Dodaj do ulubionych

Pluszowóz

09.05.11, 20:15
Przed Państwem...PLUSZOWÓZ

Przednie fotele
https://2.bp.blogspot.com/-Sp9yqC1UEvE/TcgmPeYP-cI/AAAAAAAABOo/7ZGXwhOkoWI/s320/DSCN4624.JPG

Tył (z T - shirtów)
https://3.bp.blogspot.com/-kBy48CBs8z8/TcgmWL0Ml5I/AAAAAAAABOs/SQV-qhMv-7o/s320/DSCN4627.JPG

Organizer
https://2.bp.blogspot.com/-lcDwQE8AZGU/Tcgma9vAHjI/AAAAAAAABOw/1fAmhEjL3JY/s320/DSCN4628.JPG

I przez szybkę ze ślimakiem.
https://3.bp.blogspot.com/-4cJFc4HUsLE/TcgmrcFQtII/AAAAAAAABO4/5nSi8IDuqrs/s320/DSCN4632.JPG
Obserwuj wątek
    • berta-death Re: Pluszowóz 09.05.11, 20:27
      A ja ci mówię, żebyś na niego uważała. To nie mogło być zwykłe wyrżnięcie się, skoro rajtuzy całe. I to akurat wtedy kiedy szłaś pieszo zamiast jechać pluszowozem.
      • wilowka Re: Pluszowóz 09.05.11, 20:42
        Klątwa Pluszowozu :D to pięknie brzmi!

A wiesz, może masz rację, w sumie rajty mu nic nie zrobiły... :)

Tak serio mówiąc, to odkąd jeżdżę, mam lęki w chwili przechodzenia przez ulicę (jak już nie jadę, rzecz jasna). Mówię Ci, tyle gupków na drogach...
        • ryniena Re: Pluszowóz 10.05.11, 15:45
          Uważaj, żeby Pluszowóz się w Christine nie zamienił jeszcze :D
          Oraz, ślimak :DD
    • puszysta_gimnazjalistka Re: Pluszowóz 09.05.11, 21:17
      Oj, oj, czy jeździsz nim sama czy jakiś mężczyzna też musi ?
      • wilowka Re: Pluszowóz 09.05.11, 21:29
        Mężczyzna ma jakieś opory. Nawet już zapowiedział, że na przegląd jadę sama.
        • nexstartelescope Re: Pluszowóz 09.05.11, 22:25
          Phi, dziwny jakiś ! ;)
          P.S mogłabyć zostać kierowcą tira, miałabyś najładniej wytjuningowaną kabinę ze wszystkich chłopaków :F
          • wilowka Re: Pluszowóz 09.05.11, 22:37
            Może i tak, ale czy zauważyłaś, że w czasie upałów oni jeżdżą bez koszulek?

Pierwsze primo: Chyba jestem zbyt nieśmiała mimo wszystko ;)

Drugie primo: Może im po prostu nie ma kto udziergać odpowiednich... dostrzegam niszę... :D
            • nexstartelescope Re: Pluszowóz 09.05.11, 22:52
              To jest jakiś pomysł, byłabyś pierwszą producentką szydełkowego rękodzieła do kabin tirowców! Mogłabyś im robić dziergane tabliczki z imionami i pluszowe cycki do powieszenia obok znaczka ze św. Krzysztofem :P
              • wilowka Re: Pluszowóz 09.05.11, 22:59
                https://4.bp.blogspot.com/-mHGHfZWm00g/TXkAfw-tiMI/AAAAAAAAAKc/t-I3tAZcI-U/s400/boobs.jpg

Takie?

:D

Tobie też zrobić?
                • nexstartelescope Re: Pluszowóz 09.05.11, 23:17
                  A zmieszczą się do paki? :D Albo nie, bo chłop jeszcze nabierze względem mnie jakiś podejrzeń ...
                  • wilowka Re: Pluszowóz 09.05.11, 23:21
                    Do paki w sęsie pudełka z seksszopu, czy do paki jako samochodowej kabiny?
                    Bo jeśli chodzi o przesyłkę, zawsze można poprosić kuriera, żeby osobiście dostarczył ;) zaś kabina... no najwyżej byś z otwartymi szybami jeździła, żeby się zmieścić :)
        • puszysta_gimnazjalistka Re: Pluszowóz 09.05.11, 22:57
          Dobrze, bałem się, że tylko ja mam takie lęki :)
          • wilowka Re: Pluszowóz 09.05.11, 23:03
            Ee Wy pewnie ze skromności tak. Nie masz przy aucie ani pół pluszaka...? ;)
            • puszysta_gimnazjalistka Re: Pluszowóz 10.05.11, 00:01
              Mam starego tiszerta do wycierania szyb :)
              Prawie jak pluszak.
    • izabellaz1 Re: Pluszowóz 09.05.11, 23:03
      Ślimaczek mi się skojarzył www.youtube.com/watch?v=gHCxdlZ7G18
      :)
      • wilowka Re: Pluszowóz 09.05.11, 23:07
        Remi! :D

Hmm mam nadzieję, ze Ci co za mną jadą jednak nie będą mieli AŻ takich skojarzeń ;)

P.S. A w ogóle, to Ślimak, jest zaraz za kangurem a przed królikiem w moim prywatnym Remiowym rankingu!
        • 2szarozielone Re: Pluszowóz 10.05.11, 15:34
          a mnie się ślimak kojarzy z taką jedna pania, co mnie i kolegę na stopa zabrała... Miała żywego ślimaka na desce rozdzielczej, mówiła, ze go wzięła z pobocza żeby nie wysechł. Nazywał się Roberto. Ona go podlewała piwem, a on chodził zygzakiem :-D
          To był a dobra pani, mnie i kolege tez podlała zimnym piwem po zgarnieciu z pobocza :)
    • redundant O KÓRWA!!! 10.05.11, 09:05
      Ale folk wdupejeża!!! Wyntydż taki, że mało nogi nie urwie, zasadniczo. :D
    • 2szarozielone Re: Pluszowóz 10.05.11, 15:35
      O jeżu :) jak pluszowo ;)
    • forumowicz_pospolity Re: Pluszowóz 11.05.11, 10:34
      fajoski, można jechać na Woodstock i z powrotem
      tylko recepcja w społeczenstwie moze byc nie teges ;)
    • mi-l-ja Re: Pluszowóz 11.05.11, 22:40
      Ślimaczek fajowy, ale ja w pluszowozie widzę raczej takie gagatki :).
      • redundant Re: Pluszowóz 12.05.11, 15:15
        mi-l-ja + ni-n-ja = WM :)
        • mi-l-ja Re: Pluszowóz 12.05.11, 19:17
          Jeśli to miał być rym, to chyba Ci nie wyszło hehe :-P. Nie gustuję w ninjach, wolę takiego obłapiacza . Nawet sobie ostatnio założyłam konto na profilu randkowym, żeby takiego znaleźć. :)
          • redundant Re: Pluszowóz 13.05.11, 13:49
            Przyjdź za 5 lat. Jest szansa, że wtedy będę już podobnie pomarszczony. :P
        • mi-l-ja jeszcze mi się autorefleksja nasunęła... 12.05.11, 20:50
          bo na początku rozszyfrowałam WM jako Weltmeisterschaft :-P jestem normalna?
          • redundant Re: jeszcze mi się autorefleksja nasunęła... 13.05.11, 13:52
            No pewnie, tej to się wszystko z jednym kojarzy. :>
            A jak zobaczysz SZ, na ten przykład, to nie będą ani Siły Zbrojne, ani nawet Sprawy Zagraniczne, ale pewnie Steinzeit, albo i gorsza dojczeperwera. :P
            • mi-l-ja Re: jeszcze mi się autorefleksja nasunęła... 13.05.11, 22:33
              Sam jesteś Steinzeit :-P SZ to Sueddeutsche Zeitung przecie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka