Dodaj do ulubionych

Okna- jaka firma?

18.03.13, 16:49
Po wizycie na targach mam mentlkik w głowie i nie wiem jakiej firmy okna wybrać.Każdy sprzedawca zachwala swoje, no bo jak inaczej. A ja chcialabym dobre okna na wiele lat. Może ktoś ostatnio montował u siebie okna i może się podzielić opinią? Dom jest w stanie surowym a cena okien nie jest głównym wyznacznikiem wyboru.
Obserwuj wątek
    • milamar1 Re: Okna- jaka firma? 06.04.13, 09:07
      Najlepiej okna razem z montażem, doradzą ci jakie wybrać

e-bazafirm.net/:?seek=monta%C5%BC+okien
      • Gość: leCHUJarek Re: Okna- jaka firma? IP: *.ostnet.pl 06.04.13, 09:16
        Doradzą te , na które mają akurat najlepszy upust u producenta. Niestety taka jest prawda.
    • Gość: fifi Re: Okna- jaka firma? IP: *.ostnet.pl 06.04.13, 16:30
      SZEWPOL, nie radzę. Czekałem na obmiar kilka dni i nikt się nie pojawił. Poszedłem do VIDOKu i obsłużono mnie bez zarzutu. Bardzo miła obsługa biurowa w punkcie na Hetmańskiej jak również w Rudnej bo i tam byłem,w związku ze szczególnym wymogiem co do mojej faktury. Panie zrobiły wszystko,żeby sprostać mojemu zyczeniu. Ekipa techniczna dokonała wymiany okien bardzo sprawnie i starannie. Mam nadzieję, ze nie był to wyjątek.
      • Gość: window Re: Okna- jaka firma? IP: *.rzeszow.vectranet.pl 06.04.13, 17:15
        Nie patrz na mila obsluge, ani na "dokladny pomiar" (nie rozumiem, co to znaczy. Czy pomiar byl z dokladnoscia do setnych czy tysiecznych czesci milimetra?), bo to jakies bzdety sa.
        Idz do kilku punktow, i porownaj kulture pracy mechanizmu otwierania i okuc. Na pierwszy rzut oka znacznie sie roznia. Po dwoch latach uzywania zaczyna to byc przy kiepskich okuciach problem. Cena tez sie rozni. I wtedy wybieraj.
        • Gość: windows Re: Okna- jaka firma? IP: *.rzeszow.vectranet.pl 06.04.13, 17:20
          A widok mam i nie polecam.
          Po dwoch latach zaczely wychodzic niedorobki mechanizmow i montazu.
    • saszka45 Re: Okna- jaka firma? 26.02.15, 20:31
      fakt, bez dobrego montażu, nawet najlepsze okna po jakimś czasie zaczną, że tak powiem, nie domagać. O dobrym montażu przypomniało mi się, jak musiałam zatrudnić drugą ekipę, żeby poprawiło to, co zrobiła pierwsza.
    • fejefeje Re: Okna- jaka firma? 01.01.18, 15:44
      Polecam Okna z firmy Kobi ul. Podkarpacka Rzeszów
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka