kex 22.01.02, 14:19 Mam zamiar rzucić!!! palenie. Dziennie wydaje 6 zł na fajki (jedna paczka) Kochani - co można zrobić za 6 zł? Podpowiedzcie :-))) pozdrawiam kex Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaczusia Re: KONKURS :-) IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 14:31 kex napisał(a): > Mam zamiar rzucić!!! palenie. > Dziennie wydaje 6 zł na fajki (jedna paczka) > > Kochani - co można zrobić za 6 zł? > Podpowiedzcie :-))) > > pozdrawiam > kex Kupić jedno piwo w knajpie lub dwa piwa w sklepie. Za każdym razem jeszcze reszta ci zostanie, którą możesz wykorzystać oczywiście na kolejne piwo :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: KONKURS :-) 22.01.02, 14:40 Gość portalu: Kaczusia napisał(a): > kex napisał(a): > > > Kupić jedno piwo w knajpie lub dwa piwa w sklepie. Za każdym razem jeszcze resz > ta > ci zostanie, którą możesz wykorzystać oczywiście na kolejne piwo :-)) po piwie jeszcze bardziej bedzie mu sie chcialo palic:) ja ja rzucalam palenie to wcinalam plauszki solone, 6 zl dziennie ci wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
_rafi Re: KONKURS :-) 22.01.02, 16:31 Sory, ale nie paliłem, więc nie wiem jak rzucić palenie. Za to ja próbowałem zakończyć obrzeranie się słodyczami. Każdego dnia, jak mi się zachciało Snickersa, czy innego Marsa, wkładałem pieniądze do specjalnej skarbonki. To skutkuje! Ale tylko przez jakiś czas. Potem te wszystkie pieniądze wydałem na czekoladę... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaboom Re: KONKURS :-) IP: *.radom.pl 22.01.02, 19:36 kex napisał(a): > Mam zamiar rzucić!!! palenie. > Dziennie wydaje 6 zł na fajki (jedna paczka) Spoko, na pewno ci sie uda, to bardzo latwe wbrew pozorom, ja juz ze 100 razy rzucalem ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczusia Re: KONKURS :-) IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 08:38 Gość portalu: Kaboom napisał(a): > kex napisał(a): > > > Mam zamiar rzucić!!! palenie. > > Dziennie wydaje 6 zł na fajki (jedna paczka) > > Spoko, na pewno ci sie uda, to bardzo latwe wbrew pozorom, ja juz ze 100 razy > rzucalem ;)) A za którym razem udało Ci się rzucić palenie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaboom Re: KONKURS :-) IP: *.radom.pl 23.01.02, 09:10 Gość portalu: Kaczusia napisał(a): > A za którym razem udało Ci się rzucić palenie ? Do tej pory pale :) Ale juz nie tyle co kiedys, teraz mi 20 papierosow wystarcza na 3-4 dni.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slob Re: KONKURS :-) IP: 192.168.2.* 23.01.02, 09:10 Za 6 zl masz 2 wina marki "Sabrina" albo "Okecie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tosiek Re: KONKURS :-) IP: *.kat.forthnet.gr 23.01.02, 22:07 wykup dwa obiady dla dwoch wybranych biednych dzieci. w dowolnie wybranej przez ciebie szkole . a zobaczysz jak ci sie samopoczucie poprawi . wystarczy do konca roku szkolnego, abys wytrzymal. trzymam kciuki za ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś