Dodaj do ulubionych

RLA ... na ul. słocińskiej niebezpiecznie szalej

IP: *.223.64.210.static.sl-net.pl 07.12.11, 19:00
jak donosi gazeta słocińska sporo samochodów przelatuje tą ulicą z łańcuta i okolic powstała regionalna inicjatywa żeby samochody o rejestracjach RLA ... obrzucać wstepnie jajami a jak nie odjadą to jeszcze zgniłym pomidorem, w końcu trzeba jakoś problem rozwiązać bo nie idzie psa samego wypuścić na ulice
Obserwuj wątek
    • Gość: ds16 Re: RLA ... na ul. słocińskiej niebezpiecznie sza IP: 91.225.135.* 07.12.11, 21:45
      RLA? Klasyka dnia codziennego :))) Może warto by się zastanowić na zaadoptowaniem takowych rozwiązań na okolice Nowego Miasta? Ta mafia i tu grasuje.
    • Gość: Doniu Re: RLA ... na ul. słocińskiej niebezpiecznie sza IP: *.rz.izeto.pl 07.12.11, 21:58
      Ja to mam uczulenie na RSR/RRS,
      • Gość: M. Re: RLA ... na ul. słocińskiej niebezpiecznie sza IP: *.rzeszow.mm.pl 09.12.11, 06:41
        Dokładnie! RRS i RSR mnie też wiele razy podpadło.
    • Gość: qwer Re: RLA ... na ul. słocińskiej niebezpiecznie sza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.11, 22:28
      No popatrz ty się, takie miastowe a nie wiedzą, że pieska to się na smyczy prowadzi :-) A co do "inicjatywy" to zapłacicie raz, drugi za myjnię i się wam odechce "inicjatyw" społecznych :-)
    • Gość: Bollo Re: RLA ... na ul. słocińskiej niebezpiecznie sza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.11, 23:18
      potwierdzam,RLA i nie tylko, bo moi faworyci to RPZ i RMI/wieś/ +RKL rozlazła się po mieście jak stonka ziemniaczana za komuny i wprowadza nowe chamskie obyczaje-obowiązkowo jazda lewym pasem i wymuszanie pierwszeństwa.Wieśniactwo zaczyna się panoszyć ponad miarę i trzeba coś z tym zrobić.Radykalnie.
      • Gość: ja Re: RLA ... na ul. słocińskiej niebezpiecznie sza IP: *.adsl.inetia.pl 08.12.11, 07:24
        Zdradź Kolego jak rozpoznajesz czy dany RMI to miasto czy wieś?
        • Gość: Bollo Re: RLA ... na ul. słocińskiej niebezpiecznie sza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.11, 19:13
          informuję Szanownego Kolegę,łatwo rozpoznać po tablicach,czy to miasto Mielec RMI czy powiatowa stonka RMI+ jeszcze jakieś literki.
          • Gość: ja Re: RLA ... na ul. słocińskiej niebezpiecznie sza IP: *.pansa.pl 09.12.11, 05:31
            Otóż Kolego w przypadku powiatu ziemskiego nie ma rozróżnienia między miastem powiatowym a resztą powiatu. To że na niektórych tablicach są cyfry i literki a na innych tylko 5 cyfr o niczym nie świadczy (poza tym że numer pochodzi z innego zasobu). Poczytaj troszkę na ten temat bo masz braki a wydaje Ci się że wszystkie rozumy pozjadałeś.
            • Gość: Bollo Re: RLA ... na ul. słocińskiej niebezpiecznie sza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.11, 06:23
              Szanowny Kolego,bądż uprzejmiejszy w dyskusji i nie wprowadzaj poziomu remizy strażackiej.Twoje uwagi przyjmuję.
              • Gość: ja Re: RLA ... na ul. słocińskiej niebezpiecznie sza IP: *.adsl.inetia.pl 09.12.11, 08:29
                Nie chciałem Cię urazić. Peace!
      • Gość: Yupi Re: RLA ... na ul. słocińskiej niebezpiecznie sza IP: *.rzeszow.vectranet.pl 08.12.11, 13:29
        Potwierdzam!!!Dużo jeżdzę,widzę i oceniam.Według mnie jajko nie starczy.Ale wystarczyło by coś w rodzaju nieusuwalnej plamy z karoserii czy szyby,no i bystro w nogi.Rano!!!Na drogach dojazdowych (wszystkich) do "miasta" prowincjuszy i okopowych z okolicznych parafii.To głównie biurwy od nic nie robienia i9 pensyjki,krewni pociotka lub królika.Zadnej litości.Zawłaszczyli całą przestrzeń "miejską" kadencji kaplicowego.Powtórka może być po 16.Biurwy czy pociotki "wybywają" z miasta.Potem już idzie żyć.To nie dotyczy tylko konkretnej ulicy.To dotyczy wszystkich mieszkańców "Raichshowa",aby pozbyć się tej okolicznej stonki z granic miasta.
        • Gość: roco Re: RLA ... na ul. słocińskiej niebezpiecznie sza IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 08.12.11, 17:54
          Ty naprawdę taki głupi jesteś czy tylko umiejętnie udajesz ?
          • Gość: qwer Re: RLA ... na ul. słocińskiej niebezpiecznie sza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.11, 22:31
            Nie, to tylko miejski pieseczek, któremu ciągle się wydaje, że ma coś do powiedzenia w kwestii tego kto korzysta z miejskich dróg i do którego ciągle nie dochodzi, że nic nie może w tym temacie zrobić :-) Jemu i reszcie pozostaje tylko bezsilny skowyt na forum GW :-)
            • Gość: Yupi Re: RLA ... na ul. słocińskiej niebezpiecznie sza IP: *.rzeszow.vectranet.pl 08.12.11, 22:50
              Skowyt,skowytem.Ale zapytaj pewnego Tadeusza jak się wyje do Księżyca,przegrywając we własnym mieście.To idzie powoli ale systematycznie.Jeszcze na dokładkę zapytaj tych "leszczów" powiatowych z czego biorą się im rysy na limuzynach i w jakim kierunku to idzie.To nie jaja.Będzie gorzej.Siedzieć wam na przyzbach kmioty powiatowe,a nie smrodzić pociotki i krewni królika w mieście.Kury szcz... wam prowadzić lub gąski na pastwisko jołopy wiejskie.Bezsilni!!!No to wasze epitety,a miejskie "żule" konkrety.
              • Gość: qwer Re: RLA ... na ul. słocińskiej niebezpiecznie sza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.11, 23:15
                No tak, ryski na samochodach, robione po cichutku, tak żeby nikt przypadkiem nie widział bo odwagi brak :-) I myślicie kundelki, że to kogokolwiek odstraszy ? :-) Miej jeden z drugim jaja i zrób ryskę na samochodzie wtedy jak kierowca jest w środku :-) Nie zrobicie tego, bo jak wspomniałem, mocni jesteście tylko tu na forum :-)
                I kolejne pytanie ... o jakich to pieseczku prawisz? :-) Powtórzę jeszcze raz, nie macie żadnej realnej władzy, że komukolwiek i jakkolwiek zabronić korzystać z miejskiej infrastruktury :-)
                • Gość: Yupi. Re: RLA ... na ul. słocińskiej niebezpiecznie sza IP: *.rzeszow.vectranet.pl 08.12.11, 23:33
                  Niedoczekanie!!!Jaja czy jakaś niezmywalna asfaltoza to mało.Ryski to "pifko".To początek pewnego trendu.I nie tylko rejestracja to znak rozpoznawczy.Tu można się pomylić.Ważna fioletowa, nalana rumiana gęba.Znaczy wsiok.Jeszcze do tego karczycho szersze od dekla,to pewność.To gminny "uczony" pociotek ze wsi!Nie radzę wieczorową porą!!!Może spotkać przygoda całkiem niechciana.To tyle w temacie.
                  • Gość: fc Re: RLA ... na ul. słocińskiej niebezpiecznie sza IP: *.rzeszow.mm.pl 09.12.11, 20:53
                    skąd się biorą tacy debile? Ktoś mi to wytłumaczy?
                    • Gość: aktywny Re: RLA ... na ul. słocińskiej niebezpiecznie sza IP: *.konino.nl 09.12.11, 22:37
                      Chapniesz dzidę?
                  • Gość: qwer Re: RLA ... na ul. słocińskiej niebezpiecznie sza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.11, 22:30
                    Widzisz mnie wygląd członków twojej rodziny naprawdę nie interesuje :-) Ale pisz dalej pieseczku ... tyle tylko możesz :-)
                    • Gość: Yupi Re: RLA ... na ul. słocińskiej niebezpiecznie sza IP: 82.192.79.* 09.12.11, 22:43
                      Odpyskuję jutro, bo teraz muszę jeszcze obwąchać onuce infułata Maca.
                      • Gość: qwer Re: RLA ... na ul. słocińskiej niebezpiecznie sza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.11, 22:47
                        Znaczysz też teren? :>
                        • Gość: Yupi Re: RLA ... na ul. słocińskiej niebezpiecznie sza IP: *.strategicsponsoring.com 09.12.11, 22:52
                          Jak tylko tata pozwoli, bo przeważnie to jest takie bolcowanie, że normalnie przez dwa dni nie mogę się ruszyć :(
                        • Gość: Yupi Re: RLA ... na ul. słocińskiej niebezpiecznie sza IP: *.rzeszow.vectranet.pl 10.12.11, 08:56
                          >Znaczysz tez teren:>
                          Niestety nie!
                          Srednio rozgarnięty "miejski żulik"moment wychwyci,że ktoś się podszywa.Albo kawiarniany wędrowniczek.Ale nie dotyczy to jednak pszenno-buraczanych jak widać.Ale obciach(nie mój),nawet krowy sąsiada nie odróżni od własnej he he.Tylko pytanie gdzie można teraz spotkać krowę.Z pewnością nie u okopowych.Tym się nic nie opłaca hodować czy uprawiać.Taki po jajka jeżdzi do marketu.Całą resztę fundują mu miastowi z KRUS łącznie.Bawcie się dobrze wszyscy "Yupi"
                          • Gość: qwer Re: RLA ... na ul. słocińskiej niebezpiecznie sza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.11, 10:30
                            Oj tam, wpis był na twoim, żenująco niskim poziomie więc wybacz, że nie zwróciłem uwagi na IP :-) Druga rzecz, co to ma do rzeczy gdzie można spotkać krowę, czy komuś opłaca się coś hodować, czy nie i czy ktoś jeździ po jajka do marketu ? :-) Czasy się zmieniają pieseczku, starzy nie mają już sił, żeby zająć się gospodarką, a młodzi wolą robić karierę gdzie indziej :-) Choćbyś się przeszczekał pieseczku, to nie zmusisz nikogo, żeby ktoś żył tak jak tobie się podoba :-) I ponownie odnośnie miejskiej infrastruktury i miejskich dóbr ... każdy z nich może korzystać, a tobie pieseczku nic do tego :-)
                            • janan2 Re: RLA ... na ul. słocińskiej niebezpiecznie sza 10.12.11, 11:00
                              Wcześniej czy póżniej wyjdzie na nasze.Nic tu nie pomoże zaklinanie i głaskanie futrzaka z sierścią lub pod sierść.Konflikt miasta ze wsią jest faktem,no i narasta.Dość łupienia jednych,aby dodać drugim z KRUS.Kierunki pomyliłeś jeśli chodzi o robienie kariery.Nie w tę stronę,to raczej kierunek Mongolia.Cały okoliczny taliban głosował przeciw wstąpieniu do UE.Więc co wam do infrastruktury budowanej przy udziale UE!Czyżby metody i myślenie proroka z Torunia i jego sekty z okolicznymi wielebnymi!?Sam miałbym czkawkę,przynajmniej moralną robiąc karierę w UE i będąc jednocześnie przeciw tej UE.Takie fakty.Wam leśne ścieżyny.tudzież dróżki gruntowe,coby wygodniej wam było pieszo na odpust do sąsiedniej parafii.No może jakiś szerszy żwirowy trakt do Michalika po nauki hipokryzji,a nie kariery na cudzych dokonaniach.A fe!!Typowe myślenie okopowych.
                              • Gość: qwer Re: RLA ... na ul. słocińskiej niebezpiecznie sza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.11, 11:44
                                Widzisz pieseczku#2 nie tylko ludzie ze wsi byli przeciwni ue. Kościół z ówczesna prawicą straszyli unią z każdej strony, a ludzie uwierzyli. Ale z czasem się przyzwyczaili i zobaczyli, że to nie jest takie złe, a co najważniejsze nauczyli się to wykorzystywać. A tobie pieseczku#2 nic do tego, kto i jak wykorzystuje środki ue czy infrastrukturę którą zbudowano z pieniędzy unijnych :-)
                              • Gość: qwer Re: RLA ... na ul. słocińskiej niebezpiecznie sza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.11, 11:54
                                Masz pieseczku#2 wyniki referendum referendum2003.pkw.gov.pl/sww/wojewodztwa/18A.html i na przyszłość nie kłam więcej :-)
                                • Gość: Yupi Re: RLA ... na ul. słocińskiej niebezpiecznie sza IP: *.rzeszow.vectranet.pl 10.12.11, 12:13
                                  Nie ośmieszaj się i nie pogrążaj.Srednia,to zawsze jest tak, jak średnia krajowa,płaca oczywiście.Numer kołnierzyka razy numer buta dzielone przez sznurowadła.Może dokładniej!!!Nie ma co się wstydzić i przykrywać średnią.Było dużo takich co nie słuchali proboszczów.Jak już,no to może by tak konkretnie o gminach powiedzmy.Przykładowo Chmielnik,Markowa....i wiele innych.Mnie chodziło o pszenno -buraczanych czy tam wyznawców ma-ryja,a nie mieszkańców wsi czy miasteczek bardziej świadomych i postępowych.Zamilcz waść i wstydu oszczędzaj.Pozostań na szańcach czy tam okopach św.Trójcy.
                                  • Gość: qwer Re: RLA ... na ul. słocińskiej niebezpiecznie sza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.11, 12:37
                                    Widać pojęcie średniej jest ci obce :-) W ostatnich kolumnach w tabeli masz wyszczególnioną konkretną liczbę głosów na tak i na nie w obrębie danego powiatu, nie ma mowy o średnich :-) I jak to przy okazji każdych wyborów zawsze się znajdą jakieś skrajne wartości, które tak naprawdę nie mają większego znaczenia :-) Niniejszym faktycznie chyba pora kończyć bo o ile wcześniej byłeś zabawny i równocześnie żałosny, to teraz jesteś jedynie żałosny :-) Na koniec jeszcze raz powtórzę, mieszkańcy okolicznych powiatów, korzystają i będą korzystać z infrastruktury miejskiej (również tej powstałej ze środków ue) i ty, ani tobie podobne pieseczki nic z tym nie zrobicie :-), a co za tym idzie stoicie na przegranej pozycji w "walce" między miastem, a wsią :-) Adios pieseczki, owocnego ujadania :-)
                                    • Gość: Yupi Re: RLA ... na ul. słocińskiej niebezpiecznie sza IP: *.rzeszow.vectranet.pl 10.12.11, 13:03
                                      Wniosek końcowy słuszny.Zaczyna to wyglądać jak rozmowa psychiatry z przygłupem.Uważają,że obaj mądrzy (tylko który)?Nie chcę wyjść ani na jednego ani na drugiego.Więc koniec dysputy.Każdy pozostanie przy swoim.Trzy "przewały" i kłamstwa z twojej strony starczy,oczywiście ze średnią łacznie.Reszta typowa twoich wywodów dla kmiotków,należy się i już.Qzwa bezczelne "paniska",A sio na przyzbę.The End.
                                      • Gość: moheed Re: RLA ... na ul. słocińskiej niebezpiecznie sza IP: 62.93.47.* 10.12.11, 16:16
                                        mamy nadzieję, że przynajmniej wytargałeś pisiorka w tym swoim miejscki zacietrzewieniu ;)
                                        • Gość: zapychacz Re: RLA ... na ul. słocińskiej niebezpiecznie sza IP: *.vectro.com 10.12.11, 17:57
                                          miejski ujadacz chyba wziął coś w usta
    • 4cameroon Re: RLA ... na ul. słocińskiej niebezpiecznie sza 07.12.11, 23:48
      Takie rozpatrywanie tego po samym numerze rejestracyjnym to chyba nie do końca trafny pomysł. Prawdopodobnie wśród jeżdżących "RLA" są też dobrzy kierowcy. Sam mam samochód zarejestrowany jako "RLS", a mieszkam w Rzeszowie już ponad 12 lat. Robię tak, ponieważ ubezpieczenie OC jest o 30% tańsze niż dla tego samego samochodu zarejestrowanego w Rzeszowie. Druga rzecz to ruch na Słocinie będzie wzrastał z każdym miesiącem, czy mieszkańcy tego chcą, czy nie. W okolicznych miejscowościach budują się nowe domy, wprowadzają nowi ludzie i ruch wzrasta. Taka kolei rzeczy.
      • Gość: Yupi Re: RLA ... na ul. słocińskiej niebezpiecznie sza IP: *.rzeszow.vectranet.pl 08.12.11, 13:37
        Tylko do tego uświadom mnie zwykłego rzeszowskiego menela!!!

Gdzie ty pszenno-buraczany dupku płacisz podatek z PIT!?W gminie,mieści w którym żyjesz czy do kasy plebana w parafiii.Qrwa!!!Ale gooościówa!!!

Jak żyjesz tu i teraz,znaczy w mieście.No to kto za ciebie płaci za windę śmieci,ścieki czy inne komunały.Wynoś się parobku do gminy!!!Nie musi szewc,krawiec,taksiarz rzeszowski płacić za twoje gminne pochodzenie.Wszystko ostatecznie przeliczalne jest na póki co złote.WOOON DO GMINY!!!!
        • 4cameroon Re: RLA ... na ul. słocińskiej niebezpiecznie sza 08.12.11, 17:16
          Gość portalu: Yupi napisał(a):

> Tylko do tego uświadom mnie zwykłego rzeszowskiego menela!!!

Twojego pokroju leszczyka nie ma sensu uświadamiać. Jak to mawiają z gówna sztuki nie zrobisz.

> Gdzie ty pszenno-buraczany dupku płacisz podatek z PIT!?W gminie,mieści w który
          > m żyjesz czy do kasy plebana w parafiii.Qrwa!!!Ale gooościówa!!!

W Rzeszowie, bo tu mam zarejestrowaną firmę.
          >
          > Jak żyjesz tu i teraz,znaczy w mieście.No to kto za ciebie płaci za windę śmiec
          > i,ścieki czy inne komunały.Wynoś się parobku do gminy!!!Nie musi szewc,krawiec,
          > taksiarz rzeszowski płacić za twoje gminne pochodzenie.Wszystko ostatecznie prz
          > eliczalne jest na póki co złote.WOOON DO GMINY!!!!

Tu po raz kolejny muszę cię zadziwić cienki miejski leszczyku mam do w Rzeszowie, więc w przeciwieństwie do ciebie leszczyku nie muszę korzystać z windy, za śmieci płacę sam. W przeciwieństwie do ciebie leszczyku nie muszę też wąchać pierdów sąsiada, słuchać co się dzieje u niego w domu itp. Więcej raczej nie mam co pisać, bo co może zrozumieć miejski leszczyk po gimnazjum z łysą pałką...
    • Gość: dsf Re: RLA ... na ul. słocińskiej niebezpiecznie sza IP: *.res.pl 08.12.11, 14:28
      Oj katole , oj katole - drogi są dla wszystkich - to ze wasz przysiółek przyłaczyli do rzeszowa nie znaczy ze musicie kolegom z sąsiedniej wsi dokuczać - teraz jak mieszkacie w miescie zachowujcie sie jak miastowi czyli przepuszczajcie pieszych na przejsciu ,puszczajcie wyjeżdzających z bocznych ulic - tak sie zachoiwują ludzie z miasta a wy katole ,pisowcy i inni musicie nabrać ogłady ...no i ostatnia rzecz ...jakim trzeba być debilem aby oceniać drugiego człowieka po tablicy rejestracyjnej samochodu ? Pomyślcie sami jacy jestescie durni ?
      • Gość: Yupi Re: RLA ... na ul. słocińskiej niebezpiecznie sza IP: *.rzeszow.vectranet.pl 08.12.11, 15:15
        Pomyśl i ty zanim coś napiszesz.To tak oględnie.Fakty są,takie jakie są i to nieależnie od tablic rejestracyjnych okolicznych parafii.To nam miastowym,zrobił gminny "ęzydent",od tych przyłączonych gm in .To zresztą nie wszystko,noool.Pewne jest jedno!!!!Pociotki biurew,krewnych,królika,znajomków i protegowanych urzędasów,zawłaszczyli miasto.Dowód!,Drogi dojazdowe do miasta rano ok. 5 i po południu ok,16.Reszta ujdzie.Wszystko w normie!Oczywiście poza jednym!Mamy gminnego prezydenta zamiast z nazwy miejskiego.Więc chyba won!!!Może lepszy byłby taliban z Chmielnika od tego czegoś co się zwie...Ale jemu ni wytłumaczy,ani nie przełoży z polskiego na nasze.On po prostu wie!!!Tylko jednej podstawowe dla przedszkolaka wiedzy,nie wie!!!Dlaczego miasto jako takie głosowało przeciw niemu,no i wygrał taliban?Jednym z tych kilkudziesięciu co oddał celowo głos nieważny byłem sam.Nie szkoda"erezydęcie"!?Byłbyś wygrał w cuglach,Niestety!Gmina głosowała na parafialnych,a miato było przeciw"erezysętow2i".Buduj chodniczki ,podjazdy ,infrastrukturę okolicznym gmino,Sukcsw pewny.U klechów3od kapliczek i odpusów.A przyjezdnych trzeba lać.Nie tylko jajami,To biurwy,z nich żadnego pożytku nie ma nie tylko na Słociniw,Wooon z gminnym "ęzydentem"
    • Gość: driver rze rle IP: *.proxnetwork.com 08.12.11, 18:42
      Mówcie co chcecie, ale największe tumany za kółkiem to RZE i RLE na drodze nr 19. O innych się nie wypowiem, bo rzadko ich mijam. Oprócz eLek i autobusów MPK i PKS żółtych skutecznie blokują płynność ruchu a także korkują drogi dojazdowe jazdą z prędkością patrolową.
      mahu91.wrzuta.pl/audio/0k6GBjZzVzw/kazdego_dnia_wiocha_sie_do_mi
      • Gość: ds16 Re: rze rle IP: 91.225.135.* 08.12.11, 20:13
        Rozwalił mnie ten kawałek :)))) hurmem na tłesko! hahahhaha wiwat powiaty !!!
    • Gość: rze Re: RLA ... na ul. słocińskiej niebezpiecznie sza IP: *.rzeszow.mm.pl 09.12.11, 20:57
      ja mam RZE i mam was wszystkich głęboko w dupie leszcze. Pozdrawiam (szczególnie tego durnia yupi srupi czy jak mu tam).
      • Gość: mat Re: RLA ... na ul. słocińskiej niebezpiecznie sza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.11, 19:40
        przyjacielu,nikt cię nie wywoływał z szeregu.Problem dotyczy RLA !!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka