Gość: bulba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.11, 14:13 Janek! Kozienice piją Twoje zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zkcjnzkcj z;xkcn Jan Bury został szefem klubu parlamentarnego PSL IP: 91.223.175.* 28.10.11, 14:15 Coraz mocniejszy immunitet ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Jan Bury został szefem klubu parlamentarnego PSL IP: *.230.88.121.rzeszow.mm.pl 28.10.11, 14:18 przepić biołym winem i do tego ryby.Z bolszewickim pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DżionBiuri Jan Bury został szefem klubu parlamentarnego PSL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.11, 14:50 Najważniejsze, że jest immuniuniu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurdupel Jan Bury został szefem klubu parlamentarnego PSL IP: *.rzeszow.hypnet.pl 28.10.11, 15:35 Jaśko! Gdzie będziesz oblewał awans? Przyjdę na wieczorowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds16 Re: Jan Bury został szefem klubu parlamentarnego IP: 91.225.135.* 28.10.11, 15:36 Wiśta wio !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nawalony Jan Bury został szefem klubu parlamentarnego PSL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.11, 16:21 Ale o so choci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Jan Bury został szefem klubu parlamentarnego IP: *.rzeszow.vectranet.pl 28.10.11, 18:30 Polityczny kop w bok. Żegnaj ministerstwo, żegnajcie kolacyjki z biznesmenami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: promień słońca Jan Bury został szefem klubu parlamentarnego PSL IP: *.ii.uni.wroc.pl 28.10.11, 18:53 a ja po prostu gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oldres Jan Bury został szefem klubu parlamentarnego PSL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.11, 00:51 cześć jego pamięci ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita<>odraza Jan Bury został szefem klubu parlamentarnego PSL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.11, 11:23 i dalej ujadanie !! no plakac sie chce!! Tuska tez tak komentowaliście jak został premierem po raz drugi ?? czy każdy kto ciezko pracuje i stara sie cis zrobic dla dobra nas wszystkich musi sie spotykac z taką żenującą krytyką wynikającą z niczego wiecej jka tylko z chęci zaistnienia wiekszkości internautów na forum (tym czy innym) ? Dziecinada !!!!!!! nic wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poryta tralalala IP: 217.96.70.* 29.10.11, 12:28 Gdyby wyszło, że Tusk jest zamieszany w takie rzeczy jak Bury to byśmy ujadali. Powiedz mi lepiej pani gdzie tak ciężko pracuje i co stara się zrobić. Chłop na budowie ciężej pracuje i więcej pożytku z tego jest niż z J.B. "pracy". Bury jest w Sejmie z dekadę. Wyborcy pokazali w tych wyborach żółtą kartę i można powiedzieć, że politycznie to się on po prostu cofa. Struktur PSL w Rzeszowie i powiatach nie ma poza miejscem spotkań żużlowej kiełbaski z kibicami. Z mojej strony zacytuję tekst, który jest tutaj na miejscu Zdobyłem se pawich piór, nastroiłem pawich piór, pawie pióra ładne, pawie pióra kradne, postawie se pański dwór! Zdobędę se pański dwór, wywleke se złoty wór; złoty dwór wysypie ludziskom przed ślipie; nakupie se pawich piór! Miałeś, chamie, złoty róg, miałeś, chamie, czapkę z piór: czapkę wicher niesie, róg huka po lesie, ostał ci się ino sznur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita<>odraza Re: tralalala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.11, 14:52 ale w jakie rzeczy >? nic nie zostało potwierdzone, oparte na faktach - tylko pomówienia i spekukacje - typowa zagrywka zeby zniszczyć dobre imie czowieka ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Te deum Re: tralalala IP: 91.225.135.* 29.10.11, 15:13 To przecież nie człowiek, a zwierzę cytując tego wsiowego półmózga. Kolejne hulaszcze lata nieróbstwa przed Jasieńkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sausage Jan Bury został szefem klubu parlamentarnego PSL IP: *.range86-179.btcentralplus.com 30.10.11, 09:45 a biołe wino jezd w rystołrancji syjmowyj ? Odpowiedz Link Zgłoś