Dodaj do ulubionych

Lis oszalal

15.03.14, 16:28
albo chce utrzymac gwiazdorka gaze w Telewizji Bialoruskiej,gdy niedlugo PiS przejmie wladze?!

Szokujący tekst Tomasza Lisa! "Premier z poparciem 27 proc. i rząd z 20 proc. powinny się już słaniać. Obecna ekipa w Polsce jest skończona"
Obserwuj wątek
    • mr.paprykarz Re: Lis oszalal 15.03.14, 16:46
      rzeszowski15 napisał(a):

> Szokujący tekst Tomasza Lisa! "Premier z poparciem 27 proc. i rząd z 20 proc. p
      > owinny się już słaniać. Obecna ekipa w Polsce jest skończona"

Skoro ktoś pisze w ten sposób to rzeczywiście oszalał. Pełna zgoda.
    • wislocki12 Już nie Liz 15.03.14, 21:18
      Przepraszam, już nie Liz? No, no! ;-))
      • mr.paprykarz Re: Już nie Liz 15.03.14, 21:25
        bo napisał Obecna ekipa w Polsce jest skończona
    • wislocki12 Może jeszcze link? 15.03.14, 21:26
      Gdybyś tak jeszcze zechciał podać link do owego tekstu nie posiadałbym się ze szczęścia.
      • rzeszowski15 Re: Może jeszcze link? 15.03.14, 22:37
        Prosisz,to masz!
        wpolityce.pl/dzienniki/dziennik-krzysztofa-feusettea/76528-krzysztof-feusette-szokujacy-tekst-tomasza-lisa-premier-z-poparciem-27-proc-i-rzad-z-20-proc-powinny-sie-juz-slaniac-obecna-ekipa-w-polsce-jest-skonczona
        • wislocki12 Chyba nie o to mi chodziło 15.03.14, 22:44
          No tak, ale przecież to jest link do tekstu Krzysztofa Feusette, niestety! ;-))
          • rzeszowski15 Re: Chyba nie o to mi chodziło 15.03.14, 23:21
            Zaluje ze Cie zawiodlem....i innych wyznawcow Liza!
            • wislocki12 No ta, Liz! 15.03.14, 23:24
              Lis chyba chyba i Ciebie zawiódł, bo znowu piszesz LIZ. ;-))
              • rzeszowski15 Re: No ta, Liz! 16.03.14, 00:47
                Liz mnie nie zawodzi.Od przynajmniej 10 lat, jest przewidywalny,jak pogoda na Florydzie.
                • wislocki12 Floryda to jest to? 16.03.14, 01:15
                  "Lis oszalał albo chce utrzymac gwiazdorka gaze w Telewizji Bialoruskiej,gdy niedlugo PiS przejmie wladze?!"
                  No tak, i to wcale Ciebie nie zaskoczyło? ;-))
                  PS. Czy Ty aby nie przesadzasz z nieustannymi aluzjami do Florydy? Myślisz, że to powód do dumy? ;-))
                  • rzeszowski15 Re: Floryda to jest to? 16.03.14, 01:30
                    Co mnie mialo zaskoczyc?..A Ty jestes przewidywalny jak pogoda na Syberii z aluzjami,ktorych sam chyba nie rozumiesz!
                    • wislocki12 Rzeczowość i głębia 16.03.14, 22:45
                      Zawsze zachwycałeś mnie rzeczowością i głębią myśli swoich "błyskotliwych" ripost! ;-))
                      • rzeszowski15 Re: Rzeczowość i głębia 17.03.14, 02:02
                        Milo mi,ze taki geniusz intelektu,dostrzega moje starania.
                        • rzeszowski15 Re: Rzeczowość i głębia 17.03.14, 02:03
                          ...a byloby mi jeszcze milej gdybys skomentowal,te straszne slowa Lisa.
                          • kulinarny.robert Re: Rzeczowość i głębia 17.03.14, 09:38
                            Pis nie przejmie władzy , ty nie jestes w ameryce i kłamiesz bo nigdy taqm nie byłes a pitolenie na podstawie szmatławcow Karnowskich to utopia - będąc na Florydzie oglądasz Lisa ? podziwu godna miłość ...
                            • rzeszowski15 Re: Rzeczowość i głębia 17.03.14, 19:16
                              Lisa Robus nie ogladam od dluzszego czasu.Nie interesuje mnie bowiem los mamy Madzi czy komentarze Kazi Szczuki o polityce.Dzisiaj na foto-forum zamiescilem pare zdjec z Florydy.Bedac na spacerze porobilem zdjecia,jak Meksycy sadza tutaj palmy i inne rosliny i jak to,dzieki sztucznemu nawadnianiu rosnie.Chcesz to Ci zamieszcze?!
                              • rzeszowski15 Re: Rzeczowość i głębia 17.03.14, 20:46
                                AZebys robus dlugo nie szukal..
                                fotoforum.gazeta.pl/u/rzeszowski15.html
                              • wislocki12 "Solidarność" sięga bruku! 17.03.14, 21:49
                                "Meksycy" to co to takiego? W słowniku jak byk stoi "Meksykanin". Czy to przypadkiem nie jest odpowiednik "szwaba", "makaroniarza", "knedliczka", "ruskiego", że o "yankesie" nie wspomnę?
                                I Ty śmiesz twierdzić, że wywodzisz się z "Solidarności"? No tak, "Solidarność" sięga bruku! :-((
                              • przesmiewca-lux Re: Rzeczowość i głębia 17.03.14, 21:50
                                rzeszowski15 napisał(a):

> Lisa Robus nie ogladam

Czyżbyś lubił trupi zapach?
                                Nie ruszaj, to i śmierdzieć nie będzie.
                          • wislocki12 Znowu Lis? 17.03.14, 21:37
                            Z całą przyjemnością, natychymiast po otrzymaniu linku do oryginalnego tekstu Lisa (nie wypocin owego Feusette, nawet Wyganowski nie zadowoli mnie). Porządny dziennikarz podaje źródło - oryginalne - swojej informacji. ;-((
    • wislocki12 Pochlebca? 17.03.14, 21:30
      Piszesz:
      "Milo mi,ze taki geniusz intelektu,dostrzega moje starania."
      Czy przypadkiem aby nie przypochlebiasz się? ;-)
      • rzeszowski15 Re: Pochlebca? 17.03.14, 22:52
        Przypadkiem...nie!
        • wislocki12 Tak to zabrzmiało 17.03.14, 23:05
          A tak to zabrzmiało. :-)
          • rzeszowski15 Re: Tak to zabrzmiało 18.03.14, 12:25
            I co tam bufonek Radek tokowal wczoraj u Lisa?.Zapewne podkreslal,ze dzieki jego tytanicznej pracy i smialej perspektywie,ktora Tusk wytoczyl na molu w Sopocie,juz dawno ostrzegalismy "wolny swiat" przed "hitlerkiem" Putinem!
            • wislocki12 Bufonek rzeszowski15 18.03.14, 20:55
              Piszesz:
              "I co tam bufonek Radek tokowal wczoraj u Lisa?.Zapewne podkreslal,ze dzieki jego tytanicznej pracy i smialej perspektywie,ktora Tusk wytoczyl na molu w Sopocie,juz dawno ostrzegalismy "wolny swiat" przed "hitlerkiem" Putinem!"
              Nie sądzisz, że jest to kliniczny wprost przykład propagandy: esbeckiej w formie, kagiebowskiej w duchu i prawicowo-narodowej w treści? ;-))
              • rzeszowski15 Re: Bufonek rzeszowski15 18.03.14, 20:58
                Nie sadze!.Natomiast czytajac,te Twoje "manifesty",mam wrazenie,ze znalazles jakies slowa wikipedii,tylko zapomniales przeczytac co one znacza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka