Dodaj do ulubionych

Dentysta dla dziecka, PROSZĘ o podpowiedź!

12.03.14, 13:35
Gdzie wybrać sie do dentysty z 3 i 7 latkiem, interesuje mnie Łańcut lub Rzeszów.
Ma ktoś jakieś doświadczenia z lekarzami i ich podejściem do dzieci.Obawiam się że na NFZ ciężko znależć kogoś,kto zęby wyleczy żeby sie trzymały dłużej niz kilka m-cy. Proszę o podpowiedzi i ewentualnie orientacyjne ceny u prywatnych lekarzy.
Obserwuj wątek
    • wtopek Re: Dentysta dla dziecka, PROSZĘ o podpowiedź! 12.03.14, 14:19
      sprawdź na Piłsudskiego 1, koło Zakładu Energetycznego, bardzo fajna przychodnia

o cenach trudno pisać, skoro nie wiadomo co jest do zrobienia, zresztą tutaj nie należy oszczędzać, lepiej zapłacić więcej u dobrego/renomowanego dentysty niż ryzykować dla zaoszczędzenia paru złotych
      • dziubek-4 Re: Dentysta dla dziecka, PROSZĘ o podpowiedź! 15.03.14, 08:28
        primadent koło szpitala na lwowskiej, moje dziecko ma słabe zęby i pierwszy leczyliśmy już w wieku 1,5 roku
        • anulka-m6 Re: primadent ? 16.03.14, 08:03
          wiem gdzie to jest, a jak tam wygląda wizyta cenowo, tak mniej więcej? i jak długie są terminy?
          • dziubek-4 Re: primadent ? 17.03.14, 20:30
            terminy są w sumie trochę odległe, ja chyba czekałam z 3 tygodnie tylko ze ja mogłam iść tylko na 8 rano więc cięzko było znaleźć wolne, myślę że jeśli godzina Ci obojętna to szybko w miarę będzie. A cenowo to nie tanio, chyba 120 płaciłam za zęba
    • poradnik12 Re: Dentysta dla dziecka, PROSZĘ o podpowiedź! 06.12.15, 15:37
      Panstwo Paliga. Fajni i porzadni lekarze. Maja gabinety w Rzeszowie na Niepodleglosci 3/2 albo na Solarza 7. Mozna zajrzec na paliga.pl-tam tez telefony. Prowadza tez higienizacje zebow i dobrze je zabezpieczaja na przyszlosc. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka