Dodaj do ulubionych

Nowa restauracja. Kawałek starego Lwowa w Rzesz...

IP: *.19.165.74.osk.enformatic.pl 07.09.12, 16:36
poziom redaktorów z GW jest żenujący, jedź babo do Lwowa i przestań pitolić o bezpiecznym zachodzie
Obserwuj wątek
    • Gość: znawca kuchni Nowa restauracja. Kawałek starego Lwowa w Rzesz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.12, 17:34
      Od kiedy pielmieni czy solanka są regionalnymi potrawami. lwowskimi ? Czy aby nie nie przybyły do niego dopiero po 1944 roku?
      Toż to typowe potrawy kuchni rosyjskiej, nota bene bardzo dobre.
      • Gość: :D Re: Nowa restauracja. Kawałek starego Lwowa w Rze IP: *.rzeszow.mm.pl 08.09.12, 09:06
        ale to podstawowe jedzenia we Lwowie jakbyś tam jeździł to byś wiedział
      • Gość: Czerepacha Re: Nowa restauracja. Kawałek starego Lwowa w Rze IP: *.19.165.33.osk.enformatic.pl 08.09.12, 09:09
        Solianka - dobra. Zaskakująco dobra. Pielmieni hmmm mrożone? Niezłe. Z pieprzem i octem oczywiście! Obsługa ok. Właściciel też przyjemny. Czy się lokal utrzyma w tej lokalizacji? Pożyjom uwidim! Powodzenia życzę!!
        • Gość: Majka32 Re: Nowa restauracja. Kawałek starego Lwowa w Rze IP: *.rzeszow.mm.pl 09.09.12, 17:50
          Kurcze te pielmienie to porazka. Mrozone pierozki z tanim miesem mielonym (o ile mieso tam bylo). Caly dzien odbijalo mi sie pozniej tym syfem :/ obsluga tak jak niektorzy pisza - fatalna. NIE POLECAM TEGO LOKALU!!!
      • Gość: ataman Petlura Re: Nowa restauracja. Kawałek starego Lwowa w Rze IP: *.star.net.pl 08.09.12, 10:23
        Chłopieńku kochanieńki - twierdzisz, że pielmieni i solankę przywieźli do Lwowa po 1944 Rosjanie?
        A przedtem to byli tam Turcy?
    • Gość: kamil Nowa restauracja. Kawałek starego Lwowa w Rzesz... IP: *.rzeszow.mm.pl 07.09.12, 20:34
      Z całym szacunkiem, ale niech właściciele tego lokalu wybiorą się do restauracji która działa już od jakiegoś czasu w okolicach Krosna (stary-lwow.pl/) Miałem okazję spróbować pielmieni tu i tu i te rzeszowskie nie umywają się do tych w Krasnej - wygląda mi to na jakąś podróbkę?
    • Gość: kamil Nowa restauracja. Kawałek starego Lwowa w Rzesz... IP: *.rzeszow.mm.pl 07.09.12, 20:36
      Z całym szacunkiem, ale niech właściciele tego lokalu wybiorą się do restauracji która działa już od jakiegoś czasu w okolicach Krosna ( stary-lwow.pl ) Miałem okazję spróbować pielmieni tu i tu i te rzeszowskie nie umywają się do tych w Krasnej - wygląda mi to na jakąś podróbkę?
    • Gość: aaa Nowa restauracja. Kawałek starego Lwowa w Rzesz... IP: *.150.181.22.fenomenalny.net 07.09.12, 20:51
      Byłam w tej restauracji i muszę stwierdzić jedno - obsługa fatalna. Nie dość tego ,że w lokalu bardzo długo się czeka na potrawy, to również zamawiając przez telefon na określoną godzinę też nie są w stanie zrealizować zamówienia. Kelnerki/barmanki niemiłe, opryskliwe. nie polecam
    • Gość: wit Nowa restauracja. Kawałek starego Lwowa w Rzesz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.12, 21:03
      Tak sobie fantazjuje jakie moglibyśmy czytać komentarze gdyby rodowity mieszkaniec Wrocławia Pan XY pojechał np. do Monachium i otworzył restaurację "Alt Breslau"
      • Gość: sayes Re: Nowa restauracja. Kawałek starego Lwowa w Rze IP: *.chomiczowka.waw.pl 08.09.12, 14:57
        brawo, dobre.....
    • lhasa Nowa restauracja. Kawałek starego Lwowa w Rzesz... 07.09.12, 21:24
      Pomysl super, ale wystroj tragiczny, widac,ze oszczedzano na wyposazeniu, a i kanapy ze sztucznej skoy nijak sie maja do klimatu starego Lwowa.

Jesli bedzie mozna zjesc prawdziwe lwowskie przysmaki to trzymak kciuki. Btw. polecam ksiazke Andrzeja Fiedoruka "Kuchnia lwowska"-pieknie wydana ksiazka kulinarna, ze snujacym sie w tle sprawdziwym, starym Lwowem.
      • Gość: sayes Re: Nowa restauracja. Kawałek starego Lwowa w Rze IP: *.chomiczowka.waw.pl 08.09.12, 14:54
        ty, człowieczku, nie polecaj książki o Lwowi tylko powiedz jak tam karmią...
        • lhasa Re: Nowa restauracja. Kawałek starego Lwowa w Rze 08.09.12, 20:51
          Gość portalu: sayes napisał(a):

> ty, człowieczku, nie polecaj książki o Lwowi tylko powiedz jak tam karmią...

Dlaczego mam nie polecac? Zawsze warto poszerzac swoje horyzonty, chociazby w kwestii kulinarnej, zwlaszcza ze ksiazka Fiedoruka jest naprawde warta uwagi. No, ale po co czytac, nie? Wystarczy pojsc, zamowic pseudo lwowska potrawe z bledem w nazwie i sie podniecac,ze zjadlo sie po lwowsku....
    • Gość: janek Nowa restauracja. Kawałek starego Lwowa w Rzesz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.12, 21:29
      Byłem dziś pizze zjadłem czekając posluchałem fajnej muzyczki i postanowiłem zze bede po molei probowal potraw bo mi si e spodobalo.
      • lhasa Re: Nowa restauracja. Kawałek starego Lwowa w Rze 07.09.12, 21:54
        Gość portalu: janek napisał(a):

> Byłem dziś pizze zjadłem czekając posluchałem fajnej muzyczki i postanowiłem zz
        > e bede po molei probowal potraw bo mi si e spodobalo.

To pizze tez podaja?Malo to lwowskie.....
        • Gość: Monia Re: Nowa restauracja. Kawałek starego Lwowa w Rze IP: *.19.165.52.osk.enformatic.pl 07.09.12, 22:32
          Podają podają, miejsce wygląda tak samo jak wcześniej działajaca tam pizzeria Gruby Benek. Otrzymując ulotkę "restauracji" zauważyłam, że mamy do wyboru najwięcej właśnie pizzy. Nie wiem czy Ukraina słynie z tego dania no ale cóż. Misz masz. A zapowiadało się ciekawie. Nie przepadam za takimi miejscami. Albo są estetyczne i tematyczne albo nie.
        • Gość: Szczepcio i Tońcio Re: Nowa restauracja. Kawałek starego Lwowa w Rze IP: *.star.net.pl 08.09.12, 10:50
          Tak, pizza to regionalne danie lwowskie, myśmy to jeszcze przed wojną jadali......
          • Gość: Ja Re: Nowa restauracja. Kawałek starego Lwowa w Rze IP: *.rzeszow.mm.pl 09.09.12, 17:56
            Hehehehe :) kebaby, ser po slowacku, placki po wegiersku itp tez? To wszystko mozna kupic w tej knajpie (restauracja ciezko to nazwac).
        • chris1970 Re: Nowa restauracja. Kawałek starego Lwowa w Rze 10.09.12, 09:43
          lhasa napisała:

> Gość portalu: janek napisał(a):
          >
          > > Byłem dziś pizze zjadłem czekając posluchałem fajnej muzyczki i postanowi
          > łem zz
          > > e bede po molei probowal potraw bo mi si e spodobalo.
          >
          > To pizze tez podaja?Malo to lwowskie.....

Wszystko zależy od tego, co się rozumie pod pojęciem lwowskie. Od czego pochodzi ten przymiotnik: Lwów, Lvov czy Lviv.
          Jak Lviv, to rzeczywiście może być i pizza i pseudo Mc Donalds z przekrojomym mielonym w bułce. Na Ukrainie jest taka lokalna podróbka Mc Donalda.
          A propos restauracji. W takim lokalu spodziewam się, że będzie kwas chlebowy jako napitek. Jeżeli nie ma, to znaczy, że to kompletna porażka.
      • Gość: cozatekst Re: Nowa restauracja. Kawałek starego Lwowa w Rze IP: *.ip.xcore.pl 08.09.12, 06:54
        Ciesze sie ze e bedesz probowal lwowskiej pizzy po molei;DDD
    • Gość: :D Nowa restauracja. Kawałek starego Lwowa w Rzesz... IP: 91.224.193.* 08.09.12, 07:15
      wystrój nie koresponduje z nazwą, równie dobrze mogłoby się to nazywać czar prl'u. Geslerowej nie oglądacie? :D
      • Gość: :D Re: Nowa restauracja. Kawałek starego Lwowa w Rze IP: *.rzeszow.mm.pl 08.09.12, 09:09
        ? czemu małpujesz mój podpis ?
        • Gość: :D Re: Nowa restauracja. Kawałek starego Lwowa w Rze IP: 91.224.193.* 08.09.12, 21:03
          zastanawiałem się co ci odpowiedzieć: przepraszam vs opatentuj

wybrałem: opatentuj wtedy będzie twój, a na razie turlaj dropsa :D
    • Gość: QOTSA Nowa restauracja. Kawałek starego Lwowa w Rzesz... IP: *.rz.izeto.pl 08.09.12, 09:01
      To, że tak knajpa w Rzeszowie powstała to dobrze. Tylko jak widzę menu nad barem jak w jakimś macplastiku to mi się niedobrze robi. Niestety jest to przypadłość 75% knajp we Lwowie. No i ta pizza - tak jak by brakowało pizzerii w RZ. Co do Pani dziennikarki - wiem lepiej jest jechać do Krakowa, bo nie trzeba stać (lub nie) na granicy, no i jeszcze ten nieszczęsny paszport. Niestety po pierwszym razie pobytu i kolejnych we Lwowie to stwierdzam, że Kraków to snobistyczne zadupie. Wawel, Rynek i Kazimierz to nie pępek świata. Całe szczęście, że dziadki mieszkały we lwowskim województwie, a nie w tym krakowskim badziewiu.
      • Gość: sayes Re: Nowa restauracja. Kawałek starego Lwowa w Rze IP: *.chomiczowka.waw.pl 08.09.12, 15:03
        no i brawo, córcia ale ty czep Rzeszowa a ni Krakowa , bo ty tam jesteś. Proste ludzi pogadają, ponarzekają a karuzela się kręci.... pa
    • Gość: Stiopa & John, Nowa restauracja. polska anglia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.12, 09:01
      ooo ruskie zjezdzaja do polski na zmywak ale jaja - a nasze chlopy lataja srayanem do londynu heh powodzenia Aliosha
    • Gość: przemek@me.com Nowa restauracja. Kawałek starego Lwowa w Rzesz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.12, 09:44
      Witam,
      Byłem i bardzo fajnie podany barszcz do tego drewniana łyżką fajna sprawa.
      Mogę chyba śmiało polecić też pierogi z skwarkami super smakują
      Ceny bardzo dobre można powiedzieć tanio
    • Gość: sznycel wiedeński Nowa restauracja. Kawałek starego Lwowa w Rzesz... IP: *.star.net.pl 08.09.12, 10:19
      Kolorystyka i meble nie do przyjęcia.
      Lwów tak jak Kraków to Galicja.
      Niech facet pojedzie do Wiednia, albo tylko do Krakowa - tam znajdzie klimat galicyjski.
      Na jego miejscu kupiłbym chociażby stare meble holenderskie po renowacji.
      Poplątanie z pomieszaniem - nie rokuje dobrze.
      Lwowskie spojrzenie - bylejakość - tu nie przejdzie.
      • Gość: leCHUJarek Re: Nowa restauracja. Kawałek starego Lwowa w Rze IP: *.ostnet.pl 08.09.12, 10:42
        Jak czytam o pizzy w restauracji lwowskiej to przypomina mi się pewna pizzeria w Zamościu lat temu naście i umieszczona w menu pizza staropolska. Zaintrygowany zamówiłem ja i okazało się że staropolskość wyraziła się ogromną ilością boczku oraz surowym jajkiem zbitym na środku pizzy które w piecu przerodziło się w coś na kształt sadzonego. Ogólnie nie smakowało źle i dla zgłodniałego turysty było bombą kaloryczną ale sam fakt nazwania pizzy staropolską i to jajo na środku do dziś utkwiło mi w pamięci. Może więc pizza lwowska ma też utkwić w pamięci.
    • Gość: rzeszowiak Nowa restauracja. Kawałek starego Lwowa w Rzesz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.12, 10:53
      popieram wypowiedz "sznycel wiedeński"
      zaslugujemy na powiew stylu, uczymy sie smaku ale taki BAR ma tyle wspolnego z Lwowem co ni, rownie dobrze mozna za miast tych fotografi umiescic te z Nowego Jorku czy Paryza. Zenada choc o gustach sie nie dystkutuje. Dlaczego takie "byle co" promuje gazeta codzienna?
    • Gość: fanzwkoch Nowa restauracja. Kawałek starego Lwowa w Rzesz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.12, 10:55
      Jak by było mało badziewia w Rzeszowie, to jeszcze ktoś przywlókł badziewie z Ukrainy. Skajowe fotele, plastik w wystroju, pizza w kilku odmianach, rosyjskie dania - i to ma być ów stary Lwów??? Moi dziadkowie w grobie się przewracają.
      • Gość: aniela Re: Nowa restauracja. Kawałek starego Lwowa w Rze IP: *.rzeszow.mm.pl 25.02.13, 00:06
        totalna porazka o ile na poczatku jedzenie bylo w miare dobre tak teraz jest klapa. w dodatku co dwa tygodnie zmieniajace się kelnerki,tak nie powinno byc a sam lokal hmm nie sadze ze dawno temu we lwowie byly obite skayem lorze i tandetne stoliki nie tak sobie wyobrazalam nawiazanie do przeszlości. to przyre, podobno wlascicielami sa ukraincy a w tak pobłażliwy sposob prezentują swój kraj. smutne:(
    • Gość: jołmen Nowa restauracja. Kawałek starego Lwowa w Rzesz... IP: *.play-internet.pl 08.09.12, 11:48
      Byłem, dupy nie urywa. Zbyt plastikowo i bez klimatu, ale pizza nie zła.
    • Gość: sayes Nowa restauracja. Kawałek starego Lwowa w Rzesz... IP: *.chomiczowka.waw.pl 08.09.12, 14:42
      wiem, że tego nie polubicie ale powiem. W tym roku byłem po raz pierwszy w życiu w Rzeszowie, po raz pierwszy na Podkarpaciu .Macie tam w tym ładnym mieście dużo ciekawych knajpek, niedrogich (subiektywnie), lubię to proste piwo z Leżajska, które wy omijacie szerokim łukiem, bo bardzo chcecie być "światowi" - gó... prawda. I na jesieni jadę spróbować tego co ten Pan proponuje w swojej knajpce.Plastikowe sofy? Przecież dupą się nie je. Może sie rozczaruję ale lot do Rzeszowa jest krótki. Jestem Warszawiakiem z dziada --pradziada ale szanuję nawet hama co z kałamarza atrament wypija. Pozdro...............i głowa do góry, smutasy, jutro będzie lepiej.
      • Gość: RzeszkaK Re: Nowa restauracja. Kawałek starego Lwowa w Rze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.12, 15:49
        czesc sayes, co stulasz przeciez cie znam, urodziles sie w Trzebusce czy Trzebosi nie pamietam juz (nie wstydz sie tego przeciez ze wsi wyjdziesz ale wies z ciebie nigdy) co teraz porabiasz w Warszawie? dalej sprzatasz w Ibisie ? czy moze awans do Novotelu ? jakim Busem "latasz" do Rzeszowa ? napisz do mnie sporo czasu minelo. pozdrawiam Kinga
    • Gość: Zenek Nowa restauracja. Kawałek starego Lwowa w Rzesz... IP: *.multimo.pl 08.09.12, 17:41
      Nie byłem w owej restauracji ale wrzucono mi do skrzynki spam... o przepraszam... ulotkę tejże restauracji. Jak tylko zobaczyłem nazwę, od razu pomyślałem "hm, może wreszcie będzie mi dane zasmakować prawdziwych, tradycyjnych potraf naszych wschodnich sąsiadów". Rozczarowanie nastąpiło po otwarciu ulotki. Było tam może ze 6, rzekomo lwowskich dań, reszta to zwykłe polskie potrawy a nawet pizza (sic!). "I to ma być lwowska restauracja? Gesslerowa pewnie skwitowałaby to słowami "co to k**wa ma być?!"" pomyślałem. W dodatku, po przeglądnięciu ulotki zacząłem szukać w internecie tych tradycyjnych potraw i okazało się, że na ulotkach są błędy w nazwach (sic!). No cóż, widać w obecnych czasach wystarczy założyć restaurację z "lwowska" w nazwie, wrzucić kilka tradycyjnych potraw a resztę menu wypełnić pospolitym, polskim żarciem i pizzą.
      • Gość: Zenek Re: Nowa restauracja. Kawałek starego Lwowa w Rze IP: *.multimo.pl 08.09.12, 17:42
        Przepraszam za babola, nie "potraf" a "potraw" ;>
        • Gość: Zenia Re: Nowa restauracja. Kawałek starego Lwowa w Rze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.12, 19:15
          buhah sam ćwok a innych uczy
    • Gość: kjkj Re: Nowa restauracja. Kawałek starego Lwowa w Rze IP: 91.225.135.* 08.09.12, 20:19
      powiem wam , ze wystruj nie na Lwow poza plastikowymi obrazkami -zaden szał , reszta do niczego nie pasuje, ale jak doczytalam ze i tam pizza to juz dziekuje , kolejny lokal z wszystkim i niczym i jak nie pizza ta zapiekanka , ciekawe kiedy jeszce kebaba wprowadza ???
      • Gość: kjkj kurna kebab maja co to ma byc kolejny ........... IP: 91.225.135.* 08.09.12, 20:25
        kurna kebab maja co to ma byc kolejny ........... no koment nie widzialam , wiec mozna sobie wyobrazic co tu sie bedzie serwowac ,kebab,pizza .......
      • Gość: Ja Re: Nowa restauracja. Kawałek starego Lwowa w Rze IP: *.rzeszow.mm.pl 09.09.12, 18:02
        Juz jest od poczatku :) hahahahhaahaaha
      • Gość: ja Re: Nowa restauracja. Kawałek starego Lwowa w Rze IP: *.rzeszow.vectranet.pl 17.04.13, 08:39
        kebab mają .................... nie wiem jak długo ale jest i to jaki....... mięso jest robione jak trzeba aleeeee... czekają aż całe się upiecze po czym kroją na drobniutkie kawałeczki połowę mięsa do zamrażarki resztę do miski i czekają aż zejdzie, co trwa na pewno ponad tydzień (dziękuję za takiego kebaba z takim mięsem) kobiety w kuchni bez czepka bez rękawiczek robią co spadnie na ziemie to szkoda wyrzucić klient nie widział to zje ze smakiem, kelnerka najpierw stoi za barem wydaje resztę następnie lepi pierogi, ............ parodia. pizza raz jest raz nie ma w zależności czy jest osoba która taką pizze zrobi oczywiście nie pracownik tylko jakiś chłopak któremu się nudzi i chce dorobić, otwarte jest do 24;00 ale kuchnia zamknięta od 20;00 jedynie zupy i kebaby robią o czym nie informują klienta przy wejściu. A pani w blond włosach najprawdopodobniej kierowniczka bo po polsku to nie bardzo mówi ciągle narzeka na pracowników bez zdania racji. przychodzi trzy osoby dwie jedzą a trzecia czeka na swoje zamówione pierogi godzinę czasu po czym okazuje sie że zapomnieli zrobić co zdarza się bardzo często podobno ..............można wymieniać i wymieniać
    • Gość: Lancan Ło matko boska! IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.12, 12:43
      Ło matko boska, to w Rzeszowie bary nazywa się restauracjami! To ci dopiero innowacyja! Byłem i więcej tam nie wrócę! To przecież nie jest kuchnia lwowska ani ukraińska! Obciach dla pani redaktor, że nie wykazała się wiedzą i smakiem! Solanka (kuchnia rosyjska) jak niedoprawiona ogórkowa! Obsługa fatalna, zero uśmiechu z miną po co żeś tu przyszedł! Tragedia przez duże T. Do tego przed wejściem do "restauracji" wita nas wielki szyld : pizza, kebab. Ludzie przestańcie bezcześcić kuchnię polską i innych narodów! Jeżeli nigdy nie gotowaliście w życiu to zajmijcie się czym innym.
      • Gość: as Nie byłem ale się przejdę! Wystrój odstrasza.... IP: *.2-1.cable.virginmedia.com 09.09.12, 19:40
        Wystrój odstrasza wali plastikiem i sztucznością, jeśli ktoś nie ma finezji i smaku w szyldach i wystroju knajpy to tym bardziej nie znajdzie go w gotowaniu...
        • Gość: Tom dziury w nawierzchni ul. Jałowego , kurz i spaliny IP: *.xdsl.centertel.pl 09.09.12, 20:54
          całkiem jak na Ukrainie... w tym "klimat" się zgadza
    • Gość: Jan Nowa restauracja. Kawałek starego Lwowa w Rzesz... IP: *.play-internet.pl 10.09.12, 14:50
      Na Lwów z lat 30 tych to nie wygląda.Na bar we Lviwie z 2012-tak.
    • Gość: kniaź Nowa restauracja. Kawałek starego Lwowa w Rzesz... IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.12, 18:57
      Knajpa pod psem. Nikt tam nie zagląda. No,... może dresy. Właściciel pływak, bajerant ! Pomysły - projekty wnętrza, frontu i logo ukradzione. Nie zapłacił ani grosza. Nie ma w naszym mieście firmy wnętrzarskiej ! To hańba, żeby taki ktoś mówi, że jest Polakiem ! To hańba !!!
    • Gość: lwowianka Nowa restauracja. Kawałek starego Lwowa w Rzesz... IP: *.rzeszow.vectranet.pl 11.09.12, 21:38
      No nie ! Przecież to nie są jego projekty ! Widziałam oryginały. A to tam, to tylko kopie oryginałów ! Ale wiocha !
    • Gość: wowoj Stary Lwów w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.12, 11:25
      OKROPNOŚĆ, WSZYSTKO TWARDE ,PASKUCTWO, JAK MOŻNA TAK SIĘ NABIJAC LUDZI , zamówienie było zdostawą do klienta , nie dało się zjeść
      TO JEST ANTYREKLAMA DLA LWOWA
      ZAMKNĄĆ NATYCHMIAT,ŻEBY NIE OŚMIESZALI NASZEGO MIASTA
    • Gość: Ania Barć Stary Lwów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.12, 17:02
      Dzień dobry! Chciałam powiedzieć byłam w restauracji Stary Lwów bardzo podobała mi się atmosfera panująca w lokalu nigdy nie widziałam by w restauracji panował chaos i zamieszanie. Codziennie razem z mężem jadamy w tej restauracji szefostwo dba o porządek oraz codziennie przebywają w restauracji cenią klijentów oraz doceniają również swoich pracowników i nie jedno krotnie im pomagają i przyjmują zamówienia. Gorąco polecam tę restauracje. Pozdrawiam Anna.
      • Gość: Klientka Re: Stary Lwów IP: *.rzeszow.hypnet.pl 14.11.12, 23:43
        Nie mam pojęcia kto pisał ten komentarz, ale chyba sami właściciele i jeszcze z błędami. Pisze się klientem, a nie klijentem :O Porażka. Jeśli chodzi o tą "restaurację" to brak mi słów.Nie ma nic wspólnego ze Lwowem, chyba na siłę to otworzyli...Gość robi pizzę na brudnym blacie koło kasy fiskalnej, w ogóle do tego nie przeznaczonym! Straszny chaos, dziecko właścicieli biega i się wydziera, a oni nawet go nie uspokoją. To nie przedszkole ludzie! Chcecie zarobić to zachowujcie się jak profesjonaliści! Kelnerka niemiła, opryskliwa, łaskę zrobiła, że mnie w ogóle obsłużyła. Jedzenie niedobre, jednym słowem WIĘCEJ TAM NIE WRÓCĘ I NIE POLECAM.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka