Dodaj do ulubionych

Leasing samochodów w Rzeszowie

IP: *.debica220.tnp.pl 25.03.12, 14:18
Czy w Rzeszowie działają firmy zajmujące sie leasingiem samochodów albo ciągników siodłowych? Jeżeli ktoś wie, gdzie szukać takich firm to proszę o pomoc :)
Obserwuj wątek
    • Gość: PEPE Re: Leasing samochodów w Rzeszowie IP: *.krak.tke.pl 25.03.12, 20:51
      Nie wiem czy o to Ci chodzi ale pozwoliłem sobie wpisać tytuł Twojego postu w wyszukiwarkę i... (tu budujemy napięcie :))) ) tadam... zobacz co wyskoczyło...:P
      www.google.com/search?q=Leasing+samochod%C3%B3w+w+Rzeszowie+&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a
    • Gość: prowincjusz Re: Leasing samochodów w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.12, 21:30
      Nieeee, no co Ty w Rzeszowie?
      W Rzeszowie nie ma oddziałów firm leasingowych, bo tu po ulicach chodzą białe niedźwiedzie.
    • Gość: Henio Re: Leasing samochodów w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.12, 21:53
      Ręce opadają!
      Ludzie, którzy nie potrafią wyszukać prostych danych prowadzą firmy.
      • Gość: leCHUJarek Re: Leasing samochodów w Rzeszowie IP: *.ostnet.pl 26.03.12, 09:40
        A może człowiekowi chodziło o informację o firmach wraz z opinią osób korzystających? Wyszukiwarka daje bezduszny wynik.
        • Gość: Michał Re: Leasing samochodów w Rzeszowie IP: *.rzeszow.mm.pl 26.03.12, 15:10
          Dokładnie, chodziło mi o opinie osób, które korzystały z oferty konkretnej firmy i mogą ją polecić. Proszę mi wierzyć, że potrafię używać Google, ale wszechwiedzący wujek nie powie mi czy warto współpracować z daną firmą.
    • asbi Re: Leasing samochodów w Rzeszowie 22.11.14, 23:34
      ja dwa razy korzystalam z leasingu FGA prowadzonego przez Fiata. Wszystko bylo dobrze, zadnych niespodzianek, no ale zawsze na czas robilam wplaty - nie wiem co by bylo w przypadku np. opoznienia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka