Dodaj do ulubionych

Jest!.Jest!

09.02.14, 20:41

www.sport.pl/soczi2014/1,134860,15426824,Soczi_2014__Mistrz_Stoch_wskoczyl_do_historii.html
Obserwuj wątek
    • 21_e_w_a Re: Jest!.Jest! 09.02.14, 20:50
      Czego się tak podniecasz - to jest medal Stocha a nie twój ani PISu ani KK !
      • mr.paprykarz Re: Jest!.Jest! 09.02.14, 20:53
        Kami przeleciał wszystkich. Brawo !
        • przesmiewca-lux Re: Jest!.Jest! 09.02.14, 21:42
          mr.paprykarz napisał(a):

> Kami przeleciał wszystkich. Brawo !

To prawda. Ciekawe dlaczego tylko ewe21 boli?

;-D
        • mr.paprykarz Re: Jest!.Jest! 11.02.14, 11:17
          > Kami przeleciał wszystkich. Brawo !
          ..i pokazał, że można u ruskich wylądować
      • rzeszowski15 Re: Jest!.Jest! 09.02.14, 20:59
        Ty naprawde jesteś chory.Współczuję.
        • 21_e_w_a Re: Jest!.Jest! 09.02.14, 21:11
          To nie jest twój problem czy ja jestem chory czy nie. Nie twoja sprawa.Ale lepiej być chorym niż małym , zakompleksionym patriotą myślącym że Stoch skakał dla niego.
          • rzeszowski15 Re: Jest!.Jest! 09.02.14, 21:23
            Nienawiść Cię kiedyś zabije...
            www.facebook.com/photo.php?fbid=814229998592426&set=a.526397717375657.139244.234568879891877&type=1&theater
            • 21_e_w_a Re: Jest!.Jest! 09.02.14, 21:33
              Grozisz mi ?
              • przesmiewca-lux Re: Jest!.Jest! 09.02.14, 21:54
                21_e_w_a napisał(a):

> Grozisz mi ?

A po co? Przecież z charakterkiem jaki tu prezentujesz sam dla siebie jesteś największym wrogiem?
              • 2g_nie_gazjeta Re: Jest!.Jest! 10.02.14, 09:59
                tobie nie ma potrzeby grozić, jak wszystkie wolksdojcze zdechniesz z zazdrości...
          • przesmiewca-lux Re: Jest!.Jest! 09.02.14, 21:49
            21_e_w_a napisał(a):

> To nie jest twój problem czy ja jestem chory czy nie. Nie twoja sprawa.Ale lepi
            > ej być chorym niż małym , zakompleksionym patriotą myślącym

Jak na razie, to mieszanka małości i kompleksów biją od ciebie. Naprawdę nie pojmuje czym to jest spowodowane. Co ci to daje że wypisujesz takie głupotki bez ładu i składu?
            Chyba masz świadomość, że już nikt cie tu nie traktuje poważnie, a twoje zaczepki wywołują jedynie współczucie i czasem uśmiech politowania.
            • rzeszowski15 [...] 10.02.14, 18:09
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • mr.paprykarz Re: Jest!.Jest! 10.02.14, 18:22
                Widze ,że skaperowałeś nowego zawodnika do swojej drużyny, ale czy on na pewno chce w niej grać?
                • przesmiewca-lux Re: Jest!.Jest! 11.02.14, 11:10
                  mr.paprykarz napisał(a):

> Widze ,że skaperowałeś nowego zawodnika do swojej drużyny, ale czy on na pewno
                  > chce w niej grać?

Teamu z tego nie będzie. No future.

;-D
              • przesmiewca-lux Re: Jest!.Jest! 11.02.14, 11:08
                rzeszowski15 napisał(a):

> On jako ewangelik i Niemiec zachowuje się racjonalnie.

Chrzanisz lechoś. Znam kilku Niemców ewangelików. Są to mili, sympatyczni i bardzo kulturalni ludzie. Na ich tle teksty ewy21 o Polsce i Polakach wyglądają na rzygi troglodyty siedzącego na drzewie.
                • 21_e_w_a Re: Jest!.Jest! 11.02.14, 11:18
                  Jak ci się moje teksty nie podobają, to ich Ptysiu nie czytaj. Chyba, że jesteś od nich uzależniony .
                  • 21_e_w_a Propozycja dla przesmiewca-lux 11.02.14, 11:24
                    Zamiast czytać moje teksty to idź pogadać z jakimś obrazkiem -np. Balbiny z Wysp Taka-tuka
                  • przesmiewca-lux Re: Jest!.Jest! 11.02.14, 11:47
                    21_e_w_a napisał(a):

> Jak ci się moje teksty nie podobają, to ich Ptysiu nie czytaj. Chyba, że jesteś
                    > od nich uzależniony .

Wusia nie kompromituj się do końca.
                    Naprawdę nie potrafisz wymyślić i napisać czegoś samodzielnie i musisz kopiować chamskie odzywki resmena?
                    • mr.paprykarz Re: Jest!.Jest! 15.02.14, 19:57
                      Kiedy Kamil skoce
                      to as serce sie dygoce
                      • rzeszowski15 Re: Jest!.Jest! 15.02.14, 21:01
                        Wymarzone podium!......szwab czwarty!
                        • mr.paprykarz Re: Jest!.Jest! 15.02.14, 21:12
                          Jak PiSiaki rządzili to Polacy zero złotych medali zdobyli na Zimowych Igrzyskach Olimpijskich a odkąd stery przejął pan premier Donald Tusk to mamy już PIĄTY (wliczając Vancouver) złoty medal i nie koniec na tym.

Precz z rządami sportowych nieudaczników!

PS
                          PKB wzrośnie w tym roku o 5%
                          • rzeszowski15 Re: Jest!.Jest! 15.02.14, 21:17
                            Wzrośnie ale w Chinach
                            • robert_jesus_resmanowicz Re: Jest!.Jest! 15.02.14, 21:23
                              Kaczyński jest mistrzem sportu , mnozenia pieniędzy i seksu - i tym wszystkim co ma chce sie z nami podzielić - a jeszcze uroda ...tu jest.... a daj Pan spokój
                              • rzeszowski15 Re: Jest!.Jest! 17.02.14, 14:22
                                Niestety,POpularności wśród forumowych Ateistycznych Dewotej takie gesty nie są tolerowane.
                                wpolityce.pl/wydarzenia/74453-mistrz-olimpijski-nie-wstydzi-sie-wiary-w-boga-kamil-stoch-podziekowal-stworcy-za-drugi-zloty-medal-zobacz-zdejcia
                                • lodowy_pl Re: Jest!.Jest! 17.02.14, 14:36
                                  Ciekawe czy per analogiam, katolik Schlierenzauer wygraża Bogu za swój olimpijski dopust ? :)))))))
                                • homo_fob2 Re: Jest!.Jest! 17.02.14, 14:36
                                  ano gesty normalnego i prawdziwego Polaka nie wszystkim przypadają do gustu, wystarczy poczytać niektóre wypowiedzi i zaraz poznasz bolszewie...
                                  • rzeszowski15 Re: Jest!.Jest! 17.02.14, 15:59
                                    PAP o deszczu,Stoch o Bogu a Ateistyczne Dewotki ściągaja plakaty...

Po raz kolejny po wejściu na podium Stoch wniósł oczy ku niebu.

To było podziękowanie dla tych wszystkich, których z nami nie ma, a którzy przygotowali mnie do tego momentu. Także do samego Boga, za to co mi okazał -

powiedział podwójny złoty medalista.
                                    wsumie.pl/sport/97090-stoch-wdzieczny-bogu?utm_source=apella&utm_medium=dzialania-fb-wsieci&utm_term=wsumie&utm_content=17-02&utm_campaign=stoch
                                    • 21_e_w_a Re: Jest!.Jest! 17.02.14, 16:14
                                      Stoch to prawdziwy Polak bo popatrzył w niebo. Wzruszyłem się !!
                                      • mr.paprykarz Re: Jest!.Jest! 17.02.14, 16:44
                                        Proszę sobie nie przywłaszczać Stocha dlatego, że popatrzył do góry!
                                        • rzeszowski15 Re: Jest!.Jest! 17.02.14, 16:57
                                          Nikt go nie przywłaszcza.On zachowuje sie tak jak 90% Polaków.A ateistyczny margines musi niestety to zaakceptować,po waszemu tolerować.
                                          • mr.paprykarz Re: Jest!.Jest! 17.02.14, 18:10
                                            te procenty to z sieci czy po alpadze?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka