Dodaj do ulubionych

Europa Procent

30.01.14, 08:06
w natarciu.Kawiorowa lewica,uzgodniła w Davos,przy paru butelkach burgunda listę przyszłych jewroposłów.Padajcie na kolana.Oto nasze przyszłe elity!

Większych szans na mandat z Rzeszowa nie ma antagonistka Grodzkiej – szefowa podkarpackiego Twojego Ruchu Marta Niewczas. Jeszcze jako aktywistka SLD Niewczas poszukiwała „żony pana/pani Grodzkiego/Grodzkiej". Sprzeciwiała się też paradom równości, tłumacząc, że nie zgadza się na ekshibicjonizm, który towarzyszy tego typu wydarzeniom.
www.rp.pl/artykul/991242,1083008-Twarze-Europy-Plus.html
Obserwuj wątek
    • prawdziwy_olo Re: Europa Procent 30.01.14, 08:30
      Mając takich kandydatów-pieszczoszków jak fotyga, piecha czy czarnecki, sympatycy zidiociałej prawicy naprawdę powinni się poważnie zastanowić nad krytyką kandydatów innych opcji :-) To jest niesmaczne lechosiu :-)
    • robert_resmanowicz Re: Europa Procent 30.01.14, 09:09
      Smoleński dupowłaz zaczyna od rana - Lechowski - wiesz jaki dzis dzien ? od 5 dni jestes w Ameryce durrrniu...
      • lechowski51 Re: Europa Procent 30.01.14, 09:26
        O Smoleńsku ciągle bredzisz Ty i olo-POdobni.A do Ameryki wylatuje 27 lutego/poniedziałek/ o godz 10 20 AM a w Tampie będę o 9 18 PM.Jak chcesz mi biedaku pomachać to zapraszam na kawę po odprawie bagazowej.
        Może cos o Niewczas?.Misia ładniejsza i mądrzejsza?
        • prawdziwy_olo Re: Europa Procent 30.01.14, 09:31
          Widzisz lechosiu, moje komentarze odnośnie smoleńska pojawiają się przy okazji publikacji kolejnych macierewiczowych rewelacji, które trzeba kompromitować w zarodku :-)
        • robert_resmanowicz Re: Europa Procent 30.01.14, 10:09
          Lechowski - powiedz mi ... jakim trzeba być h...em aby tak odnosić się do kobiet wiedząc ze jest sie anonimowy ? dajesz sobie z tym radę ? To zemsta jakaś ...masz krótkiego fiuta i cie upokorzyły ? Twój termin wylotu o ameryki mam w dupie - i tak ci nie wierzę ...idę na drugie sniadanie - kanapka z tuńczykiem i herbatka pu-erht ...wygoglujcie sobie jak elita się odzywia jak nie wiecie co to pu-erht ....
      • Gość: prześmiewca Re: Europa Procent IP: *.static.sl-net.pl 30.01.14, 09:37
        Jak ty biedaku dasz sobie radę bez forum? Przecież ty bez jedynego partnera, z którym możesz na równi się ponapieprzać, czyli lechosia umrzesz z tęsknoty.

Jesteś jedynym człowiekiem który tu żyje. Tu jadasz, tu uprawiasz sex, tu za przeproszeniem srasz, kupujesz samochody, jeździsz na basen, masaże, myjesz dupę, odwiedzasz rodzinę i robisz doktoraty. Nie ma drugiego idioty, który tak się obnaża i obnosi.
        Coś ci się pochrzaniło w główce. To jest forum - internet, a nie realne życie.
        • Gość: lechowski51 Re: Europa Procent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.14, 09:47
          Dziękuję siostrze oddziałowej za chwilowe rozwiązanie kaftana bezpieczeństwa.
          • lechowski51 Re: Europa Procent 30.01.14, 14:37
            Dzisiaj szorstka przyjaźń ale dalej konsekwentna walka z polskim fashyzmem.
            www.facebook.com/photo.php?fbid=10203064805442414&set=a.1770830911932.264839.1274035396&type=1&theater
            • robert_resmanowicz Re: Europa Procent 30.01.14, 15:19
              ty walczysz z faszyzmem :) buehehe ... a Goebels mieszka u ciebie w piwnicy i alfabetem Mors'a
              nadaje do Putina w sprawie rozbioru polski ?
              • Gość: prześmiewca Re: Europa Procent IP: *.static.sl-net.pl 30.01.14, 15:30
                robert_resmanowicz napisał(a):

> ty walczysz z faszyzmem :) buehehe ... a Goebels mieszka u ciebie w piwnicy i
                > alfabetem Mors'a
                > nadaje do Putina w sprawie rozbioru polski ?

Co ty człowieku wypisujesz?

;-D
              • lechowski51 Re: Europa Procent 30.01.14, 15:31
                Ja walczę z takimi nawiedzonymi lewakami jak Ty,tak jak i oni..
                www.youtube.com/watch?v=o_uccjAeZ7U
                • robert_resmanowicz Re: Europa Procent 30.01.14, 15:53
                  Lechowski heblu - jesli myslisz ze ja otwieram twoje linki do tych głupkowatych obrazków to jestes takim samym kretynem jak ten pie.rdolniety co biega za mną i tez na to liczy :-) dla mnie nie musisz sie wysilać - obrazki pokazujcie zonie jak wygląda gotowy męzczyzna bo pewnie zapomniała panowie męzczyźni :-)
                  • Gość: prześmiewca Re: Europa Procent IP: *.static.sl-net.pl 30.01.14, 16:34
                    robert_resmanowicz napisał(a):

> Lechowski heblu - jesli myslisz ze ja otwieram twoje linki do tych
                    > głupkowatych obrazków

Niepoprawny optymista

;-D
    • Gość: wybiorca Re: Europa Procent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.14, 15:52
      Hura pan Anna do jewroparlamentu!
      Bedzie straszyć innych w biały dzień, Niewczas będzie jej asystować!
      • Gość: gość2 Re: Europa Procent IP: *.205.40.208.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.01.14, 17:21
        Kim ty jesteś człowieku, żeby wypowiadać się na temat osoby kogoś innego? Pani Niewczas kapitana osoba, która wiele robi dla miasta.
      • mmm1155 Re: Europa Procent 30.01.14, 17:48
        A tobie co zazdrość d.... ściska? Siedzisz w domu i tylko potrafisz krytykować. A może się ruszysz i coś zrobisz dla kraju?
    • Gość: maciek Re: Europa Procent IP: *.146.226.5.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.01.14, 17:33
      a skąd ty wiesz czy Pani Niewczas nie ma szans? Kim ty jesteś? prorokiem? wróżką?
    • Gość: Przyszłaelita Re: Europa Procent IP: *.opera-mini.net 30.01.14, 22:06
      Padajcie na kolana. Oto nasze przyszłe elity!
      "Prawie przesądzone jest to, że na czele listy obejmującej Mazowsze stanie poseł PiS, były minister skarbu Wojciech Jasiński." (W latach 1976–1982 należał do Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka