Gość: Osjan IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.04, 20:53 A może zazieleniać miejsca nie-zielone? Tak wydaje mi się bardziej logicznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MNS Re: W rzeszowskich parkach staną altanki IP: *.krak.tke.pl 04.06.04, 03:48 jezeli chodzi o zielen w Rzeszowie to chyba nie mamy sie czego powstydzic, a wrecz przeciwnie jest sie czym chwalic. Mysle, ze kazdy kto choc troche podrozowal po Polsce przyzna ze w kwestji zieleni Rzeszow mocno wyprzedza inne miasta, w tym miescie jest po prostu przyjemnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie-żul Re: W rzeszowskich parkach staną altanki IP: *.prz.rzeszow.pl 04.06.04, 08:40 No i będą mieli żule gdzie pić piwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Lokum dla żula IP: 213.77.14.* 04.06.04, 10:12 Świetny pomysł. Ciekawe tylko kiedy zadomowią się w nich żule ? Odpowiedz Link Zgłoś
ares19 Pieeekne altanki 04.06.04, 16:31 Pomysł z altankami bardzo mi się podoba. Altanki wyglądają wspaniale i wielofunkcyjnie. No bo siedząc w nich ,dyskretnie zasłonięty bluszczem, będzie można spokojnie konsumować nie tylko piwko. Którego nadmiar będzie można oddawać naturze w cieniu pnączy – za altanką. A w przypływie fantazji to nawet będzie można powspinać się po solidnych kratownicach .... Ile będzie radości, ile zabawy !!!! Mam tez nadzieję, że rzeszowskie „córy Koryntu” i cichodajki szybko docenią walory owych altanek jako miejsc „konsumpcji” i „sprzedaży usług”. Wpakować trzy miliony zetów w altanki – brawo – bardzo dobry pomysł, porównywalny chyba tylko z pamiętnymi, plastikowymi i ...łatwopalnymi kubłami na śmiecie i ich betonowymi kuzynami. Chociaż...są też jeszcze repliki armat – taaaaak - sprzęt bardzo w Rzeszowie potrzebny. No i czekam na wyrojone pod mecenatem Ratusza - ławki-furmanki na rynku :)) Mam też małe pytanko retoryczne ;) „Ciekawe kto wygrał przetarg na owe wykonania owych cudeniek małej architektury ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Pieeekne altanki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.04, 17:47 ares19 napisała: > Pomysł z altankami bardzo mi się podoba. > Altanki wyglądają wspaniale i wielofunkcyjnie. > No bo siedząc w nich ,dyskretnie zasłonięty bluszczem, będzie można spokojnie > konsumować nie tylko piwko. Którego nadmiar będzie można oddawać naturze w > cieniu pnączy – za altanką. > A w przypływie fantazji to nawet będzie można powspinać się po solidnych > kratownicach .... > Ile będzie radości, ile zabawy !!!! > Mam tez nadzieję, że rzeszowskie „córy Koryntu” i cichodajki szybko > docenią > walory owych altanek jako miejsc „konsumpcji” i „sprzedaży usług”. Głosuję za altankami :--)))) Odpowiedz Link Zgłoś