Dodaj do ulubionych

Będą następne panoramy Rzeszowa na ścianach kam...

IP: 195.117.152.* 27.08.04, 08:25
Proponuję kamienicę na tzw. "placu garncarskim" obok Baldachówki. Na jednej
kamieniczce w centralnym miejscu jest pusta ściana w sam raz na podobne
malowidło. W ogóle miasto mogłoby się zainteresowac tym placem i odpowiednio
go zagospodarować. Szkoda takiego "klimatycznego" miejsca na parking.
Obserwuj wątek
    • Gość: jw A może by tak zacząć remontować szkoły w Rzeszowie IP: 212.160.233.* 27.08.04, 12:14
      Bo te straszą swoim wyglądem wewnątrz i na zewnatrz. A nie wydawać pieniadze na "pierdoły" typu malowidło na kolejnej kamienicy. To tak w zwiazku z rozpoczynajacym się rokiem szkolnym.
      • Gość: zyw Re: A może by tak zacząć remontować szkoły w Rzes IP: *.intertele.pl 27.08.04, 16:11
        Faktycznie, malowanie planow miasta na scianach kamienic to chyba nie jest
        pierwsza potrzeba Rzeszowa, choc przyznam, ze ten na placu farnym wyglada
        niezle. Wracajac do Placu Garncarskiego to rzeczywiscie wyglada dosc kiepsko
        (choc i tak juz duzo, duzo lepiej niz kilka lat temu) a chyba zasluguje na
        nieco lepszy wizerunek.
        • Gość: bleble ble więcej panoram IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 18:20
          Mowie wam ludziska : wiecej panoram-więcej zabawy.
          Bierze sie ludziska kilka kondonikow-może być "własnoręcznie" zużytych :),
          napełnia farbą co by balonik powstał i ... sru... jak z procy w taką panoramke.
          Jakie fajne przy tym zakłady mozna robić - np ja obstawiam trafione w ratusz i
          pierdut :) Jak trafie - mam piwo :) jak nie :( ja stawiam :(
          • slavres Re: więcej panoram 29.08.04, 13:58
            Szkoda komentować powyższego wpisu.
            Fajne też miejsce jest na ścianie kamienicy przy skrzyżowaniu ulic
            Jagiellońskiej i Lisa - Kuli nad wyremontowanym parkingiem policyjnym. Ciekawe
            miejsce przy rozbudowanym Centrum Handlowym i przy ruchliwej ulicy.
            • Gość: blekota Re: więcej panoram IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.04, 15:41
              Czy przewidujecie w Rzeszowie jakiś kawałeczek przestrzeni dla współczesnych?
              • Gość: jojo panoramy i porttrety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 15:58
                ja oprócz panoram proponuje umieszczanie na co zacniejszych ścianach portretów
                wybitnych rzeszowian np portret pani Eli D. , pana Szlachty, Alota,Ferenca,
                krzaklewskiego oraz galeria kolejnych wojewodow. Myslę że takie portrety w
                formacie 5 m na 3 znacznie przynią się do spopularyzowania
                wybitnych,wspolczesnych rzeszowiakow i podniesienia swiadomości społecznej
                mieszkancow naszego miasta.
                A w razie zawsze mozna przemalowac - no nie ? :))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka