kmdr_rohan 23.05.13, 14:04 Oni nigdy nie oszukują. Najwyżej nie mówią prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lechujarek13 Re: Chrystus na pomniku. Co reklamuje ten baner? 23.05.13, 14:15 Ci "lajkujący" bezrefleksyjnie to ci sami, którzy podpisują umowy bez czytania, a potem płacz. Wystarczyło wpisać organizatora w wujkowe okienko a potem skojarzyć młotek z kowadłem. A tak nawiasem, to niezłe hasełko. Po ch. nam szpitale. Wystarczy kapliczka i wszelkie choroby precz. A potem wystarczy małe wotum na obrazek i durzy zrzut na tacę. Odpowiedz Link Zgłoś
lechujarek13 Re: Chrystus na pomniku. Co reklamuje ten baner? 23.05.13, 14:16 Chyba się na chwilę zadurzyłem - oczywiście datek ma być duży :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emma Re: Chrystus na pomniku. Co reklamuje ten baner? IP: *.dsl.intertele.pl 23.05.13, 15:43 Miasto ma obowiązek wystapić o ukaranie wandali niszczących pomnik. Skoro takie sobie jaja robią to pomnik powinien byc \zwrócony w tempie ekspresowym. Nic nie lajkowałam ale też to skojarzyłam z akcja ratowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Chrystus na pomniku. Co reklamuje ten baner? IP: *.230.89.30.rzeszow.mm.pl 23.05.13, 17:45 Przymiotnik duży piszemy przez "ż" (żet z kropką, a nie przez rz) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryś Re: Chrystus na pomniku. Co reklamuje ten baner? IP: *.165.enf.pl 23.05.13, 14:22 i tak bernardyni traktują powierzone im przez UM i byłego prezydenta Szlachtę mienie. co ich obchodzi co symbolizuje pomnik? a co symbolizują ichnie kapliczki? kto zna biblijne 10 przykazań (jeszcze z nieusuniętym 2-gim i rozbitym na 2 ostatnim) wie, że zgodnie z biblią nie można czcić obrazków i do nich się modlić. I co? komuś to przeszkadza? Jak przeszkadza pomnik to nich przekażą miastu i się pozbędą problemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Chrystus na pomniku. Co reklamuje ten baner? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.13, 14:36 a co symbolizuje pomnik? morderców spod czerwonej gwiazdy? Odpowiedz Link Zgłoś
ex_lowca Re: Chrystus na pomniku. Co reklamuje ten baner? 23.05.13, 14:49 Gość portalu: ciekawy napisał(a): > a co symbolizuje pomnik? > morderców spod czerwonej gwiazdy? Naprawdę??? A ja tam widzę dwóch księży w otoczeniu chłopców w komeszkach. Mówisz, że to mordercy. Eeeeeeee.... chyba nie? Odpowiedz Link Zgłoś
lechujarek13 Re: Chrystus na pomniku. Co reklamuje ten baner? 23.05.13, 14:54 ex_lowca napisał: > > A ja tam widzę dwóch księży w otoczeniu chłopców w komeszkach. A ty znowu łowco o tej pedofilii . Odpowiedz Link Zgłoś
ex_lowca Re: Chrystus na pomniku. Co reklamuje ten baner? 23.05.13, 15:12 lechujarek13 napisał(a): > A ty znowu łowco o tej pedofilii . Pedofilię tym razem sobie odpuszczam. Mam ubaw z innego powodu. Zastanawiam się jakiż to dywersant w łonie świętego Kościoła Katolickiego wpadł na tak znakomity pomysł. Powiem, że największy antyklerykał miałby opory, jeśli nie wizerunkowe, to choćby moralne, przed wsadzeniem Chrystusa do waginy i to oficjalnie wysławiającej czyn rewolucyjny. Po prostu cyrk nad cyrkami.... hahahhahaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rz Re: Chrystus na pomniku. Co reklamuje ten baner? IP: *.static.sl-net.pl 23.05.13, 15:18 > przed wsadzeniem Chrystusa do waginy i to oficjalnie wysławiającej > czyn rewolucyjny. Po prostu cyrk nad cyrkami.... A może tonący brzytwy się chwyta? A, że ta mocno katolicka część społeczeństwa inteligencją raczej nie grzeszy to inna sprawa i czasem mogli nie zauważyć szerszej wymowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Chrystus na pomniku. Co reklamuje ten baner? IP: *.165.enf.pl 23.05.13, 15:18 Czyn rewolucyjny? Przecież naczelni obrońcy pomnika - Wiesław Walat, Wiktoria Helwin i Małgorzata Froń uważają że to pomnik na tysiąclecie państwa polskiego. Wyszła z was hipokryzja komuchy. Dobrze że chociaż go podziurawiono. Odpowiedz Link Zgłoś
ex_lowca Re: Chrystus na pomniku. Co reklamuje ten baner? 23.05.13, 15:49 Gość portalu: ... napisał(a): > Czyn rewolucyjny? Przecież naczelni obrońcy pomnika - Wiesław Walat, Wiktoria H > elwin i Małgorzata Froń uważają że to pomnik na tysiąclecie państwa polskiego. Nie wiem co i czy w ogóle coś uważają wyżej wymienieni na ten temat. Mnie w "poprzedniej Polsce" oficjalnie uczono, że to Pomnik Czynu Rewolucyjnego", a nieoficjalnie naśmiewaliśmy się ile wlezie z rewolucjonistów wsadzonych w największą waginę na Ziemi oraz z władz, które tak jawnej drwiny, wręcz policzka nawet nie zauważyły. Podobnie w wymowie, choć znacznie mniej wyraziście, Konieczny wypowiedział się projektując pomnik Pułaskiego, który z wyraźną tęsknotą, wręcz rozmarzeniem patrzy na zachód ;-))) Faktowi, że komunistyczne proste umysły z awansu społecznego nie dostrzegły jawnego policzka nawet się zbytnio nie dziwię. Poza tym jacyś tam rewolucjoniści nie są symbolem wiary i jedna z trzech postaci samego Boga, którego wyznawcom kościelni aktywiści dziś wymierzają znacznie większy policzek. Pozostaje tylko pytanie. Czy to skrajna głupota w stylu komunistycznych kacyków, czy dywersja? Mnie to ferdydurke, ale nie chciałbym być na miejscu głęboko wierzącego katolika, któremu symbol jego religii, Syna Bożego wsadzają w komunistyczną waginę. A kto dopuszcza się tego skandalicznego aktu znieważenia uczuć religijnych? Jego pasterze - etatowi księża w asyście współbraci w wierze. Jakiś obłęd... > Wyszła z was hipokryzja komuchy. Nie klasyfikuj ludzi, których nie znasz, bo tym sposobem wystawiasz świadectwo jedynie sobie. Jestem pewny, że jego treści nie chciałbyś usłyszeć. Odpowiedz Link Zgłoś
lechujarek13 Re: Chrystus na pomniku. Co reklamuje ten baner? 23.05.13, 15:24 ex_lowca napisał: > > Zastanawiam się jakiż to dywersant w łonie świętego Kościoła Katolickiego wpadł > na tak znakomity pomysł. > Powiem, że największy antyklerykał miałby opory, jeśli nie wizerunkowe, to choć > by moralne, przed wsadzeniem Chrystusa do waginy i to oficjalnie wysławiającej > czyn rewolucyjny. Po prostu cyrk nad cyrkami.... hahahhahaaaaa Zaiste. Chrystus pod stopami "czerwonych bandytów" z pomnika ? Mrożek by nie wymyślił. I żadnemu oszołomowi to nie przeszkadza. > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rffffe Re: Chrystus na pomniku. Co reklamuje ten baner? IP: *.dynamic.lte.plus.pl 23.05.13, 15:40 pewnie Paltrawka dał ci peta pociągnąć i masz zwidy, jak za komuny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zwidjakzakomuny Re: Chrystus na pomniku. Co reklamuje ten baner? IP: *.rzeszow.hypnet.pl 23.05.13, 21:51 Chrystus w waginie to niewątpliwie jakiś dziki zwid! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Chrystus na pomniku. Co reklamuje ten baner? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.05.13, 16:36 tak się składa, że pomnik został przekazany (a właściwie sprzedany za symbliczną złotówkę) za panowania prezydenta Ferenca i jego radnych, ale to tak na marginesie Odpowiedz Link Zgłoś
ex_lowca Re: Chrystus na pomniku. Co reklamuje ten baner? 23.05.13, 17:00 Gość portalu: aaa napisał(a): > tak się składa, że pomnik został przekazany (a właściwie sprzedany za symbliczn > ą złotówkę) za panowania prezydenta Ferenca i jego radnych, ale to tak na margi > nesie Jesteś pewny, czy bardziej chciałbyś żeby tak było? Odpowiedz Link Zgłoś
esque Chrystus na pomniku. Co reklamuje ten baner? 23.05.13, 14:44 bzdurna akcja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A_Men Re: Chrystus na pomniku. Co reklamuje ten baner? IP: *.189.223.138.skyware.pl 23.05.13, 21:05 No to teraz czekamy na ruch konserwatora zabytków. W końcu żyjemy w państwie prawa, no to niech to państwo to prawo wyegzekwuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Panie Gemra, jesteś pan kłamcą! IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.13, 14:46 bt Odpowiedz Link Zgłoś
lechujarek13 Re: Panie Gemra, jesteś pan kłamcą! 23.05.13, 14:52 Nie przesadzajcie. To po prostu nowoczesny marketing. Żyjemy w wolnym kraju i każdemu wolno sobie zorganizować festiwal . Ale za podziurawienie cipuchny to mam nadzieję że im włosy na żołędziach wyrosną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Panie Gemra, jesteś pan kłamcą! IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.13, 15:59 ale twierdził że to w tajemnicy przed braciszkami, a tutaj się okazuje że razem w konszachcie działali.... więc według biblijnej definicji jest on kłamcą.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exp Re: Panie Gemra, jesteś pan kłamcą! IP: *.165.enf.pl 23.05.13, 18:39 Z nowoczesnym marketingiem to zbyt wiele wspólnego nie ma. Miało byc kontrowersyjnie, a wyszło żałośnie. Katolicka młodzież oprócz dopuszczenia się wandalizmu miesza sacrum i profanum na granicy bluźnierstwa. To nie reklama, ale antyreklama. Ale pierwsi nie byli. Przypomina mi się plakat ze Skandalisty Larryego Flinta . Kontekst moim zdaniem bardzo podobny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Chrystus na pomniku. Co reklamuje ten baner? IP: *.165.enf.pl 23.05.13, 14:53 Fajna akcja :) Haha to się komuchy muszą wku...ć :) A kiedy zbiórka na niszczenie pomnika, ja się chętnie dołożę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja cel chrześcijaństwa w XXI wiecznej Polsce IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.13, 16:01 robić na złość mitycznym komuszkom :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Chrystus na pomniku. Co reklamuje ten baner? IP: *.xdsl.centertel.pl 26.05.13, 16:28 wyburzenie, nie niszczenie. Obiekt ze względu na stan techniczny nadaje się tylko do wyburzenia... szkoda że nie zrobiono tego 20 lat temu - komuchy ani by pisnęły ... a tak urosło następne pokolenie ich replikantów. Niestety Janowskiemu i Szlachcie brakło jaj do decyzji która uwolniłaby miasto od tego gówna. Odpowiedz Link Zgłoś
res61 Chrystus na pomniku. Co reklamuje ten baner? 23.05.13, 14:59 No nieźle. Chrystus na "Cipie". To jakoś Kato-oszołomom nie przeszkadza. Ale gdyby to zrobił ktoś inny, to była by od razu obraza uczuć religijnych (zwłaszcza Jaworskiego). A tak na marginesie- tak właśnie KrK deprecjonuje wiarę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaja Re: Chrystus na pomniku. Co reklamuje ten baner? IP: *.rzeszow.mm.pl 23.05.13, 15:13 "jeden z uczestników akcji" ma chyba problemy z myśleniem, normalne że więszkość ludzi dała się nabrać na ten chwyt marketingowy bo jak napisał autor, ludzie "Zalajkowali, bo myśleli, że chodzi o akcję ratowania pomnika". im chodziło o prowokacje, bo akcje przeprowadzali "pod osłoną nocy" aby wydźwięk był taki, że ta akcja jest niby nielegalna. "Jeden z uczestników akcji uważa, że większość mieszkańców miasta nie zna nawet wymowy tego pomnika i że jego los mało kogo obchodzi." Gdyby ich nie obchodził los pomnika, nie polubili by tego profilu. Przepraszam za określenie ale to zwykłe pie*dolenie Odpowiedz Link Zgłoś
res-men Chrystus na pomniku. Co reklamuje ten baner? 23.05.13, 15:37 Rozumiem ze ci... od dzis staje sie swiętą cipą jako ze zawłaszczyli ją kapturowi ...mnie juz nic nie zdziwi ale chrystus na cipie mnie zaskoczył - przepraszam na swiętej cipie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Chrystus na pomniku. Co reklamuje ten baner? IP: *.165.enf.pl 23.05.13, 15:40 Bo to nie jest ci... tylko dwa liście laurowe komuszy zboczeńcu. Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: Chrystus na pomniku. Co reklamuje ten baner? 23.05.13, 15:49 Ależ to najwierniejsi synowie kościoła tak nazywają ten pomnik. Poczytaj posty schizofrenika "ciekawego" vel 0h9e4y5-98ua, vel lasksdfghakl, czy jak mu tylko trzęsące się łapki i obluzowany mózg każą się podpisać. Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: Chrystus na pomniku. Co reklamuje ten baner? 23.05.13, 15:45 No i git! Przemianują na pomnik Marii z Magdali! Oj, będzie się działo! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: Chrystus na pomniku. Co reklamuje ten baner? IP: *.rzeszow.mm.pl 23.05.13, 17:10 Jak to w ogóle możliwe, jak w ogóle mogło do tego dojść ... że najpierw przehandlowuje się komuś cenny pomnik - znak rozpoznawczy miasta, który powinien być własnością miasta, a potem jacyś prymitywni katobarbarzyńcy niszczą go i nikt nie reaguje! postsowiecka znieczulica w tym Rzeszowie jest maksymalna, głupi prowincjonalny lud o przeraźliwie ciasnych umysłach, kompletnie nie docenia wartości tego znaku rozpoznawczego jedynego charakterystycznego miejsca w tym mieście, a pomnik nie posprzątany cały w gołębich odchodach, jeszcze służy jakimś prymitywom za powierzchnię reklamową!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Chrystus na pomniku. Co reklamuje ten baner? IP: *.165.enf.pl 23.05.13, 17:14 Ale ubaw z komuchów jak toczą pianę z pyska. Fajny pomysł - zanim zniszczą ten obleśny pseudo-symbol miasta to się nad nim popastwią :) Haha - Jezus na komuszym pomniku :) Genialny pomysł :D Odpowiedz Link Zgłoś
ex_lowca Re: Chrystus na pomniku. Co reklamuje ten baner? 23.05.13, 17:28 Gość portalu: ... napisał(a): > Haha - Jezus na komuszym pomniku :) Genialny pomysł :D Kim dla Ciebie jest Jezus i dlaczego tak go poniewierasz? Dlaczego ubliżasz Synowi Bożemu i symbolowi całej religii chrześcijańskiej? Jestem buddystą i nie wyobrażam sobie Buddy w waginie, pod stopami komuszych siepaczy. Gdyby ktoś spróbował w ten sposób znieważyć mojego Boga nie wahałbym się ani chwili i złożył zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa. Jestem pewny, że każdy prawdziwy wyznawca dowolnej religii na całym świecie zareagowałby tak samo lub bardziej zdecydowanie. To kwesta szacunku dla samego siebie i swoich poglądów. Gdybyś miał jakiekolwiek wątpliwości spróbuj "wsadzić w c....pę portret Mahometa lub symbol Allaha. Będę przyjmował zakłady jak długo pożyjesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: Chrystus na pomniku. Co reklamuje ten baner? 23.05.13, 17:29 Gość portalu: ... napisał(a): > Ale ubaw z komuchów jak toczą pianę z pyska. Och, jaki przykład chrześcijańskiej pokory i miłości bliźniego. Już wiem, za co powinienem kochać chrześcijan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Chrystus na pomniku. Co reklamuje ten baner? IP: *.165.enf.pl 23.05.13, 17:31 Emeryturę obcięli to i frustrację na forum trzeba wylać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Chrystus na pomniku. IP: *.xdsl.centertel.pl 23.05.13, 18:55 bardzo dobry pomysł - komuchy same zburzą pomnik byleby tylko nie widzieć Chrystusa. Ciekawe że komuchy nie interesowały się pomnikiem i jego dewastacją przez 20 lat (1980-2000) a teraz wielcy obrońcy. Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr-rohan Re: Chrystus na pomniku. Co reklamuje ten baner? 24.05.13, 08:35 Cześć Rohan jak leci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierna...pomnikowi Re: Chrystus na pomniku. Co reklamuje ten baner? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.13, 04:27 Precz z neokatechumenatem! Precz z tą chorą sektą! Ręce won od pomnika! Odpowiedz Link Zgłoś
dr_psychol Chrystus na pomniku. Co reklamuje ten baner? 23.05.13, 20:31 Gdzie człowiek lewicy? Gdzie jest Magellan? Dlaczego na banerze nie ma kwiotów? :))) No i "zaczeo" sie. Akcja żenująca. W sam raz na miarę bezczelności i infantylizmu kleru oraz ich tresowanych baranków. Panie Kultys, jak Pan skomentuje, jako architekt, fakt jawnej dewastacji pomnika przez tę grupkę, za zgodą i aprobatą zakonników? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pobandzie Re: Chrystus na pomniku. Co reklamuje ten baner? IP: *.rzeszow.hypnet.pl 23.05.13, 21:46 No, no, Chrystus na tzw. "wielkiej cipie"! Jak to się teraz mówi? Panowie bernardyni, pojechaliście po bandzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flinta Re: Chrystus na pomniku. Co reklamuje ten baner? IP: *.rzeszow.hypnet.pl 23.05.13, 21:56 Larry Flint po rzeszowsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodnik szuwarek Re: Chrystus na pomniku. Co reklamuje ten baner? IP: 89.230.64.* 24.05.13, 01:29 No :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody A czemu były te...rewolucje ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.13, 06:55 No właśnie ! Czemu dawniej były te bunty i rewolucje ? Że aż pomniki stawiano... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyzol reklama jezusa na cipie IP: *.ip.netia.com.pl 25.05.13, 14:01 to bardzo dobry pomysł, zwłaszcza że swe cudowne oblicze ma na wysokości warg sromowych :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ex_lowca Re: reklama jezusa na cipie 25.05.13, 14:06 Gość portalu: zyzol napisał(a): > to bardzo dobry pomysł, zwłaszcza że swe cudowne oblicze ma na wysokości warg s > romowych :))) Eeeeeee... bardziej chyba wejścia do pochwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhhhhhhhhhhhhhhhh Re: reklama jezusa na cipie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.05.13, 23:36 nawet komuchy przyznają że to betonowa ci..., pcheł na betonie nie złowisz, więc po co ci to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PocoCito Re: reklama jezusa na cipie IP: *.rzeszow.hypnet.pl 26.05.13, 00:03 Chrystus jest dumny z Ciebie! Szczególnie zaś, jak sadżę, z owej "betonowej...", tym bardziej, że "pcheł na betonie nie złowisz, więc po co ci to..." No właśnie, po co Ci to...? Optuję za pomnikiem Marii Magdaleny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yjyuyuy Re: reklama jezusa na cipie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.05.13, 00:07 a o przedstawia ten beton? pococito paskudztwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zagadka Re: reklama jezusa na cipie IP: *.rzeszow.hypnet.pl 26.05.13, 00:31 "a o (co?) przedstawia ten beton? Zgadnij! "pococito paskudztwo?: Vagina paskudztwo? Współczuję! Po prostu liście laurowe! I vaginy też nie powinniśmy się wstydzić! Wszyscy stąd wyszliśmy... Paskudztwo? Wstydź się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vgfbhgfhgjgjg Re: reklama jezusa na cipie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.05.13, 12:52 ty pewnie prawdziwej nie widział pedale, tobie wystarcza betonowa..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzech Re: reklama jezusa na cipie IP: *.rzeszow.hypnet.pl 26.05.13, 21:53 Nawet nie śmiałbym patrzeć. Przecież to grzech! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fwgewweg Re: A czemu były te...rewolucje ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.05.13, 16:33 Gość portalu: młody napisał(a): > No właśnie ! Czemu dawniej były te bunty i rewolucje ? Że aż pomniki stawiano. ---------------- Dlaczego? No bo hołota podczas rewolucji mogła bezkarnie mordować! Z tego to powodu prowodyrom stawiała pomniki. Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: A czemu były te...rewolucje ? 26.05.13, 16:35 Żeby głupi miał zagadkę. A pedał fwgewweg się rozmarzył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: A czemu były te...rewolucje ? IP: *.xdsl.centertel.pl 26.05.13, 16:40 a ty co też pedał że tak dobrze rozpoznajesz kolegę geja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyzol wlazł sobie Jezusek IP: *.play-internet.pl 26.05.13, 17:43 Wlazł Jezus na cipe i zawisnął sobie jednym dla reklamy miastu ku ozdobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttt5y5y Re: wlazł sobie Jezusek IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.05.13, 22:12 wyrazy współczucia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fwefefre Re: A czemu były te...rewolucje ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.05.13, 22:11 pedał zawsze będzie pedalił po tym go bezbłednie poznasz, a fu pedale... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gvfdgfgf Re: A czemu były te...rewolucje ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.05.13, 22:09 idiota jak to idiota wciąż pieprzy niczym rasowy bolszewik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomnik Re: A czemu były te...rewolucje ? IP: *.rzeszow.hypnet.pl 26.05.13, 21:55 Parę pomników JPII i a nawet świętych widziałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfvdgrfg Re: A czemu były te...rewolucje ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.05.13, 22:13 pomniki powinno się stawiać ludziom godnym a nie mordercom jak ci co czynili rewolucję, zresztą jakie bochatyry taki i pomnik, ciapa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bohatyr Re: A czemu były te...rewolucje ? IP: *.rzeszow.hypnet.pl 26.05.13, 22:27 Bohatyry (rusycyzm, po lsku bohaterzy) należy pisać przez h. Warto wiedzieć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ngnhn Re: A czemu były te...rewolucje ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.05.13, 22:29 powiedz to chrabiemu Komoruskiemu, tyz bochatyr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hrabia Re: A czemu były te...rewolucje ? IP: *.rzeszow.hypnet.pl 26.05.13, 22:38 Wolę Ciebie niż Komoruskiego (a dlaczego z wielkiej litery?) Nota bene, "hrabia" też należy pisać przez h. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i76i7i67 Re: A czemu były te...rewolucje ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.05.13, 22:40 chrabia to chrabia a nie hrabia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomnik Re: A czemu były te...rewolucje ? IP: *.rzeszow.hypnet.pl 26.05.13, 21:58 No tak, pare pomników widziałem, np. JPII, że świętych nie wspomnę... Odpowiedz Link Zgłoś
gregorianhusky Re: Chrystus na pomniku. Co reklamuje ten baner? 26.05.13, 21:37 Szkoda pomnika. Baner mogłby zostac zawieszony z pominięciem metody inwazyjnej tj. wiercenia pomnika, które to wiercenie na pewno w pewnym stopniu przyczynia się do osłabienia jego konstrukcji. Jestem przeciwny takim metodom postępowania!!!! gr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vfdggrf wywiercieć więcej dziór pod kątem 90 stopni i pocz IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.05.13, 22:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ico? Re: wywiercieć więcej dziór pod kątem 90 stopni i IP: *.rzeszow.hypnet.pl 26.05.13, 22:24 Szkoda, że miejsca nie starczyło. Może jeszcze raz spróbujesz? Może się uda:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hththhhtht Re: wywiercieć więcej dziór pod kątem 90 stopni i IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.05.13, 22:28 i co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ico? Re: wywiercieć więcej dziór pod kątem 90 stopni i IP: *.rzeszow.hypnet.pl 26.05.13, 22:33 W rubryce autor napisałeś "wywiercieć więcej dziór pod kątem 90 stopni i". O poście natomiast zapomniałeś. Pytam więc i co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jyjyjyuy Re: wywiercieć więcej dziór pod kątem 90 stopni i IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.05.13, 22:39 i zima zrobi swoje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ico Re: wywiercieć więcej dziór pod kątem 90 stopni i IP: *.rzeszow.hypnet.pl 26.05.13, 22:42 Cała nadzieja! Aby do zimy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Chrystus na pomniku. Co reklamuje ten baner? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.13, 21:58 Niewiele bym się pomylił jakbym na postawione pytanie odpowiedział: g.wno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyjtrdjr Re: Chrystus na pomniku. Co reklamuje ten baner? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.05.13, 22:16 gó...jad oczekuje na goowno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sukcesu Re: Chrystus na pomniku. Co reklamuje ten baner? IP: *.rzeszow.hypnet.pl 26.05.13, 22:29 To brzmi jak ogłoszenie w gazecie. Życzę sukcesu i dużo powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyzol wisi Jezusek IP: *.play-internet.pl 27.05.13, 10:50 wisi obrazek Jezusa Wisi se na c...pie powisi dni kilka zniknie po pewnym czasie wniosek ?? Lepiej wisieć na c..pie gorzej na k..tasie :) Odpowiedz Link Zgłoś