Dodaj do ulubionych

disco polo...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 17:59
wiem,że powinnam założyć temat na forum "muzyka" ale założę tutaj,ponieważ to najczęściej odwiedzane forum,i również dlatego,że proszę o pomoc....
Nienawidzę disco polo! to najgorsza muzyka chyba...
a w sql... sami fani tego pojebu...
ja sama lubię tylko ze 2-3 piosenki lub mniej...i to tylko z sentymentu...
i krytykują to czego ja słucham...
wkurza mnie to... ale cóż. nie zmienię się dla nich... nie zamierzam...
Obserwuj wątek
    • black_rose Re: disco polo... 23.05.09, 16:28
      blee
    • andziulkaxd Re: disco polo... 23.05.09, 16:39
      U mnie w szkole też niektórzy słuchają disco polo ale nie krytykują tego co np.
      ja słucham albo innismile
      • szpilka_ Re: disco polo... 23.05.09, 16:54
        wiesz u mnie w szkole to raczej nie słuchaja tego xD , ale ostatnio na lekcji
        sobie spiewalismy dla smiechu najarana Anke xDD bylo super , a krytykowac cie
        nie maja prawa , przeciez kazdy ma inny gust.
        • Gość: sandrulla Re: disco polo... IP: 83.2.232.* 24.05.09, 21:32
          Mnie też niesamowicie wnerwia disco polo. Nawet przestałam na dyski w szkole chodzić bo
          ciągle to puszczają uncertain Nawet mi jedno utkwiło w pamięci : Teraz chodź kochanie, już się nie
          broń to sie stanie, wiem dokładnie co potrzeba takiej pannie" czy jakoś tak... Jak dla mnie
          to taka muza jest trochę zboczona.... uoeee uncertain Ale to tylko moje zdanie...
          • nicola_16 Re: disco polo... 24.05.09, 21:59
            mój tata czasem słucha big_grin
            • twoja_stara Re: disco polo... 26.05.09, 17:16
              mówisz 'sami fajni tego pojebu' . Jeśli kcesz, żeby zaczęli szanować tego, co Ty
              słuchasz, najpierw szanuj to co lubią oni. musisz dać coś od siebie, trudno, tak
              już jest. nie musisz tego lubić, pokaż, że jesteś tolerancyjna, i szanuj. x3
              powodzenia.
              • mags Re: disco polo... 26.05.09, 18:01
                Disco Polo jest beznadziejne! U mnie w sql na szczęście nikt tego nie słucha.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka