Gość: Mosze IP: *.red.bezeqint.net 23.05.03, 14:21 www.nhlbisupport.com/bmi/bmi-m.htm Nie wiedzialem ze jestem taki obfity...obesity Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XXL Re: BMI- Zdrowa strona...bez polityki prosze! IP: *.echostar.pl 23.05.03, 14:36 A mi wyszło 25,2. Ciut,ciut over..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosze to chyba omylka...lub formula nie dobra... IP: *.red.bezeqint.net 23.05.03, 15:12 U mnie wychodzi...29.3 cholera....182 cm, 95kg to nie mozliwe...ja tylko troche lubie jesc..., czekolady, chalwe, daktyle, figi, arbuzy to ogorki, melony tak samo...ale jest tam menu jak robic diete, zaczna od jutra...przyzekam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: to chyba omylka...lub formula nie dobra... IP: *.echostar.pl 23.05.03, 15:30 Gość portalu: Mosze napisał(a): > U mnie wychodzi...29.3 cholera...182 cm, 95kg to nie mozliwe...ja tylko troche > lubie jesc..., czekolady, chalwe, daktyle, figi, arbuzy to ogorki, melony tak > samo...ale jest tam menu jak robic diete, zaczna od jutra...przyzekam! Ech, to u mnie jest 15kg mniej. Ale ja mam specjalną dietę - lenistwo. Jak rodzina wyjeżdża na ferie czy dłuższe wakacje to naprawdę nie chce mi się nic robić do jedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś