Gość: ogrodnik IP: 91.223.175.* 01.02.12, 21:25 Romanie Giertych prosimy wróć. A chwasta wyrwać i nie będzie problemu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ksiezyc Uczeń-kibol znów znieważył nauczyciela. Akt osk... IP: 89.230.64.* 01.02.12, 21:39 Jestem osobą krótko mieszającą w Rzeszowie. Przeprowadziłem się tutaj z innej części Polski bo takie były wymogi kontraktu. Nie znam historii obu głównych rzeszowskich klubów, nie interesuje mnie ona bo nie jestem fanem piłki kopanej. Jednak na podstawie wydarzeń jakie mają miejsce w tym mieście wyrobiłem sobie pewne zdanie o kibicach obu klubów. Nie będę ukrywał, że w prywatnym rankingu zwolennicy piłkarskiej Resovii zebrali więcej negatywnych ocen. Co chwilę jest o nich "głośno" na skutek dość kontrowersyjnych wydarzeń. Jak nie transparenty w wątpliwy sposób słynne na cały świat, to bójki, uczniowie jak z artykułu powyżej czy na ścianach budynków w centrum, upstrzonych bazgrołami z nazwą klubu, kończąc. Niestety, przegrywacie pod względem kultury dość wyraźnie ze zwolennikami Stali. Chyba, że powyższe dzieła nie są tworami tych prawdziwych kibiców a zwykłych zakał, mieniących się fanami. W takim razie zróbcie z nimi porządek, bo inaczej będziecie nadal postrzegani jako czarne owce. Niestety, opinia o zwolennikach Resovii niebezpiecznie wpływa na zespół siatkarski, który kibiców ma wzorowych, ale ktoś nieobeznany mógłby się pomylić i wrzucić obie sekcje do jednego wora, sadowiąc zwykłych szalikowców na trybunach jednego z najlepszych siatkarskich klubów w Polsce. Może jestem niesprawiedliwy w swojej ocenie, ale takie są fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: won Re: Uczeń-kibol znów znieważył nauczyciela. Akt o IP: *.rzeszow.vectranet.pl 01.02.12, 22:43 ch*j nas to obchodzi sierściuchu jakie masz zdanie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksiezyc Re: Uczeń-kibol znów znieważył nauczyciela. Akt o IP: 89.230.64.* 01.02.12, 22:50 Dziękuję za dalsze utwierdzanie mnie w moim przekonaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Uczeń-kibol znów znieważył nauczyciela. Akt osk... IP: *.223.64.210.static.sl-net.pl 01.02.12, 21:42 Co taki gnojek robi w szkole skoro znieważa nauczycieli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulu-gula Uczeń-kibol znów znieważył nauczyciela. Akt osk... IP: *.play-internet.pl 01.02.12, 21:48 skórę przetrzepać tak żeby na dupie nie usiadł dwa tygodnie,tylko żeby nikt nie widział,,,bo będzie draka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grrrr Uczeń-kibol znów znieważył nauczyciela. Akt osk... IP: *.rzeszow.vectranet.pl 01.02.12, 22:45 Znam tego rozrabiake i wiem że czyta notorycznie gazetę wyborczą i ogląda tvn, możecie o tym wspomnieć przy następnym tego typu artykule. GÓWNO PRAWDA ! Razie sierpem, raz młotem w czerwoną hołotę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tragedia Uczeń-kibol znów znieważył nauczyciela. Akt osk... IP: *.rzeszow.mm.pl 01.02.12, 23:01 to jest skandal i temat na glowna strone wyborczej w poniedzialek!! (no chyba ze w miedzczasie zemrze jakas zydowka) ja ostatnio bylem niemily do pani w s!klepie - a jestem powiazany z hooliganami z Resovii bo mieszkam niedaleko i tez jezdze mpk! kiedy zacznecie pisac o tym jak kot brata szwagra ze strony siostry ciotecznej puscil bezzelnie baka w miejscu publicznym urazajac w ten sposob uczucia zydow? nie musze dodawac ze siosrta cioteczna jest kuzynka stryja kuzynki od strony sasiadki tego Kamila H. Kamil, zazdroszecze Ci popularnosci i wposlczuje autorowi tekstu - naprawde juz nie masz o czym pisac? to juz jest zalosne .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Uczeń-kibol znów znieważył nauczyciela. Akt o IP: *.rzeszow.vectranet.pl 01.02.12, 23:31 w mojej szkole (lata 70-80) takich gnojków nauczyciele prostowali sztylem od sztandaru. Ale to było za komuny, tera jest eurosocjalizm. nauczycielki mogą takiemu L. zrobić. Czy musi upłynać 40 lat aby było normalnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds16 Re: Uczeń-kibol znów znieważył nauczyciela. Akt o IP: 91.225.135.* 01.02.12, 23:45 Uczeń kibol ho ho ho, sie dzieje... prawie jak w Nowinach :))) ...a na meczach garstka znudzonych życiem tetryków i dzieci z gimnazjum, oj :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 resovia??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.12, 06:50 kolejny cwaniaczek, mysli, ze znaczy wiele. skonczy szybciutko - jak jego koledzy. przeciez to jeszcze dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Uczeń-kibol znów znieważył nauczyciela. Akt osk... IP: *.directvps.nl 02.02.12, 07:15 Jednak za słaby wpie...dostał rok temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B4 Re: Uczeń-kibol znów znieważył nauczyciela. Akt o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.12, 08:21 Czy to jest ten arab-resowiak z aryjskiej hordy :) ) co dostał butem po głowie na przemysłowej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonk deportować araba IP: *.podkarpacki.net 02.02.12, 09:49 tam gdzie jego miejsce xd.Smiech na sali jak ekipa ktora jawi sie jako elita bialej rasy, aryjska horda w swoich szeregach ma" brudasa" .hm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesiek Uczeń-kibol znów znieważył nauczyciela. Akt osk... IP: 62.22.53.* 02.02.12, 11:56 Zwykły śmieć przekonany o własnej wartości, jak i jego wspaniali koledzy. Świat przemocy, głupoty i chamstwa. "Aryjska horda"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds16 Re: Uczeń-kibol znów znieważył nauczyciela. Akt o IP: 91.225.135.* 02.02.12, 12:16 Jaka horda, jaka grupa ? tworząc tuzin nonsensownych artykułów o niczym panowie małouświadomieni redaktorzy tylko sankcjonujecie patologie, nobilitując rozgłosem jakichś niedorozwiniętych chłystków na maminym utrzymaniu. Nie macie o czym pisać ? Piszcie reportaże czy felietony. Nie umiecie ? Zmieńcie profesję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonk Re: Uczeń-kibol znów znieważył nauczyciela. Akt o IP: *.podkarpacki.net 02.02.12, 13:18 wszystko pieknie, tylko jak taki" chlostek" wybije ci zeby na ulicy albo nie daj Boze potnie kogoś kosą... Odpowiedz Link Zgłoś