16.10.13, 10:51
ubecki zbrodniarz Bauman fetowany jest na polskich uniwersytetach a jego kumpel Jaruzelski świetuje urodziny w otoczeniu swoich postkomunistycznych kumpli.
www.rp.pl/artykul/33,1057235-Awantura-o-zbrodniarza.html
Obserwuj wątek
    • jan_maria_koniecpolski Re: A u nas 16.10.13, 11:08

Nie Lechosiu - u nas jest to ...

wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Maciej-Lasek-apeluje-do-Antoniego-Macierewicza-pokaz-dowody,wid,16079310,wiadomosc.html_____________________________________________
      nie rozmawiam z idiotami, trolami i rz-e pod żadną postacią
      • lechowski51 Re: A u nas 16.10.13, 11:20
        Chyba juz trollu watek o swoim ulubieńcu Maciarewiczu założyłeś?!
        -
        www.facebook.com/photo.php?fbid=608499395838642&set=a.608499382505310.1073741835.106323832722870&type=1&theater
        „Wałęsa wykazał wielki talent w zacieraniu śladów i wywoływaniu napięć międzyludzkich”. (…) Jest „nieobliczalny, nieodpowiedzialny, niepoprawny, a przede wszystkim nieudolny”
        „Nie jest w stanie uczyć się na własnych błędach, gdyż jest przekonany, że ich nigdy nie popełnił”
        "Jego polityczne ambicje mogą doprowadzić Polskę do katastrofy"
        • jan_maria_koniecpolski Re: A u nas 16.10.13, 11:25

trolu mów do tatusia - do mnie proszę z szacunkiem ... wątek załozyłem tak jak i ty zakładasz.Ty mozesz a ja nie ? dlaczego ?
          • rz-e Re: A u nas 16.10.13, 11:48
            jan_maria_koniecpolski napisał(a):

> wątek załozyłem tak jak
            > i ty zakładasz.Ty mozesz a ja nie ? dlaczego ?

zakladac mozesz ;D hahahahahahaha
            nawet mozesz wspierac swoje urojenia z komorki pod innym nickiem [ja bede udawal ze o tym nie wiem i nazwe go braciszkiem ;D]
            mozesz sie naparzac z forumowymi ogonami
            mozesz bredzic
            mozesz zalozyc konto pod 17 nickiem

i to chyba wszystko co tu mozesz krolu trolli hipokrytow i klamacow

• jan_maria_koniecpolski Re: A u nas 16.10.13, 14:41
              odpowiedz automatyczna:
              Punkt G – (punkt Gräfenberga) uważany jest za jedną z najwrażliwszych stref erogennych ciała kobiety. John Perry i Beverly Whipple nazwali go tak na cześć niemieckiego lekarza Ernsta Gräfenberga, który opisał go po raz pierwszy w 1950 roku. Punkt ten ma znajdować się na przedniej ścianie pochwy (ok. 5 cm od wejścia) i być wielkości 1,5x 2 cm, a jego stymulacja ma prowadzić do orgazmu[1]. Większość badaczy utożsamia go z występującym u niektórych kobiet fragmentem ściany pochwy unerwianym przez nerw sromowy. Według innych definicji jest to punkt nerwowy, w którym nerw przechodzi bardzo blisko cewki moczowej[1].
      • rz-e Re: A u nas 16.10.13, 12:14
        jan_maria_koniecpolski napisał(a):

>
        > Nie Lechosiu - u nas jest to ...
        >
        po raz pierwszy sie z toba zgadzam trollu.
        faktycznie u ciebie jest tylko to Nie ma takiej strony :|

• jan_maria_koniecpolski Re: A u nas 16.10.13, 12:57

odpowiedz automatyczna:
          Mąkę wsypujemy do wcześniej przygotowanej miseczki. Drożdże rozdrabniamy do szklanki i zalewamy letnim mlekiem z wodą – mieszamy dokładnie aż do całkowitego rozpuszczenia. Zawartość szklanki wlewamy do naczynia z mąką, dodajemy sól oraz łyżeczkę oleju. Całość dokładnie rozrabiamy (około 10-15 minut) aż do uzyskania odpowiedniej gęstości.
    • prawdziwy_olo Re: A u nas 16.10.13, 11:52
      No popatrz co to się porobiło. Jedni fetują zbrodniarza, inny zbrodniarz obchodzi urodziny, a jeszcze inni znajdują miejsca na katolickich ołtarzach.
      • lechowski51 Re: A u nas 16.10.13, 12:30
        Wyczytałeś to olo w Notatniku lektora PZPR czy też tak was uczyli na szkoleniach SB?!
        • kmdr_rohan Lechowski zaczyna wspominać. 16.10.13, 12:39
          I łzę zapewne uroni niejedną. Może kiedyś wyda książkę: "Wspomnienia starego agenta"?
          • lechowski51 Re: Lechowski zaczyna wspominać. 16.10.13, 13:29
            Uczyli Cie komunistyczny politruku i obrońco bandyty Jaruzelskiego,na szkoleniach w Moskwie,że najlepszą obroną jest atak?
            • jan_maria_koniecpolski Re: Lechowski zaczyna wspominać. 16.10.13, 13:35

Lechoś ...powinieneś zjeść tabletkę ..teraz !!!! nie odkładaj tego na potem - to moze mieć brzemienne skutki ;-)
            • kmdr_rohan Re: Lechowski zaczyna wspominać. 16.10.13, 13:48
              A przy tym kłamie, jak najęty. Gdzie broniłem Jaruzelskiego, łgarzu?
              • lechowski51 Re: Lechowski zaczyna wspominać. 16.10.13, 13:56
                Tutaj,na tym forum komunistyczny politruku.
                • jan_maria_koniecpolski Re: Lechowski zaczyna wspominać. 16.10.13, 13:59

Lechoś ...myslę ze masz teraz czerwoną , nabrzmiałą twarz z wyolbrzymioną żyłą na czole :-) co będzie jak pęknie ?
                  • Gość: ortylion lechowski! Ty bruzdo! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.13, 14:31
                    Jak w tytule.
                • kmdr_rohan Re: Lechowski zaczyna wspominać. 16.10.13, 14:03
                  Lechowski, czy potrafisz to udowodnić? Może masz jakiś link do odpowiedniego cytatu, czy tylko chcesz sobie ulżyć?
        • prawdziwy_olo Re: A u nas 16.10.13, 14:04
          Lechoś, lechoś, lechoś :-) Tyle razy cię prosiłem, żebyś przedstawił dowody na moją służbę w mo, ormo, sb, pzpr, nkwd itd. itp. a ty jak rasowa, kłamliwa qrwa mliczysz dodając kolejne oskarżenia nie poparte niczym :-)
          • lechowski51 Re: A u nas 16.10.13, 14:08
            Dowody to Twoje wypowiedzi i poglądy wyrażane na tym forum.Takiego języka używali stalinowscy prokuratorzy i propagandziści.Wiernie ich kopiujesz!
            • lechowski51 Re: A u nas 16.10.13, 14:10
              To Twoje wzorce
              www.youtube.com/watch?v=qKZh6J6tDtg
              • kmdr_rohan I co, Lechowski, masz te cytaty? 16.10.13, 14:20
                Miałeś mi przedstawić dowód na to, że chwalę Jaruzelskiego. I co? Znowu z gęby - cholewa ci wyszła?
            • jan_maria_koniecpolski Re: A u nas 16.10.13, 14:17
              Lechosiu mój drogi ...myslę ze byłbyś doskonałym członkiem ...członkiem komisji Antoniego Maciorewicza bo z twoją cechą manieryzmu mógłbyś iść w zaparte jak oni ze mozna skrzyzować konia z jężem i z tego wyjdzie wąż ...a IMĆ panujący Jarosław Wielki MAlutki dałby ci za to stanowisko w rządzie marzeń... mówiąc po ludzku powiem tak : fantastycznie kłamiesz :-)
            • prawdziwy_olo Re: A u nas 16.10.13, 16:19
              O widzę, że zidiociała kato-prawica stanowi nowe prawa :D Czyli jednak pozostajesz rasową, kłamliwą, prawico-katolicką qrwą :-)
    • Gość: KaluMkA Re: A u nas IP: *.rzeszow.hypnet.pl 16.10.13, 20:15
      Misyjny Krążek Życzliwości zamiast pokemonów, :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka