hummer 27.04.10, 01:11 Robić co trzy dni sondaż, 'czy Lech Kaczyński był dobrym prezydentem'. Po miesiącu ludzie zaczną tym rzygać. O ile nie szybciej. A wtedy genialny strateg pokaże swoją twarz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bikila.abebe Re: Sposób na PiS 27.04.10, 01:32 hummer napisał: > Robić co trzy dni sondaż, 'czy Lech Kaczyński był dobrym prezydentem'. > > Po miesiącu ludzie zaczną tym rzygać. O ile nie szybciej. A wtedy genialny > strateg pokaże swoją twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Sposób na PiS 27.04.10, 07:04 bikila.abebe napisał: > hummer napisał: > > > Robić co trzy dni sondaż, 'czy Lech Kaczyński był dobrym > prezydentem'. > > > > Po miesiącu ludzie zaczną tym rzygać. O ile nie szybciej. A wtedy > genialny > > strateg pokaże swoją twarz. Oglądałem wczoraj Wildsteina i tak mnie naszło. Powoływał się na wyniki sondaży. :) Odpowiedz Link Zgłoś
gelimer To już nawet to, że siedzi cicho jest złe? 27.04.10, 07:44 Dla Was to on pewnie nawet na nowotwór zachoruje politycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: To już nawet to, że siedzi cicho jest złe? 27.04.10, 16:59 gelimer napisał: > Dla Was to on pewnie nawet na nowotwór zachoruje politycznie. Niech żyje 100 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Przejales zly obyczaj z GW ? 27.04.10, 07:48 Sadzilem ze chcialbys aby wygral lepszy a nie cieszyc sie z tego ze kogos sie wk.... Twoj przyklad pokazuje jak GW moze zatruc ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Przejales zly obyczaj z GW ? 27.04.10, 07:53 mr.sajgon napisał: > Sadzilem ze chcialbys aby wygral lepszy a nie cieszyc sie z tego ze kogos sie w > k.... > > Twoj przyklad pokazuje jak GW moze zatruc ludzi. Czekam na nowe. Co mi z faktu, że Lech Kaczyński był najlepszym prezydentem w III RP, kandyduje przecież Jarosław Kaczyński? To moja wina, że PiS obrał taką strategię, gdy Komorowski całkiem udanie sprawuje funkcje prezydenta RP i jeśli widzą jakąś różnicę to na plus w stosunku do poprzednika. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: Przejales zly obyczaj z GW ? 27.04.10, 07:57 hummer napisał: > Czekam na nowe. Co mi z faktu, że Lech Kaczyński był najlepszym prezydentem w > III RP, kandyduje przecież Jarosław Kaczyński? To moja wina, że PiS obrał taką > strategię, gdy Komorowski całkiem udanie sprawuje funkcje prezydenta RP i jeśli > widzą jakąś różnicę to na plus w stosunku do poprzednika. > Uczciwie jest promowac swojego kandydata a nie niszczyc jego kontrkandydatow. Czyzby twoj kandydatow nie posiadal przymiotow ktorymi moglbys sie pochwalic ? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Przejales zly obyczaj z GW ? 27.04.10, 08:04 mr.sajgon napisał: > hummer napisał: > > > Czekam na nowe. Co mi z faktu, że Lech Kaczyński był najlepszym prezydent > em w > > III RP, kandyduje przecież Jarosław Kaczyński? To moja wina, że PiS obrał > taką > > strategię, gdy Komorowski całkiem udanie sprawuje funkcje prezydenta RP i > jeśli > > widzą jakąś różnicę to na plus w stosunku do poprzednika. > > > Uczciwie jest promowac swojego kandydata a nie niszczyc jego kontrkandydatow. > Czyzby twoj kandydatow nie posiadal przymiotow ktorymi moglbys sie pochwalic ? Ależ mają. Raz, że Napieralskiemu trudno zarzucić PRLowskie korzenie, dwa nie brał udziału w obradach Okrągłego stołu, trzy to człowiek opanowany, cztery pomimo młodego wieku, do lider drugiej co do wielkości partii opozycyjnej, a właściwie pierwszej, bo dwie większe partie to koalicjanci wywodzący się z jednego pnia. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: Przejales zly obyczaj z GW ? 27.04.10, 08:11 hummer napisał: > Ależ mają. Raz, że Napieralskiemu trudno zarzucić PRLowskie korzenie, dwa nie b > rał udziału w obradach Okrągłego stołu, trzy to człowiek opanowany, cztery pomi > mo młodego wieku, do lider drugiej co do wielkości partii opozycyjnej, a właści > wie pierwszej, bo dwie większe partie to koalicjanci wywodzący się z jednego pn > ia. > Zycze mu jak najlepiej, zeby przynajmniej osiagnal 3 wynik. Dla mnie jego najwieksza zaleta jest jego mlody wiek i to ze jednak juz cos osiagnal. Bylo nie bylo jest szefem lewicy. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Przejales zly obyczaj z GW ? 27.04.10, 08:17 mr.sajgon napisał: > hummer napisał: > > > Ależ mają. Raz, że Napieralskiemu trudno zarzucić PRLowskie korzenie, dwa > nie b > > rał udziału w obradach Okrągłego stołu, trzy to człowiek opanowany, czter > y pomi > > mo młodego wieku, do lider drugiej co do wielkości partii opozycyjnej, a > właści > > wie pierwszej, bo dwie większe partie to koalicjanci wywodzący się z jedn > ego pn > > ia. > > > Zycze mu jak najlepiej, zeby przynajmniej osiagnal 3 wynik. > Dla mnie jego najwieksza zaleta jest jego mlody wiek i to ze jednak juz cos > osiagnal. Bylo nie bylo jest szefem lewicy. Miłego dnia. Trzym się stary druhu, pora popracować :) Odpowiedz Link Zgłoś
raven40p Re: Sposób na PO 27.04.10, 17:16 Mam lepszy pomysl: robic codzien sondaz na temat rzadow Tuska. Ludzi juz teraz biora wymioty myslac i patrzac na tego ryzego oportuniste i uczestnika okraglego stolu i zamachu na rzad Olszewskiego. Jezeli bedziemy im o tym codzien przypominac, ciekaw jestem co zostanie z tego, od dawno Polakom wmawianego mitu. Odpowiedz Link Zgłoś