piotrgreat 04.04.13, 08:20 czy ktoś tam już mieszka i może podać jakieś istotne informacje. Chcemy kupić mieszkanie na VI etapie ale z tego co widać to na razie droga jest tymczasowa i oświetlenia brak. Dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: b Re: grabskiego apklan IP: *.res.pl 04.04.13, 09:48 a co chcesz wiedzieć to Ci napisze-z tym że jestem mieszkańcem II etapu. duże mieszkanie kupujesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgreat Re: grabskiego apklan 04.04.13, 11:20 Chcemy kupić mieszkanie ok 60 m2. Chodzi nam ogólnie jak wygląda sprawa z zarządcą budynków i potem dalsza współpraca z deweloperem już po podpisaniu umowy notarialnej. Sprawa jakości wykonania budynków(czy to prawda że z izolacją odgruntową jest coś nie tak), ewentualne reklamacje gdyby się coś działo, bo pani zapewnia że po zlożeniu reklamacji wszystko bardzo sprawnie załatwia Omega, czy w praktyce rzeczywiście tak jest. I to oświetlenie, byliśmy w czwartek wieczorem, jest bardzo ciemno czy są jakieś plany że to oświetlenie powstanie i na czyj koszt ewentualnie? Dziękuję bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patka Re: grabskiego apklan IP: *.res.pl 29.09.13, 21:21 Czy i do mnie info o grabskiego mogłoby dotrzeć? Patka63@wp.pl. Z góry dziękuję. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czorcz Re: grabskiego apklan IP: *.165.enf.pl 15.04.13, 20:38 bardzo prosze o informacje o stanie faktycznym na grabskiego kupilismy mieszkanie ale mam jeszcze 2 dni w razie w do rezygnacji. Jaki jest stan budynkow. Dodam ze kupuje w tej nowej VI czesci. Czy sa faktycznei te sciany dzwiekoszczelne. prosze o pilne informacje na maila gczernicki@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiak103 Re: grabskiego apklan IP: *.net.stream.pl 10.06.13, 20:49 również jestem zainteresowana kupnem mieszkania na grabskiego. Bardzo proszę o doświadczenia z apklanem. Moj mail: asiak1986@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: grabskiego apklan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.13, 12:13 również jestem zainteresowany kupnem mieszkania na grabskiego. Bardzo proszę o doświadczenia z apklanem. Moj mail: mparkot@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
polishwizzard Re: grabskiego apklan 12.07.14, 21:25 Witam Zastanawiam sie nad kupnem mieszkanie na osiedlu Grabskiego, nowa inwestycja 3 pietrowy blok, budowa ma być ukończona w czerwu 2015 roku. Przeczytałam dużo niepochlebnych opini na temat tego dewelopera i mam obawy związane z decyzją o kupnie, będę wdzięczna o cenne wskazówki mieszkańców osiedla , czy warto kupować mieszkanieu na tym osiedlu jak wygladaja realia oświetlenie dojazd i ogolnie wrażenie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
talaaa7 Re: grabskiego apklan 14.08.14, 08:43 Witam ! ja również zastanawiam się nad kupnem mieszkania na tym osiedlu 8 etap. Podaj mail to wymienimy się opiniami w związku z decyzją kupna tam mieszkania. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bombka44 Re: grabskiego apklan 21.08.14, 17:47 Witam! ja również się zastanawiam nad Grabskiego 8. Bardzo proszę o informacje czy ktoś może coś ciekawego powiedzieć. patrycja.kandefer@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
agat-a000 Re: grabskiego apklan 16.09.14, 20:40 Witam.Kupiłam mieszkanie na Grabskiego -etap 7 pomimo złych opinii na temat dawelopera .Kupiłam,ponieważ bardzo podobala mi się okolica w której usytuowane jest osiedle.Mieszkam tutaj od 7 miesięcy i co??? NIE ZAŁUJĘ ! Wspaniale mi się tutaj mieszka,samo mieszkanie też bardzo mi sie podoba,nie mam zastrzeżeń do nikogo.Dziwne prawda?? Wszyscy wokoł tylko narzekają :) Jedyne do czego mogłabym sie "przyczepić " to droga na osiedlu po której ,nie czarujmy,fatalnie chodzi sie w szpilkach :) No i brak oświetlenia ale myśle,że to się zmieni.W końcu ciągle cos się tutaj buduje.Jesli ktoś ma pytania podaję email agata000@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś