IP: *.nsw.bigpond.net.au 11.04.02, 05:50
Mario, juz niejednokrotnie czytajac Twoje posty malo nie spadlam z krzesla,
jestem w pracy, tzw. open space, ludzie dookola, a ja szczerze sie do monitora.
Jednym slowem: jestes moim faworytem:-)))

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • mario2 Re: Do Mario2 11.04.02, 08:23
      Ajajajaj,
      wiec pracujesz w tzw. akwarium?
      To naprawde nie jest moja wina!
      Jednak by dla Ciebie cos zrobic,
      od dzis bede produkowal posty "powazne"
      czyli: "jak kobiety uwazacie,
      czy elastycznosc skorki napletka
      ma decydujace znaczenie
      w osiaganiu przez was orgazmu"
      lub tym podobne!
      • Gość: anka(nc) Re: Do Mario2 IP: 62.161.67.* 11.04.02, 08:29
        o matko blagam nie, tylko nie Ty!!!!! nie zaczynaj z czyms takim bo skocze na
        serio do rzeki, nawet bez gatek i sie przeziebie a jako powod choroby podam
        mario2 i jego posty o elastycznosci napletka. Pozdrawiam

mario2 napisał(a):

> Ajajajaj,
        > wiec pracujesz w tzw. akwarium?
        > To naprawde nie jest moja wina!
        > Jednak by dla Ciebie cos zrobic,
        > od dzis bede produkowal posty "powazne"
        > czyli: "jak kobiety uwazacie,
        > czy elastycznosc skorki napletka
        > ma decydujace znaczenie
        > w osiaganiu przez was orgazmu"
        > lub tym podobne!

• Gość: Nikki Re: Do Mario2 IP: *.nsw.bigpond.net.au 11.04.02, 08:38
          Udalo Ci sie znowu! i co mam powiedziec koleznka? chca przetlumaczenia! a ja niby
          mam tu powazna robote wykonywac!!!! :-))))

Pozdrawiam
          • mario2 Re: Do Mario2 11.04.02, 08:44
            Die Koleginen sollten mir ein E-mail schreiben, dann werde ich alles uebersetzen
            koennen :o))
            Gruesse an Deine Koleginen!
            • Gość: anka Re: Do Mario2 IP: 62.161.67.* 11.04.02, 12:45
              oto post o ktorym mowilam, a moze on nie byl do mnie tylko do osb wtajemniczonych
              w tajniki jezyka sasiadow? ja moge sie ewentulanie wypowaidac na temat trzeciej
              czesci trojkata....gdyzalbowiem wiedze na temat tamtego jezyka posiadam...
              natomiast gdyby jednak okazalo sie ze w poscie ponizszym sa wartosci
              intelektualne ktore moge byc przyzswojone prze wieksza grupe ludzi, bede
              wdzieczna za tlumaczenie bo do ksiagarni po slownik nie mam kiedy leciec

mario2 napisał(a):

> Die Koleginen sollten mir ein E-mail schreiben, dann werde ich alles uebersetze
              > n
              > koennen :o))
              > Gruesse an Deine Koleginen!

• mario2 Re: Do Mario2 11.04.02, 12:56
                Anka. Sorry- to byla odpowiedz do Nikki.
                :o))) Nic wielkiego :o)
    • Gość: skwarka Re: Do Mario2 IP: *.talnet.pl 11.04.02, 08:41
      Znam paru facetów, którzy, jak się napiją to mają taką fantazję, że można
      zrywać tzw. boki. Ale jak wytrzeźwieją - tragedia.
      • Gość: Nikki Re: Do Mario2 IP: *.nsw.bigpond.net.au 11.04.02, 08:43
        Nie wiem czy mario to tragedia, ale gosc jest dla mnie super.

Gość portalu: skwarka napisał(a):

> Znam paru facetów, którzy, jak się napiją to mają taką fantazję, że można
        > zrywać tzw. boki. Ale jak wytrzeźwieją - tragedia.

• mario2 Re: Do Mario2 11.04.02, 08:43
        Ty mozesz sie na smierc zapic, a i tak ludzie bedz przy Tobie umierac - z NUDOW!
        • Gość: Nikki Re: Do Mario2 IP: *.nsw.bigpond.net.au 11.04.02, 08:45
          Kurcze Mario to ja Cie wychwalam a Ty mi tak?????:-(
          mario2 napisał(a):

> Ty mozesz sie na smierc zapic, a i tak ludzie bedz przy Tobie umierac - z NUDOW
          > !

• mario2 Re: Do Mario2 11.04.02, 08:46
            Post byl do Skwarki.
            Nie przejmuj sie :o))
    • Gość: skwarka Re: Do Mario2 IP: *.talnet.pl 11.04.02, 09:10
      Ale jaja! Dwóch facetów się kłóci, wreszcie coś się dzieje!
      • mario2 Re: Do Mario2 11.04.02, 09:20
        Idz wytrzezwiej, bo juz masz omamy!
        • Gość: skwarka Re: Do Mario2 IP: *.talnet.pl 11.04.02, 09:24
          mario2 napisał(a):

> Idz wytrzezwiej, bo juz masz omamy!

Każdy ocenia innych przez swój pryzmat.

• mario2 Re: Do Mario2 11.04.02, 09:26
            Zgoda!
            Ty jestes brzydka jak noc, a ja pijany jak swinia.
            Tylko, ze ja jeszcze moge wytrzezwiec! :o)))
            • Gość: detoxx Re: Do Mario2 IP: *.rivnet / 10.1.50.* 11.04.02, 09:29
              Nie mozesz, pijaku.
              • mario2 Re: Do Mario2 11.04.02, 09:32
                Gwarantuje, ze moge!
                Natomiast Ty nie zmadrzejesz!
                • Gość: detoxx Re: Do Mario2 IP: *.rivnet / 10.1.50.* 11.04.02, 09:35
                  Mozez to ty sobie powspominac czasy, kiedy byles trzezwy. Wydlubujesz sobie
                  esperale z wprawa malpy obierajacej banana.
                  • mario2 Re: Do Mario2 11.04.02, 09:37
                    sluchaj dupku,
                    gdyby glupota potrafila fruwac- ojciec musialby Cie z procy dokarmiac!
                    Stary- ja nie moge wytrzezwiec! Z takim palantem jak Ty na trzezwo nie moglbym
                    gadac!
                    • Gość: detoxx Re: Do Mario2 IP: *.rivnet / 10.1.50.* 11.04.02, 09:39
                      Coraz gorzej, juz gadasz do siebie. Zeby ci bylo latwiej, przystaw sobie
                      lusterko. W dodatku wódy bedzie 2 razy wiecej.
                      Poza tym, gdyby glupota umiala fruwac, to bys zdechl, bo tak wysoko to juz nie
                      ma powietrza, nieuku.
                      • mario2 Re: Do Mario2 11.04.02, 09:41
                        czytajac Ciebie zaczynam wierzyc, ze czlowiek od malpy pochodzi!
                        Gdyby odebrano Ci jedna szara komorke- bylbys roslina!
                        • Gość: detoxx Re: Do Mario2 IP: *.rivnet / 10.1.50.* 11.04.02, 09:45
                          A co, nie wierzyles w to wczesniej? To w co wierzyles? Ze Bog go stworzyl?
                          A moze wedlug ciebie Ziemia jest plaska? Wszystko jest mozliwe, orangutanie.
                          Wypij swoje zdrowie - tylko to mozesz robic.
                          • mario2 Re: Do Mario2 11.04.02, 09:50
                            pewnie, bo zdrowie takiego jednokomorkowego pantofelka jak Ty nie da sie wypic!
                            • Gość: detoxx Re: Do Mario2 IP: *.rivnet / 10.1.50.* 11.04.02, 09:52
                              Taa... jeste, jednokomorkowcem, ale jakos uzywam klawiatury i mozgu. Tobie to
                              jakos nie wychodzi.
                              • mario2 Re: Do Mario2 11.04.02, 10:27
                                czego potrafisz uzywac??
                                Nie mow, ze to co na monitor wylewasz z produkcji Twojego przepoconego mozgu,
                                to sa przemyslenia!
                                Euglena mackami na klawiature sie rzucila ! Kurde ale masz dobry humor!
                                • Gość: detoxx Re: Do Mario2 IP: *.rivnet / 10.1.50.* 11.04.02, 13:47
                                  Ja mam dobry humor, a ty - permanentny stan upojenia alkoholowego. Popros te
                                  osobe, ktora ci pisze posty, zeby ci dolala do szklanki. Jeszcze nie wychlales
                                  swojej racji dziennej. I nie udawaj, ze myslisz - syfilis, ktory ci sprzedal
                                  twoj ukochany ksiezulo, skutecznie wyzarl ci te mokre trociny, ktore w swej
                                  glupocie brales za mozg.
                  • Gość: skwarka Re: Detoxx IP: *.talnet.pl 11.04.02, 09:39
                    Gość portalu: detoxx napisał(a):

> Mozez to ty sobie powspominac czasy, kiedy byles trzezwy. Wydlubujesz sobie
                    > esperale z wprawa malpy obierajacej banana.

Czyżbyś coś więcej wiedził an temat tego Pana? Chętnie podsykutuję. Może
                    rzeczywiście on ma problem i potrzebuje pomocy?
                    • Gość: detoxx Re: Detoxx IP: *.rivnet / 10.1.50.* 11.04.02, 09:42
                      Oj, problemy to on ma, ale ani ja, ani ty nie mozemy pomoc. ten facet
                      potrzebuje oddzialu zamknietego, gdyby tam takie byly. I nie mowie tu o
                      psychiatryku. Niestety, na odwyku pobyt jest dobrowolny, dlatego biedaczek
                      siedzi w domu.
                      • mario2 Re: Detoxx 11.04.02, 09:44
                        kompleksy wychodza, ze w chlewie siedziec musisz?
                        • Gość: detoxx Re: Detoxx IP: *.rivnet / 10.1.50.* 11.04.02, 09:47
                          jesli "w chlewie" znaczy z toba, to niestety musze. Ale nie gniewasz sie, ze
                          wlaze ci do domu?
                          • mario2 Re: Detoxx 11.04.02, 09:49
                            Tylko nie wypijaj mi atramentu.
                            To takie granatowe i na biurku stoi!
                            • Gość: detoxx Re: Detoxx IP: *.rivnet / 10.1.50.* 11.04.02, 09:51
                              Nie martw sie, nie bede. Przeciez nawet tam dolales spirytusu.
                              • mario2 Re: Detoxx 11.04.02, 10:30
                                Tak. Tobie by sie formalina przydala. Nie?
                                Albo denaturat. Niestety jagodzianki na kosciach nawet dla takich jak ty gosci
                                nie mam!
                                • Gość: detoxx Re: Detoxx IP: *.rivnet / 10.1.50.* 11.04.02, 10:56
                                  Rozumiem, sam wszystko wychlales.
                    • mario2 Re: Detoxx 11.04.02, 09:43
                      tak - mam problem
                      chce mi sie rzygac, ale nie po wodzie,
                      tylko jak pomysle, ze matka ziemia jeszcze takich jak Ty nosi!
            • Gość: skwarka Re: Do Mario2 IP: *.talnet.pl 11.04.02, 09:38
              mario2 napisał(a):

> Zgoda!
              > Ty jestes brzydka jak noc, a ja pijany jak swinia.
              > Tylko, ze ja jeszcze moge wytrzezwiec! :o)))

Ale po co? Straciłbyś swój urok na Forum!

• mario2 Re: Do Mario2 11.04.02, 09:40
                To fakt.
                Ty za to na pewno nie zyskasz!

• Gość: skwarka Re: Do Mario2 IP: *.talnet.pl 11.04.02, 09:50
      Widzę, że świetnie znasz realia chlewu, bo z ochotą umieszzcasz tam każdego,
      kto próbuje cię wykpić na tym Forum. Co to, rodziców nie stać było na normalne
      mieszkanie w np. bloku?
      • Gość: detoxx Re: Do Mario2 IP: *.rivnet / 10.1.50.* 11.04.02, 09:55
        Rodzicow? Raczej tych naukowcow, ktorzy go poczeli w probowce w celu
        eksperymentow. Zaraz ten matol napisze w "celnej" riposcie, ze pewnie to mnie
        poczeli i ze pantofelek to by sie zmiescil w tej komorce itd itp. Jejku, co za
        idiota z niego! To chodzacy (na czworakach, ale zawsze) dowod na to, ze alkohol
        zabija szare komorki.
        • mario2 Re: Do Mario2 11.04.02, 10:35
          U mnie ma co zbijac, Wy szare komorki z filmow znacie!
          czytajac Was mozna dojsc do wniosku, ze racje maja hindusi co do reinkarnacji.
          Wiem nawet jakimi zwierzetami byliscie w poprzednim wcieleniu.
          Co do mojego pochodzenia- nie bylo mnie przy tym w chwili poczecia. Ale Wy na
          100% jestescie owocem malzenstwa miedzy kuzynami!
          Cokolwiek Was gryzie musi cierpiec na straszna niestrawnosc! A robak mozgojad
          juz dawno umarl z glogu w waszych pustych lbach!
          • Gość: skwarka Re: Do wszystkich IP: *.talnet.pl 11.04.02, 10:42
            No nie. Mario zaczął już obrażać wszystkich biorących udział w tej dssykusji.
            Czyżby był po lunchu?
          • Gość: anka Re: Do Mario2 IP: 62.161.67.* 11.04.02, 10:45
            przepraszam ze sie wtrace w swobodna wymiane mysli, ale po moim poscie z 8
            pojawil sie Twoj post w jezyku dla mnie dziwnie brzmiacym....jak ja bym byla
            wdzieczna za malutki tlumaczenie....a noz, widelec, lyzka i waza do zupy tam bylo
            cos bardzo waznego i smiesznego i teraz sie zagryze bo tepa pala ze mnie bo
            jezyka sasiadow nie znam...

mario2 napisał(a):

> U mnie ma co zbijac, Wy szare komorki z filmow znacie!
            > czytajac Was mozna dojsc do wniosku, ze racje maja hindusi co do reinkarnacji.
            > Wiem nawet jakimi zwierzetami byliscie w poprzednim wcieleniu.
            > Co do mojego pochodzenia- nie bylo mnie przy tym w chwili poczecia. Ale Wy na
            > 100% jestescie owocem malzenstwa miedzy kuzynami!
            > Cokolwiek Was gryzie musi cierpiec na straszna niestrawnosc! A robak mozgojad
            > juz dawno umarl z glogu w waszych pustych lbach!

• Gość: detoxx Re: Do Mario2 IP: *.rivnet / 10.1.50.* 11.04.02, 10:58
            Zle sie wyraziles. Nie "ma co zabijac", ale "mial co zabijac". A i tak nie mial
            wiele do roboty. A co do reinkarnacji masz racje - ty na ten przyklad byles
            gnida.
            • mario2 Re: Do Mario2 11.04.02, 12:20
              Chyba powinienem Cie prosic bys sie zachowywal jako czlowiek, ale wiem, ze nie
              potrafisz udawac!

Anka- nie potrafie znalezc tego postu. przesli ja skrzynke- to przetlumacze!
              • Gość: skwarka Re: Do Mario2 IP: *.talnet.pl 11.04.02, 12:47
                mario2 napisał(a):

> Chyba powinienem Cie prosic bys sie zachowywal jako czlowiek, ale wiem, ze nie
                > potrafisz udawac!
                >
                Mario, cóż za samokrytyka! Jakie publiczne biczowanie! To już piszesz sam do
                siebie. Znaczy się, robisz postępy.
                >
                > Anka- nie potrafie znalezc tego postu. przesli ja skrzynke- to przetlumacze!

• mario2 Re: Do Mario2 11.04.02, 12:52
                  Ty naprawde jestes pierd....
                  powinnas oskarzyc swoj mozg o niewywiazywanie sie z obowiazkow!
                  • Gość: anka Re: Do Mario2 IP: 62.161.67.* 11.04.02, 12:57
                    no az wstyd przerwywac bo okreslenia co raz lepsze
                    wyslalam odpowiedz na posta dotyczacego tlumaczenia jako odpowiedz na posta,
                    ktorego znalezc nie potrafiles, co swiadczy z pewnoscia o mojej wielkiej
                    inteligenci i pytanie czyj mozg sie nie wywiazuje....
                    post jest z okolic 8 rano...

mario2 napisał(a):

> Ty naprawde jestes pierd....
                    > powinnas oskarzyc swoj mozg o niewywiazywanie sie z obowiazkow!

• Gość: skwarka Re: Do Mario2 IP: *.talnet.pl 11.04.02, 13:00
                    mario2 napisał(a):

> Ty naprawde jestes pierd....
                    > powinnas oskarzyc swoj mozg o niewywiazywanie sie z obowiazkow!

Widzę, mój Drogi Mario, że powoli uczysz się kultury. Wykropkowujesz swoje
                    chamskie odzywki, znaczy się, nie jesteś taki tępy.
                    Ale jeżeli ktoś tytułuje post "Mario" i podpisuje się w nim "Mario" to wygląda to
                    tak jakbyś pisał sam do siebie, czyż nie tak?
                    Pisz z większą starannością!
                    Jeszcze wczoraj wieczorem brakowało ci mnie, a dzisiaj mnie wyzywasz? Niepokoi
                    mnie ta twoja huśtawka nastrojów. Coś z tym zrób (ale, Broń Boże, nie z pomocą
                    alkoholu).

• Gość: detoxx Re: Do Mario2 IP: *.rivnet / 10.1.50.* 11.04.02, 13:44
                O tak, popros mnie. Tak jak psy prosza, bo ten sposob umiesz najlepiej.
    • lena8 Skwarko i Mario2 dajcie sobie na zgodę. 11.04.02, 13:03
      Po co te waśnie i spory lepiej w zgodzie swawolić:)))
      • ninaa Re: Skwarko i Mario2 dajcie sobie na zgodę. 11.04.02, 13:43
        Ja tez proponuję powstrzymać się... Michy kochane !!!! Dajcie se dzioba i po sprawie !! No tak..., tylko które
        pierwsze dziób wysunie...? Ech...... Pzdr.
        • Gość: skwarka Re: Skwarko i Mario2 dajcie sobie na zgodę. IP: *.talnet.pl 11.04.02, 14:07
          A Detoxx to co? Też się kłóci z Mario. Dlaczego proponujecie zgodę tylko mnie i
          Mario?
          • Gość: detoxx Re: Skwarko i Mario2 dajcie sobie na zgodę. IP: *.rivnet / 10.1.50.* 11.04.02, 15:11
            Ja tam zawsze jestem gotowy do pojednania i przeprosin. Jesli tylko Mario
            zechce...
            • Gość: skwarka Re: Skwarko i Mario2 dajcie sobie na zgodę. IP: *.talnet.pl 11.04.02, 15:14
              Gość portalu: detoxx napisał(a):

> Ja tam zawsze jestem gotowy do pojednania i przeprosin. Jesli tylko Mario
              > zechce...

No właśnie. Chyba mamy mały problem organizacyjny. Od dwóch godzin zapodział nam
              się główny bohater i naganiacz wątków, to jak mamy się godzić?
              Ja zostawiam wyciągniętą łapę, mimo, że dzisiaj przeholował w epitetach, co do
              mojej skromnej osoby. Niech zna serce katolika! (muzułmanin jeden).

• mario2 Re: Do Mario2 11.04.02, 15:21
      Detoxx- tys sie chyba z wlasnym chujem na lby pozamienial! Stary predzen mi
      reka uschnie, nim podam ja takiej gnidzie jak Ty! jedyne co mozesz to mnie w
      dupe pocalowac- tylko najpierw kretynku zeby wymyj!

Skwarka- Tobie juz tez oczy czyms zarosly. Ktory to post podpisalem?
      Nie wymyslaj tego co sobie zyczysz by bylo!
      • Gość: detoxx Re: Do Mario2 IP: *.rivnet / 10.1.50.* 11.04.02, 15:26
        Nie to nie, chuj ci w dupe, przeciez tak bardzo to lubisz. Idz golnij sobie
        jeszcze, smieszny i zalosny alkoholiku.
        • mario2 Re: Do Mario2 11.04.02, 15:28
          zaczynasz sie powtarzac zapluty karzelku. Co kompleksy wychodza?
          Polecam dobrego lekarza.
          W Twoim przypadku weterynarz powinin wystarczyc!
          • Gość: Vika Re: Do Mario2 IP: *.ewave.at 11.04.02, 21:27
            Rany Boskie!Alez Ty masz do-w-cipne znajomosci.Jak czytalam ten watek wylam ze
            smiechu.Ale swoja droga malo znasz kobiety!Czy ty nie widzisz,ze Skwarka sie na
            Ciebie zlosci,bo nie moze sie z Toba bzyknac nawet wirtualnie i na stojaco?A
            ten drugi,no jak mu tam....a cha,detoxx-wlasnego chuja w dupe Ci ofiarowal a Ty
            nim wgardziles.Czys ty sie zastanowil,ze stary odrzucony pedal moze sie
            perfidnie zemscic?!Ich cechuje nadwrazliwosc na wlasnym punkcie a przy
            zacmieniach umyslowych,powodowanych rzucaniem sie zastalej spermy na mozg,sa
            zdolni do perfidnych gwaltow.Ty sie czlowieku nie ruszaj z domu bez obstawy!Oni
            sa zdolni do wszystkiego.Ja sie ich boje!!!!!!!
            • mario2 Re: Do Mario2 11.04.02, 22:44
              Ej Vika,
              przeciez wiesz, ze wszy zawsze sie czepiaja czego moga, bo pozostawione seme
              sobie zdychaja! Tak samo dzieje sie tutaj na tym forum. Polmozdzki staraja sie
              zaistniec, chociaz wcale im to nie wychodzi. Pozyjemy i zobaczymy. Na pewno
              umra naturalna i odnalezc ich bedzie mozna na smietniku historii (forum).
              Z glupcami tak to jest, ze nie trzeba ich siac- rosn sami. Nie wiadomo po co!
              • Gość: detoxx Re: Do Mario2 IP: *.rivnet / 10.1.50.* 12.04.02, 00:29
                Wzruszyles mnie mario, opowiedziales swoja historie. Poza tym nieladnie gadac
                ze soba, psi synu.
                • Gość: Vika Re: Do Mario2 IP: *.ewave.at 12.04.02, 00:55
                  Alez Ty sie popularny zrobiles,Mario!Ze slawnym czlowiekiem jestem w
                  kontakcie!Schebia mi to jak malo co!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Taka Swarka na
                  przyklad w majtkach ma mokro jak Cie nie ma na forum a ten drugi...no,jak mu
                  tam...Detoxx,po tej swojej detoksykozie to juz rozum stracil i sam nie wie co z
                  siebie wypocic.Oj,mysl straszna mi do glowy przyszla:moze ta Swarka to Twoja ex
                  i znowu na Ciebie poluje?A ten...no jak mu tam...Detoxx to jej kochanek,co
                  mysli,ze jak sie jej podlize to cos osiagnie.Idiota!Przeciez ona sie zachowuje
                  jak stara ciotka w okresie menopalzy- na co mu taka baba!
                  Und noch ainz:liez doch noch mals das von unser thema,bitte.
                  • mario2 Re: Do Mario2 12.04.02, 08:32
                    Nie wiem czy masz racje. Palanty po detoksie zazwyczaj cierpia na impotencje!
                    Ten tutaj udowadnia to swoja impotencja intelektualna!. Gdyby do czaski kury
                    wlozyc mozg tego palanta mielibysmy fajna grzechotke!
                    Impotenci sa zazwyczaj ludzmi zawistnymi i klotliwymi, tak jak ten wypierdek
                    mamuta, ktory sie tu ostatnio produkuje!
                    A Skwarka. Z niej moglaby byc niezla laska! Szkoda tylko, ze sie slini do
                    wszystkiego, co nosi spodnie! Gdy ze slinienia nic nie wychodzi strzyka jadem
                    zmijka jedna. Ponoc to normalne u starzejacych sie bab! :o))
              • Gość: Vika Re: Do Mario2 IP: *.ewave.at 12.04.02, 00:37
                Liez ,btte,doch nochmals das unser hihi.
                • mirelka2 Re: Do Mario2 12.04.02, 18:05
                  mario widze, ze swietnie czujesz sie w roli gwiazdorka z izby wytrzezwien.
                  Jestes na forum!! szkoda tylko ze takim prostactwem, jedynie prostactwem
                  potrafisz zdobyc popularnosc, bardzo zaluje. Zainteresowala mnie twoja osoba
                  (jednak mala litera) i poczytalam troche tego forum(dzis na nim debiutuje)
                  wszedzie cie pelno i wszedzie to sama prostactwo, sloma wylazi ci (mala litera)
                  z butow i pewnosc siebie godna tylko takiego palanta jak ty(mala literka).
                  Ksiadz Robak mowil o oczyszczaniu domu ze smieci, to forum tez nalezaloby
                  oczyscic z ciebie, z detoxa zreszta tez.... Obaj nie macie nic do powiedzenia,
                  a krzyczycie najglosniej, radzilabym wam poklikac do siebie w formie maili, nie
                  ma sensu zajmowac miejsca publicznego takim belkotem. Mario, wiem ze zacierasz
                  rece, ale postanowilam, ze bede cie tepic na tym forum, uwazam ze tylko tego
                  jestes wart. Nie mam zamiaru krzyczec ani obrazac cie wulgaryzmami, niemniej
                  bede starala sie uswiadamiac ci regularnie na jakim dnie intelektualnym sie
                  znalazles.... I ty byles belfrem, powiadasz? To musiales skonczyc jakas szkole,
                  dlaczego zaprzepasciles w sobie wszystko???
                  • Gość: Vika Re: Do Mario2 IP: *.ewave.at 12.04.02, 18:52
                    mirelka2 napisał(a):

> mario widze, ze swietnie czujesz sie w roli gwiazdorka z izby wytrzezwien.
                    > Jestes na forum!! szkoda tylko ze takim prostactwem, jedynie prostactwem
                    > potrafisz zdobyc popularnosc, bardzo zaluje. Zainteresowala mnie twoja osoba
                    > (jednak mala litera) i poczytalam troche tego forum(dzis na nim debiutuje)
                    > wszedzie cie pelno i wszedzie to sama prostactwo, sloma wylazi ci (mala litera)
                    > Jako debiutantka nie zabieraj glosu w sprawach ,ktorych nie masz pojecia.Mario
                    jako lider naszego stonnictwa ma wielu poplecznikow!Po co od razu sie narazac
                    Wielkim tego Forum.
                    > z butow i pewnosc siebie godna tylko takiego palanta jak ty(mala literka).
                    > Ksiadz Robak mowil o oczyszczaniu domu ze smieci, to forum tez nalezaloby
                    > oczyscic z ciebie, z detoxa zreszta tez.... Obaj nie macie nic do powiedzenia,
                    > a krzyczycie najglosniej, radzilabym wam poklikac do siebie w formie maili, nie
                    >
                    > ma sensu zajmowac miejsca publicznego takim belkotem. Mario, wiem ze zacierasz
                    > rece, ale postanowilam, ze bede cie tepic na tym forum, uwazam ze tylko tego
                    > jestes wart. Nie mam zamiaru krzyczec ani obrazac cie wulgaryzmami, niemniej
                    > bede starala sie uswiadamiac ci regularnie na jakim dnie intelektualnym sie
                    > znalazles.... I ty byles belfrem, powiadasz? To musiales skonczyc jakas szkole,
                    >
                    > dlaczego zaprzepasciles w sobie wszystko???

• mario2 Re: Do Mirellki 12.04.02, 19:01
                      Gammoti,
                      jak dlugo , powiadasz jestes na Forum? Pierwsz dzien powiadasz! Tak..... Nie
                      mam zamiaru z Toba (mimo wszystko szacunek) zamiar z Toba polemizowac! Nie mam
                      nawet z kim i o czym? Kim Ty jestes i co soba przedstawiasz? Ja tez nie wiem !
                      Uwazam, ze jestes kolejna poulistka, ktora szuka taniego poklasku. Nikim wiecej-
                      ale to juz Twoj problem! Zasanow sie lepiej nad sposobami praowania kalesonkow
                      Twojego miscos gamnias. jesli jeszcze troszeczke podrosniesz, mozemy sprobowac
                      wymienic z soba kilka uwag na razie Cie zegnam!
                      • Gość: Vika Re: Do Mirellki IP: *.ewave.at 12.04.02, 19:22
                        Poczta forum ma jakis wirusek chyba ,bo prosze panstwa,w moim poscie do Mirelki
                        nie wydrukowala mojego komentarza.Abyl on mniej wiecej taki:
                        Mirelko skoro jestes ,drogie dziecko, debiutantka na tym forum to na razie
                        poobserwuj a pozniej zabieraj glos.Mario jako taki jest tuaj niewatpliwym
                        liderem poteznego stronnictwa,ktore usiluje zwalczyc starych pierdzieli -
                        moralistow i wszelkie bezmozgowie.I robi to z poczuciem inteligentnego humoru
                        .No ale coz wszyscy wielcy tego swiata mieli wrogow.Lepiej sie zastanow co
                        leprze i bardziej strawne:wodka i kawiorek na zagryche czy flaki z olejem?
                        • Gość: mirelka2 Re: Do Mirellki IP: *.ath.spark.net.gr 12.04.02, 19:59
                          Mily Mario nie wiem skad znasz greckie przeklenstwa, szkoda, ze tylko
                          przeklenstwa, ale to wlasciwie w twoim stylu. Pytasz co soba przedstawiam, no
                          coz, obawiam sie, ze nieco wiecej kultury niz ty (jednak mala litera) i moze
                          tez troche wiecej powagi, mam sporo obowiazkow i nie moge sobie poawolic na
                          takie beznadziejne sleczenie przy kompie i glowienie sie co jeszcze bardziej
                          glupiego cwaniackiego i obrazliwego by tu wystukac. Vika, jesli uwazasz ze
                          lepiej pisac cokolwiek niz nic to coz..... Dzisiaj mialam troche czasu i
                          przejrzalam spora porcje historii forum, wiec mam pewne zdanie na temat Maria,
                          czlowiek jest wielkim cwaniakiem zadufanym w sobie z niewielkimi mozliwosciami
                          intelektualnymi, zna troche niemieckiego wiec nadrabia niemieckim i budzacym
                          odraze chamstwem, no coz, nie twierdze, ze sie nie myle, obym sie mylila, oby
                          nadszedl dzien, ze przyznam sie do blednej oceny Maria, a wierz mi potrafie sie
                          przyznac do bledu. Natomiast Mariowi radzilabym zeby jednak czasem przemyslal
                          to co mowia do niego inni, zwlaszcza ci, ktorzy nie naleza do jego stronnictwa.
                          Reagujesz bowiem jak stara histeryczka w trakcie menopauzy - w afekcie i bez
                          zastanowienia, byle glosniej i bardziej obrazliwie. Mezczyzna, ktorym podobno
                          jestes, powinien umiec wazyc emocje, to miedzy innymi rozni go od kobiety, no
                          ale coz, z twoja meskoscia chyba generalnie nie jest najlepiej.... Pozdrawiam
                          • Gość: Vika Re: Do Mirellki IP: *.ewave.at 12.04.02, 20:19
                            Mirelka!Ty jestes infantylna tak samo jak Twoj nick.Czy wiesz dlaczego z tego
                            forum nawiali Detoxx i Skwarka? Bo napisalam do Skwarki taki poscik w temacie
                            "hi,hi",ze ona prawdopodobnie zdechla ze wstydu i zlosci a on po przeczytaniu
                            zwial ze strachu i juz sie nie pokazuje.Oto jak silne moze byc slowo pisane!!!
                            A ty mi zarzucasz,ze pisze "cokolwiek".Gdyby oni mieli choc odrobine oleju w
                            glowie to wiedzieliby,ze ucieczka przyznali swoja niemoc umyslowa.
                            • mirelka2 Re: Do Mirellki 12.04.02, 20:27
                              Gość portalu: Vika napisał(a):

> Mirelka!Ty jestes infantylna tak samo jak Twoj nick.Czy wiesz dlaczego z tego
                              > forum nawiali Detoxx i Skwarka? Bo napisalam do Skwarki taki poscik w temacie
                              > "hi,hi",ze ona prawdopodobnie zdechla ze wstydu i zlosci a on po przeczytaniu
                              > zwial ze strachu i juz sie nie pokazuje.Oto jak silne moze byc slowo pisane!!!
                              > A ty mi zarzucasz,ze pisze "cokolwiek".Gdyby oni mieli choc odrobine oleju w
                              > glowie to wiedzieliby,ze ucieczka przyznali swoja niemoc umyslowa.

Vika nie kwestionuje Twojej mocy umyslowej tylko Maria, to raz. Dwa to nie
                              przesadzaj z tym zwiewaniem ze strachu. Co do mocy pisanego slowa nie musisz mnie
                              przekonywac, jestem jej od dawna swiadoma, ale nie wiem czemu ktos mialby sie
                              ciebie bac... oj przeceniasz sie chyba

• mario2 Re: Do Mirellki 12.04.02, 20:58
                                Mocarzu umyslowy, Gigancie intelektu, Mocarzu wiedzy, Alcybiadesie kultury,
                                Slonce greckiego wybrzeza, Sybillo, Wernyhoro, Seneko w spodnicy, O Wilde
                                dowcipu. Musze ukorzyc sie przed Toba i przyznac Tobie ( mimo wszystko
                                szacunek) medal od rodzenia wszelkiej madrosci . Ty to jako jedyna, po kilku
                                godzinach bytnosci na tym forum potrafilas zozgryzc mnie, ktory od ponad
                                roku "dziala" na tym forum. Przejrzalas moje wszystkie 9000 wpisow, z wrodzona
                                Tobie inteligencja przeanalizowalas je i doszlas do jedynie slusznego wniosku,
                                ze jestem nierozgarnietym debilem. O glaby, ktore trudzily sie nad moja
                                edukacja. Nie dostrzegliscie przez tych kilkanascie lat z kim mieliscie do
                                czynienia. Nie dziwilbym sie, gdyby tylko o polskich nauczycieli chodzilo.
                                Twoja bystrosc powalila na kolana nawet nauczycieli akademickich z Unii
                                Europejskiej. Mloda, zdolna, inteligentna dziewczynka zaprzecza kilku
                                autorytetom naukowym, ktorzy to mieli czelnosc wydac mi stosowne dyplomy!
                                O jakze duzo w Tobie pewnosci siebie. jakze duzo tez zakompleksienia, braku
                                umiejetnosci podchodzenia na luzie do zycia - bulo niebyla - wirtualnego.
                                Czego Ty kurwa uczysz - religii?
                                • mirelka2 Re: Do Mirellki 12.04.02, 21:16
                                  mario2 napisał(a):

> Mocarzu umyslowy, Gigancie intelektu, Mocarzu wiedzy, Alcybiadesie kultury,
                                  > Slonce greckiego wybrzeza, Sybillo, Wernyhoro, Seneko w spodnicy, O Wilde
                                  > dowcipu. Musze ukorzyc sie przed Toba i przyznac Tobie ( mimo wszystko
                                  > szacunek) medal od rodzenia wszelkiej madrosci . Ty to jako jedyna, po kilku
                                  > godzinach bytnosci na tym forum potrafilas zozgryzc mnie, ktory od ponad
                                  > roku "dziala" na tym forum. Przejrzalas moje wszystkie 9000 wpisow, z wrodzona
                                  > Tobie inteligencja przeanalizowalas je i doszlas do jedynie slusznego wniosku,
                                  > ze jestem nierozgarnietym debilem. O glaby, ktore trudzily sie nad moja
                                  > edukacja. Nie dostrzegliscie przez tych kilkanascie lat z kim mieliscie do
                                  > czynienia. Nie dziwilbym sie, gdyby tylko o polskich nauczycieli chodzilo.
                                  > Twoja bystrosc powalila na kolana nawet nauczycieli akademickich z Unii
                                  > Europejskiej. Mloda, zdolna, inteligentna dziewczynka zaprzecza kilku
                                  > autorytetom naukowym, ktorzy to mieli czelnosc wydac mi stosowne dyplomy!
                                  > O jakze duzo w Tobie pewnosci siebie. jakze duzo tez zakompleksienia, braku
                                  > umiejetnosci podchodzenia na luzie do zycia - bulo niebyla - wirtualnego.
                                  > Czego Ty kurwa uczysz - religii?

Mario mysle ze pewnoscia siebie to jednak ty sie wykazujesz a nie ja, nie
                                  przeczytalam wszystkich 9000 Twoich ( niech juz tak bedzie) wpisow i mysle, ze
                                  szkoda byloby mi na to czasu, moje refleksje na twoj temat wyciagam na podstawie
                                  tych, ktore przeczytalam, dlatego zakladam, ze moge sie mylic i zaznaczylam to w
                                  ktoryms poscie. Mowiles przedtem, ze nie ma sensu ze mna dyskutowac, a jednak
                                  podejmujesz ironiczny dialog, no coz, zaprzeczasz sam sobie, ale nie szkodzi, ja
                                  chetnie odpowiem na kazdy Twoj post skierowany do mnie.
                                  • mario2 Re: Do Mirellki 12.04.02, 21:19
                                    To dobrze. Moze latwiej bedzie mi sie dzisij upic?
                                    Zreszta zawsze wiedzialem, ze dziewczyny szybko sie do mnie przywiazuja :o))
                                    • mario2 Re: Do Mirellki 12.04.02, 21:24
                                      to kopia z wyszukiwarki. Pomnij na to, ze wyszukalem tylko Forum Towarzyskie!
                                      Do tego dochodzi Forum Kobieta i Fora regionalne :o))

Wyniki wyszukiwania

Szukałeś: mario2 w polu podpis
                                      Znaleziono: 10102
                                      nowe wyszukiwanie
                                      Sortuj wg daty-trafności

• Gość: mirelka2 Re: Do Mirellki IP: *.ath.spark.net.gr 12.04.02, 21:35
                                        mario2 napisał(a):

> to kopia z wyszukiwarki. Pomnij na to, ze wyszukalem tylko Forum Towarzyskie!
                                        > Do tego dochodzi Forum Kobieta i Fora regionalne :o))
                                        >
                                        > Wyniki wyszukiwania
                                        >
                                        > tak i o czym to ma swiadczyc? ze jestes bardzo madry czy ze jestes bardzo
                                        slawny????? tak czy inaczej nawet jesli wszystkie pozostale posty Twojego
                                        autorstwa (czyli te, ktorych nie czytalam a przeczytalam przypuszczam jakies 300
                                        twoich wypowiedzi) sa na bardzo wysokim poziomie intelektualnym i wiadomo w nich
                                        o co chodzi autorowi, to dziwnym zrzadzeniem lasu ja trafilam na sam belkot.....
                                        filakia mario, poszukaj w slowniku grecko polskim:))

> Szukałeś: mario2 w polu podpis
                                        > Znaleziono: 10102
                                        > nowe wyszukiwanie
                                        > Sortuj wg daty-trafności
                                        >
                                        >
                                        >
                                        >

• Gość: mirelka2 Re: Do Mirellki IP: *.ath.spark.net.gr 12.04.02, 21:29
                                      mario2 napisał(a):

> To dobrze. Moze latwiej bedzie mi sie dzisij upic?
                                      > Zreszta zawsze wiedzialem, ze dziewczyny szybko sie do mnie przywiazuja :o))

mario juz bardzo dlugo siedzisz w necie czas wiec wylaczyc kompa i isc sie upic,
                                      to chyba juz wszystko co zostalo ci jeszcze na dzisiaj do zrobienia, nic juz
                                      wiecej ponad to co wypociles, nie powiesz wiec milego picia do lustra!!
                                      • mario2 Re: Do Mirellki 13.04.02, 07:46
                                        I tak lustro w tym przypadku jest lepsze, niz Twoj akompaniament! Tak w ogole
                                        to stroszysz piorka jak papuzka i powtarzasz caly czas te same sentencje. nie
                                        uwazasz, ze jak na jeden dzien stajesz sie po prostu nudna?
                                        • Gość: mirelka2 Re: Do Mirellki IP: *.ath.spark.net.gr 13.04.02, 12:15
                                          mario2 napisał(a):

> I tak lustro w tym przypadku jest lepsze, niz Twoj akompaniament! Tak w ogole
                                          > to stroszysz piorka jak papuzka i powtarzasz caly czas te same sentencje. nie
                                          > uwazasz, ze jak na jeden dzien stajesz sie po prostu nudna?

wlasnie tak uwazam to nasze wymadrzanie sie stalo sie nudne i dziwie sie ze nie
                                          znudzilo Ci sie przez rok siedziec na tym forum i gledzic, jest to fajne i
                                          zabawne przez chwile, ale Ty sam mowisz ze siedzisz tu od roku rozumiem ze
                                          uwazasz , ze Ty nie jestes nudny, a poniewaz nie trafilam na zadne ciekawe posty
                                          Twojego autorstwa peosze o jakies namiary na te sposrod ponad 10 tys, ktore sa wg
                                          Ciebie warte przeczytania. Naprawde bede wdzieczne i chetnie poczytam, ciekawa
                                          jestem bowiem co Ty sam w swojej tworczosci uwazasz za nie nudne. pozdr.
                                          • mario2 Re: Do Mirellki 13.04.02, 12:20
                                            proste:
                                            1)nie siedze TYLKO na tym Forum
                                            2)wejdz na przeszukiwarke- daj jako szukane haslo "mario2" przeszukaj w ten
                                            sposob na podstawie podpisow fora: kobieta, towarzyskie, katowice, zabrze, o
                                            innych pomniejszych nie wspomne!

Potem pogadamy. Milej lektury!
                                            • Gość: mirelka2 Re: Do Mirellki IP: *.ath.spark.net.gr 13.04.02, 12:28
                                              mario2 napisał(a):

> proste:
                                              > 1)nie siedze TYLKO na tym Forum
                                              > 2)wejdz na przeszukiwarke- daj jako szukane haslo "mario2" przeszukaj w ten
                                              > sposob na podstawie podpisow fora: kobieta, towarzyskie, katowice, zabrze, o
                                              > innych pomniejszych nie wspomne!
                                              >
                                              > Potem pogadamy. Milej lektury!

Czy mam rozumiec ze uwazasz wszystkie swoje wypowiedzi za warte poswiecenia im
                                              czasu? Pytalam o wypowiedzi twojego autorstwa, ktore uwazasz, ze NIE SA NUDNE!!

• mario2 Re: Do Mirellki 13.04.02, 12:30
                                                Uwazam, ze powinnas sobie wyrobic zdanie na podstawie calosci a nie wyrywkow!
                                                • Gość: mirelka2 Re: Do Mirellki IP: *.ath.spark.net.gr 13.04.02, 12:48
                                                  mario2 napisał(a):

> Uwazam, ze powinnas sobie wyrobic zdanie na podstawie calosci a nie wyrywkow!

Wierzysz, ze wtedy uznam Cie za kulturalnego inteligentnego faceta, ktory wie
                                                  czym jest szacunek do ludzi? Daj spokoj czlowieku i wybacz jesli juz nie bede
                                                  odpowiadala na Twoje posty, po prostu nie mozna z Toba dyskutowac, znasz
                                                  odpowiedzi na wszystkie pytania, uwazasz, ze fakt iz zasmiecasz to forum od roku
                                                  swiadczy o Twojej wartosci, no coz, baw sie nadal, ja tez bede, ale chyba wyniose
                                                  sie z tej Twojej piaskownicy, za bardzo tu smierdzi psimi i kocimi odchodami, a
                                                  moze to Twoimi, nie wiem, w kazdym razie zrobilo mi sie mdlo i chyba zwymiotuje,
                                                  jesli nie dam Ci ignora. POwiem Ci na koniec, ze popelniac bledy, mylic sie w
                                                  ocenie, nawet obrazic kogos nieslusznie , powiedziec cos glupiego w nerwach czy
                                                  po prostu bez zastanowienia, to wszystko jest rzecza ludzka, przyznac sie do
                                                  bledu tez, probowac naprawic konsekwencje swojej glupoty, to rowniez cecha
                                                  charakterystyczna dla homo sapiens, ale trwac tak uparcie w swojej ciemnocie,
                                                  prostactwie i chamstwie, no coz.... osly tez tak robia. Zycze udanej wiosny

• mario2 Re: Do Mirellki 13.04.02, 14:18
                                                    Jak czytam takie gowno, to staje mi do tylu!
                              • Gość: detoxx Re: Do Mirellki IP: *.rivnet 13.04.02, 15:00
                                Nie pochlebiaj sobie, glupia cipo, ze nawialem ze strachu. Po prostu nie chce
                                mi sie z toba gadac, corko orangutana i tirowki.
                                • Gość: Vika Re: Do Detokxxa IP: *.ewave.at 13.04.02, 15:26
                                  Oj,narkomanie ,sieroto po pitekantropie,wszarzu niemyty-ty biegiem przepros
                                  Mirelke a na drugi raz czytaj kto i oczym pisze-analfabeto zatwardzialy.
                                  • mario2 Re: Do Detokxxa 13.04.02, 16:30
                                    Nie wymagasz od niego za duzo?
                                    On niby ma czytac?
                                    A moze jeszcze rozumiec co czyta?
                                    Chyba sie juz schlalas :o))
                                    • Gość: Vika Re: Mario2-korespondencja prywatna IP: *.ewave.at 13.04.02, 22:01
                                      Jeszcze sie nie schlalam.Przez detoxxa nie mozna sie schlac.On dziala jak
                                      plukanie zoladka.Widzialam juz wielu nacpanych bubkow ale ten egzemplarz to okaz
                                      kosmiczy.Ciekawe czy ta lachudre da sie nauczyc czytac?Moze mu ostatnia dawka
                                      hery zaskodzila i zrobic mu leczniczo lewatywe?To chyba mu pomoze.
                                      • mario2 Re: Mario2-korespondencja prywatna 14.04.02, 00:14
                                        Dziewcze , a moze juz dasz spokoj?!
                                        W koncu mamy tydzien ochrony zwierzat!
                                        • Gość: Vika Re: Mario2-korespondencja prywatna IP: *.ewave.at 14.04.02, 16:16
                                          Dobra!Moge mu dac spokoj-na razie.Na szczescie ten tydzien sie juz
                                          konczy.Pozycze sobie go jutro.
    • Gość: Zywiec Re: Do Nikki IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.04.02, 15:46
      To ty widac popijasz to Maria piwo z meskimi hormonami, bo ci na ymysl padlo.
      • mario2 Re: Do Nikki 13.04.02, 16:32
        Ty za to nawet mlekiem sie nawalasz, a potem glupoty wypisujesz.
        Pijac mleko, uwazaj by nie bylo skwasniale, tak jak Twoj do - wcip!
        • coolphone Re:PAN MARIO 13.04.02, 18:07
          Widzę, że tu też Cię lubią!
          Ty to wszędzie tak mącisz?
          Lubisz jak Cię w dupę kopią?
          To masz i kopa od Cool...
          Obrazasz ludzi gdzie się da. Jesteś jednak okropny cham i gbur.
          Na Towarzyskim żresz się z innymi i tu też, to lubisz ?
          A może znajdź sobie babę i luzuj...
          Coll
          • mario2 Re:PAN MARIO 13.04.02, 18:09
            A z baba myslisz, ze bym sie nie zarl? :o))
            Na towarzyskim spokoj- juz wyczyszczone :o))
          • Gość: Vika Re:PAN MARIO IP: *.ewave.at 14.04.02, 18:33
            coolphone napisał(a):

> Widzę, że tu też Cię lubią!
            > Ty to wszędzie tak mącisz?
            > Lubisz jak Cię w dupę kopią?
            > To masz i kopa od Cool...
            > Obrazasz ludzi gdzie się da. Jesteś jednak okropny cham i gbur.
            > Na Towarzyskim żresz się z innymi i tu też, to lubisz ?
            > A może znajdź sobie babę i luzuj...
            > Coll

No tak,masz swieta racje,z tym awanturnikiem wytrzymac sie nie da.Ale cos ci o
            nim na pocieche naplotkuje:on jest z zawodu nauczycielem.Jak sama nazwa wskazuje
            zadaniem nauczyciela jest nauczac najbardziej efektywnymi metodami,w tym
            jednostki odporne na wiedze tez.Nabierz wiec troche szacunku do niego bo on
            wykonuje ciezka prace(kto wie czy nie syzyfowa)i to dla ,miedzy innymi,Ciebie
            tez.Modl sie o zdrowie dziecino,bo na rozum jest za pozno!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka