Dodaj do ulubionych

Dariusz Wołowski: Jak Wdowczyk przenosi stolicę

IP: *.com / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 14:34
Wołowski, ale ty głupoty piszesz. Dwa sensowne zdania, reszta to promocja Wdowczyka! Normalne praktyki trenerskie porównujesz z nie wiadomo czym. Kończ waść i wstydu oszczęć. Napisz lepiej coś o klice Listkiewicza i innych darmozjadach, którzy hamują zozwój Polskiej piłki. Precz z Listkiewiczem!
Obserwuj wątek
    • Gość: benek Re: Dariusz Wołowski: Jak Wdowczyk przenosi stoli IP: *.net24.prv / 195.136.145.* 19.03.06, 20:58
      moim zdaniem Wdowczyk jest obecnie najlepszym trenerem w Orange Ekstraklasie.nie
      sprowadza taniej miernoty z zagranicy (chociaz za takiego przez dlugi czas
      uważałem Choto - i dalej nie jestem do niego jakos przekonany)lecz dobrych,
      dobrze wyszkolonych zawodników, stawia na młodych, ambitnych (Fabiański,
      Janczyk,Rzeźniczak a jest jeszcze Klatt i może będzie Korzym jak powróci z
      wypożyczenia). Pan Dariusz potrafi również odbudować forme zawodnika (Surma,
      Burkhardt, Rosłoń i czekamy na powrót Kucharskiego). A poza tym jest to zabawny,
      potrafiący sie zachować człowiek. Ja osobiście jestem kibicem Wisły, ale
      naprawde podziwiam to co robi Pan Wdowczyk i życze mu wielu sukcesów.
    • Gość: Robuś Re: Dariusz Wołowski: Jak Wdowczyk przenosi stoli IP: *.echostar.pl 19.03.06, 21:23
      Co do "new" weź się zastanów ile można narzekać jeśli dzieje się coś ciekawego
      i dobrego w naszej piłce to należy pochwalić. Szkoda że Michniewicz nie stawia
      na młodych(dla niego Marciniak mający dwadzieścia pare lat jest za młody na
      ekstraklasę mimo że jest najlepszy)tylko na emerytów którym kompletnie nic się
      nie chcę. Nie cierpię Legii ale szacunek za styl i grę bo to co gra mój Lech to
      kompletne dno
      • Gość: costam Re: Dariusz Wołowski: Jak Wdowczyk przenosi stoli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 02:21
        Co do Włodarczyka, to stwierdzenie że wchodzi na kilka minut, jest przesadą. W jednym meczu na wiosnę wszedł z ławki i zagrał 45 minut.
      • pacal2 nie gadaj głupot 20.03.06, 15:59
        akurat Czechu jest jednym z niewielu trenerów w lidze, którzy w ogóle dawali
        młodym trochę pograć nawet gdy mieli starszych piłkarzy do dyspozycji.

Marciniak wcześniej był za słaby fizycznie na seniorską piłkę, widziałem go w
        zeszłym sezonie w paru meczach (live, nie w TV) dużo potrafił, ale odbijał się
        jak piłeczka od przeciwników.

Gdyby Michniewicz miał takiego Janczyka w składzie to zapewniam Cię że też by
        grał. W ostatnim meczu zresztą grał Marciniak a nie grał Świerczewski, więc
        raczej u Michniewicza też nazwiska nie grają (poza świętą krową Reksiem)

Żal mi tylko Fabiańskiego, bez sensu go puszczono do Legii i teraz mamy na
        bramce Kotora i Malarza, Piątek leczy jeszcze niewiadomo jak długo WZW-C, a
        mieliśmy w klubie czołowego obecnie bramkarza ligi...
    • Gość: obiektywny Re: Dariusz Wołowski: Jak Wdowczyk przenosi stoli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 08:58
      Tak, Wisła się meczy a Legia zmiata rywali, tylko szanowny pan redaktor
      zapomniał dodać, że legia gra z wykartkowanymi zespołami, które wczwśniej grały
      na maxa z Wisłą a na mecze z Legią brakuje im po prostu sił i chęci...
      • Gość: sam Re: Dariusz Wołowski: Jak Wdowczyk przenosi stoli IP: *.chomiczowka.waw.pl 20.03.06, 10:21
        to po co graja w pilke moze odrazu dadza Legii walkowera?
        glupie gadanie. To co wedlog ciebie te druzyny z Gornikiem Leczna (ktory ma
        druzyny po Wisle i Legii) juz nawet sie nie poruszaja?
        smieszny jestes i szukasz glupich usprawiedliwien jak przedszkolak.
        • Gość: Bratinho Re: Dariusz Wołowski: Jak Wdowczyk przenosi stoli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 10:50
          twoja wypowiedź jest w miarę sensowna, ale jakbyś rozwinął wątek Górnika Łęczna
          to byłbym rad, bo nie mam pojęcia o co ci chodzi... Pozdro z K6
          • Gość: sam Re: Dariusz Wołowski: Jak Wdowczyk przenosi stoli IP: *.chomiczowka.waw.pl 20.03.06, 12:00
            prosze,
            Gornik Leczna gra w lidze z druzynami ktore wczesniej graly z wisla i z Legia.
            np.
            Cracovia - Wisła - 19 kolejka
            Legia - Cracovia - 20 kolejka
            Cracovia - gornik Ł. - 21 kolejka

A wedlog teori mojego przed mowcy to taka druzyna skoro na Legie juz nie ma
            sily to z Gornikiem nie maja juz kim grac.
            • Gość: xyz Re: Dariusz Wołowski: Jak Wdowczyk przenosi stoli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 20:37
              a ja tylko chcialbym zwrocic Ci uwage ze pisze sie "wedlug" a Ty w dwoch
              komentarzach napisales "wedlog", po prostu tragedia!!!
      • Gość: bxart Re: Dariusz Wołowski: Jak Wdowczyk przenosi stoli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 02:01
        to dziwne ze amica spokojnie ograla odre 4-0 a wiselka po amice ledwo nie
        zremisowala... Czy to przypadek czy tez powiesz ze nie tak??
    • Gość: ek Wołowski to się przenieś do Przekretu Sportowego IP: 62.89.80.* 20.03.06, 13:20
      Ty Skołtoniałeś już na dobre.Jak Legia dobrze zagra pięć ,sześć meczów i to nie
      tylko w lidze możesz razem z kołtoństwem piać z zachwytu.Dwa wyrażne zwycięstwa
      i wpadka to nie powód do zachwytu.
    • Gość: Ja Nas Tez mi porownania...Groclin i Cracovia byly... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 15:55
      ...po meczach z Wisłą wymęczone i przetrzebione kartkami, takze to zadne
      porownanie obiektywne. Poczekajmy na bezposrednie starcie Wisły z Legią -
      zobaczymy, kto lepszy. Ja liczę na TSW!!!
      • Gość: gazda Re: Tez mi porownania...Groclin i Cracovia byly.. IP: 62.29.131.* 20.03.06, 16:13
        tia jasne... Jesli kogos Wisla wymeczyla, to chyba wlasnych kibicow. A co do
        bezposredniego spotkania, to nie wiem na czym opierasz swoj optymizm, bo chyba
        nie na ostatnich wynikach przy Lazienkowskiej? Nawet z Frankiem i Zurawiem Wisla
        dostawala lomot za lomotem, wiec teraz niby ma byc lepiej, skoro gra gorzej?
        • Gość: Kibic Re: Tez mi porownania...Groclin i Cracovia byly.. IP: 83.238.100.* 20.03.06, 16:16
          "Łomot za łomotem" i znowu Wisła mistrzem ;-)
          • Gość: xxxca Re: Tez mi porownania...Groclin i Cracovia byly.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 08:38
            Łomot za łomotem ,ale............ po obiedzie.Wisła i tak mistrzem
            • Gość: LoRd QulaG Wisła jest słaba skoro kibice szukają wymówek... IP: *.nat.student.pw.edu.pl 24.03.06, 10:14
              ...patrze z obiektywnie z boku, nie jestem jakimś zagorzałym kibicem Legii (choć
              cieszą mnie jej zwycięstwa tak jak i kiedyś Wisły z Frankiem i Żurawiem) ale na
              prawdę trzeba tę drużynę pochwalić! I kibice Wisły tłumaczący bezsensowynmi
              argumentami wysoie zwycięstwa Legii są po prostu ŻENUJĄCY... panowie Wiślacy!
              nie róbcie już sobie obciachu, może jakieś dzieci przekonacie do swoich teorii
              ale każdy, kto choć trochę zna się na piłce was wyśmieje!!!

PS. ja od tym, że Legia gra zawsze z przeciwnikami Wisły z poprzedniej kolejki
              wiedziałem już w sierpniu - rozumiem, że skoro dopiero teraz to odkryliście,
              wasze pojęcie o piłce jest naprawdę beznadziejnie małe... szkoda mi was :)
    • Gość: Robuś Hej ek IP: *.echostar.pl 20.03.06, 17:56
      Proszę o przykłady tych młodych, którym Czechu dawał szanse. Lepiej że młody
      Marciniak odbija się od przeciwmików niż Świerszczu ma ich zcinać równo trawą,
      bo się czegoś nauczy a czekają jeszcze Czarnecki, młody Goliński itp

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka