wilowka 09.05.11, 20:15 Przed Państwem...PLUSZOWÓZ Przednie fotele Tył (z T - shirtów) Organizer I przez szybkę ze ślimakiem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
berta-death Re: Pluszowóz 09.05.11, 20:27 A ja ci mówię, żebyś na niego uważała. To nie mogło być zwykłe wyrżnięcie się, skoro rajtuzy całe. I to akurat wtedy kiedy szłaś pieszo zamiast jechać pluszowozem. Odpowiedz Link
wilowka Re: Pluszowóz 09.05.11, 20:42 Klątwa Pluszowozu :D to pięknie brzmi! A wiesz, może masz rację, w sumie rajty mu nic nie zrobiły... :) Tak serio mówiąc, to odkąd jeżdżę, mam lęki w chwili przechodzenia przez ulicę (jak już nie jadę, rzecz jasna). Mówię Ci, tyle gupków na drogach... Odpowiedz Link
ryniena Re: Pluszowóz 10.05.11, 15:45 Uważaj, żeby Pluszowóz się w Christine nie zamienił jeszcze :D Oraz, ślimak :DD Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Pluszowóz 09.05.11, 21:17 Oj, oj, czy jeździsz nim sama czy jakiś mężczyzna też musi ? Odpowiedz Link
wilowka Re: Pluszowóz 09.05.11, 21:29 Mężczyzna ma jakieś opory. Nawet już zapowiedział, że na przegląd jadę sama. Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: Pluszowóz 09.05.11, 22:25 Phi, dziwny jakiś ! ;) P.S mogłabyć zostać kierowcą tira, miałabyś najładniej wytjuningowaną kabinę ze wszystkich chłopaków :F Odpowiedz Link
wilowka Re: Pluszowóz 09.05.11, 22:37 Może i tak, ale czy zauważyłaś, że w czasie upałów oni jeżdżą bez koszulek? Pierwsze primo: Chyba jestem zbyt nieśmiała mimo wszystko ;) Drugie primo: Może im po prostu nie ma kto udziergać odpowiednich... dostrzegam niszę... :D Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: Pluszowóz 09.05.11, 22:52 To jest jakiś pomysł, byłabyś pierwszą producentką szydełkowego rękodzieła do kabin tirowców! Mogłabyś im robić dziergane tabliczki z imionami i pluszowe cycki do powieszenia obok znaczka ze św. Krzysztofem :P Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: Pluszowóz 09.05.11, 23:17 A zmieszczą się do paki? :D Albo nie, bo chłop jeszcze nabierze względem mnie jakiś podejrzeń ... Odpowiedz Link
wilowka Re: Pluszowóz 09.05.11, 23:21 Do paki w sęsie pudełka z seksszopu, czy do paki jako samochodowej kabiny? Bo jeśli chodzi o przesyłkę, zawsze można poprosić kuriera, żeby osobiście dostarczył ;) zaś kabina... no najwyżej byś z otwartymi szybami jeździła, żeby się zmieścić :) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Pluszowóz 09.05.11, 22:57 Dobrze, bałem się, że tylko ja mam takie lęki :) Odpowiedz Link
wilowka Re: Pluszowóz 09.05.11, 23:03 Ee Wy pewnie ze skromności tak. Nie masz przy aucie ani pół pluszaka...? ;) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Pluszowóz 10.05.11, 00:01 Mam starego tiszerta do wycierania szyb :) Prawie jak pluszak. Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Pluszowóz 09.05.11, 23:03 Ślimaczek mi się skojarzył www.youtube.com/watch?v=gHCxdlZ7G18 :) Odpowiedz Link
wilowka Re: Pluszowóz 09.05.11, 23:07 Remi! :D Hmm mam nadzieję, ze Ci co za mną jadą jednak nie będą mieli AŻ takich skojarzeń ;) P.S. A w ogóle, to Ślimak, jest zaraz za kangurem a przed królikiem w moim prywatnym Remiowym rankingu! Odpowiedz Link
2szarozielone Re: Pluszowóz 10.05.11, 15:34 a mnie się ślimak kojarzy z taką jedna pania, co mnie i kolegę na stopa zabrała... Miała żywego ślimaka na desce rozdzielczej, mówiła, ze go wzięła z pobocza żeby nie wysechł. Nazywał się Roberto. Ona go podlewała piwem, a on chodził zygzakiem :-D To był a dobra pani, mnie i kolege tez podlała zimnym piwem po zgarnieciu z pobocza :) Odpowiedz Link
redundant O KÓRWA!!! 10.05.11, 09:05 Ale folk wdupejeża!!! Wyntydż taki, że mało nogi nie urwie, zasadniczo. :D Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Pluszowóz 11.05.11, 10:34 fajoski, można jechać na Woodstock i z powrotem tylko recepcja w społeczenstwie moze byc nie teges ;) Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: Pluszowóz 11.05.11, 22:40 Ślimaczek fajowy, ale ja w pluszowozie widzę raczej takie gagatki :). Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: Pluszowóz 12.05.11, 19:17 Jeśli to miał być rym, to chyba Ci nie wyszło hehe :-P. Nie gustuję w ninjach, wolę takiego obłapiacza . Nawet sobie ostatnio założyłam konto na profilu randkowym, żeby takiego znaleźć. :) Odpowiedz Link
redundant Re: Pluszowóz 13.05.11, 13:49 Przyjdź za 5 lat. Jest szansa, że wtedy będę już podobnie pomarszczony. :P Odpowiedz Link
mi-l-ja jeszcze mi się autorefleksja nasunęła... 12.05.11, 20:50 bo na początku rozszyfrowałam WM jako Weltmeisterschaft :-P jestem normalna? Odpowiedz Link
redundant Re: jeszcze mi się autorefleksja nasunęła... 13.05.11, 13:52 No pewnie, tej to się wszystko z jednym kojarzy. :> A jak zobaczysz SZ, na ten przykład, to nie będą ani Siły Zbrojne, ani nawet Sprawy Zagraniczne, ale pewnie Steinzeit, albo i gorsza dojczeperwera. :P Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: jeszcze mi się autorefleksja nasunęła... 13.05.11, 22:33 Sam jesteś Steinzeit :-P SZ to Sueddeutsche Zeitung przecie... Odpowiedz Link