Dodaj do ulubionych

Forum - jak działa?

13.02.13, 11:30
Mam pytanie do forumowiczów. Jak działa wam strona obsługująca forum?
Ostatnio, mam spore problemy z odświeżaniem tej strony, nie mówić juz o logowaniu. Strona "przysypia" zawiesza się itp itd. Czy Wy tez obserwujecie takie zjawisko?
jeśli tak to proszę administratorów - zróbcie cos z tym bo coraz trudniej wypowiadac się na forum. Dzisiaj, watek o audycji w radio o przekazywaniu zamku próbowałem założyc od godziny, co chwilę mieląc w zebach brzydkie wyrazy.
A może podpadłem komuś ... ?
Pewnie są możliwości techniczne ograniczania dostepu do forum dla niepożadanych :)
Obserwuj wątek
    • kmdr_rohan Re: Forum - jak działa? 13.02.13, 11:54
      Od rana jakieś kłopoty. Z samego rana - tak gdzieś do 9:00 w ogóle nie mogłem wleźć na forum. Potem było trochę lepiej, a teraz też jakby z ociąganiem się to wszystko miele.
      • stop_n_rz Re: Forum - jak działa? 13.02.13, 12:07
        Podobne problemy występują już od pewnego czasu. Widać... oszczędności w firmie.
        • Gość: gmtym Re: Forum - jak działa? IP: *.230.88.12.rzeszow.mm.pl 13.02.13, 12:19
          zapewne wina Ferenca
          • kmdr_rohan Re: Forum - jak działa? 13.02.13, 12:26
            Skoro tak twierdzisz...
            • Gość: dorotka Re: Forum - jak działa? IP: *.ip.netia.com.pl 14.02.13, 09:42
              A może by tak forumowi milicjanci jakieś śledztwo przeprowadzili. Kto spowalnia nam forum?
              • Gość: UB Re: Forum - jak działa? IP: *.podkarpacki.net 14.02.13, 13:14
                Daj spokój oni nadają się do przetrząsania gó...arzom kieszeni i szukania miligrama konopi, później taki bohater hoho i premia i coś naskrobią gryzipiórki z gazety a jak dziecko tonie zimą w rzece to oni nie umieją pływać ot takie emeryty obecne i przyszłe
                • kmdr_rohan Fanklub - jak działa? 14.02.13, 14:10
                  Miło Was widzieć. Ale proszę, nie krępujcie się. UB to stanowczo za mało, jak na wasze mądre głowy. Piszcie od razu KGB, albo GRU. W ostateczności - może być Mossad.
                  • stop_n_rz Re: Fanklub - jak działa? 14.02.13, 14:51
                    ...NKWD, cykliści no i o krasnoludkach co by nie zapomnieć.
                    • Gość: rudzik uderz w stół IP: *.230.88.12.rzeszow.mm.pl 14.02.13, 17:42
                      uderz w stół, a nożyce się odezwą
                      • kmdr_rohan Ależ nie krępuj się, świerszczyku. 14.02.13, 17:47
                        Wal śmiało!
                        ;D
                        • Gość: rudzik Re: Ależ nie krępuj się, świerszczyku. IP: *.230.88.12.rzeszow.mm.pl 15.02.13, 12:00
                          Od walenia (pałą) to byli milicjanci. Wychowałeś się w milicyjno-esbeckim bloku, to musisz o tym dobrze wiedzieć.
                          • kmdr_rohan Cos słabo, świerszczyku. 15.02.13, 12:25
                            Tylko na tyle Cię stać? Słabiutko.
                            Uważaj, zaczynasz mnie nudzić. A od tego juz tylko krok do ignorowanie przeze mnie Twoich postów. I z kim się będziesz bawił, smutasku?
                            • Gość: rudzik Re: Cos słabo, świerszczyku. IP: *.230.88.12.rzeszow.mm.pl 16.02.13, 08:40
                              Będziesz ignorował moje posty? buuahahahahahahahahahahaha. Chłopie, sam siebie oszukujesz. Warujesz jak pies na tym forum, codziennie od rana do wieczora tu siedzisz, widać na kilometr, że to jest jedyny świat w jakim żyjesz. I ty mówisz, że będziesz mnie ignorował? Buuuahahahahhahhhahaha. A ignoruj sobie, mi to zwisa. Może dla ciebie takie ignorowanie byłoby czymś strasznym, dla mnie to jest śmieszne i tyle.
                              • lechowski51 Re: Cos słabo, świerszczyku. 16.02.13, 08:57
                                Dobre!
                • Gość: zecik Re: Forum - jak działa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.13, 08:06
                  cos sie dzieje , co mnie dziwi bo nie przeklinam i ie uzywam slow uwazanych za niecenzuralne (przynajmniej sie staram) martwi nie jednak sprawa cenzury - blokada art, w NIE nie martw sie nie jestes w tym temacie odosobniosy
    • Gość: wfdbbnnn rf Re: Forum - jak działa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.13, 12:29
      do doopy.....
    • res-men Re: Forum - jak działa? 14.02.13, 13:44
      to zamach - rano była mgła
      • Gość: iwabradyna Re: Forum - jak działa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.13, 14:56
        Nie prowokuj lechowskiego!
        • yanan2 Re: Forum - jak działa? 14.02.13, 15:38
          Gość portalu: iwabradyna napisał(a):

> Nie prowokuj lechowskiego!

A co!Przeca jakoś jeszcze cieniutko o zjadaczach macy.Jakby tak jeszcze ten luby zapach czosnku cokolwiek zawoniał no to gites by był.Więc dokładam jeszcze nie tylko ten zapomniany jakże istotny kierunek,ale także palikociarnię,czy tam 666 smoleńskiej brzozy.Tyle tematów do ruszenia.

A wie ktoś z uczonych w piśmie jakiego proroka i Boga czcili poddani faraonów,o chińczykach nie wspomnę!Czy oni świadomi byli istnienia tego nowego objawienia i wiary rezydenta z Torunia!?Kogo te biedaki wtedy czcili!?Jak nic ,takie masy luda ulegną wieczystemu potępieniu.Szkoda.

A forum działa.Były przejściowe kłopoty,ale już nie z klawiaturą,bo znowu była by wtopa.
          • mata_kari Re: Forum - jak działa? 15.02.13, 09:57
            No co Wy? Ja polubiłam Lechosia:-) Przywyczaiłam się:-))))))))))) Ale o Krzyżakach nie pisze, co mnie osobiście dotyka.Przecież wiadmo. że naszo kochano Polskie okradły Krzyżaki ( tu poruszłabym również wątek noszenia przez mężczyzn rajtuzów ale.....) :-))))))))))))))))))))))))
            mam śmiechawkę :-))))))))
            PS Fajny wątek:-))))))))))))))))))))
      • mata_kari Re: Forum - jak działa? 14.02.13, 14:57
        No jak zwykle. O kułakach to nikt nie pamięta.... Nas to tylko jak jest rewolucja potrzebujo ....
        • kmdr_rohan Re: Forum - jak działa? 14.02.13, 15:01
          Pódź ku mnie! Rozkułaczęć!
          Pora poarchaizować nieco.
          ;D
          • mata_kari Re: Forum - jak działa? 15.02.13, 09:53
            Rołan - jak chcesz archaizować to podeslij zdjęcia tego sąsiada co daje zimniory swoim golonkom:-)))))))))))) Mniam;-)))))))))))))))
            • kmdr_rohan Re: Forum - jak działa? 15.02.13, 10:11
              Jak go odwiedzę, Mato. Na razie nie jadę na wieś, bo śnieg na przemian z błotem, a spore górki po drodze.
              Miłego dnia.
              • prof.tarantoga Re: Forum - jak działa? 15.02.13, 10:38
                hej gołąbeczki...
                Tak sobie gruchacie tu walentynkowo a ten wątek był o jakości działania naszego forum ukochanego...
                Umówcie się na kawę w realu :)
                albo w tesco :)
                • mata_kari Re: Forum - jak działa? 15.02.13, 10:50
                  Te, Tarantula, nie podskakuj:-))))))))))))) Do Tesco to na te nadmuchane pączki:-)))))))))
                  • prof.tarantoga Re: Forum - jak działa? 15.02.13, 10:55
                    Łoj karimata nie strasz bo się nie boję
                    • mata_kari Re: Forum - jak działa? 15.02.13, 10:59
                      :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Nie rozsmieszać!!!!!!!!!!!!!!!
                    • mata_kari Re: Forum - jak działa? 15.02.13, 11:00
                      Klawiatura opluta:-)))))))))))))))))))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka