tanebo0001 26.04.26, 14:14 Podobno ktoś się zamachnął... Podobno Vanca szybciej ewakuowano. Czyżby ochrona wice widziała co się stanie i dlatego szybciej reagowała? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lalkaika Re: Zamach na Trumpa 26.04.26, 15:12 Podobnie Melania się schowała pod stołem i to szanuje Keszapu zabrakło Ja tam tak po ludzku żałuję tych ludzi,nie mam pojęcia czy oni są ustawiani czy tak sami próbują ale nie trafić do celu w takim rezonansie i jak motyla noga wniósł ten gun Dziwne przypadki Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Zamach na Trumpa 26.04.26, 15:31 Tak, służby i mąż olali Melanię i musiała na własną rękę dawać nura i wyczołgiwać się w szpilkach. A w ogóle to ustawka, rzeczniczka się wygadała już przed: timesofindia.indiatimes.com/world/us/shots-will-be-fired-karoline-leavitts-pre-dinner-comments-go-viral-after-white-house-shooting/articleshow/130526726.cms Odpowiedz Link Zgłoś
mocca26 Re: Zamach na Trumpa 26.04.26, 15:21 a co tym razem trzeba przykryć/zakryć i tak dalej? Co tam w Iranie słychać? I Wenezueli? Odpowiedz Link Zgłoś
runny.babbit Re: Zamach na Trumpa 26.04.26, 15:37 Interesują mnie tylko udane zamachy, a nie przedstawienia rodem z Kremla, które mają przykryć nieudolność Trumpa. Stary numer - popularność spada to organizujemy zamach lub szukamy wroga. Wojna nie chwyciła, zwłaszcza że wygrywa i wygrywa a wygrać nie może. Więc zamach. Ojej. Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Zamach na Trumpa 26.04.26, 16:13 runny.babbit napisała: > Interesują mnie tylko udane zamachy, a nie przedstawienia rodem z Kremla, które > mają przykryć nieudolność Trumpa. Stary numer - popularność spada to organizuj > emy zamach lub szukamy wroga. Wojna nie chwyciła, zwłaszcza że wygrywa i wygryw > a a wygrać nie może. Więc zamach. Ojej. Jak czytam taki wpis to ręce opadają i odbiera mi mowę. No comment. Odpowiedz Link Zgłoś
71tosia Re: Zamach na Trumpa 26.04.26, 15:39 tanebo0001 napisał: > Podobno ktoś się zamachnął... Podobno Vanca szybciej ewakuowano. Czyżby ochrona > wice widziała co się stanie i dlatego szybciej reagowała? > > Vansa wyprowadzono przed Trumpem? No cóż służby odpowiedzialne za ochronę polityków są pewnie w takim samym chaosie jak cała administracja Trumpa, sprzeczne decyzje, zmiany co chwilę i brak współpracy. Pewnie ci od Vansa nie informowali tych od Trumpa i odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Zamach na Trumpa 26.04.26, 15:51 Vance'a ewakuowali szybciej, bo facet w przeciwieństwie do Trumpa, jest w stanie zasuwać jeszcze na własnych nogach: x.com/Morris_Monye/status/2048269279556976954 Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo0001 Re: Zamach na Trumpa 26.04.26, 15:54 Albo jego ochroniarze wiedzieli że będą strzelać i reagowali bez zwłoki... Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Zamach na Trumpa 26.04.26, 16:19 borsuczyca.klusek napisała: > Vance'a ewakuowali szybciej, bo facet w przeciwieństwie do Trumpa, jest w stani > e zasuwać jeszcze na własnych nogach: > > x.com/Morris_Monye/status/2048269279556976954 No i? W wieku 79 lat będziesz zdobywać góry? Odpowiedz Link Zgłoś
glasscraft Re: Zamach na Trumpa 26.04.26, 16:23 No i karma - podobno typowe starcze przypadlosci byly bardzo fo pa kiedy poprzedni prezydent je demonstrolwal, Trumpciowi nie ma prawa wiek na drodze stac. No to mu stoi, jak to mowia - "nie smiej sie dziadku (nomen omen) z cudzego wypadku". Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Zamach na Trumpa 26.04.26, 15:59 Polsat News: www.youtube.com/shorts/f-NTiyoz-vM Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka65 Re: Zamach na Trumpa 26.04.26, 15:59 Że też ręka nie uschła, temu zamachowcu Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Zamach na Trumpa 26.04.26, 16:01 Hmmm ... a moze bedzie third time lucky? #1 Thomas Crooks July 2024, #2 Cole Thomas Allen April 2026, czy bedzie do trzech razy sztuka? 🤔 I zeby nie bylo - nikogo do niczego nie namawiam, ot czekam na dalszy rozwoj wydarzen, eh. Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
glasscraft Re: Zamach na Trumpa 26.04.26, 16:14 To juz chyba czwarty raz albo piaty nawet - jeszcze byl jakis na polu golfowym no i ten z giwera i benzyna, co pomaranczowemu sie do rezydencji mial wlamywac. Jakies nierodobione te zamachowce, moje koty bylyby chyba lepsze, jakby im sie chcialo do tego zabrac. Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Zamach na Trumpa 26.04.26, 16:16 Niestety, tak wygląda współczesna "demokracja, przede wszystkim politycy i usłużne im media, lecz także autorytety, zwłaszcza prawnicze, którzy poprzez nieustanny hejt są w stanie pobudzić do skrajnie nieodpowiedzialnych zachowań. Znalezienie potem egzekutora demokracji, czyli niezrównoważonego zamachowca, to tylko kwestia czasu. Jeszcze jeden Rambo, ale nie ostatni bo wśród milionów obywateli zawsze znajdzie się desperat z pomysłem na nieśmiertelność. Odpowiedz Link Zgłoś
glasscraft Re: Zamach na Trumpa 26.04.26, 16:18 Sam te glebokie przemyslenia wypasztecilesz, czy komus ukradles? Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Zamach na Trumpa 26.04.26, 16:21 Pokaż mi swych przyjaciół a powiem ci kim jesteś. Podobnie jest z wrogami. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo0001 Re: Zamach na Trumpa 26.04.26, 16:23 Kto mieczem wojuje... Nie ma gorszego hejtera od Trumpa i Foxu Odpowiedz Link Zgłoś