kama-tari 30.05.12, 12:44 Jutro moje dzieci mają wypad poza miasto z przedszkolem wycieczka .... Czy mógłbyś napisać, jakiej pogody mogę spodziewać się na jutro ? Znajdziesz czas ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gromodupnik nie dupne IP: *.play-internet.pl 30.05.12, 12:51 jedźta spokojnie - nawet parasolek nie bedzie trza www.meteoprog.pl/pl/weather/Rzeszow/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łowca Burz Re: nie dupne IP: *.rzeszow.vectranet.pl 30.05.12, 14:00 Zapraszam do rozmowy na temat pogody tylko pod tym wątkiem forum.gazeta.pl/forum/w,69,136224410,136224410,Pogoda_na_Podkarpaciu.html bo nie potrzebnie robi się zamieszanie na forum...jutro pogoda zbliżona do dzisiejszej, choć chwil ze słońcem będzie odrobinę mniej, popada dopiero w piątek w całym regionie, wcześniej jeśli zdarzą się opady to tylko punktowo, incydentalnie, aczkolwiek szansa jest niewielka... p.s Kolego wszelkie pogodynki, serwisy pogodowe można wyrzucić do kosza nic się nie sprawdza...trzeba analizować zdjęcia satelitarne, układy baryczne plus wiedza i doświadczenie...to co podają mapki to wyliczenia komputerów bez korekty synoptycznej więc są niewiarygodne np. według podanego przez Ciebie serwisu dziś w Rzeszowie maks 18 stopni, a to bzdura bo oficjalna stacja meteo Rzeszów - Jasionka zanotowała 20 stopni czyli tak jak podałem...oraz miało być bezchmurnie, a jak jest? www.meteoprog.pl/pl/meteograms/Rzeszow/ Odpowiedz Link Zgłoś
kama-tari Re: nie dupne 30.05.12, 14:08 upsss...... nie zauważyłam tego watka, na drugi raz będę wiedzieć :) wielkie dzieki za prognozę :) Odpowiedz Link Zgłoś