Gość: Mały muzyk IP: *.ls.net.pl 27.07.04, 06:55 Serdeczne dzięki dla Pana Rektora Pomianka za ten gest. Może powstrzyma to władze od przenoszenia naszej szkoły. Tak dobrze nam przy Rudnickiego! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rzeszowianka Bliski koniec sporu rodziców uczniów z Zespoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 11:51 Może pan Fenrenc wróciwszy z urlopu nie straci swojej nieszczęsnej głowy i nie narobi już więcej idiotycznych głupstw....brawa dla pana Pomianka i reszty godności która chyba mu pozostała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbulwersowany Bliski koniec sporu rodziców uczniów z Zespoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 17:29 Pan Prezydent najlepiej jak jest na urlopie wtedy najmniej szkody wyrzadza miastu i jego mieszkańcom, a Pan Rektor -no cóż widzę ze wreszcie otrzeźwiał i po rozum do głowy przyszedł! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Wyborcze Re: Bliski koniec sporu rodziców uczniów z Zespoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 17:33 a Pani Kulczycka mogłaby wreszcie stać się prawdziwą dziennikarką i pisać rzetelne informacje i bezstronne artykuły , a nie tak jak ostatnio o tej szkole napisała.....aż zaparło mi dech.......szkoda mówić-dziennikarstwo bardzo mierne; szkoda że pracuje w tak prestiżowej gazecie a nie zna podstaw sztuki dziennikarskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszczuch Bliski koniec sporu rodziców uczniów z Zespoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 17:41 mnie się też od dłuższego czasu nie podobają artykuły pani Agaty Kulczyckiej a po przeczytaniu poprzedniego jej artykułu o szkole muzycznej myślałem że wreszcie wyleciała z wyborczej-no cóż widocznie ma plecy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenka Re: Bliski koniec sporu rodziców uczniów z Zespoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 18:52 ja tez nie lubię czytać infantylnych bzdur pani kulczyckiej Odpowiedz Link Zgłoś
mjot1 Taka sobie bajda... 27.07.04, 19:07 Koniec zimy. Śnieg spłynął już z pól. Leży jeszcze brudnymi kupami na poboczach dróg, ale i ten niknie powoli, lecz jednak systematycznie. Wszędzie wyłania się i panuje szarość, brud i zeszłoroczne śmieci. Jeszcze trwa chłód, jeszcze nocami niepodzielnie rządzi mróz. Jedynie południową porą słoneczko przypomina, że oto nadchodzi koniec panowania Pani Zimy... I raptem któregoś dnia właśnie na tym poboczu drogi, w tej brudnej szarości rozkwita kwiatek. Jaskrawo żółty punkcik aż razi swą radosną barwą. Na twarzy każdego, kto go dostrzeże błąka się mimowolny, łagodny uśmiech... To podbiał pospolity. Roślinka najpospolitsza z pospolitych. Taka zwykłość a zachwyca radosnym akcentem wśród ogólnej szarości. Kwitnie później jeszcze wiele wiele dni, lecz kwitnie już wszędzie. Powszednieje więc, nie zachwyca już, staje się zwykłym kwitem, powszechnym, wręcz plebejskim i niegodnym by zwrócić nań naszą uwagę. Otóż takim podbiałem w społeczności jest rozsądek. Podczas gdy w „normalnych” społeczeństwach występując już w pełnym rozkwicie nie zwraca na siebie uwagi to w naszej „jedynie słusznej” społeczności jest on takim właśnie rodzynkiem w tej ogólnej brudnej szarości i niemalże aż razi. Gratuluję Panie Stefanie! Gratuluję, bo to Pan właśnie rozgarnął tę brudną breję i umożliwił by ta rzadkość rozkwitła miłym akcentem. Daje to nadzieję, że ten pospolity gdzie indziej „podbiał” nie wyginął i u nas i może kiedyś pokryje i nasze brudne zachwaszczone peryferia... Najniższe ukłony! Czasem jednak mający nadzieję M.J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Taka sobie bajda... IP: *.enformatic.pl / *.enformatic.pl 27.07.04, 19:54 To nie Ferenc lecz Winiarski za prywatyzacją czego by tylko się dało w oświacie stoi. To jego wspaniałe pomysły podpowiadane przez swego byłego pryncypała Pomianka. Przecież po następnych wyborach będzie musiał opuścić magistrat i do WSIiZ będzie chciał wrócić więc stara się biedak jak może żeby przypodobać się Pomiankowi. Odpowiedz Link Zgłoś