mundi555cras 05.04.13, 21:53 IDęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę na ten film. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ploplus9 Terlikowski w Heliosie. Na premierze "Cristiady... 06.04.13, 07:15 Proponuję jedną z ulic Przemyśla nazwać imieniem bohaterskiego Prezydenta Meksyku Plutarco Callesa. Cześć jego pamięci ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Terlikowski w Heliosie. Na premierze "Cristia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.13, 09:10 Pomnik pomnikiem, przydałby się taki człowiek w PL :( Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: Terlikowski w Heliosie. Na premierze "Cristia 06.04.13, 09:17 mundi555cras napisała: > IDęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę Polecam TO. Skutecznie pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
ex_lowca Re: Terlikowski w Heliosie. Na premierze "Cristia 06.04.13, 12:26 kmdr_rohan napisał: > > Polecam TO. Skutecznie pomaga. Myślisz, że ma przewlekłe zaparcie, na które oglądnięcie nawet arcydzieła światowej kinematografii nie pomoże? Chcesz go zająć bardziej pożytecznym dla mózgu zajęciem? Jakim niewątpliwie jest bezstresowe, przedłużone wypróżnianie. Czy podoba Ci się nazwa specyfiku? Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: Terlikowski w Heliosie. Na premierze "Cristia 06.04.13, 12:43 Sądząc po ilość "ę" ma potworne zaparcie. Chciałem pomóc biedakowu, więc wygooglałem mu specyfik na tę przypadłość. Odpowiedz Link Zgłoś
ex_lowca Re: Terlikowski w Heliosie. Na premierze "Cristia 06.04.13, 12:51 kmdr_rohan napisał: > Sądząc po ilość "ę" ma potworne zaparcie. Chciałem pomóc biedakowu, więc (...) A... pomóóóóóóóóóóóóóc... rozumiem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
res-men Terlikowski w Heliosie. Na premierze "Cristiady... 06.04.13, 11:08 Czy projekcja zaczęła sie od zmówienia modlitwy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynek Re: Terlikowski w Heliosie. Na premierze "Cristia IP: *.dynamic.mm.pl 06.04.13, 12:10 res-men? co to znaczy? nazywasz się mężczyźni?, jeśli nick res-man był zajęty to trzeba było wybrać inny. Scena na rynku od dziś otwarta, będzie muzyka ,bieganie i dużo dobrej zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: Terlikowski w Heliosie. Na premierze "Cristia 06.04.13, 12:19 W czasie deszczu dzieci się nudzą... Odpowiedz Link Zgłoś
mundi555cras Re: Terlikowski w Heliosie. Na premierze "Cristia 06.04.13, 12:31 zobaczcie premierę tego filmu w Krakowie: www.youtube.com/watch?v=hSANnbY4Nck Odpowiedz Link Zgłoś
bry-skot Re: Terlikowski w Heliosie. Na premierze "Cristia 06.04.13, 15:58 Dzięki za linki dzięki panu Terlikowskiemu.Już wiem,że nie pójdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niko A kto to Terlikowski? IP: *.165.enf.pl 08.04.13, 11:51 To ten spec od wzystkich świętości on chyba nawet stolec oddaje w pozycji... ale wiadomość dla rzeszowiaków taki gość odwiedza prowincje.... walta chłopy macie 30 dni rozgrzeszenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwabradyna Re: Terlikowski w Heliosie. Na premierze "Cristia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.13, 14:21 A to iććććććććććććććććććććććććććć! Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski53 Re: Terlikowski w Heliosie. Na premierze "Cristia 08.04.13, 15:41 mundi555cras napisała: > IDęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę na ten film. Mundi , ten drugi na sali to byłeś ty ??? Mogłeś trochę ciszej chrupać popcorn bo nie słyszałem chrupotu łamanych kości. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Terlikowski w Heliosie. Na premierze "Cristia 08.04.13, 17:11 Kości nie łamali,tylko jak bolszewicy strzelali do tych,którzy nie uwierzyli w ich ateistyczną religię.Niektórych z braku nabojów wieszali... telewizjarepublika.pl/Film-cristiada-niepoprawny-politycznie,video,65.html#.UWLZ1TesEyY Odpowiedz Link Zgłoś