Dodaj do ulubionych

Rynek bez sceny

18.08.11, 15:26
Kto miał okazję być teraz na rynku ten widział.
Bezapelacyjnie, rynek bez brezentowego szaroburego dachu i wyskich słupów konstrukcyjnych sceny wyglada o klasę lepiej !

Zobaczcie jak wspaniale prezentuje się ratusz gdy spojrzy się na niego od strony PTTK !
Również odsłonieta cała północna pierzeja rynku nabrała swojego kolorytu !

NIE MONTUJCIE SCENY !
ZOSTAWCIE TAK JAK JEST !
Obserwuj wątek
    • wadwzr Re: Rynek bez sceny 18.08.11, 16:40
      Mam podobne odczucia, ale obawiam się że "beton" już tęskni za sceną.
      • Gość: Tom Re: Rynek bez sceny IP: *.xdsl.centertel.pl 18.08.11, 18:13
        Popieram, nie montować tej wiochy na Rynku - mam nadzieję że ktoś ją podpierdzielił w bałaganie związanym z montażem i demontażem giganta
    • Gość: zielu Re: Rynek bez sceny IP: *.rz.izeto.pl 18.08.11, 19:47
      Zdecydowanie TAK, TAK TAK !!!
      Kto jeszcze jest za ?
      • Gość: Kaźmirz Nie chcę Was martwić, ale... IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 18.08.11, 20:18
        ... jutro szybko ją zmontują, bo w niedzielę będzie kolejne "hop siup tralala". Pozdrawiam i zdrowia życzę.
    • meg83 Re: Rynek bez sceny 18.08.11, 20:42
      trzeba sobie zadać też pytanie - po co nam scena skoro nic ciekawego i na poziomie się na niej nie dzieje za często
      • Gość: Prześmiewca Re: Rynek bez sceny IP: *.adsl.inetia.pl 18.08.11, 21:40
        Wnioskuję o pilne zamontowanie sceny i oświadczam że nie pozwalam na kolejne demontaże + montaż płatne z budżetu miasta! Żeby mi to było po raz ostatni.Dotyczy to także ogródków piwnych.Na kolejny stadion kultury zapraszam do Parku Papieskiego tam jest dużo miejsca.
        W celu naturalnej eliminacji mniej kulturalnych wnioskuję o poszerzenie i pogłębienie parkowej rzeki , której budową są zachwyceni miejscy urzędnicy (kto pod kim dołki .........ten awansuje).Następnym razem wymienię z nazwiska i imienia.
        • Gość: Kaźmirz Szanowny "Prześmiewco" IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 19.08.11, 21:07
          Serdecznie Ci współczuję. "Moherowe Brygady" już szykują zmasowany atak na Ciebie z powodu naruszenia "świętego" miejsca, jakim jest tzw. Park Papieski. Pozdrawiam i zdrowia życzę, bo będzie Ci potrzebne.
    • shepard102 Trafiliście w sedno tarczy proffessorre! 19.08.11, 13:52
      :-) Wystarczy zerknąć:

www.polimedia.pl/Galeria/Rynek_5639.jpg
      www.polimedia.pl/Galeria/Rynek_Alko_5670.jpg
      www.polimedia.pl/Galeria/Rynek_5668.jpg
      www.polimedia.pl/Galeria/Rynek_5783.jpg
      www.polimedia.pl/Galeria/Rynek_5674.jpg

Jedyna okazja aby fotografować! Dopóki pogoda jest zacna i nie postawili z powrotem tego pi..er..dolnika na miejsce!

:-)

S.
      • prof.tarantoga Re: Trafiliście w sedno tarczy proffessorre! 19.08.11, 15:52
        No pikne zdjęcia panie fotograf.

Jak zmontują tę nieszczęsna scenę ponownie (niestety to nam grozi) trzeba bedzie powiększyc, zrobić plakaty i powiesic koło ratusza w podcieniach z dopiskiem:
        "Zobaczcie jak tu kiedys było ładnie"
      • Gość: Ewa Re: Trafiliście w sedno tarczy proffessorre! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.11, 21:15
        Chyba sie jutro przejde zobaczyc, bo dawno takich widoków na rzeszowskim rynku nie ogladałam:) a jak postawia to "cus" to niepredko znów rozbiora:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka