Dodaj do ulubionych

Będą zbierać podpisy przeciwko bp. Kocyłowskiemu

28.08.13, 20:11
Jakis grekokatolicki klecha nie bedzie nam tu bruzdzil .my polacy katolicy mamy dosyc swoich swietych i blogoslawionych aby ich uchonorowac . AMEN !!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Heretykcyco Re: Będą zbierać podpisy przeciwko bp. Kocyłowski IP: *.rzeszow.hypnet.pl 28.08.13, 23:33
      "Jakis grekokatolicki klecha nie bedzie nam tu bruzdzil .my polacy katolicy mamy dosyc (?) swoich swietych i blogoslawionych aby ich uchonorowac (h?). AMEN !!!!"

No tak, ale przecież:
      "24 kwietnia 2001 w obecności Jana Pawła II odbyło się w Watykanie ogłoszenie dekretu o męczeństwie Jozafata Kocyłowskiego. Beatyfikowany przez papieża Jana Pawła II 27 czerwca 2001 na hipodromie we Lwowie podczas Mszy Świętej, połączonej z beatyfikacjami męczenników[9] Kościoła katolickiego obrządku bizantyjsko-ukraińskiego, odprawionej w obrządku bizantyjsko-ukraińskim, podczas pielgrzymki Jana Pawła II na Ukrainę."

Heretyk jakiś, cy co?
    • ouimet Re: Będą zbierać podpisy przeciwko bp. Kocyłowski 29.08.13, 01:12
      jozwa51 napisał:

> Jakis grekokatolicki klecha nie bedzie nam tu bruzdzil .my polacy katolicy mam
      > y dosyc swoich swietych i blogoslawionych aby ich uchonorowac . AMEN !!!!

/////
      jozwa-Chonoruj ich dalej:)Lament!
      • lechowski51 Re: Będą zbierać podpisy przeciwko bp. Kocyłowski 29.08.13, 08:28
        Miejsce kolaborantów jest na śmietniku historii a nie na pomnikach.
        • Gość: JPIItokolaborant! Re: Będą zbierać podpisy przeciwko bp. Kocyłowski IP: *.rzeszow.hypnet.pl 29.08.13, 21:42
          Też uważam, że JP II to kolaborant! Jak można było beatyfikować jakiegoś Kocyłowskiego!
    • Gość: obserwator protest przeciwko bp. Kocyłowski IP: *.sbr801.nsw.optusnet.com.au 29.08.13, 12:44
      Jednakże, do skandalicznej sytuacji doszło tuż po uroczystościach przekazania Domu Ukrainskiego w Przemyslu.
      Mianowicie, na zaproszenie organizatorów na specjalna kolację, udał się poseł Marek Rząsa, Przewodniczący Rady Miasta Jan Bartmiński oraz Wojewoda Podkarpacki Małgorzata Homycz.
      Któż był owym specjalnym gościem na kolacji - sam pan Pankiewicz ze swoimi druhami. Tak wiec, osoba, która stoi na czele partii, wzywająca do rewizjonizmu i żądająca oddania części państwa polskiego nacjonalistom ukraińskim, osoba, która stoi na czele demonstracji antypolskich podczas rządowych uroczystości ku czci zamordowanych setek Polaków w Hucie Pieniackiej, osoba, która żąda wyburzenia polskich pomników na Ukrainie, jest uwiarygodniana przez polskich polityków i przedstawicieli rządu?
      Wiecie o co mi chodzi ???
      Poszli se pochlac chamy nienachlane i poczytajcie do kogo i z kim !!
      Tak biedne te nasze posly ze musieli isc se pochlac bo by z glodu umarli !
      Za grosz honoru ani ambicji. Suke by gnali za 10 groszy z Przemysla do Lwowa.
      To W Polsce parlamentarzysci sa tak slabo wynagradzani ze musza chodzic se pochlac do rewizjonistow i nacjonalistow z UPA ? Niedozywieni biedacy czy hieny ??
      Hańba takim reprezentantom Polski !!
      HAŃBA !!
    • res-men Będą zbierać podpisy przeciwko bp. Kocyłowskiemu 29.08.13, 13:01

tego typu wiesci powinny być pisane przez gazety branżowe , katolickie i innych wiar - co mnie normalnego człowieka obchodzi sekciarska walka o władzę - kosciół do koscioła ,precz od zycia społecznego
      - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

łączę serdeczności dla Ciebie i Twojej Rodziny ;-)
      • rz-e nie karmic trolla 29.08.13, 13:05
        Autor: res-men ˘ 31.07.13, 12:11

wiem ze mnie kochasz ale mój odbyt jest bezcenny i nawet jesli się zdecyduję to ja zadecyduję komu go udostępnie ... tak więc musisz poradzic sobie sam
        • res-men Re: nie karmic trolla 29.08.13, 13:09

Jeszcze nie wyzdrowiałes penisku ?
          - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

łączę serdeczności dla Ciebie i Twojej Rodziny ;-)
    • 99venus Re: Będą zbierać podpisy przeciwko bp. Kocyłowski 29.08.13, 15:00
      to nie problem wyznania tylko kolaboracji tego księdza z Niemcami i jego powszechnie znane sympatie upowskie.
    • Gość: gość Re: Będą zbierać podpisy przeciwko bp. Kocyłowski IP: *.toya.net.pl 30.08.13, 07:06
      O tym dlaczego uchwała jest niezgodna ze Statutem Miasta Przemyśla można przeczytać w art. Uchwała bublem prawnym. Nowa nazwa ulicy wprowadziła także zmiany w części ul. Katedralnej o której dziwnie zapomniano...

O pierwszym wniosku o uchylenie uchwały do Wojewody, naruszeniu przepisów Konstytucji RP i Kodeksu Karnego i odpowiedzi Wojewody przeczytać można w art. Ulica bpa Kocyłowskiego - będzie propozycja zmiany nazwy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka