Dodaj do ulubionych

Mata Kari o Top Model i opaskach zmniejszającyc...

27.05.12, 15:36
Mata Kari musow musi się mylić, to jest niemożliwe żeby takie rzeczy działy się w... Stolicy Kultury! Ja stanowczo protestuję i wnoszę o sprostowanie i przeprosiny... stolicy. Dlaczego, ano dlatego. W jednej z rzeszowskich księgarni natrafiłem na album mający promować Rzeszów z tekstami pracownika Wydz. Promocji Urz. Miasta Pana Marka Czarnoty. Z doboru zdjęć można by wnosić iż Rzeszów stoi kościołami, papieskimi pomnikami i cmentarzami. Ale do reszty upadłem na duchu gdy przeczytałem tekst ze zdjęcia. Pracownicy rzeszowskiej promocji najlepsi są w chwaleniu się, po prostu mistrzostwo! Takie miasta jak Warszawa, Poznań, Wrocław, Kraków, przy naszej Stolicy Kultury to najzwyklejsze... zadupie! Tako rzecze Pan Czarnota i musowo należy dać temu wiarę ;)nka
Obserwuj wątek
    • astrogator_horpach Mata Kari o Top Model i opaskach zmniejszającyc... 27.05.12, 16:35
      No, no wyrasta nam gwiazda rzeszowskiej wyborczej. Blogerka mata-kari jest wszedzie. A to podpisuje jakiś apel do władz miasta a to szwenda się po komercyjnych imprezkach by napsuć krwi organizatorom i wydać z siebie głos prawdziwego oburzenia.

No no ciekawe nam się rozwija. I czy czasem nie zmiele ją ta maszynka mediami zwana albo wykorzysta do własnych interesów.
      No ale wtedy obudzisz sie blogerko na karimacie :)
      • Gość: ola la la Re: Mata Kari o Top Model i opaskach zmniejszając IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.12, 00:18
        Cóż kolejna jak Bujara bedzie z instytutu prawdy :)
        Taka wspaniała , błyskotliwa jaki język jaka uszczypliwość olala
        Jesu gdybym umiał to bym przed nią klękał
        małomiasteczkowa pani z wielkimi kompleksami
        • jakmutam Re: Mata Kari o Top Model i opaskach zmniejszając 28.05.12, 09:41
          Gość portalu: ola la la napisał(a):

> Cóż kolejna jak Bujara bedzie z instytutu prawdy :)
          > Taka wspaniała , błyskotliwa jaki język jaka uszczypliwość olala
          > Jesu gdybym umiał to bym przed nią klękał
          > małomiasteczkowa pani z wielkimi kompleksami

Pisze to zapewne jeden z tych o których Artur Andrus napisał "Piłem w Spale, spałem w Pile i to jak na razie tyle "
          Człowieku, jeżeli nie podoba ci się blog to go merytorycznie skrytykuj, wykaż błędy a najlepiej usiądź i napisz coś lepszego. Ale ja mam graniczące z pewnością przypuszczenie, że jedyne co potrafisz to wylać swoja frustrację bełkotem na forum.
      • mata_kari Re: Mata Kari o Top Model i opaskach zmniejszając 28.05.12, 08:28
        astrogator_horpach napisał:

> No, no wyrasta nam gwiazda rzeszowskiej wyborczej. Blogerka mata-kari jest wsze
        > dzie. A to podpisuje jakiś apel do władz miasta a to szwenda się po komercyjnyc
        > h imprezkach by napsuć krwi organizatorom i wydać z siebie głos prawdziwego obu
        > rzenia.
        >
        > No no ciekawe nam się rozwija. I czy czasem nie zmiele ją ta maszynka mediami z
        > wana albo wykorzysta do własnych interesów.
        > No ale wtedy obudzisz sie blogerko na karimacie :)
        Niestety, wszędzie nie mogę być a szkoda, bo byłoby więcej do pisania. Jak zmielą to trudno, skończę jako stary tatar w knajpie "U Szefa". Miłego dnia:-)
        PS Jeżli ktoś czyta regularnie RZ to wie, że piszę tez poztywy o naszym mieście, bo jest wiele fajnych rzeczy, poza tym kocham RZeszów. Ale jak powiedział klasyk: "ważne, żeby plusy nie przysłoniły nam minusów":-)
    • Gość: fon Nie laze do MH i widze, ze dobrze robie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.12, 17:34
      Nie laze do MH i widze, ze dobrze robie bo mi wystarczy to co przeczytalem - nie mam ochoty przezyc tego osobiscie.

MH to 21 wieczny budynek z ekipa i mentalnoscia rodem z kraju 3-ciego swiata.
      • Gość: bozia to teraz ja sie pochwale IP: *.podkarpacki.net 27.05.12, 18:02
        Mieszkam od milenium hall jakies 2-3 km i nie bylem tam jeszcze nigdy! Tak samo inych galerii w naszym miasteczku staram sie unikac. Zakupy wole robic przez internet poniewaz w naszych galeriach towar jest niemodny, ktory sie nie sprzedal w wawie i w innych miastach.
    • Gość: gfg Mata Kari o Top Model i opaskach zmniejszającyc... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.12, 18:50
      RELACJA WIDEO Z CASTINGU: blekitna.tv/pl-movies-full-153.html
    • Gość: Hari Mata Mata Kari o Top Model i opaskach zmniejszającyc... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.12, 00:41
      Z całym szacunkiem dla gazety, ale żeby z własnej dziennikarki robić tajemniczą zakompleksioną i fałszywie opisującą każdą sytuacje blogerke to już wstyd. Małomiasteczkowość i nieprawda w tych tekstach jest kompromitująca przede wszystkim gazetę. Jeżeli gazeta to jeszcze promuje to znaczy, że jest to zależność typowo finansowa. Jeżeli trzeba podać konkretne przykłady na to, że ta pani pisze bzdury to mogę opisać kilka przykładów, założę bloga i ciekawe czy publikowane to będzie również w gazecie????
      • kmdr_rohan Re: Mata Kari o Top Model i opaskach zmniejszając 28.05.12, 06:14
        Ale się fajnie ulało. A teraz wytrzyj pyszczek i wróć, jak będziesz miec coś do powiedzenia.
        • Gość: zyzol boleslne podglądanie gufna tvn IP: *.play-internet.pl 28.05.12, 13:02
          zachciało się podglądać kręcenie szajsu formatowego - to się ma za swoje :)
          jak widać kręcenie odcinka z wieszakimi, mylnie zwanymi modelkami, bywa przykre i dla honoru i dla kieszeni. Na drugi raz mata-nasermater-hari nie będzie ciągać dziecka na podglądanie , tego co w tytule.
          a dla podreparowania zdrówka psychicznego - nie sobie poogląda elegancja-francja - tvn style :)
          • mata_kari Re: boleslne podglądanie gufna tvn 28.05.12, 13:05
            Co do opnii o TVN -zgadzam się. Co do szczegółów - pudło. Czytasz niedokładnie. Nie ciągałam dziecka na "imprezę" tap madlową:-)
          • kmdr_rohan Re: boleslne podglądanie gufna tvn 28.05.12, 13:05
            Tylko po co ta złośliwość?
            • Gość: zyzol Re: boleslne podglądanie gufna tvn IP: *.play-internet.pl 28.05.12, 13:12
              kmdr_rohan napisał:

> Tylko po co ta złośliwość?

już taki jestem zimny drań. to co tu zostało napisane - potwierdza moją opinię o całym obiekcie MH. Szpanerstwo, drożyzna, przereklamowana ....zwykła hala targowa . Tylko liczne miejsca pracy "bronią" ten obiekt.
              No może jeszcze dwie sale wystawowe - jakoś o kulturę się ocierające :)
              Księgarnia ? powielony szajs empiku tylko pod inną nazwą.
              A po za tym ? wabienie publiki pseudo-imprezkami na "dziedzincu ewentowymi" i smród popkornu z kina :)
              • kmdr_rohan Re: boleslne podglądanie gufna tvn 28.05.12, 13:27
                Ależ wydaje mi się, że MaKa nigdzie nie rozpływała się z zachwytu na MH. Jakby wręcz przeciwnie, więc nie wiem czemu tak na nią "wsiadłeś"? Opisała, co ją spotkało i jeśli to prawda, to po prostu przykład chamstwa ze strony organizatorów i obsługi. A że MaKa ciekawa i chciała zobaczyć, jak ta impreza wygląda, to cóż w tym złego?
              • mata_kari Re: boleslne podglądanie gufna tvn 28.05.12, 13:37
                Ej no, Zyzyol, aż tak źle nie jest. Matras to całkiem dobra księgarnia, na pewno mają większą ofertę, niż empik. I to, że zdecydowali się utrzymywać galerię, choć podobno oznacza to straty dla właściciela, też przeciez świadczy na korzyść. Lepiej, że jest ,niżby miało nie być.
          • mata_kari Re: boleslne podglądanie gufna tvn 28.05.12, 13:11
            A z Gamalem Adbdelem nie mam nic wspólnego:-) Miłego popołudnia.
            PS Rohan, jak tam parzone zimniory?
            • kmdr_rohan Re: boleslne podglądanie gufna tvn 28.05.12, 13:24
              mata_kari napisała:
              > PS Rohan, jak tam parzone zimniory?

Niestety, sąsiad pozbył się świńtuchów, hoduje teraz tylko jedną mućkę +potomstwo i kilka kóz, a te jak wiesz - zywią sie same. Więc zapach bulwów tylko w pamięci wywołuje dreszczyk emocji. ;/
      • wadwzr Re: Mata Kari o Top Model i opaskach zmniejszając 28.05.12, 06:37
        Hari Mata, nie pitol w klimatach piaskownicy "A ja mam w domu, słonia w karafce" tylko napisz. No tak, ale to jest już trudniejsze. Mata Kari opisała siermiężną rzeczywistość naszej "stolicy... kultury" i jak masz jakieś ale, to odwołaj się do opisanych faktów.
      • Gość: mania-pulacja Re: Mata Kari o Top Model i opaskach zmniejszając IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.12, 07:55
        wszytkie zdarzenia które opisuje miały miejsce i ma prawo opisywać je subiektywnie na podstawie własnych odczuc, nie jest dzienikarką jest blyskotliwa fajna babka i ma do tego dryg;)
      • mata_kari Re: Mata Kari o Top Model i opaskach zmniejszając 28.05.12, 08:22
        Tajemnicza - tak, małmiasteczkowa - tak ( choc z moją wagą nie wiem, czy mozna się postrzegać jako MAŁO-miasteczkową:-)) , zakompleksiona - 3 xTAK! :-), ale na pewno nie opisująca fałszywie. Co do pisnai bloga życzę powodzenia. jezli będzie fajny, na pewno zaloguję. Z twojego wpisu sądzę, że będzie mocno optymistyczny.Powodzenia.
    • chris1970 Re: Mata Kari o Top Model i opaskach zmniejszając 28.05.12, 11:22
      Bardzo dobrze, że Mata Kari napisała swoje spostrzeżenia. Nie może być tak, że bez powodu się wyrzuca ludzi z lokalu. Do tego wszystkiego załoga nie reaguje, właściciel, a raczej wynajmujący lokal w MH nie potrafią wyjść z twarzą. W takiej sytuacji klienci powinni otrzymać przeprosiny, nie powinni zapłacić za konsumpcję, bo niestety, warunków do konsumcji nie było, oraz wręczyć kupon upominkowy na wizytę w innym terminie.
      Uważam, ze należy się komentarz ze strony zarządzających MH.
      Uważam, że to skandal. Dobry PR polega na tym, że w sytuacjach takich jak powyższe, nie chowa się głowy w piasek, a reaguje.
      Ciekawe, czy ktoś z Gazety zechce napisać o tym artykuł. Obawiam się, że nie. Nikt się nie będzie narażał.
      • Gość: Shepard Re: Mata Kari o Top Model i opaskach zmniejszając IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.12, 11:29
        A ja to się w ogóle dziwię, że ludzie jak baranki dali się wyrzucić...
        Jeśli zapłaciłem za kawę i ciastko w publicznym lokalu, to mam prawo zjeść i wypić w spokoju.
        Jeśli zostałem wyproszony, to NIE PŁACĘ i po herbacie :-)
        Jeśli kręci się program - nie wpuszcza się ludzi na teren zdjęć... można na kilka sposobów rozwiązać taką kwestię. Wybrano oczywiście najbadziej prostacką opcję, a ludzie zwyczajnie dali się wykopać... żenujące.

S.
        • Gość: xz Re: Mata Kari o Top Model i opaskach zmniejszając IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.12, 11:47
          Tylko jeden błąd popełniono, ale... kardynalny.
          Powinna być kartka na stolikach.
          Rezerwacja od godz....
          • mata_kari Re: Mata Kari o Top Model i opaskach zmniejszając 28.05.12, 12:28
            > Tylko jeden błąd popełniono, ale... kardynalny.
            > Powinna być kartka na stolikach.
            > Rezerwacja od godz....
            Otóż to, wtedy nie byłoby pretensji.
    • mata_kari Mata Kari o Top Model i opaskach zmniejszającyc... 28.05.12, 11:46
      Miałam się kłócić z ochroniarzem? Albo wyjść i nie zapłacić? Znajoma próbowała poprosić kelnerki o telefon właściciela albo menago kawiarni - okazalo się, że nie ma takiej możliwości. Zabrakło dobrej woli ze strony obsługi.Inna sparwa, że ktos podjął decyzje, że w tym dniu w MH rządzi Warszawka.
      • mata_kari Re: Mata Kari o Top Model i opaskach zmniejszając 28.05.12, 11:47
        Nie wiem, co to jest "sparwa" - miało być "sprawa":-) Brak kofeiny:-)
      • chris1970 Re: Mata Kari o Top Model i opaskach zmniejszając 28.05.12, 12:22
        mata_kari napisała:

> Miałam się kłócić z ochroniarzem? Albo wyjść i nie zapłacić? Znajoma próbowała
        > poprosić kelnerki o telefon właściciela albo menago kawiarni - okazalo się, że
        > nie ma takiej możliwości. Zabrakło dobrej woli ze strony obsługi.Inna sparwa,
        > że ktos podjął decyzje, że w tym dniu w MH rządzi Warszawka.

Oczywiście, z osiłkiem nie bardzo się porozmawia. Gość dostał rozkaz wyniesienia futer z lokalu więc to chłopię zrobiło.
        Rachunek pewnie opiewał na kilka złotych, ale to są Twoje pieniądze. Ja bym przy następnej wizycie złożył reklamację. Jak nie pomoże, to kontakt z Rzecznikiem Praw Konsumenta. Niech się dorobkiewictwo nauczy, z czyich pieniędzy żyje.
        • mata_kari Re: Mata Kari o Top Model i opaskach zmniejszając 28.05.12, 12:30
          chris1970 napisał:

> mata_kari napisała:
          >
          > > Miałam się kłócić z ochroniarzem? Albo wyjść i nie zapłacić? Znajoma pró
          > bowała
          > > poprosić kelnerki o telefon właściciela albo menago kawiarni - okazalo s
          > ię, że
          > > nie ma takiej możliwości. Zabrakło dobrej woli ze strony obsługi.Inna sp
          > arwa,
          > > że ktos podjął decyzje, że w tym dniu w MH rządzi Warszawka.
          >
          > Oczywiście, z osiłkiem nie bardzo się porozmawia. Gość dostał rozkaz wyniesieni
          > a futer z lokalu więc to chłopię zrobiło.
          > Rachunek pewnie opiewał na kilka złotych, ale to są Twoje pieniądze. Ja bym prz
          > y następnej wizycie złożył reklamację. Jak nie pomoże, to kontakt z Rzecznikiem
          > Praw Konsumenta. Niech się dorobkiewictwo nauczy, z czyich pieniędzy żyje.
          Tak czy tak bym zapłaciła, bo przecież te młode dziewczyny musiałby oddac kasę ze swoich poborów a tego, mimo durnej sytuacji, nie chciałabym. Chodzi o to, żeby sie zachować fair w stosunku do klientów.
          • chris1970 Re: Mata Kari o Top Model i opaskach zmniejszając 28.05.12, 12:48
            mata_kari napisała:

> Tak czy tak bym zapłaciła, bo przecież te młode dziewczyny musiałby oddac kasę
            > ze swoich poborów a tego, mimo durnej sytuacji, nie chciałabym. Chodzi o to, że
            > by sie zachować fair w stosunku do klientów.

Tak, tylko, że w każdym lokalu gastronomicznym powinien być podany kontakt do siedziby firmy. W tym przypadku adres właściciela, czy wynajmującego lokal. Dziewczyny nie dając kontaktu do właściciela postąpiły niewłaściwie. Pewnie się bały, że szef może mieć pretensje. O tym, że masz świadomość, że to one musiałyby pokryć manko, to dobrze o Tobie świadczy.
            Ja bym tego nie darował. Kilka takich spraw i nauczą się traktować klientów z szacunkiem.
            • Gość: nauczyciel Re: Mata Kari o Top Model i opaskach zmniejszając IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.12, 13:35
              A dlaczego klient ma "ich" uczyć za swoje, jak się nie nauczyli jak był na to czas to nie ma sensu ich uczyć.
              Będą szukać wiedzy jak będą stać za ladą w pustym lokalu.
    • mata_kari Mata Kari o Top Model i opaskach zmniejszającyc... 28.05.12, 13:38
      Poza wszystkim, lepiej trzymac kciuki za HM, żeby nie padło, bo wtedy masa ludzi straci pracę.
      • chris1970 Re: Mata Kari o Top Model i opaskach zmniejszając 28.05.12, 18:25
        mata_kari napisała:

> Poza wszystkim, lepiej trzymac kciuki za HM, żeby nie padło, bo wtedy masa ludz
        > i straci pracę.

Nie bój się o MH. Właściciele sobie zabezpieczyli interesy własne. A jedynie to mogą sptracić prace nieudolnie pannice podające w kawiarni, któryej być nie powinno i prowadzący tą puszkę pandory.
        Pustek w przestrzeni nie ma i na to miejsce może powstać lokal znacznie lepiej prowadzony.
        Jak będziesz dbała o swój interes, inni to docenią i będą Ciebie szanować. Taka prawda.
        • Gość: Kocykowy Re: Mata Kari o Top Model i opaskach zmniejszając IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.12, 20:18
          Witam Państwa Serdecznie a w szczególności odobę Pani Mata_Kari.
          Jak zwykle wiele jadu, czadu , mądrości , przepowiedni i wielu bredni !
          Do meritum , jestem jak Pani Mata napisała Panem Kocykowym , najprawdopodobniej numer 1 :)
          Koniecznie będę dodawał to do swojego CV, powaliło mnie na kolana , trochu rozbawiło a to już naprawdę sporo , za co pragnę serdcznie podziękować.
          Proszę wynaczyć formę w jakiej piszę czy też słownictwo ale cóż nie jestem dziennikarzem!
          Zaś za dziennikarza uważam osobę która relacjonuje rzeczywistość lub podaje fakty i wydarzenia które miały miejsce.
          Jeśli uważa Pani za subiektywne napisanie że podszedłem i wydzierałem Pani kocyk to naprawdę jestem pod wrażeniem ! Sytuacja ta z goła miała się inaczej , siedziała Pani na ogródkach żywca drewnianych , była na ten czas ładna pogoda , świeciło słońce a ja podchodząc do Pani spytałem PRZEPRASZAM CZY MOŻNA, dodam nie używała Pani tego kocyka był luźno przewieszony przez oparcie .
          Zrobiła Pani wielce oburzoną i zdziwioną minę ja poszedłem dalej.
          Warto też wspomienć o moim koledze gdzie pisze Pani że zabierał innym kocyki , otóż droga Pani zbierał kocyki z moejsc w których nikt nie siedział , Pani również powinna jako tak bysyra i spostrzegawcza osoba zobaczyć że pozostały 1 kocyk zabrałem z loży w której nikt nie siedział.
          Uważam że wszycy gdzieś powinniśmy się szanować a ja uważam że sytuacja którą Pani opisuje to jakoś bardzo dziwne Pani subiektywne uczucia zgoła inne od rzeczywistości.
          Pozdrawiam
          • Gość: klient niepartyjny Re: Mata Kari o Top Model i opaskach zmniejszając IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.12, 22:53
            oj coś mi się zdaje, że niedługo ktoś będzie szukał nowego zajęcia. hurtowo. poziom obsługi w lokalach w m-hall poniżej lustra wody w mikośce. róbta tak dalej, a wątpię czy inni będą tak wyrozumiali jak p. mata kari. i zatroszczą się o biedne, niedouczone obsługujące w lokalach galerii. podobnie jak paru wyżej piszących uważam, że zdarzenie podczas castungu tvn to skandal.
          • mata_kari Re: Mata Kari o Top Model i opaskach zmniejszając 29.05.12, 08:24
            "Znalazłam się w zgoła odmiennych okolicznościach" - miło, że pan mnie zapamiętał i zapamiętał głupią sytuację. Niestety, ale ani pan nie zapytał, ani koledzy nie zabierali kocy z pustych stolików. Zresztą rzecz nie w kocykach i Kocykowych, tylko w wypraszaniu ludzi z knajpy. A "Kocykowy" radzę dopisać do CV - będzie się pan wyróżniał "in plus spośród kandydatów". Życzę miłego dnia i dobrej kawy w Love Bar. Dopitej w spokoju):-)
            • jolakbook współczucie i wnioski 29.05.12, 12:00
              Z wypowiedzi Szanownej Mati wynika jeden główny wniosek :

omijajcie szerokim łukiem "ewenty" w MH - zapewne wnet tylko pani P. ze znajomymi będzie tam zachodzić. Może nawet kolejny pomniczek swoim dzieciakom tam postawi :)
              Ja po pierwszych spacerach "podglądowych" w tamte strony - uznałem - nie dla mnie i te kiczowato zdobne korytarze i ta, rzeczywiście kiepska księgarnia.
              Zawziąłem się - chyba że kolejna ciekawa wystawa obrazów mnie przyciągnie - to wtedy....przebiegnę korytarze z "badziewiem" na wdechu i sobie pooglądam coś na miarę Starowieyskiego :)
              Ps podobne bydełko ochroniarskie zaśmiecało czerwonymi koszulkami na opasłych brzuchach noc muzeów - na szczęście tylko przy wejściu do m.etnograficznego bawili się w selektorów na wejściu - ale to z racji wielkiego popytu na oglądnięcie wystawy "emigracyjnej"

Z wyrazami współczucia : Jolakbook
              • mata_kari Re: współczucie i wnioski 29.05.12, 12:24
                Cześć Jolak:-))) Miło powitać po tysiącu lat. Co czytasz fajnego? Ostatnio w jakimś programie ( chyba nawet na TVN hahahaah ktoś wspominał o "Sklepie potrzeb kulturalnych"!
                • Gość: żenada Re: współczucie i wnioski IP: 91.216.192.* 29.05.12, 13:11
                  instytut prawdy w komplecie , świetne bzdury plecie :)
                  karimato jesteś żenująca , pozdrawiam
                • jolakbook moje lektury ? 29.05.12, 14:32
                  Skończyłem Pamiętnik Grynberga i Fallaci Wywiady. Wchłonąłem na jednym oddechu "Idąc rakiem" Grossa (zdobycz z tk). Zjadłem potworną (rozmiarami) cegłę - Afgańcy -Brathwatera i Wspaniały Irak - Zawadzkiego. Zachłysnąłem się "Swiatu nie mamy co zdrościć" B.Demick.
                  Gdzieś tam przy okazji łyknąłem nocami Stommę - Skandale polskie, Królów przypadki oraz Historie przecenione. To tyle za kilka ostatnich miesięcy.
                  Z wyrazem szacunku dla elekowencji i inwencji Jolakbook :)
            • Gość: kocykowy Re: Mata Kari o Top Model i opaskach zmniejszając IP: *.play-internet.pl 29.05.12, 13:53
              Witam, jeśli piszę Pani że nie powiedziałem PRZEPRASZaM CZY MOżNA oraz że kocyk który zabrałem z skórzanej sofy ( dodam na której NIKT w tym momencie nie siedział ) to ja już wiem że jest to nie prawda i nie zamierzam pzepraszać za coś co nie miało miejsca .
              A to co Pani pisze to poprostu nie prawda.
              • mata_kari Re: Mata Kari o Top Model i opaskach zmniejszając 29.05.12, 13:58
                Wcale nie z sofy, nie pisałam o sofach. Na sofach faktycznie było prawie pusto ,więc nie było kogo przepraszać:-)
                PS Co do reszty - prawda:-) Mam śwaidków- potwierdzą przed Sądem Watykańskim w razie czego.
              • Gość: bananowa_republika Re: Mata Kari o Top Model i opaskach zmniejszając IP: 91.216.192.* 29.05.12, 14:00
                Człowieku czym ty się tak przejmujesz !!!!!
                Mata Kari tkz dziennikarka GW p. Bujara słynie z pisania że różowe jest czerwone a gdy na stole był liść sałaty ona widzi suto zastawiane stoły i wie o tym cały Rzeszów.
                Jest już nawet w wielu miejscach osobą persona non grata nie jest zapraszana na wiele ważnych wydarzeń a jak widać nawet tam gdzie nie jest zapraszana to pójdzie i smrodu swym jadem narobi.
                Otrzeźwiej nie widzisz jaki ma ubaw i jak ochoczo uczestniczy w tym żenującym przedstawieniu które się teraz dzieje ... w tym poście .... i ty też chcesz się zniżać do takiego poziomu ????
                Wyluzuj idź na zimną colę !
                Bananas GW
                • kmdr_rohan Post nieważny. Za mało wykrzykników. 29.05.12, 14:04
                  Jak to było? Aha - Żenada.
                  • Gość: scpt winny się tłumaczy ? topżenua :) IP: *.play-internet.pl 29.05.12, 14:37
                    oj - bodygardom z MH zrobiło sie cieplutko pod zadami - to się biorą za obronę. Specjaliści od wyrywania kocyków spod zadów klientów...tak - to żenada.
                    A miało być tak europejsko - eee - światowo!!!! ...a tu wiochą zapachniało :)))))
                    Top żenua :)))
                    • Gość: kockowy Re: winny się tłumaczy ? topżenua :) IP: *.play-internet.pl 29.05.12, 14:56
                      Proszę mnie nie obrażać i nie pisać że czue sie winny a stanąć we własnej obronie chyba mam prawo. Jestem tutaj pracuje tu prosze przyjsc sie spotkac ale nie życzę sobie aby po mnie czy po pani od kocyka ktoś jeździł bo jakim prawem !
                      Ja uważam że mówiłem przepraszam Pani mogła tego nie usłyszeć i koniec kropka. Ale to chyba pozostaje do rozwiazania pomiedzy mna a ta Pania a tutaj sie widze jakis lincz uprawia , zflustrowani ludzie za klawiatura i szklanym ekranem ...
                      Bez komentarza !!! Dosyć bzdur !!
                      • Gość: scpt niem jezdem zflustrowany IP: *.play-internet.pl 29.05.12, 15:08
                        a nawet zlustrowany, sfrustrowany, zakompleksiony czy zdołowany. Ino uwozom, ze chiztoria łopisono psez Mato hari to żenua i wstyd dla łowrypejskiego cyntrum i żenua top mudela
                      • mata_kari Re: winny się tłumaczy ? topżenua :) 29.05.12, 15:24
                        Nie chodzi o żaden lincz. Przykrej sytuacji naprawdę można było uniknąć, gdyby wszystko odbyło się w innej formie. Przecież gdyby organizatorzy poinformowali, że będą problemy nikt by nie mial pretensji. A już w trakcie można było przeprosić wszystkich i wytłumaczyć, co się dzieje. I tyle. To naprawdę było niegrzeczne w stosunku do klientów. I tyle. Na przyszłość pomyślcie o tym, bo przecież ekipa TVN wyjedzie a klinci z RZeszowa pozostaną. To są ludzie, którzy u Was zostawiają pieniądze. Mimo wszystko miłego dnia.
                        • Gość: Klient Re: winny się tłumaczy ? topżenua :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.12, 15:53
                          > To są ludzie, którzy u Was zostawiają pieniądze

Dokładnie. Płacę i wymagam. Przestanę płacić - nie macie roboty. Proste?
                          Zawaliliście - to się grzecznie przeprasza, a nie - szuka winnych.
                          I tak ciesz się jeden z drugim, że ludzie grzecznie wyszli, a nie - dochodzili swojego :-)
                      • Gość: Ludź za klawiaturą Re: winny się tłumaczy ? topżenua :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.12, 15:48
                        > zflustrowani ludzie za klawiatura i szklanym ekranem ...

he he he... a pan, panie Kocykowy za to NIESFRUSTROWANY. jak miło... :-))))
                      • chris1970 Re: winny się tłumaczy ? topżenua :) 29.05.12, 15:52
                        Gość portalu: kockowy napisał(a):

> Proszę mnie nie obrażać i nie pisać że czue sie winny a stanąć we własnej obron
                        > ie chyba mam prawo. Jestem tutaj pracuje tu prosze przyjsc sie spotkac ale nie
                        > życzę sobie aby po mnie czy po pani od kocyka ktoś jeździł bo jakim prawem !
                        > Ja uważam że mówiłem przepraszam Pani mogła tego nie usłyszeć i koniec kropka.
                        > Ale to chyba pozostaje do rozwiazania pomiedzy mna a ta Pania a tutaj sie widze
                        > jakis lincz uprawia , zflustrowani ludzie za klawiatura i szklanym ekranem ...
                        > Bez komentarza !!! Dosyć bzdur !!

Cenię sobie Twoją odwagę cywilną do wyjścia przed szereg. Jednak tu nie o kocyk idzie. A zupełnie o co innego. Autorka wątku w swojej relacji wyraźnie wskazała na incydent z kocykiem jako drobny epizod. Naprawdę, nie ma co osobiście brać do siebie. Nikt tu nie ma pretensji do ochrony. Robiło chłopstwo co im państwo kazali.
                        Pretensje kierowane są do właścicieli MH oraz wynajmujących poszczególne lokale za traktowanie tych, z których żyją, w nieodpowiedni sposób.
                        Proszę o policzenie do 10 i odsapnięcie, bo inaczej potraktuję sub-wątek o kocyku jako celowe sprowadzanie głównego wątku dyskusji na bocznicę w celu zatarcia istoty tego wątku - niewłaściwego traktowania klientów w MH.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka