Dodaj do ulubionych

Piosenkarka piosenkarce nie równa

30.01.11, 17:13
Denerwuje mnie to,że moja koleżanka mówi:Rihanna jest fajna,a twoja Beyonce to R&B śpiewać nie potrafi.No przepraszam bardzo,ale jak można tak porównywać te dwie dziewczyny skoro Beyonce śpiewa POP?Co sądzicie o takim porównywaniu i o takich ludziach co to robią?
Ps.Jak się nie podoba to kosz.
Obserwuj wątek
    • klama_kcmil # 30.01.11, 18:01
      Myślę, że można, no bo styl muzyczny ma małe znaczenie, większe ma sam wokal.
    • jade Re: Piosenkarka piosenkarce nie równa 30.01.11, 18:06
      A według mnie Beyonce śpiewa i pop i r&b. Ja do obu piosenkarek nic nie mam.
    • dianolinka dobrze to ujęłaś. 30.01.11, 18:09
      PIOSENKARKA PIOSENKARCE NIGDY NIE BĘDZIE RÓWNA!
      nie rozumiem Twojej koleżanki, niech może zacznie porównywać dwie piosenkarki, które śpiewają jeden gatunek muzyki, a nie. jak dla mnie to co ona powiedziała było bez sensu. -.-
    • truskaweczka1 Re: Piosenkarka piosenkarce nie równa 30.01.11, 18:15
      wiesz ... każdy ma inny gust ; ))))
      A co to takich ludzi - olac ich ; )

+ it-is-my-lifee.blog.onet.pl/ Nowy Blog, zapraszam do czytania i komentowania : )))
      • fanka96 dla mnie r&b i pop to jest to samo... 30.01.11, 18:26
        ...tylko, że nazwa "pop" kojarzy się z czymś komercyjnym, prostym, coś, co ludzie kupią...a ludziom podobają się produkty nie zbyt skomplikowane i łatwe...
        dlatego "wielkie" "gwiazdy" mówią:
        tworze muzyke r&b, a nie pop
        i chyba w ten sposób chcą sie dowartościować...

...i nie martw się, beyonce jest lepszą i bardziej utalentowaną niz rihanna
    • cytrynkova to prawda 30.01.11, 18:22
      To prawda, każdy ma inny styl i akurat w nim jest dobry.
    • blondzia Re: Piosenkarka piosenkarce nie równa 30.01.11, 18:23
      Chodź u mnie koleżanki lubią różne gwiazdy i muzykę to żadna tak nie mówi smile
      Koleżanka 1 . Kocha Justina Biebera i inne gwiazdy lubi jak Rihanna ,Anahi,Selena Gomez.
      Koleżanka 2. Kocha Rihanna i Eminema nienawidzi Justina Biebera i nic nie mówi o tym koleżance 1 .
      Koleżanka 3 . Kocha Roberta Pattinsona i Justina Biebera .
      Koleżanka 4 . nikogo nie lubi ale też nienawidzi Roberta Pattinsona i nic nie mówi koleżance 3
      itp .
    • linda Re: Piosenkarka piosenkarce nie równa 30.01.11, 18:25
      Tacy ludzie kojarzą mi się z zarozumiałymi dziećmi. Sadzę , że gdyby ktoś dał jej w tej chwili porządnie w łeb to może i by zrozumiała tongue_outtongue_out Oczywiście żartuję , ale w takich chwilach mam ochotę to zrobić.
    • julita980 Re: Piosenkarka piosenkarce nie równa 30.01.11, 18:28
      nikt nikogo nuie powinien porownowac , jesli ktoc lubi justina a ktos lubi rinne to powidli sie uszanowac
    • noitsnotgood R&B to Pop, tylko niektórzy nie chcą tego przyznać 30.01.11, 18:33
      Bo pop się kojarzy z mainstreamem.
      W sumie Rihanna i Beyonce to mainstream.
      Ale to jakby porównywać styl Metalliki i SoaDu.
      • jessicakaulitz Re: . 30.01.11, 21:44
        A to nie jest to samo?
    • grenade Re: Piosenkarka piosenkarce nie równa 01.02.11, 13:35
      Moim zdaniem Beyonce to RnB. Prędzej Rihannę bym podciągnęła pod Pop.
      Każda piosenkarka ma w sobie coś innego, coś co przyciąga do niej ludzi. Nie powinno się porównywać ich do siebie, ale tak zawsze było. Czasami nie trzeba zwracać na to uwagi i tyle. smile
    • misio Re: Piosenkarka piosenkarce nie równa 01.02.11, 13:48
      Akurat takie porównanie jest do dupy...
      Beyonce jest w Show Biznesie dłużej i jest bardziej doświadczona, co nie znaczy, że Riri śpiewać nie umie. Obie są na swój sposób świetne. Ale każdy lubi coś innego. Bo chociaż ich muzyka jest podobna, to się bardzo różni... XD haha, moja filozofia xD
    • senseless Re: Piosenkarka piosenkarce nie równa 02.02.11, 16:42
      nwm.
      dla mnie Beyonce to najpiękniejsza kobieta na świecie, ma świetny głos i piosenki.
      Rihannę tez bardzo lubię, ale od dawna to ona właśnie przypomina mi Beyonce. ostatnie jej piosenki są świetne.

p.s. te wasze kłótnie są żałosne tongue_out
    • kararock Re: Piosenkarka piosenkarce nie równa 02.02.11, 20:02
      emm no nie tylko piosenkaraka piosenkarce także gitarzysta gitarzyście nie ma w ogóle co porównywac to nie ma sensu np. lubisz dwa zespoły i co zdecydujesz się, który bardziej Ci odpowiada? raczej nie, bo bez obu nie umiesz żyć tak jest też z ludźmi człowiek człowiekowi nie równy jeden to robi lepiej, a drugi co innego smile
      • spontaniczna Re: Piosenkarka piosenkarce nie równa 02.02.11, 21:27
        haha, R&B to pop, nie no niezłe. porównajcie sobie najnowszą płytę Rihanny, płytę Melanie Fiony i I'm. . . Sasha Fierce Beyonce. Jak stwierdzicie, że wszystkie są podobne, to naprawdę jesteście głuche.

[nie obrażając nikogo. ]
    • dream_ ja to bym się takim gadaniem.... 02.02.11, 21:35
      w ogóle nie przejmowała
    • roksanaroxana Re: Piosenkarka piosenkarce nie równa 03.02.11, 12:01
      Niestety tak jest,ale radze się tym nie przejmować ;D
    • tokio_hotel483 Re: Piosenkarka piosenkarce nie równa 03.02.11, 13:05
      każdy lubi cos inngeo
    • 300flowers kosz. 03.02.11, 13:15
      to co napisałaś jest bez sensu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka