Gość: rzeszowiak IP: *.19.165.52.osk.enformatic.pl 03.09.11, 18:47 czy pijecie wode z kranu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dfg Re: woda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.11, 22:28 Ferenc pija wode z fabryki wody i widzisz co się z nim zrobiło ? nie radzę ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von wihajster Re: woda IP: *.rzeszow.vectranet.pl 03.09.11, 23:24 Jak woda to tylko z fabryki wody! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toro87 Re: woda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.11, 11:12 W zasadzie nie powinno się pić wody z kranu bez przegotowania jej. Stacja uzdatniania wody może i jest sprawna skuteczna i nowoczesna ale nie można tego samego powiedzieć o wszystkich sieciach wodociągowych , którymi ta woda dopływa do naszych domów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Felicjan Dulski Re: woda IP: *.19.165.33.osk.enformatic.pl 04.09.11, 11:29 Otóż to! Wody nie polecam do picia bezpośrednio. Na sesjach Rady Miasta pili wodę z kranu, nie wiem czy praktykują dalej tą innowację? Ja filtruję i przegotowuję. Polecam wodę z Przylasku! Odpowiedz Link Zgłoś
cassa-ndra Re: woda 09.04.15, 11:58 Woda jest badana przez sanepid, jeszcze nie słyszałam o przypadkach zatrucia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mononukleotyd Re: woda chlorowoda IP: 89.230.64.* 05.09.11, 06:39 Od kilku dni nasza innowacyjna kranówa z fabryki wody zalatuje chlorem jak basenówka z rosiru. Ciekawe co by było gdyby przyszło zrobić kolejny odcinek Kawy czy herbaty albo Poranka TVN. Czy podaliby prowadzącemu, do popicia sterty pochwał, tą zupę czy innowacyjnie skoczyli do sklepu za rogiem i kupili kilka butelek Ustronianki albo innej Rzeszowianki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietek Re: woda chlorowoda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.11, 15:09 ja zawsze pije wode z kranu bo jest pyszna i zimna a co najważniejsze - mokra Odpowiedz Link Zgłoś