Dodaj do ulubionych

Smierdzace samochody SARII

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.04, 05:24
Mieszkam przy Warszawskiej i juz nie moge tego zniesc. SMIEDRDZACE SAMOCHODY
FIRMY SARIA !!!!!!!!!!!! . Jak taki syf moze codziennie po kilkanascie razy
przejezdzac np kolo patrolu Policji a oni tylko radar i za szybkosc. Samochody
z firmy SARIA woza jakies odpadki zwierzece za Glogow Mlp i nie wiem jak to
jest mozliwe zeby tak to smierdzialo - to poprostu jest wielki jezdzacy SYF
na kolach.
Obserwuj wątek
    • Gość: gośc Re: Smierdzace samochody SARII IP: *.milocin.sdi.tpnet.pl 25.07.04, 08:46
      Bo po co policjanci maja zatrzymywac takie samochody? Same problemy dla nich-
      niech Saria śmierdzi-oni nic nie czują. A ile udowadniania ,pisania ...?
      I jak tu wystawić wniosek o mandat?Natomiast czy kapie komuś olej pod
      samochodem -to widzą.Kiedyś myślałam,że sa do zapewnienia porządku na drogach.
      Tak nie jest.Czy ktoś słyszał,że wystawili mandat kiedykolwiek dla zarządcy
      dróg za dziury w drogach?Konia z rzędem temu ,kto słyszał.
      • Gość: ji Re: Smierdzace samochody SARII IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.04, 09:24
        Te auta Sari to fakt - one poprostu strasznie cuchna. To jest skandal zeby np
        Sanepid tym sie nie zaja. Jak ktos np jedzie za takim autkiem z Sari i nie ma go
        jak wyprzedzic to tragedia. A tak swoja droga Inspekcja Transportu Drogowego
        sprawdza czy ciezarowki nie rozsypuja piaseczku na ulicy ale kolo nosa
        codziennie (ul. Warszawska) przejezdza im kilkakrotnie Saria a oni nic tylko
        zatykaja noski.
        • Gość: ppp Re: Smierdzace samochody SARII IP: *.speed.planet.nl 25.07.04, 18:39
          Samochody Saria woza padline , rozne odpady zwierzece , piora z kurczakow ,
          wszstko ze zwierzat. Zawoza to do Przewrotnego , tam jest zaklad ktory to
          wszystko przerabia na maczke , nawozy i na kosmetyki.Ten zaklad nalezy do
          Niemcow .Tam tez pracuja Polacy za marne grosze ale w jakich warunkach!!! Tam
          nie mozna wytrzymac 5 minut!!!Ale dla Niemcow to jest swietny interes.Tyle.
          • Gość: hko Re: Smierdzace samochody SARII IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.04, 18:44
            To skoro tam jest taki syf to moze niech szanowna Gazeta sie tym zajmie - super
            wakacyjny temat bo smierdzi napewno jak jest goraco!!!. A moze skoroto trwa i
            trwa poprostu ktos sie boi Sarii. No tak - niemiecki kapital - inwestycje i te
            inne duperele.
    • Gość: dadi Re: Smierdzace samochody SARII IP: *.man.rsk.pl 25.07.04, 20:31
      Ja z powodu śmierdzącej ciężarówki firmy Saria zarzygałem koledze pół przedniej
      szyby , deskę rozdzielczą, kawałek fotela i siebie. Niestety było mi już
      wcześniej niedobrze a ten okrutny smród spowodował nagły zwrot. Morał z tego
      taki jeśli macie kaca nie jedźcie za Sarią. Rozmowa z niedźwiedziem - murowana.
      • Gość: gw Re: Smierdzace samochody SARII IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 19:52
        I co z tego ze my wiemy ze SARIA to katastrofa smrodu. Wszyscy to maja gdzies.
        Ktos napisal ze zwymiotowal na deske rozdzielcza no ta ja powinienem wymiotowac
        kilka razy dziennie na okno w moim domu. Nit tej Sari nie da rady i juz.
    • Gość: etyk Re: No i cisza... IP: *.enformatic.pl 26.07.04, 20:12
      We wszystkich obiektach użyteczności publicznej obowiazujązują jakieś kryteria
      i przepisy sanitarne. Niewątpliwie drogi publiczne takim miejscem są.
      Taki samochód, to nie tylko potworny smród, ale niewątpliwie siedlisko zagrożeń
      sanitarnych o niewyobrażalnych dla przeciętnego użytkownika dróg źródłach.
      Czy ktokolwiek jest w stanie wyegzekwować od firmy sposób transportu
      niedokuczliwy i niestanowiący zagrożenia dla innych uczestników ruchu drogowego?
      Ze smrodem w samochodzie, mając klimatyzację, można sobie poradzić, ale co z
      innymi na drodze?
      Chyba tylko policja wespół z Sanepidem przy współdzialaniu mogą to rozwiązać.
      Bo dobrej woli od "wielkiego biznesu" nie należy oczekiwać..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka