Dodaj do ulubionych

W mieście straszy... Marta

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.11, 07:40
Czuję się "prześladowany" :( Jadę Lwowską a tu z banerów straszy okołowyborczo nasza bezradna co to prezydentowi nie odmawia Marta Niewczas, skręcam w Leszka Czarnego, a tam na dole z bilboardu straszy... Ona, jadę kopisto, z 4 bilboardów straszy... Ona.

Boję się otworzyć lodówkę...
Obserwuj wątek
    • Gość: Felicjan Dulski Re: W mieście straszy... Marta IP: *.19.165.33.osk.enformatic.pl 08.09.11, 07:53
      Ona złudnie podobna do tego z RPA czy tej? Co to biega On.. Ona.. Wyspiańskiego też nawiedza!
      • Gość: Yupi Re: W mieście straszy... Marta IP: *.rzeszow.vectranet.pl 08.09.11, 08:46
        Pod Realem też straszy!O mało nie wydzwoniłem z podziwu,tak się zapatrzyłem.Nooo! Musi promować siebie jako "sportowca",co boisko sportowe chciała oddać na kapliczkę.To jest całe SLD pewno,co to czarnym bez wazeliny wchodzą.Cały ich program,jak dobrze i układnie żyć z tymi utrzymankami nas wszystkich.Wszystko ustalone z góry jak u Reja 500 lat temu na zasadzie rozmowy pana wójta i plebana.Sredniowiecze;znaczy bez zmian.

Tak idac tym tokiem myślenia dalej,no to.Tyle nabudowane tych orlików przez piłkarza i dla piłkarzy.Jak tam wepcha się ta opcja od rozdawnictwa z prezesem i tą nie-w-czas,no to będzie wesoło.Lokalizacje zazwyczaj b.dobre prawie w każdej gminie.No więc ile nam przybędzie kapliczek i włości kościelnych!?Będzie co rozdawać jak to mają w zwyczaju.
    • Gość: MistrzRiposty Nie jest źle! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.11, 09:13
      Bilbordy nie gadają. Gdyby się odezwała - to by było dopiero...
      • Gość: Yupi Re: Nie jest źle! IP: *.rzeszow.vectranet.pl 08.09.11, 09:54
        Jest żle!!!Motłoch proboszczowy nawet tego nie zrozumie.Bezmózgowcy.Ale fooota "super" jest.Jakby tak porównał fotę byłej poseł z samej brony,no i obecną!!!Qżwa!Nawet fizys ta sama,bardzo "yntelegentna".Tyle,że lata minęły,ale "yntelekt i fizis ten sam".Dlatego prawie na sam widok tegoż zdjęcia mało nie pojechałem ciężarówą po mniejszym samochodzie.Tak się zapatrzyłem i zamyśliłem.Nie dość,że tamta szkoły wszelkie u Jarosza pokończyła w pół roku słowa z siebie wydusić nie potrafiła,no to ja jak mi się przypomniało,że na maturę musiałem terminować 4 lata,no to kicha jaki ze mnie analfabeta mimo wszystko!A tu tak samo i to samo.Ty76le ,że chyba 10 lat minęło i patrzą na mnie te same "yntelegentne",co dziwne nawet jakby tak samo patrzą.Po co było się kosztować.Stare zdjęcia wtedy odlepić,teraz by przylepił,taniej,no i to samo.Ciekaw jestem czy taką okoliczność wziąłby sąd pod uwagę jakbym człowieka przez pomyłkę i z zapatrzenia się w ten sam "portret"przejechał.Qrna ale jaja!!!
        • Gość: cvb Re: Nie jest źle! IP: *.res.pl 08.09.11, 10:06
          Mnie najbardziej dziwi ze oni myslą ze ktos ich wybierze po ostatniej kadencji :-) Pani Niewczas ? heheheh ....wzbudza to litość i zenadę - choć w sumie z jej intelektem ona pasuje na Wiejską :-)
          • Gość: Fabryka Wody Re: Nie jest źle! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.11, 10:34
            Ale nad jej "urodą" to ktoś nieźle musiał pomęczyć Photoshopa, tutaj jest jej zdjęcie ala natur, z lipca - Marta Niewczas.
            • shepard102 Re: Nie jest źle! 08.09.11, 13:12
              "... tutaj jest jej zdjęcie ala natur, z lipca... "

O ja go pierdykam!!! Wiedziałem, że fotografia z bilbordów to lifting, ale nie przypuszczałem, że to KONWERSJA!!! :-))))))))
        • ares19 dobrze że nie Zbyrowska 08.09.11, 11:03
          tez very pikna i na szczęście poza politycznym obiegiem. A Niewczas ? nie lubię i nie popieram. Za ten plakat - pluję na jej kandydaturę !! I apeluję - olać ją
          • Gość: waldek Re: dobrze że nie Zbyrowska IP: *.38.160.60.resman.pl 08.09.11, 16:16
            Jak to zwykle na tym forum bywa, internetowe pieski szczekają głośno, ale ich podkulony ogon mocno włazi w odbyt zdradzając "odwagę" właściciela. A poza tym, czy ktoryś z was zna panią Niewczas tak bardzo, by mieć pewność, że te inwektywy są prawdziwe? Wątpię, a nawet mam pewność że jest inaczej! To bardzo inteligentna i komunikatywna osoba, która po prostu coś w życiu robi dla innych i wszyscy (także i ona, a czego by miało być inaczej) mają z tego pożytek. Tak więc pieski, do budy, gryźcie się nawzajem ale od innych wara!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: Juzio Re: dobrze że nie Zbyrowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.11, 16:25
              "która po prostu coś w życiu robi dla innych" np. niosąc na sztandarach wyborczych wspieranie sportu dzieci i młodzieży obojętnie spogląda na niszczenie klubu Walter i na szczęście nieudolnie próbuje wesprzeć "biedny" kościół katolicki miejską działką na której jest boisko szkolne?!

Ciebie gościu powaliło chyba jeżeli myślisz że nie pamiętamy dokonać bezradnej z niedorozwoju Rzeszowa.
              • Gość: HaHa Re: dobrze że nie Zbyrowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.11, 18:10
                Na al. Armii Krajowej też z bilbordu patrzy wielka "siostra". Normalnie opanowała miasto :(
                • mata_kari Re: dobrze że nie Zbyrowska 09.09.11, 15:51
                  NA Placu Wolności też:-)
            • Gość: revenant Re: dobrze że nie Zbyrowska IP: *.rz.izeto.pl 08.09.11, 18:25
              O z pewnością dla innych nie odmawia zwłaszcza Tadkowi i kościołowi tylko się kobiecinie zapomniało że ma reprezentować interesy społeczeństwa które (nie wiem dlaczego) jej zaufało i obdarzyło dobrym stołkiem z jeszcze lepsza pensją. Za to my jako potencjalni wyborcy dobrze pamiętamy osiągnięcia zwłaszcza te spektakularne. I o ile ja teraz na lewicę już niestety nie zagłosuję to mam nadzieję że inni wyborcy o poglądach lewicowych też mocno się zastanowią nad kartką. Betonu nie wliczam bo bierny wierny i mierny ale na szczęście się naturalnie wykrusza :) A o zdobycie głosów w takiej ilości jak dawniej może być ciężko i oby!!!
              • Gość: Grzeczny Jaś Re: dobrze że nie Zbyrowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.11, 18:42
                "na lewicę już niestety nie zagłosuję"

Ja również nie, bo co to za lewica :( Obecnie jest to Lewica... KLERYKALNA. Prezes co rusz coś święci i pielgrzymuje do sukienkowych z tubą wazeliny w kieszeni. Ciul z taką "lewicą" :(
            • Gość: d Re: dobrze że nie Zbyrowska IP: *.wist.com.pl 08.09.11, 21:52
              w sumie się zgadza ale 1 uwaga. akurat działalność samorządowa powinna być ukierunkowana tylko na innych. Dopiero wtedy byłoby i uczciwie i pożytecznie i normalnie. Dlatego jestem za tym aby na poziomie samorządów skasować wszystkie diety i korzyści materialne. Może wtedy mielibyśmy prawdziwych społeczników a nie karierowiczów. Niestety większość myśli głównie o sobie a o innych przy okazji.
        • Gość: fgf Re: Nie jest źle! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.11, 11:15
          Brakuje jeszcze:

doktorat z nauk o kulturze fizycznej - AWF Poznań - Zamiejscowy Wydział w Gorzowie Wlk

www.niewczas.com/index.php?id=o_mnie
    • Gość: gosciowa Re: W mieście straszy... Marta IP: *.bredband.comhem.se 08.09.11, 18:46
      Ot, taka "tubylcza gwiazda" leczaca kompleksy tubylcom.......
      Dzieki niej co niektory mysli rowniez o Dyzmowskiej karierze, hihihihihi
      • ares19 karierowiczka ..i tyle 08.09.11, 18:58
        szczyty jej formy ma za sobą, przykład Waltera pokazuje, że sport masowy ma w dupie, na ekonomii zna się jak pies na gwiazdach, jak by jej szkółka sportowa dobrze stała to by się w politykę nie bawiła. Niewczas, hał, hał - czego ci się zachciewa - czyżby przykład eks-ślusoża z Wsk na wyobraźnie ci ciosem karate peiprznął ? :)
        • Gość: Saturator Re: karierowiczka ..i tyle IP: 195.72.132.* 09.09.11, 23:14
          Oj tam, oj tam. Sport masowy moze i ma w d.u.p.i.e, ale na pewno nie ma w niej swojej szkoly karate i innych pilatesow. Ten biznes kreci sie w najlepsze :D

A akcja sprzed kilku lat z proba wywalenia Kreo z Hali na Podpromiu, czym niby byla podyktowana? Ktos mial zakusy na ten lokal. Ciekawe kto ;D
    • Gość: pika Re: W mieście straszy... Marta IP: *.ostnet.pl 08.09.11, 19:53
      MARTA NIE/w/CZAS do sejmu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: konrad Re: W mieście straszy... Marta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.11, 20:10
        Byłem w niedziele w Lublinie i na każdej latarni czy słupie po kilka fotek kandydatów.
        Takie czasy nie ważne co się mówi jak się wygląda ważne żeby zaistnieć w świadomości wyborców i do tego celu trzeba iśc po trupach im większy skandal się wywoła tym większy szum tym większe szanse że przez cztery lata naiwny ludek będzie sponsorował dobrobyt wybrańców.
    • Gość: Marta Re: W mieście straszy... Marta IP: *.adsl.inetia.pl 08.09.11, 21:36
      Prezydentowi się nie odmawia ,
      • Gość: Gajowy Marucha Re: W mieście straszy... Marta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.11, 06:41
        ...i kościołowi katolickiemu.
    • mata_kari Re: W mieście straszy... Marta 09.09.11, 11:34
      Przynajmniej jedno trzreba przyznać, że nie pokazuje na plakatach fotki całkowicie przetworzonej, jak to się zdarzyło podczas kampanii prezydenckiej Ferencowi:-)
    • Gość: ja Re: W mieście straszy... Marta IP: *.38.160.60.resman.pl 09.09.11, 13:11
      buuu..
      • Gość: Waldi Re: W mieście straszy... Marta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.11, 16:19
        karierowiczom stop , niech pokaże co zrobiła dla Rzeszowa , NIC
        • Gość: golwes Re: W mieście straszy... Marta IP: 79.139.55.* 09.09.11, 22:22
          no pewnie,że nic, ale Twoi Pisowcy to dopiero zrobili dla woj. i miasta, że ho ho, a chyba mieli najwięcej posów, upsssssss mają największą ilośc posłów z podkarpacia już drugą kadencje.....................
    • Gość: Prześmiewca Re: W mieście straszy... Marta IP: *.adsl.inetia.pl 10.09.11, 21:20
      Witam nowy skład orkiestry syfharmoni .Flecistkom, skrzypaczkom i wiolonczelistkom się nie dziwię i wybaczam, baba babie zawsze dołoży, ale reszta orkiestry?Panowie chyba Wam się w głowach poprzewracało.Chyba że, drogie dzieci? nadstawicie wasze buźki i tyłki a szanowna pani Marta wydzieli Wam to co się Wam należy w stylu kung-fu.
      • mata_kari Re: W mieście straszy... Marta 11.09.11, 00:57
        Oj, Prześmiewco, wkroczyłeś na nowy poziom dyskusji a tym samym , sklasyfikowałeś poziom pani Martusi.Martusia może co najwyżej nakakrocić i tyle jej możliwości. W kwestii straszenia obywateli miasta- duże mosliwości., I nie sęk w nabudowie, to baza przegniła i trzeszczy. O ile znana ci teoria socjologiczna...
        • Gość: Prześmiewca Re: W mieście straszy... Marta IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.11, 21:38
          Są takie chwile w historii miasta kiedy pewne sprawy należy przyśpieszyć.Stąd "Rozwój Rzeszowa" .Mam wrażenie że sprawy kierunków rozwoju miasta i projektów z tym związanych są dopięte.Zapewni to ciągłość w podejmowaniu decyzji kolejnych władz.
    • meg83 Re: W mieście straszy... Marta 11.09.11, 22:08
      nie chcę was martwić ale na kopisto jest owszem 4x Niewczas ale są jeszcze 4 wolne bilbordy - kogo obstawiacie? może Marta se dokupi i będzie razy 8 :D
      • mata_kari Re: W mieście straszy... Marta 12.09.11, 09:02
        Faktycznie, widziałam i też się zalewałam, że dokleją Martę albo Kamińskiego.
        • meg83 Re: W mieście straszy... Marta 14.09.11, 20:31
          jednak opcja 8x marta byłaby mistrzostwem świata
          • mata_kari Re: W mieście straszy... Marta 15.09.11, 09:53
            Hihi, fakt:-) Ale byłam sprawdzić i dokleili kogoś innego.
            • Gość: Yupi Re: W mieście straszy... Marta IP: *.rzeszow.vectranet.pl 15.09.11, 10:18
              Eeee tam!Niech straszy!Na prowincję też się przeniosła.Teraz na trasie Lańcut-Rzeszów kilka mart straszy zamiast reklam czy fotoradarów.U mnie przynajmniej cel tych reklam jest odwrotny do zamierzonego efektu,który miał być.Wróżę klęskę SLD.Miała być jakaś alternatywa!Niestety kicha.Marta już zawsze będzie kojarzona jako "sportowiec" co to boisko sportowe na kapliczkę chciał zamienić.Podobnie jak prezes z buspasami,imitacjami czy pokropkami.Klerykalni bardziej niż kółka parafialne.Trzeba albo siedzieć w domu,albo oddać głos celowo nieważny,albo na Palikota z przekory.Przynajmniej jak nie będzie od razu mądrzej,no to z pewnością weselej.Chyba w pokropkach mostków,alejek,rozdawnictwie uczestniczył nie będzie.A to jest zasadnicza wartość w teokratycznym obecnie ustroju państwa.
              • mata_kari Re: W mieście straszy... Marta 15.09.11, 10:54
                Racja. Ja mam po raz pierwszy wątpliwości, czy iść na wybory, bo nie sądzę, żeby którykolwiek z kandydatów startował z sensownych podudek. Po prostu przyzwyczajenie i obawa przed utratą "wpływów". Ale głosowanie z przekory odpada -mozna wybrać nieprzwidywalnego oszołoma.Choć głosując rozważnie też....I tu jest piesio pogrzebany, bo politycy są nieprzewidywalni i całkowicie nie podlegają weryfikacji w trakcie trwania kadencji. Jako wybroca nie masz wpływu na to, co robi osoba, która wybrałeś .Może obiecywać skateparki, nowcsesne trasy rowerowe itp a potem kiszka ( wątroba i śledziona też)...
    • Gość: he he Podnosze deske ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.11, 22:42
      Marta !
      • Gość: ja Re: Otwieram konserwę... IP: *.38.160.60.resman.pl 12.09.11, 08:02
        Marta!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka