Dodaj do ulubionych

Płacicie ?

05.02.14, 14:26
wyborcza.pl/1,75248,15395024,Uwaga__Nowe_zasady_dostepu_do_tresci_na_Wyborcza_pl.html
Nie jestem naiwniakiem oczekującym bezwzgędnie darmowego dostępu do serwisów internetowych. Ale wprowadzenie odpłatności za pikujący w stronę Pudelka i "redagowany" przez gimnazjalistów serwis , ubawił mnie setnie .Sam płacę za dostęp do 3 serwisów - zapewniających mi profesjonalny dostęp do informacji niezbędnych do zarabiania pieniędzy. Ale płacę za towar zredagowany profesjonalnie i rzetelnie, pozbawiony nachalnej reklamy . Nie za wysiłek kopiuj/wklej na dodatek niepoddany weryfikacji ortograficznej i logicznej. Widać tak być musi , najpierw rozeszły się nasze drogi z papierowym wydaniem GW (gdy ilość reklam przekroczyła ilość merytorycznego materiału) , teraz rozchodzą się drogi z gazeta.pl. Chyba, że wprowadzą rozliczenie barterowe - ja im za artykuły a oni mnie za kliknięcia i oglądanie reklam , i to pod warunkiem zbilansowania na 0 obu należności.
Obserwuj wątek
    • Gość: Za Re: Płacicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.14, 14:34
      co?! Niech misjonarze i analfabeci płacą...
    • Gość: prześmiewca Re: Płacicie ? IP: *.static.sl-net.pl 05.02.14, 14:41
      To już nawet nie jest strzał w stopę GW, to klasyczny counter strikowy headshot.

Tylko jedna rzecz jest w stanie to zmienić - powrót resmena. Za możliwość pastwienia się nad tym mutantem chętnie zapłacę.

;-D
      • Gość: prześmiewca Re: Płacicie ? IP: *.static.sl-net.pl 05.02.14, 15:04
        Jednak się rozmyśliłem. 99 gr za miesiąc zabawy z plastusiem jest OK, ale 17,90 przyjemność bezkarnego nabijania się z resmena za każdy następny miesiąc zdecydowanie nie jest warta. To zbyt mizerny adwersarz.

;-D
        • rzeszowski15 Re: Płacicie ? 05.02.14, 15:12
          Kiedyś wreszcie ta propagandowa tuba polskiego lewactwa musiała paść.I nawet nie trzzeba było czekać,na przejęcie władzy przez PiS i odcięcie ich od milionowych dotacji,w postaci ogłoszeń rządowych i samorządowych.
          • lechujarek13 Re: Płacicie ? 05.02.14, 15:17
            rzeszowski15 napisał(a):

> Kiedyś wreszcie ta propagandowa tuba polskiego lewactwa musiała paść.I nawet ni
            > e trzzeba było czekać,na przejęcie władzy przez PiS i odcięcie ich od milionowy
            > ch dotacji,w postaci ogłoszeń rządowych i samorządowych.

Wszystko się kiedyś kończy , ludzie umierają, nicki są banowane . Ale na przepływ "targetu" do Naszego Dziennika bym za bardzo nie liczył :)))
          • mal49 Re: Płacicie ? 05.02.14, 16:00
            a co to "lewactwo"? wydawało mi się zawsze, że to kretyńskie określenie odnosi się do wszelkiego rozdawnictwa dóbr, podobnie jak w pis-ie
        • lechujarek13 Re: Płacicie ? 05.02.14, 15:12
          Ponoć nawet 17,99 !:) 9 groszy jeszcze pogarsza ofertę
          • Gość: prześmiewca Re: Płacicie ? IP: *.static.sl-net.pl 05.02.14, 15:45
            echujarek13 napisał(a):

> Ponoć nawet 17,99 !:) 9 groszy jeszcze pogarsza ofertę

No nie!!! 9 gr dodatkowo za resmena... nie warto.

;-D
            • Gość: pap102 Re: Płacicie ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.02.14, 15:57
              Po pierwsze primo zostałem wprowadzony w błąd, zasugerowałem się tym co na 1szej stronie i byłem przekonany ,że cena to 99gr, dopiero od was się Tutaj dowiaduję ,że to kilkanaście złotych, po sekundo przypomina mi to trochę dilera który na początku daje narkotyki za darmo żeby potem... wiadomo, po tertio jeszcze nie sprawdzałem ale być może to jest przepis.

Jestem pewien ze teraz ludzie zaczna omijac zabezpieczenia np uzywajac tzw incognito mode w swoich przegladarkach. Nie bedzie to dla nich trudne wystarczy ze wcisna naraz 3 przyciski ctrl + shift +n i otworzy im sie nowe okno w trybie incognito po przeczytaniu 10 artykulow zamkna okno i po sek otworza od nowa z nowym dostepem do 10 artyku;low tak np robia niektorzy by miec dostep do new york timesa. Drodzy redaktorzy Gazety wyborczej jezeli zamierzacie skasowac ten post prosze uzasadnic jakie zasady regulaminu on lamie. A wszystkich czytelnikow prosze o kopiowanie tego komentarza mowiacego jak postepuja ludzie na swiecie i wklejanie go od nowa w przypadku

• Gość: Rohan [...] IP: *.freesafeip.com 05.02.14, 15:50
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: prześmiewca Re: Płacicie ? IP: *.static.sl-net.pl 05.02.14, 16:28
            Ty to dopiero znasz się na żartach, a jaki sam jesteś wesoły.
            Do tego pisanie o sobie w 3 osobie i to z pokładu samolotu do Teksasu to dopiero wyczyn.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka