Dodaj do ulubionych

Przecieranie ścieżek

25.03.13, 09:58
No i nareszcie zaczęło się. Najwyższa pora. Tylko ryzyko utraty kasy jest w stanie zmusić tą przegniłą instytucję do działania . www.tokfm.pl/Tokfm/1,103085,13623168,Ofiara_ksiedza_pedofila_chce_walczyc_o_odszkodowanie.html#BoxSlotIIMT

Mnie bardzo zaintrygował wątek niemożności znalezienia adwokata chcącego reprezentować poszkodowanego. W końcu się znajdzie jakiś młody ambitny wilczek ale grozą wieje. Za komuny można było bez trudu znaleźć obrońcę przeciwko ubecji a teraz przeciwko KK palestra wpada w panikę.
Obserwuj wątek
    • Gość: olo Re: Przecieranie ścieżek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.13, 10:03
      Ja się nie dziwię, że nikt go nie chce reprezentować. Wystarczy przypomnieć co się stało z policjantem, który nadepnął na odcisk michalikowi i to w bardzo błahej sprawie. Prawnik wygrywający z kościołem byłby skończony, kościelna bezpieka i jej wyznawcy wykończyli by jego i jego rodzinę nie dbając o postronne ofiary.
    • Gość: leCHUJarek Re: Przecieranie ścieżek IP: *.ostnet.pl 25.03.13, 12:58
      wiadomosci.onet.pl/regionalne/kujawsko-pomorskie/67-letni-ksiadz-ma-wulgarne-tatuaze-17-latek-go-po,1,5452645,region-wiadomosc.html
      No i proszę . Wszystkim było wiadomo, chłopcy nie chcieli być ministrantami a panu księdzu włos z głowy nie spadł i dotrwał do spokojnej emerytury. Aż trafił na charakternego i sprawa się rypła. KK palcem w sprawie nie ruszył.
      • kmdr_rohan Re: Przecieranie ścieżek 25.03.13, 14:10
        Dobrze,że nie zabił, jak ten kochanek dyrektora krakowskiego Caritasu w latach 90-tych.
        • Gość: leCHUJarek I znalazła się pomoc prawna ! IP: *.ostnet.pl 26.03.13, 18:34
          www.tokfm.pl/Tokfm/1,103454,13631858,Helsinska_Fundacja__Pomozemy_Marcinowi_K__dochodzic.html#Cuk
          Teraz pozostaje czekać na proces.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka