja o p.Botiuku z wielu źródeł słyszałam bardzo niepochlebne opinie - odradzam.
    • Gość: kobieta Re: Ginekolodzy IP: 5.5R3D* / *.cache.pol.co.uk 17.07.04, 19:28
      Mam dwojke dzieci urodzonych w szpitalu na Rycerskiej i jedyna(mam porownanie)
      godna polecenia osoba to dr Pajak-Jachim konkretna, bezinteresowna czego nie
      moge powiedziec o reszcie presonelu szpitala na Rycerskiej a zwlaszcza o
      poloznych, ktore w trakcie porodu zamiast pomoc - bo po to chyba sa -
      rozwiazuje krzyzowki - okropne.
    • kecaje Re: Ginekolodzy 19.07.04, 11:10
      Moja żona rodziła na Szopena. Byłem przy porodzie. Po prostu rewelacja!
      dr Chruściel odbierał poród, a położna zachowywała się tak jakby była "babcią"
      rodzącego się dziecka (podziękowałem im po wszystkim reklamówką słodyczy).
      Gorzej natomiast wyglądała sytuacja na położniczym oddziale (jeżeli chodzi o
      personel), ale w każdym szpitalu można znaleźć kogoś kto bezinteresownie Ci
      pomoże, jak i równie bezinteresownie Ci "nie pomoże"... Jeżeli chodzi o warunki
      na oddziale to były komfortowe (przyjemne sale, dwułóżkowe, z telefonem, z
      przewijakiem i zlewo-wanną, z tym że zaraz po porodzie kobieta nie może sama i
      tak nic zrobić poza karmieniem piersią jak już ma pokarm..). Siostry położne
      (różnego charakteru) przywożą noworodki do matek i "radź sobie sama..", choć
      przyznam, że zabierały dziecko na kąpiel. Wiem, ze to ważne jest dla młodych
      matek, które nie wiedzą co i jak mają zrobić, żeby ktoś im pokazał, pomógł i
      wyjaśnił jak przewinąć, jak nakarmić, jak wykąpać... w tym szpitalu brakuje
      tego. I zaznaczę, że moja siostra wyszła ze szpitala "przeszkolona" do tego
      stopnia, że "babcia" była zbędna... ale szpital ten jest w Zamościu..
      Pozdrawiam i życzę powodzenia.

• Gość: bubu78 Re: Ginekolodzy IP: *.rudna-wielka.sdi.tpnet.pl 13.09.04, 11:59
      Cześć! Z mojego doświadczenia mogę Ci polecić dr Ciebierę. Przyjmuje w
      Medicorze i jest lekarzem w szpitalu na Rycerskiej. To przemiły,
      delikatny,doświadczony lekarz. Właśnie to on prowadzi moją pierwszą ciążę i
      jestem bardziej niż zadowolona. Jestem szczęśliwa, że do niego dotarłam.
      Wszystkie moje znajome, które do niego trafiły z mojego polecenia są bardzo
      zadowolone, bo nie ukrywam że trafiały różnie!!!
    • Gość: Haidi Re: Ginekolodzy IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 21:10
      batrdzo dziękuję za wszystkioe posty. Z relacji wynika że jak się wybierać do
      porodu to na Szopena albo na Rycerska.
      Czekam na następne informacje.
      Haidi
      • Gość: Ida Re: Ginekolodzy IP: *.rzeszow-moniuszki.sdi.tpnet.pl 15.09.04, 17:54
        A ja polecam doktora Szklarczyka!!!! Super lekarz i co najważniejsze bardzo
        sympatyczny człowiek.
        • Gość: ńiunia Re: Ginekolodzy IP: *.intertele.pl 27.10.04, 17:06
          Popieram Szklarczyk jest super prowadził mnie w ciąży 4 lata temu, a teraz
          chodze do niego na badania do Feminy na Zbyszewskiego
    • Gość: ania Re: Ginekolodzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 21:05
      a co polecicie kobiecie 1 raz wybierajacej sie do ginekologa (18 lat). ważne
      żeby byla kobieta i zeby nie byla przeciwniczkom zapisywania kobietom pigulek
      antykoncepcyjnych...
      • Gość: ada Re: Ginekolodzy IP: 81.15.189.* 17.09.04, 12:21
        I pewnie zeby lepiej radzila sobie z ortografia niz ty...:-)
        • Gość: Dotii A co ma do tego ortografia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 21:54
          Aniu - kobiety ginekolodzy wcale nie sa lepsi od facetówi i mogą zniechęcić.
          Idz do faceta. Męzczyźni sa bardziej delikatni, wyrozumiali i potrafią fachowo
          odpowiedziec na wszystkie twoje pytania. Przynajmniej taki jest dr Wątor -
          przychodnia "FEMINA" w rzeszowie. Nie wstydz się, to tylko zwykły lekarz -
          zobaczysz będzie OK.
    • Gość: Anka Re: Ginekolodzy IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 17.09.04, 00:20
      jestem pacjentką Medicoru. (to przychodnia co była w Europie, a teraz przy
      dworcu PKS)Tam jest kilku ginekologów, ale ostatnio trzymam się doktora
      Hrycelaka. Miły, sympatyczny, delikatny. Ma czas dla pacjentek.Moge też polecic
      doktora Słowika.
      • Gość: Ada Re: Ginekolodzy IP: *.enformatic.pl 21.09.04, 15:47
        A w jakim szpitalu pracuje doktor Hrycelak?
        • Gość: Anka Re: Ginekolodzy IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 22.09.04, 08:56
          witaj,
          nie wiem na pewno, ale wydaje mi się, że może pracować w szpitalu na
          Rycerskiej. Taką informację mam od koleżanki.
    • Gość: ania Re: Ginekolodzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 17:30
      dzięki:)
    • beciaw77 Re: Ginekolodzy 23.09.04, 19:21
      do porodu polecam Szopena!-rodziłam 4 miesiące temu i jestem zadowolona zarówno
      z połoznej jak i lekarzy -zwłaszcza tego szyjącego;-))
      Gina nie polece konkretnego bo akurat jestem po zmianie i pierwszej wizycie u
      nowego sympatycznego Pan z MSW-ale jak będzie dalej to zobaczymy...
      pozdrowienia!
    • Gość: asik Re: Ginekolodzy IP: *.idea.pl 05.10.04, 22:23
      podbijam bo jestem zainteresowana wątkiem. w Rzeszowie jestem od poczatku
      października. Proszę o wasze opinie.
      • Gość: klara Re: Ginekolodzy IP: *.autocom.pl 07.10.04, 22:25
        W przychodni na Politechnice jest taka pani dr. wybacz opisze ci ja wypadlo mi nazwisko z glowy bo korzystalam z jej uslug 2 lata temu. A wiec przyjmuje prawie codziennie jest tak kolo 50 tki , wysoka bardzo postawna baba.Jesli chodzi o badanie to nie nalezy do delikatnych, nic prawie nie mowi .Trzeba sie samemu pytac co ci jest i dlaczego bo sama nie wiele z siebie powie.A lesli chodzi o tabletki antykoncepcyjne to nawet nie pytaj bo cie zjedzie . O na nalezy Ligi Polski Rodzin i reklamuje naturalne metody zapobiegania ciazy.Moze bedzie ktos na forum , kto mi przypomni jej nazwisko:).Ale generalnie odradzam. Ja zaluje ze do niej poszlam .Moge zato doradzic pania dr Kwiatek- przymuje na Lisa Kuli.Nawet sympatyczna i nowoczesnie patrzaca na zycie.Pozdrawiam
        • Gość: kasia Re: Ginekolodzy IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.04, 18:58
          O rany! Ja też byłam raz u tej baby - herod. Podczas wywiadu, jaki ze mną
          przeprowadzała zapytała:
          rodziłaś?
          ja - nie.
          poronienia były?
          nie
          współżyłaś
          tak.
          Tytaj pani doktor popatrzyła na mnie jak na stare mięso i przystąpiła do
          badania w tak niedelikatny sposób, że aż bolało. Nigdy potem żaden lekarz tak
          źle mnie nie potraktował. WREDNA BABA!!!
          Ps. nazwiska też nie pamiętam, bo drugi raz mnie nie zobaczyła.
        • Gość: Ja Re: Ginekolodzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 11:31
          Pani dr Wróbel, chyba przyjmuje do dzisiaj, za moich czasów jak przyjmował
          Szklarczyk to były ulotki o tabletkach anty, a w dni, kiedy przyjmowała dr
          Wróblowa to ulotki o naturalnym planowaniu rodziny... rzecz jasna, trzeba było
          to wszystko co parę dni wymieniac....:-))))))))
    • Gość: katka Re: Ginekolodzy IP: *.enformatic.pl 08.10.04, 07:34
      Miałam do czynienia z wieloma lekarzami-ginekologami i do tej pory każda taka
      wizyta to było traumatyczne przeżycie. Niedbalstwo i brak wyczucia jest
      porażający. I wreszcie znalazłam lekarza z prawdziwego zdarzenia - dr Wojciech
      Janeczko ( przyjmuje prywatnie na Szopena 33). Jest profesjonalistą w pełnym
      tego słowa znaczeniu. Doskonały lekarz, bardzo taktowny i kulturalny człowiek.
      Gorąco polecam.:))))))))
    • Gość: linka Re: Ginekolodzy IP: *.man.rsk.pl 08.10.04, 08:54
      Ja jak na razie i od niedawna mam do czynienia z jednym ginekologiem, więc nie
      mam porównania. Ten lekarz to doktor Bator. Mimo że facet, jest bardzo miły i
      delikatny. Wszystko tłumaczy i bez oporów można z nim o wszystkim porozmawiać.
      Polecam.
      • ja_i_ja Re: Ginekolodzy 22.10.04, 15:06
        cześć a co możecie mi powiedzieć na temat dr Batora?musze się wybrać do
        ginekologa a ostatnimi czasy trafiałam na dość niemiłych lekarzy. Słyszałam że
        jest bardzo dobry. Chodzi mi o miłego, ludzkiego :) i przede wszystkie
        delikatnego ginekologa i żeby to był facet aha napiszcie gdzie przyjmuje :).
        wielkie dzięki.. Paula
    • Gość: Lili Re: Ginekolodzy IP: *.bbs.com.pl 12.10.04, 17:52
      A co powiecie o doktorze Kluza? Pracuje na Szopena(chyba).Prosze o odpowiedź.
      • Gość: ala Re: Ginekolodzy IP: 81.15.189.* 14.10.04, 10:13
        Ja sie zastanawiam dlaczego ktos chce ten watek wyrzucic?Przy kazdym wpisie
        jest zgloszenie do wykasowania.Czy to cos zlego ze kobiety pogadaja o
        ginekologach?A moze ktos uwaza ze to "nieetyczne"?Cyrk i tyle.
      • Gość: Magda Re: Ginekolodzy IP: *.pata.pl 14.10.04, 11:14
        Doktora Romana Kluze mogę spokojnie polecić. Prowadził moją ciąże i kilku moich
        koleżanek. Jest mily, delikatny, może za bardzo małomówny i czasami trzeba go
        wypytywać o niektóre sprawy, ale z kazda wizytą mialam wrażenie, ze robi się
        bardziej gadatliwy.Ma opinię dobrego fachowca i kilka moich koleżanek choć
        na "co dzien" chodzi do innych lekarzy to na lekarza prowadzącego ciąże
        wybieraja właśnie jego.
        Przyjmuje prywatnie na Mazowieckiej i 2 lata temu wizyta kosztowała 70 zł.Na
        każdej wizycie robil mi USG - wliczone w cene.

Do Ali, znak kosza jest przy każdym poscie i dopiero jego kliknięcie może
        spowodować wykasowanie postu.

Pozdrawiam, Magda
        • Gość: Lili Re: Ginekolodzy IP: 80.51.221.* 15.10.04, 12:52
          Dziękuję za opinie o doktorze Kluza.Jestem wdzieczna gdyż wydawało mi się że
          jest dobrym lekarzem ale chciałam usłyszec czyjąś opinię.Pozdrawiam
        • Gość: bbaasik Re: Ginekolodzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 08:52
          witam,a słyszałaś coś na temat doktora Tomasza Kluz przyjmuje w
          Medicorze.Prowadzi moją ciąże ale zaczynam się zastanawiać czy go nie zmienić.
    • Gość: Iza Re: Ginekolodzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 20:23
      Lekarz przepisał mi tabletki DIANA 35. zażywał je ktoś z was? boje się troche o
      skutki uboczne bo te 35 mają ponoć dużo hormonów:(
      • Gość: danka Re: Ginekolodzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 20:27
        ja zażywam te tabletki już od ponad roku.Żadnych ubocznych skutków nie
        stwierdzam,a przy okazji bardzo poprawiła mi się cera.Moim ginekologiem jest
        pan doktor Dariusz Śliwa-wspaniały lekarz.gorąco polecam.
    • nadopiekuncza Re: Ginekolodzy 20.10.04, 23:41
      Polecam wszystkim Pana doktora Jerzego Masłowskiego. Przyjmuje na codzień w
      Feminie na Hetmańskiej na zmiane z dr Szklarczykiem. Gdyby moje dziecko było
      chłopcem dałabym mu na imię Jerzyk
      • Gość: ziuta Re: Ginekolodzy IP: *.ostnet.pl 21.10.04, 09:25
        Czy to znaczy ze nikt nie ma dobrych porodowych przeżyć ze szpitala na
        Lwowskiej?????
        • emilkaq Re: Ginekolodzy 25.10.04, 16:32
          Ja mam bardzo dobre wspomnienia porodowe ze szpitala na Lwowskiej. Dodam że
          rodziłam 2 lata temu ( teraz mieszkam w Krakowie ) chodziłam do lekarza w
          przychodni, nikomu nie dawałam łapówek, a mimo to przy porodzie była porządna
          opieka, również na salach poporodowych. Polecam też rewelacyjne Panie z poradni
          laktacyjnej. Ogólnie jestem na tak. Pozdrawiam Aga mama Mikołaja.
          P.S. Dodam że w tym szpitalu dwójkę dzieci urodziła moja kuzynka ( porody
          rodzinne, jest zadowolona ) oraz moja siostra - też na plus.
    • Gość: gosia Dr Szklarczyk IP: 62.93.41.* 27.10.04, 18:09
      Bez dwóch zdań polecam dr Mariusza Szklarczyka. Jestem jego pacjentką od trzech
      lat, teraz prowadzi moja ciążę. To jest prawdziwy LEKARZ ale wszystkie jego
      zalety poznasz gdy samam do niego pójdziesz... Przyjmuje na Hetmańskiej i
      Zbyszewskiego.
      Pozdrawiam
      • Gość: ela Re: Dr Szklarczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 16:55
        czy ten pan doltor przyjmuje prywatnie.Gdzie i kiedy?
    • Gość: *** Re: Ginekolodzy IP: *.rzeszow.mm.pl 29.10.04, 23:13
      Podciągam , bo pojawił się drugi topik
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka