Dodaj do ulubionych

Pupa się liczy

14.08.13, 09:37
Głosowanie jest zabawą...można głosować dowolną ilość razy i na dowolnego kandydata.
www.zdzislawpupa.pl/index.php/component/acepolls/poll/1-na-kogo-oddasz-swoj-glos
Miłej zabawy...
A swoją drogą do różnica między Panem Posłem Ziobrą a Panem Pupą to tylko 10 proc.
Pozostali razem mają ok. 30 proc.
Obserwuj wątek
    • prawdziwy_olo Re: Pupa się liczy 14.08.13, 09:43
      Uuuu biorąc pod uwagę, że można głosować dowolną ilość razy to lechowski i jego świta będą mieli pracowity dzień :-)

A tak dla przypomnienia. W latach 2007-2011 pupa był już senatorem. W jaki sposób podkarpacie na tym senatorstwie skorzystało? :-)
      • lechowski51 Re: Pupa się liczy 14.08.13, 09:49
        Tak na marginesie olo.Mam w doopie takie zabawy!.A to że Pupa wygra te wybory to jest oczywiste dla każdego kto żyje w tym pięknym zakątku Polski.
        • Gość: Czechowski Dla Lechowskiego liczy się tylko pupa IP: *.rzeszow.vectranet.pl 14.08.13, 09:51
          Bo na pupie świat stoi a ch... się podpiera.
          • Gość: chłop Re: Dla Lechowskiego liczy się tylko pupa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.13, 10:02
            a arbuzy bojo sie że ich krowa zeżre.....
        • prawdziwy_olo Re: Pupa się liczy 14.08.13, 10:01
          Decyzje podkarpackiego elektoratu zafascynowanego kalksteinem, jego przydupasami i prawicą widać na każdym kroku - pis wygrywa w cuglach, a podkarpacie jest w czarnej d.pie :-( Podkarpacki elektorat jest dla prawicy dobry przed wyborami i w trakcie wyborów :-) Potem prawica zapomina o podkarpaciu, aż do następnych wyborów. Próbowałem znaleźć cokolwiek świadczącego o tym, że region skorzystał na 4 letnim senatorstwie pupy i nie znalazłem.
          • Gość: prawdiwy_Polak Re: Pupa się liczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.13, 10:05
            resztki bolszewików, tych od rzeszowskiej ciapy podbają sie ci co czyn rewolucyjny na rzeszowszczyźnie robili i mordowali kogo sie da , wiec teraz sie bojo że resztki komuny z naszego regionu porzadni Polacy wyrzuca na smietnik.
        • Gość: Zetka Re: Pupa się liczy IP: *.rzeszow.vectranet.pl 14.08.13, 12:58
          Obyś Pan nie był mile zaskoczony...Poseł Ziobro robi intensywną kampanię i widać efekty a PaN Zdzisław z Posłem Ozogiem szlaja się po radiach toruńskich ale to słabo skutkuje....
    • Gość: wyborca Re: Pupa się liczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.13, 10:01
      ale propagande typu palikociarnia prowadzisz....
      ile razy mozna głosować?
      a to: Na kogo oddasz swój głos?

Zapomniałeś(aś), ale przecież już głosowałeś(aś)!

ale bolszewickie bubki muszo swojo propagande prowadzic..

www.zdzislawpupa.pl/index.php/component/acepolls/poll/1-na-kogo-oddasz-swoj-glos
      • Gość: lechowski51 Re: Pupa się liczy IP: *.ip.netia.com.pl 14.08.13, 11:13
        Pupa się liczy, jak najbardziej. Jak za płaska, to można zamontować sobie implanty.
    • Gość: chłop ze wsi Pupa senatorem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.13, 11:15
      chłop potęgą jest i basta,
      goowno będą żreć ci z miasta!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka