Dodaj do ulubionych

Wbrew PObożnym życzeniom

10.02.14, 16:10
forumowego lewactwa wolne media się rozwijaj.Zacznijcie kupować Nie i Lizweeka,bo w kioskach niedługo,nie ujrzycie swoich pisemek.Zwłaszcza jak obetnie sie samorządowe i państwowe dotacje w postaci reklam i ogłoszeń o przetargach.
telewizjarepublika.pl/tv-republika-ma-nowa-siedzibe,3919.html#.UwTIIfsUDRl
Obserwuj wątek
    • mr.paprykarz Re: Wbrew PObożnym życzeniom 10.02.14, 16:24
      co mi tu takich patałachów reklamujesz, jakby byli fachowcami to bym sobie oglądnął z ciekawości w mojej kablówce, niech się przyłożą do roboty, bo póki co to to jest dla mnie jak UFO
    • prawdziwy_olo Re: Wbrew PObożnym życzeniom 10.02.14, 16:25
      Widzę, że w gadzinówce praca wre! Pewnie czekają na wytyczne z zaprzyjaźnionej partii :-)
    • 21_e_w_a wolne media ? 10.02.14, 17:08
      Czyli takie które są pod kontrolą PIS lub KK ?
      • rzeszowski15 Re: wolne media ? 10.02.14, 17:16
        Liczyłem na wasze wyważone,obiektywne i wnikliwe opinie.No i się nie zawiodłem!.Psy szczekają,karawana jedzie dalej....
        • mr.paprykarz Re: wolne media ? 10.02.14, 17:26
          A wielbłądy ledwo zipią
        • prawdziwy_olo Re: wolne media ? 10.02.14, 18:44
          Piszesz o lewactwie, lizweekach, pisemkach i liczysz na wyważone i wnikliwie opinie? :-) Czy zdajesz sobie lechosiu sprawę, jaki z ciebie durny, prawicowy troll? :-)
          • rzeszowski15 Re: wolne media ? 10.02.14, 20:37
            Widzę Twoje pogłębione intelektualnie wypowiedzi.I widzę,że z takimi miernotami wojujące polskie lewactwo,skończy jak kiedyś Mumia wolności a wcześniej wasza ideowa pramatka PZPR
            • prawdziwy_olo Re: wolne media ? 10.02.14, 20:47
              Wolska inteligencja pod postacią prawicowych ścierwoludków nie może się zdecydować, czy pzpr upadła czy żyje nadal. Widocznie zależy to od chwili i od tego co w danym momencie powie któraś z prawicowych gadzinówek :-)
              • rzeszowski15 Re: wolne media ? 11.02.14, 08:02
                Co raz mądrzej olo!.Czyżby Szkło kontaktowe przestało Cię inspirować i korzystasz tylko z mądrości Trybuny i Nie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka