Dodaj do ulubionych

Łowca na łowach

25.01.13, 13:09
Ależ dajecie wciągać się w grę która od jakiegoś czasu z inwencją godną lepszej sprawy uprawia niejaki lowca_intelektów aka ex_lowca....
Panie i Panowie, gracie w upiorna grę która z uśmiechem serwuje wam ta wirtualna postać. W grę której jedynym wygranym jest on - jedyny sprawiedliwy, obrońca prawdy, czuły na krzywdę i wyalienowany z otaczającego go niby chamstwa na forum. On jest ponad tym.
Wystarczy, ze beknie coś swoim mentorskim tonem a Wy jak te ćmy lecicie z nim dyskutować. Dajecie się naciągać na wymiany ciosów, próby przekonywania. Ba, dochodzi do tego, że zaczynacie tłumaczyć sie ze swoich dzałnń i pogladów! Te tłumaczenia które wciągaja Was w wir uzależnienia od tego co "łowca" napisał. Przecież jemu o to chodzi!
Pojawia sie i znika, żegna i wita, puszcza na forum swoje filozoficzne myśli i krzyki rozpaczy jak to jest obmierzle traktowany. Wzbudza złość, czasem współczucie. GRA NA WASZYCH EMOCJACH!
A WY jak te ćmy.. odpowiadacie na zaczepki, insynuacje, podchody... Po co to Wam. Czy chcecie go przekonać? Coś udowodnić? Dość tego nie uważacie?

Udowadniajcie sobie i innym forumowiczom. Zajmijcie się nie walką na słowa z tym indywiduum tylko problemami ktore widzicie dookoła. Tracicie czas i energię na puste potyczki.
Obserwuj wątek
    • shepard102 Re: Łowca na łowach 25.01.13, 13:17
      "... Tracicie czas i energię na puste potyczki.... "

Zawsze to jakaś alternatywa... na dłubanie z nudów w nosie :-)
      Nie mam podzielności uwagi, więc muszę się zdecydować na jedno albo drugie...

• lowca_lowcow Re: Łowca na łowach 25.01.13, 13:33
        dłub w nosie - jak już musisz wybierać.
        Większy z tego pożytek będzie, ot choćby dla przepustowości Twojego nosa :)
        • Gość: ex_lowca Re: Łowca na łowach IP: *.static.sl-net.pl 25.01.13, 13:38
          > dłub w nosie - jak już musisz wybierać.
          > Większy z tego pożytek będzie, ot choćby dla przepustowości Twojego nosa :)

Fakt. Szczególnie jeśli ma się pokazywać z tak żenującej strony, jak w kilku ostatnich postach. Zdecydowanie mniej szkodzi wizerunkowi chamskie dłubanie w nosie.
    • shepard102 P.s. 25.01.13, 13:18
      Liczę tylko na to, że w końcu przyjdzie jakiś LEŚNICZY i wywali nas z tej leśniczówki... pantarei...
    • sennikrzeszowski Do Łowcy Łowców :) 25.01.13, 13:28
      I tu się z Tobą zgadzam w pełnej rozciągłości. A, że trzymam się tego co obiecam, w odróżnieniu od Pana Ł-I vel Ex-Ł, ja więcej nie pojawię się w wątkach dotyczących tegoż Pana.

Pozdrawiam!

• Gość: ex_lowca Re: Do Łowcy Łowców :) IP: *.static.sl-net.pl 25.01.13, 13:33
        > ja więcej nie pojawię się w wątkach dotyczących tegoż Pana.

Ale seppuku popełniać nie będziesz ;-)
    • Gość: ex_lowca Re: Łowca na łowach IP: *.static.sl-net.pl 25.01.13, 13:31
      Niziutko się kłaniam.
      Bardzo fajny tekst :-)))))

P.S.
      Choć to raczej nie możliwe, bo nihilizm i imperatyw plucia na bliźniego, to nieodłączna część znakomitej większości podkarpackich dusz, to nie staraj się odebrać mi zabawy ;-))))
      • Gość: pałą w łeb Re: Łowca na łowach IP: *.d-com.pl 25.01.13, 13:39
        "Niemożliwe" - w tym kontekście piszemy razem Jaśnie Panie.
        • lowca_lowcow Re: Łowca na łowach 25.01.13, 13:44
          NIE KARM!
          Tak to trudno zrozumieć? Nie ptrafisz? Ręka Cie świeźbi by mu odpowiedzieć?
          Od dziś ZERO odpowiedzi na posty tego trolla. KAPUJESZ?
          • Gość: pałą w łeb Re: Łowca na łowach IP: *.d-com.pl 25.01.13, 13:47
            Wybacz kolego, ale sam zdecyduję, a na przyszłość uprzejmie proszę - nie krzycz na mnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka