Dodaj do ulubionych

Zamiast kolegium d/s wykroczeń

29.08.13, 23:09
..proponuję pogadać z Jaruzelskim oraz z Kiszczakiem i korzystając z ich doświadczenia,reaktywować obozy internowania dla komunistycznych warchołów,ośmieszających,przedstawicieli władzy ludowej.

www.debata.olsztyn.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=2819-powrot-tablicy-kw-pzpr-w-olsztynie&catid=39&Itemid=108&joscclean=1&comment_id=39726
Obserwuj wątek
    • Gość: HotTen35 Re: Zamiast kolegium d/s wykroczeń IP: *.rzeszow.hypnet.pl 29.08.13, 23:34
      35. edycja "Złotych myśli Lechowskiego51". Tylko z dnia dzisiejszego! Styl, składnia, słownictwo, ortografia i interpunkcja, że o przesłaniu ideowym nie wspomnę, zgodne z oryginałem.

„Bolszewia i Targowica.Targowiczan wieszano a bolszewickich łobuzów robi się "świetymi" w GW i TVN.”

Lechowski nie kolaboruje, on donosi:

- „Wykaz firm [jakoś-tam] dostrzegających istnienie świąt Bożego Narodzenia” -(www.bibula.com/?p=746ice;

- „Wykaz firm albo nie dostrzegających istnienia Świąt Bożego Narodzenia albo wprost zabraniających ich obchodzenia” - www.bibula.com/?p=746.

„...a to bonus!”

„Rozumiem że o zbrodniarzu Jaruzelskim masz tylko informacje "dostojników kościelnych",

„Wiem,że dla lewactwa Che nie jest zbrodniarzem a Katyń miejscem ludobójstwa.”

„Czekam gdy michnikowa załgana szmata napisze o tym,że dwaj blondyni/piegowaci,rudzi/ pobili do nieprzytomności 18-letniego,bezrobotnego bruneta!”

„Napracowałeś się znów biedaku wyjątkowo.To i nagroda wieksza.”

„Jeszcze troche a zrobimy to co Orban na Węgrzech!”

PS. Ewentualne błędne kwalifikacje cytowanych fragmentów mogą wynikać z faktu ignorowania (lub nierozumienia) funkcji cudzysłowu przez rzeczonego autora.
      • lechowski51 Re: Zamiast kolegium d/s wykroczeń 30.08.13, 08:10
        I tym razem towarzyszu nagroda za ciężką pracę Cię nie ominie.
        www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ky6jeUuVNgo
        • kmdr_rohan A może nareszcie coś zamiast wklejek, Lechowski? 30.08.13, 08:16
          Może użyjesz raz tego czegoś co masz między uszami?
          A morze przeniesiesz się na forum swojego miasteczka i przestaniesz spamować rzeszowskie forum?
          • lechovvski51 Re: A może nareszcie coś zamiast wklejek, Lechows 30.08.13, 08:25
            Na forum mojego miasteczka ludzie szukają
            -drzewa na opal
            -dobrej kostki brukowej
            -zespołu muzycznego verda
            -mieszkania
            -rodziny krowka
            itp.
            To jak ja mam się przenieść na forum mojego miasteczka???
            • kmdr_rohan Re: A może nareszcie coś zamiast wklejek, Lechows 30.08.13, 08:31
              Taaa... ;)
              A przy okazji - narobiłem sobie obciachu. Zamiast może, wylało się "morze".
              ;)
              • lechowski51 Re: A może nareszcie coś zamiast wklejek, Lechows 30.08.13, 08:40
                Ty pomimo tego,jesteś jednym Wielkim Obciachem.
                • lechovvski51 Re: A może nareszcie coś zamiast wklejek, Lechows 30.08.13, 08:50
                  Obaj jestesmy jednym wielkim obciachem.
                • kmdr_rohan Ty za to Lechowki jesteś kłamcą i złodziejem. 30.08.13, 09:01
                  No ale w twoim przypadku sprawdza się stare przysłowie: pluj kur.wie w twarz, a ona mówi, że deszcz pada. Taki jesteś, Lechowski.
                  • Gość: ciekawy Re: Ty za to Lechowki jesteś kłamcą i złodziejem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.13, 09:10
                    kmdr_rohan napisał: sprawdza się stare przysłowie: pluj kur.wie w twarz, a ona mówi, że deszcz pada.

===
                    hi, hi, ty kamandir tak o sobie?
      • Gość: tak jest HotTen35, tyś prawdziwy idiota... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.13, 09:05
        j.w.
        • Gość: . o lechowskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.13, 09:37
          lechowski - załgana szmata, ciekawy (tak jest i in.) - pospolity wali-koń.
          • Gość: .. Re: o lechowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.13, 09:49
            no i ten obwieszcza wszystkim co robi
            • Gość: x Re: o lechowskim IP: *.rzeszow.vectranet.pl 30.08.13, 12:06
              bo nikt nie słucha takich mędrców na codzień,więc ma swoje odsesyjne hobby-forum.I będzie pluł na wszystkich,którzy są albo choćby byli słuchani.Taki "głos uciemięrzonych".Żebyś choć,idioto,zarabiał na tym ,jak np.Pietrzak Jan-to byłoby już lepiej.
              Zaśpiewaj,sprzedaj bilety na występ,może któś się załapie.
              • Gość: x Re: o lechowskim IP: *.rzeszow.vectranet.pl 30.08.13, 12:08
                uciemiężonych-wstyd/na szczęscie nie jestem pisarzem.
                • lechowski51 Re: o lechowskim 30.08.13, 12:11
                  To widać i słychać...
                  www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=dutgGRbvXdw
                • Gość: . Re: o lechowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.13, 12:11
                  co za wstyd, ty tylko piszesz niczym prezdent..
              • Gość: . Re: o lechowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.13, 12:10
                Tusk, ani Piechociński nie sprzedają biletów na swój kabaret , my tylko dopłacamy do tego co jakimś cudem znika z budżetu. więc dlaczego ja mam sprzedawać?
                ja jak za peerelku, wczynie społecznym..
                • lechowski51 Re: o lechowskim 31.08.13, 09:01
                  Towarzysz Iwiński o Zołnierzach Wyklętych,Jezusie i o tym,że komunista i sowiecki agent Bierut uratował Polske
                  www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7nyO7h7du0I
                  • Gość: Propagandysta Re: o lechowskim IP: *.rzeszow.hypnet.pl 31.08.13, 21:13
                    Z "Notatnika Propagandysty":

"Towarzysz Iwiński o Zołnierzach Wyklętych,Jezusie i o tym,że komunista i sowiecki agent Bierut uratował Polske."

• lechowski51 Re: o lechowskim 01.09.13, 09:54
                      To że nauczyłeś się kopiować to wszyscy na wsi już wiedzą.Interesuje mnie natomiast postulat wynikający z tej rozmowy z komunistą Iwińskim.POdoba Ci się pomysł,aby Aleję Zasłużonych na Powązkach,zastąpić Aleją Zbrodniarzy Komunistycznych?.
                      • kmdr_rohan O grzeszniku Lechowskim. 01.09.13, 09:57
                        Widzę Lechowski, że dnia świętego nie święcisz. Typowa PiSowska obłuda wyłazi z ciebie jak zwykle.
                      • Gość: Zajmijmysiężywymi Re: o lechowskim IP: *.rzeszow.hypnet.pl 01.09.13, 22:08
                        Wyrzucając Bieruta, chcesz stworzyć miejsce dla Dekutowskiego?
                        Zajmijmy się raczej żywymi!
                        • lechowski51 Re: o lechowskim 01.09.13, 22:26
                          Stary postulat komuchów!.Wybierzmy przyszłość,zapomnijmy o przeszłości.Miejsce zbrodniarzy i kolaborantów takich jak Bierut,nie jest na Alei Zasłużonych a w Alei Hańby
                          • Gość: Dziękuję,postoję Re: o lechowskim IP: *.rzeszow.hypnet.pl 01.09.13, 22:50
                            Postulat Lechowskiego51:
                            Wybierzmy przeszłość, zapomnijmy o przyszłości?
                            Dziękuję! Postoję!
                            • lechowski51 Re: o lechowskim 02.09.13, 08:44
                              Więc stój wiernie i podpieraj pijanego towarzysza Kwaśniewskiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka