res-men 30.07.13, 13:34 pastoralis.pl/ambona?cid=7851&gclid=CLnE3LSP17gCFe_LtAod73IAoQ a wy tak slicznie słuchacie i mówicie - jak pięknie mówił ....jaki on mąąąądry.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rz-e nie karmic trolla 30.07.13, 13:40 uprasza się o niekarmienie trolla, choć zaraz tu i tak przyleci lechowski wraz z zastepem nickow, rohan i napierdzielanka na kilka dni gotowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michałek Re: nie karmic trolla IP: *.rzeszow.hypnet.pl 07.08.13, 23:41 Z Internetu! Można kopiować, sklejać, wklejać i powoływać się na powszechnie znane i uznane uniwersytety w Australii, Nowej Zelandii, Argentynie, Afryce, Filadelfii i wielu innych. Tylko, że do żadnego nie dotrzesz... Ambona wszystko przetrzyma, nawet cierpliwość wiernych! A może nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Skąd księza biorą słowo boże ...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.13, 13:49 no i widzisz res-men, jak byś tak posłuchał słowa Bożego to byś był madrzejszy, a tak musze ci napisać bez nienawiści, tylko stwierdzić suchy fakt, jesteś dureń acan Odpowiedz Link Zgłoś
res-men Re: Skąd księza biorą słowo boże ...? 30.07.13, 13:58 zgadza sie - idąc tym tokiem myslenia czytając twoje wpisy o waleniu konia , gwałceniu kozy i innych tam okołokroczowych spraw kim ty jestes ? - ty chcesz ze mną rozmawiać po wczesniejszych wpisach ? ...spie...j smieciu .. to wątek dla poważnych ludzi a nie wyskrobków ...no i teraz zacznij drzec jape ze cie słownie zgwałcił bolszewik - tez cie kocham i nie czuję do ciebie nienawiści :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Skąd księza biorą słowo boże ...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.13, 14:24 ja tylko przytaczałem wasze bolszewickie upodobania , a szczególnie jednego z naczelnych walikoniów na tym forum czyli ortaliona, bolszewik mnie nie zgwałcił, bo na bolszewika mam zgodnie z piosenką z czasów códu nad Wisła: szble w dłoń i bolszewika goń! a co do wcześniejszych wpisów...... u ciebie bez przerwy tylko o głupich katolach, no to ja ogłupiej bolszewii, piszesz że wątek dla poważnie pieprzniętych bolszewickich wypierdków, więc pozwół że się bede wtrącał i nawracał was... gdyż bolszewików w naszym kraju nie potrzeba, a tym na emeryturach należy wypłacać jedynie najniższe stawki. Odpowiedz Link Zgłoś
res-men Re: Skąd księza biorą słowo boże ...? 30.07.13, 14:29 ile ty masz lat ? 9 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Skąd księza biorą słowo boże ...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.13, 14:34 a ty pewnie 8.. Odpowiedz Link Zgłoś
res-men Re: Skąd księza biorą słowo boże ...? 30.07.13, 14:47 wracając do tematu wątku mam tyle lat aby sie nie dać dymać przez czarną zarazę słowem bozym ordynarnie sciąganym z internetu - napisałem o tym watek to przyszedłes i w temacie wątku nazwałes mnie idiotą - kto jest idiotą - ten co modli sie do gotowców z internetu a poinformowany o tym wyzywa od idiotów czy ten który to zauwazył - jestes w stanie odniesc sie do tematu watku czy jak Błaszczak juz dostrzegłes tu spisek i bolszewicką próbę przewrotu bo ja widzę tu sciemę kleru - chyba ze klesza moralność jest inna i to oszustwo to cud boży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ortylion Re: Skąd księza biorą słowo boże ...? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.13, 14:44 przecie to normalny xionc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Skąd księza biorą słowo boże ...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.13, 14:47 napisał ortalion.... i jak zwykle gupio... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Skąd księza biorą słowo boże ...? IP: *.165.enf.pl 30.07.13, 14:48 Przestań już spamować onanisto, tu jest forum Rzeszowa. Odpowiedz Link Zgłoś
res-men Re: Skąd księza biorą słowo boże ...? 30.07.13, 14:52 no to otwórz sobie interesujący cię wątek i rozmawiaj sobie - nie musiszczytać moich wątków - przy kazdym pisze kto jest autorem - czy ja ci przeszkadzam ? łącze wyrazy serdecznosci ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozzy Re: Skąd księza biorą słowo boże ...? IP: *.rzeszow.vectranet.pl 07.08.13, 10:52 Niewiara, ateizm, wymaga w Polsce podjęcia pewnego wysilku i popłynięcia pod prąd. wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Socjolog-dr-Radoslaw-Tyrala-ateizm-i-antyklerykalizm-w-Polsce-mocno-sie-zbiegaja,wid,15876561,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZInternetu Re: Skąd księza biorą słowo boże ...? IP: *.rzeszow.hypnet.pl 07.08.13, 23:43 Skąd biorą słowo boże? Z Internetu! Można kopiować, sklejać, wklejać i powoływać się na powszechnie znane i uznane uniwersytety w Australii, Nowej Zelandii, Argentynie, Afryce, Filadelfii i wielu innych. Tylko, że do żadnego nie dotrzesz... Ambona wszystko przetrzyma, nawet cierpliwość wiernych! A może nie? Odpowiedz Link Zgłoś