Dodaj do ulubionych

Coś na ząb. Drut znaleziony w ekspres zapiekance

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.11, 19:29
ja byłem raz w tym lokalu i nie chce mieć z nim już nic wspólnego. Poszedłem, zamówiłem i po dwóch kęsach zostałem wyproszony z lokalu bo gość zamyka bo na niego już czeka dziewczyna w aucie.
Obserwuj wątek
    • sselrats Bo zapiekanki to nie jest fast fud i trzeba jesc 22.08.11, 19:57
      powoli.
      • Gość: andy najlepsza pizza w Gusto w Głogowie Małopolskim IP: *.podkarpacki.net 22.08.11, 20:01
        a jak ktoś stołuje się w budach z zapiekankami to czego innego sie można spodziewać. Ciesz sie pan, że w tej zapiekance nie było zużytej prezerwatywy
        • Gość: gosc ustawiona scenka zeby dokopac konkurencji bo IP: *.ptr.primarydns.com 22.08.11, 20:57
          "normalny" sanepid to ma w dupie takie zgloszenia
    • Gość: roma Coś na ząb. Drut znaleziony w ekspres zapiekance IP: *.rzeszow.mm.pl 22.08.11, 20:11
      Błąd obsługi ewidentny, ale wypadki zdarzają się. Uderzająca jest jednak histeria klienta. Cały weekend spędził na oczekiwaniu na telefon z przeprosinami. Chyba nie ma nic innego do roboty (oprócz wsuwania junk food). Dziwne, że nie zawiadomił jeszcze PIH, UOKiK, Straży Miejskiej, RPO...
      • mal49 Re: Coś na ząb. Drut znaleziony w ekspres zapieka 22.08.11, 20:14
        roma:
        [i][/> Błąd obsługi ewidentny, ale wypadki zdarzają się. Uderzająca jest jednak histeria klienta.i]

Daj spokój, zamiast pocieszyć - dobijasz. A może Ty z TEJ budki???
        • Gość: roma Re: Coś na ząb. Drut znaleziony w ekspres zapieka IP: *.rzeszow.mm.pl 22.08.11, 21:59
          Tamten dwa dni czeka na telefon z przeprosinami a ten tu wymaga pocieszania. Weźcie się w garść ludzie i przestańcie się mazgaić z powodu błahostki!
      • Gość: as Re: Coś na ząb. Drut znaleziony w ekspres zapieka IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.11, 20:14
        a ty to albo:
        1) jestes pracownikiem
        2) nie masz cienia godnosci skoro piszesz takie durnoty. Histeria to by byla ew. gdyby o wlos sie tak burzyl
      • Gość: McDonalds Re: Coś na ząb. Drut znaleziony w ekspres zapieka IP: *.podkarpacki.net 22.08.11, 20:15
        za błędy się płaci, a faktem jest, ze obsługa baru nie wymieniła zapiekanki na bez druta a ni nie oddała pieniędzy CZYLI ZŁAMAŁA PRAWO - warunki kontraktu kupna-sprzedaży. Precz z drutami w zapiekankach. Zapraszam do McDonald's, tam takie rzeczy się nie zdarzają
        • Gość: Degustator Re: Coś na ząb. Drut znaleziony w ekspres zapieka IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.11, 11:42
          Oczywiście ze się nie zdążają tam dostaje się tylko cale głowy kurczaka opanierowane wiec druty są zbędne
          a McD to już upadłość w Polsce to w ogule nie trafiło bo dostaje się tam mało za drogo ... tyle w tym temacie wiec wyjeżdżanie z tekstem "zapraszam do McD" jest poniżej 0 ...
      • Gość: Ziutka Re: Coś na ząb. Drut znaleziony w ekspres zapieka IP: *.pool.mediaWays.net 22.08.11, 23:56
        Jasne - bo po co sie domagac nalezytego traktowania. Samochod mi sie nie zatrzyma na przejsciu - machne reka. Znajde drut w zarciu i zero reakcji ze strony lokalu - machne reka. Ktos mi buchnie rower - machne reka, nawet na policje nie pojde. I niech sie tym wszystkim lobuzom dobrze dzieje.
        Jak ma sie ten bajzel zmienic, skoro spoleczenstwo wytyka palcami tych, ktorzy tych zmian by chcieli
        • Gość: Degustator Re: Coś na ząb. Drut znaleziony w ekspres zapieka IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.11, 11:52
          Oczywiście napisz od razu do Prezydenta ...
          A tak w ogóle zastanawiał się ktoś nad tym czy tu aby na pewno wszystko zostało ujawnione czy gazeta napisała wszystko całkowicie bez stronniczo oczywiste jest ze nie odrazu widać ze pan Grzegorz Woźniak miał znajomego w gazecie co pokazuje stronniczość gazety (zero wypowiedzi drugiej strony ... )
          A co do obsługi(mowie tu o osobie stojącej za kasą) to nie można tez za duzo od niej wymagać nie napisano tu jak zaragował owy Grzegorz.W
          • Gość: ccc Obsluga jest fatalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.11, 16:02
            Obsluga jest fatalna tam jest fatalna, panny znudzone praca i zyciem, a zamowienia dosyc czesto serwowane sa z niespodzianka w postaci braku zamowionych dodatkow.

Ogolnie - srednie zarcie w kiepskich warunkach przy mrukliwej obsludze.
            • Gość: Degustator Re: Obsluga jest fatalna IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.11, 17:02
              Co rozumiesz za kiepskie warunki ??
              Hahahahah mrukliwi pracownicy ... rozumiem że ty jako właściciel byś stal i trzymał im uśmiech na twarzach tak ??
              A żarcie to kto co lubi ... mi tam bardzo smakuje ...
    • mlodzi.popieraja Coś na ząb. Drut znaleziony w ekspres zapiekance 22.08.11, 20:15
      Pytanie: » Czego pan oczekuje w związku z tym? « wcale nie było durne, tylko Pan klient był zbyt durny, żeby na nie odpowiedzieć, np. oczekuję przeprosin i darmowych zapiekanek do końca tygodnia, itp. itd.

• Gość: as Re: Coś na ząb. Drut znaleziony w ekspres zapieka IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.11, 20:19
        no wlasnie, tu masz racje, powinien jasno powiedziec, to nie znajomi zeby oczekiwac "ludzkiego prrzepraszam"
      • ya-nek Re: Coś na ząb. Drut znaleziony w ekspres zapieka 22.08.11, 20:46
        Klient wcale durny nie byl. Byl uczciwy i prostoduszny, no i znajacy polskie realia. Zaluje wszakze, ze nie przydarzylo sie to mnie, bo mieszkam w USA i pewnie moglbym obzerac sie zapiekankami do konca zycia, no i moze wpadloby kilkaset tysiecy dolarow na obtarcie lez po przezytej traumie...
      • Gość: Kinia_us Re: Coś na ząb. Drut znaleziony w ekspres zapieka IP: *.stat.gov.pl 23.08.11, 14:05
        Pani obsługująca czy kierownik się w końcu odezwał ? hehe
    • Gość: brr Re: Coś na ząb. Drut znaleziony w ekspres zapieka IP: *.dynamic.chello.pl 22.08.11, 20:16
      Ewidentnie widać, że pan zjadł kawałek tego druta. Jest mniejszy niż na wcześniejszym zdjęciu. Ile kosztuje drut konsumpcyjny?
    • Gość: bondell Polacy to tylko wciąż narzekają. Smród albo drut IP: *.warszawa.vectranet.pl 22.08.11, 20:24
      --

taki naród wiecznych malkondentów
    • Gość: www Drut czyli jak skończyć konkurencję... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.11, 20:31
      1. Bierzesz kawałek drutu.
      2. Zamawiasz posiłek w lokalu konkurencji.
      3. Robisz awanturę z udziałem prasy, że znalazłeś drut w posiłku.
      Absolutnie nie mówię, że tak było. Chodzi mi tylko o to że w taki prosty sposób można komuś zniszczyć dorobek życia.
      • Gość: gruby Re: Drut czyli jak skończyć konkurencję... IP: 91.123.169.* 22.08.11, 22:05
        Fakt. Mnie zastanawia jedno do czego można używać drutów w lokalu gastronomicznym, że przy okazji wpadł kawałek do zapiekanki. Teoria, że to od drucianej szczotki jakoś do mnie nie przemawia.
      • Gość: druciara Re: Drut czyli jak skończyć konkurencję... IP: *.psz.rzeszow.pl 23.08.11, 08:57
        Ciekawa jaestem jakich argumentów ty byś użył aby powiedzieć komuś głośno o tym, że spotkała się jakaś krzywda i nie został potraktowany jako agresor. Czyli strona, która chce kogokolwiek zniszczyć lub komuś zaszkodzić. A może człowiek najuczciwiej w świacie chciał ostrzec innych aby nie stał sie im krzywda. Ludzie zastanówcie się co piszecie, atakujecie bogu duch winnego człowieka. Ciekawe jakiej siły argumentów wy użylibyście do obrony swojej własnej osoby, aby nie zostać tak brutalnie ocenionym przez sfrustrowane społeczeństwo. Moze nie ma sensu chować głowy w piasek i udawać ślepych jak coś się dzieje. Brawo dla odważnego, który nie bał się powiedzieć prawdy. I ogrom współczucia dla osób doszukujących się podstępu. Dzięki takim reakcjom jak niektórzy z was zaprezentowali w społeczeństwie budzi sie znieczulica, zobojętnienie.
    • Gość: GOŚĆ Coś na ząb. Drut znaleziony w ekspres zapiekance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.11, 20:36
      Tez to miałem, ale w Warszawie. W tarcie kupionej w kawiarnii. I..... w ciągu dnia dostałem zaproszony na kawe + przeprosiny + WIELKI, wręcz GIGANTYCZNY TORT jako rekompensat i na pociechę. To jest załatwienie sprawy! Nie wiem czy sobie życzą ujawnienia nazwy, więc tego nie zrobie, ale byłem pod wrażeniem!
      • Gość: macarena Re: Coś na ząb. Drut znaleziony w ekspres zapieka IP: *.dynamic.chello.pl 22.08.11, 21:00
        I jedź tu do rzeszowa,tarnowa lub na inne zadoopie to cie drutem poczestują bez przeproszenia
        • dr_psychol Re: Coś na ząb. Drut znaleziony w ekspres zapieka 23.08.11, 12:19
          Gość portalu: macarena napisał(a):

> I jedź tu do rzeszowa,tarnowa lub na inne zadoopie to cie drutem poczestują bez
          > przeproszenia

Następnym razem poczęstują go śrutem.
      • Gość: mdl2 Re: Coś na ząb. Drut znaleziony w ekspres zapieka IP: *.spray.net.pl 22.08.11, 21:26
        "Też to miałam" w Warszawie. We "wrapie" kupionym na wynos w jednej z sieciowych kawiarni w centrum handlowym znalazłam ostry kawał plastiku (wyglądał jak ułamany ząb plastikowego widelca). Zadzwoniłam do kawiarni, w której kupiłam kanapkę i usłyszałam tylko "u nas nie mogło się to zdarzyć". Zero "przepraszam", w ogóle zero zainteresowania sprawą. Gdybym jadła na miejscu, miałabym świadków i dowód, jak bohater artykułu, a tak pozostało mi zapomnieć o sprawie, cieszyć się, że nic mi się nie stało i omijać lokale tej sieci szerokim łukiem.
    • naprawdetrzezwy Czyli chciał dużo pieniędzy... 22.08.11, 21:06
      "Zadał tylko durne pytanie: » Czego pan oczekuje w związku z tym? (...)
      Z szefem lokalu chciał się spotkać w następny dzień, ale ów nie odbierał telefonu ani nie odpowiadał też na SMS-y. "Nie chodzi mi o jakieś zadośćuczynienie ze strony lokalu. Sytuacja była po prostu niebezpieczna dla mojego zdrowia"

Więc dlatego nie powiedział przez telefono o co mu chodzi.
      Dlatego, że było to niebezpieczne, chciał (o pieniądzach?) porozmawiać następnego dnia....
      I jeszcze ten żenujący dodatek, że szczęście, iż był trzeźwy, bo po pijoku to pewnie zeżarłby i całą szczotkę metalową, i sprężynę do przetykania kibli...
      ;>>>
    • Gość: gfh Coś na ząb. Drut znaleziony w ekspres zapiekance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.11, 21:15
      Jestem zażenowany głupotą,naiwnością infantynoscią artykułu - szanujący się gazeciarz nie napisałby takiego paszkwilu bo smierdzi tu jakimis porachuneczkami ...widocznie klyent nie dostał 7 gr reszty i się obraził - zemsta ? nawet jakbym znalazł taki drucik to poinformowałbym własciciela dla dobra innych ale takie rozdmuchanie tematu to bardzo podkarpacko przeworski sposób załatwiania spraw ...zenada ....
    • Gość: clonx Coś na ząb. Drut znaleziony w ekspres zapiekance IP: *.rzeszow.vectranet.pl 22.08.11, 21:23
      to jest kara za to ze chcieli tam kedys wrobic znajomego w zbicie szklanych drzwi, ktore przy delikatnym dotyku rozsypaly sie w drobny mak - ewidentnie stwarzaly zagrozenie:D
    • Gość: xx Coś na ząb. Drut znaleziony w ekspres zapiekance IP: 62.121.68.* 22.08.11, 21:25
      Skandal. Idziesz na zapiekankę, a kończy się (wy)ciągnięciem druta... Na dodatek z zaskoczenia... Po pijaku Pan by nie odmówił, ale na trzeźwo - chyba się wystraszył, że to niehigieniczne i stąd ten Sanepid...
    • sselrats Zapiekanki: smrod, drut i ubostwo 22.08.11, 21:25
      ...
      • Gość: pniok Re: Zapiekanki: smrod, drut i ubostwo IP: 89.230.64.* 22.08.11, 21:30
        O Syn Rektora z Politechniki chce rozgłosu... A później Profesor będzie specjalistą od żywienia z drutami :)
    • Gość: Hetero Drut w buzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.11, 21:50
      te.z bym sie zdenerwował
    • Gość: hih Re: Coś na ząb. Drut znaleziony w ekspres zapieka IP: 79.139.60.* 22.08.11, 22:14
      Kiedyś znalazłam śrubę w lodach:)))
    • Gość: ereema Coś na ząb. Drut znaleziony w ekspres zapiekance IP: *.play-internet.pl 22.08.11, 22:34
      kiedyś w warzywach na patelnię hortexu znalazłam dobre pół metra sznurka. sznurek wyjęłam, warzywa usmażyłam i zjadłam. wysłałam jednak maila do firmy z tą informacją, w sumie tak trochę jako żart a nie z pretensjami. na drugi dzień od razu skontaktował się ze mną kierownik działu jakości, przepraszał milion razy i jak najszybciej chciał odebrać ten sznurek, wraz z opakowaniem które mi zostało. W umówionym terminie przyjechał do mnie przedstawiciel firmy, jeszcze raz przepraszał a w ramach rekompensaty wręczył mi całą torbę ich przeróżnych produktów:) było mi miło i szybko zapomniałam o sznurku :)
    • Gość: Kuba Coś na ząb. Drut znaleziony w ekspres zapiekance IP: *.home.aster.pl 22.08.11, 23:03
      Ja znalazłem kiedyś w makaronie sojowym dwie sprężyny od długopisu. Widocznie jedno i drugie produkowane jest w jednej fabryce w Chinach;)
    • dr_psychol Coś na ząb. Drut znaleziony w ekspres zapiekance 23.08.11, 00:55
      Oszczędzają na dodatkach i dosypują podpitym klientom śmieci do zapiekanek. Proste jak drut :)

Osobiście juz tam dawno nie byłem, od czasu kiedy trzy razy z rzędu na zapiekance było tyle kurczaka że ledwie go mogłem dostrzec. Jednak lepiej zjeść już kebab, chociaż nie przepadam za takimi wynalazkami.
      • Gość: asdf Re: Bo najlepsze zapiekanki są od lat na dworcu ;) IP: *.2-1.cable.virginmedia.com 23.08.11, 01:09
        Bo najlepsze zapiekanki są od lat na dworcu... warunki kiepskawe na pograniczu, a mimo to dobre ;) i sprawdzone przez setki tysięcy :)
        • Gość: clian Re: Bo najlepsze zapiekanki są od lat na dworcu ; IP: *.play-internet.pl 23.08.11, 01:41
          OJJJ pomylka!! zapiekanki na stacji to byly dobre 5 lat temu teraz to syf i to straszny, ludzie ja polecam : bolero obok szpitala, grota co sie otworzyla na 3 maja, - zjedzcie tam normalny obiad a nie to badziewie!!
          • dr_psychol Re: Bo najlepsze zapiekanki są od lat na dworcu ; 23.08.11, 11:24
            Zapiekanki od lat dobre to mają przy budach na bazarze na Placu Wolności, tam w pawilonach. Z pieca chrupiące, tylko najeść się tym nie można nic a nic. No i trochę suche, ale chrupnać można :)
          • dr_psychol Re: Bo najlepsze zapiekanki są od lat na dworcu ; 23.08.11, 11:33
            Wiadomo że lepiej iśc do Groty na normalny obiad za 12, albo do Baru Pasibrzuch - danie dnia za 11. Ekspres Zapiekanka - to normalne sępy. Patrząc na liczbę zamówień, wiele nie sprzedają i słusznie. Typowo polskie dziadostwo zazwyczaj samo się wykończy, bo nie rozumie że pieniądze robi się na dużym obrocie. A co zazwyczaj daje duży obrót? Smaczne jedzenie i odpowiednio duże porcje za rozsądną cenę - tak żeby klient poczuł że coś zjadł. Jeśli płaci za kurczaka to ma być na zapiekance kurczak - proste.
        • Gość: Degustator Re: Bo najlepsze zapiekanki są od lat na dworcu ; IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.11, 12:11
          Nie chce Cie martwic ale ...
          Za każdym razem gdy jesz z tamtad zapiekankę smakujesz moczu i bakterii ponieważ na skrzynki w których trzymają pieczywo często się zdąża ze sikają żule których tam od groma życzę smacznego :D
      • Gość: dr.kildare Re: Coś na ząb. Drut znaleziony w ekspres zapieka IP: 79.139.89.* 23.08.11, 09:49
        Dla Ciebie najlepsza by była jajecznica z przepiórczych jajek,
        na szynce z szympansika.
        Do tego francuska bułeczka i jogurcik kokosowy.
        Może bys wreszcie zaczął mądrzej pisac na forum.
    • Gość: ola Re: Coś na ząb. Drut znaleziony w ekspres zapieka IP: 91.225.135.* 23.08.11, 07:58
      Pan G to chyba tak lubi po lokalach chodzic i szukac co ??? takich pieniaczy jak widze to mnie mdli , mnie nigdy nie zawiedli i zawsze smacznie :)
      • Gość: vvv A mnie zawiedli. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.11, 16:16
        I nie bede tam jadl bo generalnie od krzywych min obslugi - jesc sie odechciewa.
    • Gość: rtu Coś na ząb. Drut znaleziony w ekspres zapiekance IP: *.171.13.114.static.crowley.pl 23.08.11, 08:53
      Malutka wojna sprzedawców zapiekanek :-) heheheh made in Rzeszów - podkarpacie :-) ...żenada ....
    • Gość: aaabbb Coś na ząb. Drut znaleziony w ekspres zapiekance IP: *.spp.org.pl 23.08.11, 09:06
      ....aż nie chce sie komentować tych teorii dotyczących wojny rzeszowskich sprzedawców zapiekanek...chyba za dużo się filmów naoglądaliście...I wszystkim niewierzącym życzę smacznego i ekstremalnych znalezisk w swoich ulubiobnych potrwach typu fast food.
      Ja najbardziej dziwie się menagerowi, że olał sprawę a przez tel. nie będzie tego komentował...
      • Gość: Degustator Re: Coś na ząb. Drut znaleziony w ekspres zapieka IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.11, 12:18
        Nie chce Cie obrażać aaabbb ale czy twoje IQ jest wyższe niż 100 nie przez telefon czyli osobiście proste ... Menager chciał się spotkać OSOBIŚCIE z tym uw Grzegorzem.W ..
    • Gość: s Re: Coś na ząb. Drut znaleziony w ekspres zapieka IP: *.dynamic.chello.pl 23.08.11, 12:07
      Pan klient jest ewidentnie chory na umyśle. Rozumiem zgłosić sprawę do sanepidu, bo to dla wspólnego dobra, ale histeryzowanie z powodu że go nie przeprosili przypomina zachowanie pięciolatka. Można odnieść wrażenie, że spodziewał się, że dostanie "stówkę" albo i dwie za nie robienie hałasu, ale że właściciele nie dali się zaszantażować, to się zemścił.
      Kto wie, czy tego drutu zwyczajnie nie podrzucił
    • dr_psychol Coś na ząb. Drut znaleziony w ekspres zapiekance 23.08.11, 12:10
      Degustator napisał:
      > A co do obsługi(mowie tu o osobie stojącej za kasą) to nie można tez za duzo od
      > niej wymagać nie napisano tu jak zaragował owy Grzegorz.W?

Grzegorz W. toczył krwawą pianę z jamy gębowej, ział ogniem, tryskał zieloną plazmą, ciskał klątwy w starożytnych językach aż pioruny biły. Lewitował nad ziemią i tarzał się po suficie, o wiele bardziej zapalczywie niż bohaterka filmu Egzorcysta. Następnie rozmazał zapiekankę na twarzy ekspedientki i zacharczał: smakuj druta mała!
      Po wszystkim wymagał jeszcze przeprosin. Rzeczywiście jest nienormalny. Gdzie było CBŚ? gdzie ABW, GROM i episkopat?

"Za ubranie pozostawione w szatni szatniarz nie odpowiada", a obsługa Ekspres Zapiekanki, nie odpowiada za zapiekanki. Logiczne.

• Gość: Degustator Re: Coś na ząb. Drut znaleziony w ekspres zapieka IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.11, 12:25
        Spodziewałem się takiej odpowiedz na poziomie którego nie skomentuje..
        Chodziło mi tu zwykłą ludzka agresje i robienie awantury co wywołuje najzwyklejszy stres co moglo spowodować braku logicznego myślenia u pracownika wiec w ten oto sposób nie otrzymał przeprosin z jej strony... Nie uważam ze to dobrze ze "PRACOWNIK" nie przeprosił ale to tylko pracownik cudów od niego nie wymagaj pwoinien spotkac sie na umuwione spotkanie z MENAGEREM ..... PROSTE
        • dr_psychol Re: Coś na ząb. Drut znaleziony w ekspres zapieka 23.08.11, 12:39
          "Menagerem..." - fiu fiu Ameryka :)

Szanowny "menager" ( lokalna wersja mAnagera), to prawdziwy bogobojny katolik, bez asysty egzorcysty i biskupa, nie miał szans w starciu z opętanym. Trzeba mu wybaczyć. Każdy postąpiłby na jego miejscu podobnie. Nikt nie chciałby skończyć z kawałkiem druta w przełyku.

Z tego co wynika z artykułu, spotkanie rzeczywiście było "umuwione" :)
          • Gość: Degustator Re: Coś na ząb. Drut znaleziony w ekspres zapieka IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.11, 12:47
            Dzięki zapamiętam na przyszłość..

Tak było umówione lecz pan Grzegorz.W nie przyszedł wiec chyba nie zależało mu na przeprosinach tylko na rozgłosie jak widać ...
            • dr_psychol Re: Coś na ząb. Drut znaleziony w ekspres zapieka 23.08.11, 13:07
              A skąd Ty to wszystko wiesz? Grzegorz W. - (prawie jak oskarżony), twierdzi zupełnie co innego. Pisał smsy i dzwonił ale Pan "Menager" ni mioł chynci.
              Wątpię żeby komuś zależało na takim rozgłosie. Chyba że to robota konkurencji, ale też raczej nie wierzę, skoro podane są personalia głownego bohatera. O wiele łatwiej napuścić sanepid i PIH po cichu.
              Po prostu, koleś znalazł w ustach drut, a obsługa i kierownictwo tego badziewia, to buraki, jakich całe zagony, na każdym kroku w Polsce :)

• Gość: Degustator Re: Coś na ząb. Drut znaleziony w ekspres zapieka IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.11, 13:34
                Bo widzisz wiem z tond bo zainteresowałem się ta sprawo ponieważ to mój ulubiony bar ...
                Wiec popytałem się i wcale nie było tak ze "ni miło chęci" tylko Pan Grzegorz nie przyszedł żeby się spotkać a normalne chyba jest to ze nie będą załatwiać tej sprawy przez telefon nie uważasz ??
                • dr_psychol Re: Coś na ząb. Drut znaleziony w ekspres zapieka 23.08.11, 13:59
                  Ty wiesz "z tond", a ja myślę że "Ekspres zapiekanka" sępi kurczaka i powinna zmienic branżę na sklep z artykułami żelaznymi ;)

• Gość: Degustator Re: Coś na ząb. Drut znaleziony w ekspres zapieka IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.11, 16:58
                    Oszczędź sobie takich tekstów na poziomie gimnazjum chyba ze właśnie je reprezentujesz ...
                    • dr_psychol Re: Coś na ząb. Drut znaleziony w ekspres zapieka 24.08.11, 02:07
                      Ehe :)
                • Gość: bob Wlasciciel powinien temu klientowi w 4 litery w... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.11, 16:21
                  Wlasciciel powinien temu klientowi w 4 litery wejsc.
    • Gość: meg Coś na ząb. Drut znaleziony w ekspres zapiekance IP: *.rzeszow158.tnp.pl 23.08.11, 13:02
      W ubieglym tygodniu znalazłam identyczny drucik w mrożonce chińskiej kupionej w Biedronce. Aż strach pomyśleć co by było, gdybym go połkneła i wbiłby się w jelito - zapalenie otrzewnej murowane, może nawet ze skutkiem smiertelnym, bo jaki lekarz szukałby drucika do usunięcia z ciała pacjentki?
    • Gość: RemiRZ Coś na ząb. Drut znaleziony w ekspres zapiekance IP: *.stat.gov.pl 23.08.11, 13:59
      nie ma śmiechu z tą knajpą! Po jednej z wizyt tam miałem mega zatrucie pokarmowe Sam jeden to bym się zastanawiał ale 6 osób ? Masakra a nie zapiekanka !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka