Dodaj do ulubionych

Śmierć Remigiusza Procyka. Syn policjanta winny...

28.06.13, 19:31
jaja jak berety.
Obserwuj wątek
    • mundi555cras Śmierć Remigiusza Procyka. Syn policjanta winny... 28.06.13, 19:51
      kLIKA policyjno-prokuratorska ma się dobrze! Chłopak nie żyje a syn UBeka śpi spokojnie!
      • Gość: pisul Re: Śmierć Remigiusza Procyka. Syn policjanta win IP: *.res.pl 28.06.13, 21:15
        To ze syn plicjanta spowodowal wypadek to nie pierwszy przypadek i pewnie nie ostatni. Ale policja powinien zajac sie wydzial wewnetrzny i pozwalniac ludzi ktorzy mataczyli. Z tekstu wczesniejszego opisujacego sam wypadekjasno wynika "Jego rodzina przez ponad tydzień nie mogła się doprosić informacji od rzeszowskiej policji, w jakich okolicznościach zginął syn, gdzie doszło do wypadku, jakie auta brały w nim udział... Zarzuty postawiono Ł. dopiero miesiąc po tragedii." Czy tak ludzie powolani do dbania o przestrzegania prawa maja prawo sie zachowywac? Przeciez gdyby nie media policja ukrecilaby leb sprawie.
        • Gość: i Re: Śmierć Remigiusza Procyka. Syn policjanta win IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 28.06.13, 23:21
          jesteś głupszy niż mogłoby ci się przyśnić najczarniejszym koszmarze...
        • repres1 Re: Śmierć Remigiusza Procyka. Syn policjanta win 29.06.13, 00:27
          Masz rację, Pisul. Ja też czekam na ciąg dalszy. Czy się doczekam...?
          Jeśli nie znajdziemy winnych mataczenia (a nawet dziennikarze GW jakoś osłabli), będzie oznaczało, że władza nadal nie należy do nas.
          Nikt nie mataczył? Ktoś ukrywał prawdę przed rodziną zmarłego. Chcę wiedzieć kto.
      • Gość: nie Re: Śmierć Remigiusza Procyka. Syn policjanta win IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.13, 06:40
        takich sądów sie doczekalismy. Pan Gowin chciał ukrocic to kolesiostwo- to to go odwołali coby nie robił zamieszek u zielonych.Śmierć za śmierć to odpowiednia kara a nie w zawieszeniu coby młodzi mieli przykład że moga jeździc bez prawka i na czerwonym. jedni za śmierć otrzymują 250 tys inni 15. dziki kraj jak mówił inny minister
    • ouimet Re: Śmierć Remigiusza Procyka. Syn policjanta win 29.06.13, 04:02
      ruch ladowy....zaklocony byl...
      Faktyczne jaja w nazewnictwie sa:)
      • Gość: Grzegorz Re: Ale mądrale... IP: *.rzeszow.vectranet.pl 29.06.13, 08:59
        Co to za tekst : śmierć za śmierć. Przecież nie zastrzelił tego chłopaka. Takich tragedii na drodze zdarza się codziennie kilka. Każdy madry , dopóki sam nie zostanie sprawcą. Ja akurat jestem uczestnikiem takiego śmiertelnego wypadku z winy zabitego który wpakował się w moje auto i mimo że sprawa została umorzona z powodu śmierci sprawcy to powiadam wam cwaniaki- nie życzę nikomu. Trauma pozostaje długo nawet dla twardzieli.
        • Gość: pisul Re: Ale mądrale... IP: *.res.pl 29.06.13, 11:53
          Jak masz leki i moczysz sie po nocach jezdzij Bucpasami kierowcy mpk na kolankach.

Kara nieistotna jak i rowniez ze to syn policjanta. Kazdy jakiegos tam ma. Wazne ze sprawa ktora powinna sie toczyc z urzedu po miesiasu dopieru ruszyla bo rodzice dzwonili do poslow ze policja o ile mozna ich tak nazwac mataczy i chce sprawie ukrecic glowe. Zadam pytanie ktore zaden dziennikarz GW nie zadal. Dlaczego juz w tym samym dniu lub nastepnym nie bylo wiadomo jaka jest marka auta sprawcuy czy jego dane personalne. Przypomne mieli obfotografowane ba pogiete auta i wstepnie ustalony przebieg zdarzen. Wypie...c takich strozow prawa na zbity pysk. Sa wstydem dla zawodu policjanta. Wozic gruz taczkami a nie dochodzic sprawiedliwosci.
    • Gość: radca prawny Prawo Karne mowi IP: *.sbr801.nsw.optusnet.com.au 29.06.13, 15:07
      Za nieumyslne spowodowanie smierci drugiej osoby ......... do lat PIECIU.
      Nic tam nie ma o wyrokach w zawieszeniu.
      • Gość: jaga Re: Prawo Karne mowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.13, 17:25
        Nie ośmieszaj się nieznajomością prawa!
    • Gość: lechuś51 Re: Śmierć Remigiusza Procyka. Syn policjanta win IP: 213.77.117.* 29.06.13, 17:40
      www.youtube.com/watch?v=iA6JM1FioeI&lc=5itcRlCJnjtVOjjaud8YhAGZ3ZK7MjJkjFMcRA_DJuA
      Jeszcze jeden wyrok
    • akaida A co ze śmiercią Jacka Michalskiego? (AUDITTlutybr 29.06.13, 18:17
      Słyszałem, że redaktor Gazety dostał odgórny zakaz interesowania się sprawą...
      Oprócz wzmianki o tamtym wypadku nie było więcej mowy na ten temat...
      podobno ktoś z ukladów to był...l

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka