lechowski51 16.10.13, 10:51 ubecki zbrodniarz Bauman fetowany jest na polskich uniwersytetach a jego kumpel Jaruzelski świetuje urodziny w otoczeniu swoich postkomunistycznych kumpli. www.rp.pl/artykul/33,1057235-Awantura-o-zbrodniarza.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan_maria_koniecpolski Re: A u nas 16.10.13, 11:08 Nie Lechosiu - u nas jest to ... wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Maciej-Lasek-apeluje-do-Antoniego-Macierewicza-pokaz-dowody,wid,16079310,wiadomosc.html_____________________________________________ nie rozmawiam z idiotami, trolami i rz-e pod żadną postacią Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: A u nas 16.10.13, 11:20 Chyba juz trollu watek o swoim ulubieńcu Maciarewiczu założyłeś?! - www.facebook.com/photo.php?fbid=608499395838642&set=a.608499382505310.1073741835.106323832722870&type=1&theater „Wałęsa wykazał wielki talent w zacieraniu śladów i wywoływaniu napięć międzyludzkich”. (…) Jest „nieobliczalny, nieodpowiedzialny, niepoprawny, a przede wszystkim nieudolny” „Nie jest w stanie uczyć się na własnych błędach, gdyż jest przekonany, że ich nigdy nie popełnił” "Jego polityczne ambicje mogą doprowadzić Polskę do katastrofy" Odpowiedz Link Zgłoś
jan_maria_koniecpolski Re: A u nas 16.10.13, 11:25 trolu mów do tatusia - do mnie proszę z szacunkiem ... wątek załozyłem tak jak i ty zakładasz.Ty mozesz a ja nie ? dlaczego ? _____________________________________________ nie rozmawiam z idiotami, trolami i rz-e pod żadną postacią Odpowiedz Link Zgłoś
rz-e Re: A u nas 16.10.13, 11:48 jan_maria_koniecpolski napisał(a): > wątek załozyłem tak jak > i ty zakładasz.Ty mozesz a ja nie ? dlaczego ? zakladac mozesz ;D hahahahahahaha nawet mozesz wspierac swoje urojenia z komorki pod innym nickiem [ja bede udawal ze o tym nie wiem i nazwe go braciszkiem ;D] mozesz sie naparzac z forumowymi ogonami mozesz bredzic mozesz zalozyc konto pod 17 nickiem i to chyba wszystko co tu mozesz krolu trolli hipokrytow i klamacow Odpowiedz Link Zgłoś
jan_maria_koniecpolski Re: A u nas 16.10.13, 14:41 odpowiedz automatyczna: Punkt G – (punkt Gräfenberga) uważany jest za jedną z najwrażliwszych stref erogennych ciała kobiety. John Perry i Beverly Whipple nazwali go tak na cześć niemieckiego lekarza Ernsta Gräfenberga, który opisał go po raz pierwszy w 1950 roku. Punkt ten ma znajdować się na przedniej ścianie pochwy (ok. 5 cm od wejścia) i być wielkości 1,5x 2 cm, a jego stymulacja ma prowadzić do orgazmu[1]. Większość badaczy utożsamia go z występującym u niektórych kobiet fragmentem ściany pochwy unerwianym przez nerw sromowy. Według innych definicji jest to punkt nerwowy, w którym nerw przechodzi bardzo blisko cewki moczowej[1]. Odpowiedz Link Zgłoś
rz-e Re: A u nas 16.10.13, 12:14 jan_maria_koniecpolski napisał(a): > > Nie Lechosiu - u nas jest to ... > po raz pierwszy sie z toba zgadzam trollu. faktycznie u ciebie jest tylko to Nie ma takiej strony :| Odpowiedz Link Zgłoś
jan_maria_koniecpolski Re: A u nas 16.10.13, 12:57 odpowiedz automatyczna: Mąkę wsypujemy do wcześniej przygotowanej miseczki. Drożdże rozdrabniamy do szklanki i zalewamy letnim mlekiem z wodą – mieszamy dokładnie aż do całkowitego rozpuszczenia. Zawartość szklanki wlewamy do naczynia z mąką, dodajemy sól oraz łyżeczkę oleju. Całość dokładnie rozrabiamy (około 10-15 minut) aż do uzyskania odpowiedniej gęstości. _____________________________________________ nie rozmawiam z idiotami, trolami i rz-e pod żadną postacią Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_olo Re: A u nas 16.10.13, 11:52 No popatrz co to się porobiło. Jedni fetują zbrodniarza, inny zbrodniarz obchodzi urodziny, a jeszcze inni znajdują miejsca na katolickich ołtarzach. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: A u nas 16.10.13, 12:30 Wyczytałeś to olo w Notatniku lektora PZPR czy też tak was uczyli na szkoleniach SB?! Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Lechowski zaczyna wspominać. 16.10.13, 12:39 I łzę zapewne uroni niejedną. Może kiedyś wyda książkę: "Wspomnienia starego agenta"? Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Lechowski zaczyna wspominać. 16.10.13, 13:29 Uczyli Cie komunistyczny politruku i obrońco bandyty Jaruzelskiego,na szkoleniach w Moskwie,że najlepszą obroną jest atak? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_maria_koniecpolski Re: Lechowski zaczyna wspominać. 16.10.13, 13:35 Lechoś ...powinieneś zjeść tabletkę ..teraz !!!! nie odkładaj tego na potem - to moze mieć brzemienne skutki ;-) _____________________________________________ nie rozmawiam z idiotami, trolami i rz-e pod żadną postacią Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: Lechowski zaczyna wspominać. 16.10.13, 13:48 A przy tym kłamie, jak najęty. Gdzie broniłem Jaruzelskiego, łgarzu? Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Lechowski zaczyna wspominać. 16.10.13, 13:56 Tutaj,na tym forum komunistyczny politruku. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_maria_koniecpolski Re: Lechowski zaczyna wspominać. 16.10.13, 13:59 Lechoś ...myslę ze masz teraz czerwoną , nabrzmiałą twarz z wyolbrzymioną żyłą na czole :-) co będzie jak pęknie ? _____________________________________________ nie rozmawiam z idiotami, trolami i rz-e pod żadną postacią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ortylion lechowski! Ty bruzdo! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.13, 14:31 Jak w tytule. Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: Lechowski zaczyna wspominać. 16.10.13, 14:03 Lechowski, czy potrafisz to udowodnić? Może masz jakiś link do odpowiedniego cytatu, czy tylko chcesz sobie ulżyć? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_olo Re: A u nas 16.10.13, 14:04 Lechoś, lechoś, lechoś :-) Tyle razy cię prosiłem, żebyś przedstawił dowody na moją służbę w mo, ormo, sb, pzpr, nkwd itd. itp. a ty jak rasowa, kłamliwa qrwa mliczysz dodając kolejne oskarżenia nie poparte niczym :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: A u nas 16.10.13, 14:08 Dowody to Twoje wypowiedzi i poglądy wyrażane na tym forum.Takiego języka używali stalinowscy prokuratorzy i propagandziści.Wiernie ich kopiujesz! Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: A u nas 16.10.13, 14:10 To Twoje wzorce www.youtube.com/watch?v=qKZh6J6tDtg Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan I co, Lechowski, masz te cytaty? 16.10.13, 14:20 Miałeś mi przedstawić dowód na to, że chwalę Jaruzelskiego. I co? Znowu z gęby - cholewa ci wyszła? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_maria_koniecpolski Re: A u nas 16.10.13, 14:17 Lechosiu mój drogi ...myslę ze byłbyś doskonałym członkiem ...członkiem komisji Antoniego Maciorewicza bo z twoją cechą manieryzmu mógłbyś iść w zaparte jak oni ze mozna skrzyzować konia z jężem i z tego wyjdzie wąż ...a IMĆ panujący Jarosław Wielki MAlutki dałby ci za to stanowisko w rządzie marzeń... mówiąc po ludzku powiem tak : fantastycznie kłamiesz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_olo Re: A u nas 16.10.13, 16:19 O widzę, że zidiociała kato-prawica stanowi nowe prawa :D Czyli jednak pozostajesz rasową, kłamliwą, prawico-katolicką qrwą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaluMkA Re: A u nas IP: *.rzeszow.hypnet.pl 16.10.13, 20:15 Misyjny Krążek Życzliwości zamiast pokemonów, :-) Odpowiedz Link Zgłoś